şeftalili almış eşim maltanayı. sevdim ben ice tea gibi geldi tadı. bime gelenlerde de vardır heralde şeftalili..
sans ya.. armutlu ve ananaslı var. şeftalili yok
ya kızlar sizin sezo yerlerinde kıl mı var yaa :S allah allah benim orda bişey yok. en yakın olan 2 parmak aşadadr mu yukardan kesti yoksa ben mi kılsızım acaba :26:
25 inde iki aylık oluyoruz o da cumartesine geldiği için pazartesi gidicez hem kilo boy kontrol hem de delinmeyepazartesimi gidiceksin doktora cnmm
püü iksini de pek sevmem :Ssans ya.. armutlu ve ananaslı var. şeftalili yok
selam kızlar
dünden beri oğlumda alerji gibi kızarıklık var:s bugün doktora gtiik sorun yok dedi
boyumuz 57 cm kilomuz 5540 olmuş
doktor kanguru çok fayadalı alabilirsin dediDDhemen araştırmaya başladım
benim kocA bu pazar gelio ağda çalışmalarına benimde başlamam lazım,önden baya bi kabasını almıştım ama
ya bi de bişi sorcam bebeği ellerini emen var mı?? ben,m oğlan ellerini emio:Saç olmasa bile:s
layn doktor sana kıyak geçip epilasyonmu yaptı
25 inde iki aylık oluyoruz o da cumartesine geldiği için pazartesi gidicez hem kilo boy kontrol hem de delinmeye(
napıyo kayra var mı huysuzluğu ateşi falan?
püü iksini de pek sevmem :S
yaptıysa da bari tümüne yapaymış eli değmişken
prop geçmiş olsun demire...
aso saçlara bebekle bakmak çok zor.. bende uzun saçı çok severim.. benımde belimdeydi. ama yazın sıcaktan başımın içi yanıyordu terlıyordu ve çocuk gibi aglıyordum.. sonunda saçımı kestırmek zorunda kaldım... gine uzar nasıl olsa.. ama bebek ve saç çok uyumsuz oluyor... bakmak zor gelmiyorsa kalsın.. zorsa kestir.. rahatlarsın...
nalan sen gir mutfaga ben yemege gelirim :)))
Nalancım ben de geçen haftalarda tvde görmüştüm bozayı normalde hiç sevmem ama canım çekti o gece sağ göğsüm bi sancılandı bi ağrıdı sorma gitsin..içtim ve geçti yavaş yavaş..ama süt yaptı mı bilmiyorum:)))
bir de benim oğlan da alıştı sallanmaya...dizimde sallıyorum yastıkla..yoksa töbe uyumuyo..hatta gece ağlama krizlerine girince eşimle çarşafta sallıyoz..öyle pis alıştı kii.hep çok kızardım sallayınca..ama kuyruğuna basılmış kedi gibi viyaklayınca sallamaya razı olunuyomuş walla
bbozadan tıksınıyorum resmen. hıc sutum olmasın sut yapcak desınler, 10 öğün mama verırım töbe içemem..
canim gaz fazla yapmadi ama sütümü arttirdigi kesin türkiyeye gelirsem senin yanina gelmeyi cok isterim beraber güzel yemekler yapardik
ben boza içmeyi çok severim.. ama evde degil.. sadece fatih teki vefa ya gider oradakı vefa bozasıcısında içeriz.. arabada ve akşamları.. bardakla arabaya servis yapıyorlar.. çok taze ve guzel oluyor.. ben rahat 2 bardak falan içerim.. ama hamıle iken eşim içirmedi zararlı olur dıye...
slmmmm biz aşımızı olduk geldikk
selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça
bebeklerde gaz olayı bencede onların bağırsak yapısı ile ilgili çünkü ben süt yapsın diye gaz yapan herşeyi yiyorum bulgur pilavı,soğan yiyorum yediklerime hiç dikkat etmiyorum gaz problemimiz yok çok şükürrbizim tek problemimiz açlıkk :S
kizlar ben dün mercimek köftesi yaptim epeycede yedim gece inanilmaz sütüm olmus hic bukadar olmamisti deneyin isterseniz:87:
yok canım bakımsız değil saçlarım ben de bakım manyaklığı olduğu için çok sık bakım yaptırırım ben.saçlarım bakımsız olsa zaten direk düşünmeden cart diye kestirirdim.bakımlı olduğu ve uzun olduğu için kıyamadım:)
sağol canım. ben bunaldım ama eşimi bilemicem adam sıkıldı bunaldı benden herhalde
canım 2 gündür ağrım var iki gündür tuvalete çıkmalarda ağrı oluyor.Bir de bugün dikişlerim atmaya başladı pıt pıt dökülüyor zımba tellerikıçımı zımbalamışlar resmen doktorumu aradım az önce ağrılar normal mi diye de sabret azcık daha2 hafta 3 hafta sabret dedi.zımba telleri dökülürken etrafı çiziyormuş ondan acı duyuyomuşum.ööfff karnım davul gibi şiş hiç rahat değilim hazımsızlık var doktor sebze meyve ye diyo nasıl yiyim anam ya:S bugün başlıcam artık sebze meyveye gaz olcak ama napalım ben de iyileşemezssem çocuğum için daha da zor olcak:S
var cnm mız mızz durduk yere ağlıyoo ateşi yok şimdilikk
aa kıyamam ben ona aşı yerleri ağrıyodurrateşine bakıyo musun peki yok di mi bişey?
mışıl mışıl uyur inşallah yerim ben onu..yok cnm 36.5 ateşii ama çok mız mızzz bu geceyi atlatsakk
Herkese merhaba,arkadaşlar geldi bebek görmeye bugün tam 18 kişiyarım saat oturup kalktılar,1buçul saatirde Alyayı emziriyorum,15 dk emiyo 10dk uyuyo,sonra bi daha emiyo sonra esniyo geriniyo sonra bidaha emiyo oof yoruldum
geçmiş olsun canım,atlattınız hadi,inşallah ağrı sızı olmaz
ben kıyamazdım valla,çok güzel saçlarınboyuna dokunmadan model verdirebilirsin aslında
aahh ah benim hiç öyle saçlarım olmadı
ne güzel,çok şanslısınız maşallah
mercimek gaz yapmıyomu peki?
geçer inşallah artık şu ağrın ya,ne zordur,seni az çok anlayabiliyorum
slm kızlar..
kızımı bugun kontrolde göturduk... 700 gr almiş.. hastanede işitme testi yaptılar... sorun var dediler kulakları duymuyor.. bende mumkun degil ses duyunca tepkı verıyor başını o yöne çevırmyee çalişiyor, yanlışlık var dedim.. doktor yok yanlışlık dedi... sonuçları doktor a gösterın sizi devlet hastanesine sevk etsın dedi.. bende eşime hemen başka hastaneye gidiyoruz dedim.. doktor a ugramadan çıktık.. başka bir hastaneye gittik.. oranın aletleri daha gelişmiş oldugu belliydi.. test yapıldı.. ve şukür sorun çıkmadı.. dun banyo yaptırmıştım.. kulagına azıcık su kaçmiş.. ondan kapalı gözükmüş.. sorun yokmuş.. çok sevindim... ve hastaneyi bundan dolayı şikayet etmeyı düşünüyorum.. madem hastanesın teknolejiyi takıp et, yada kapat.. insanları böyle tedirgin etmeye hakları yok..
doktordan çıkınca kahvaltıya gittik üskudar a... havada çok guzeldi.. kızım bir guzel uyudu.. rahat rahat yaptık kahvaltımızı.. eve girdik aglamaya başladı... daha yenı sakinleşti...
bbozadan tıksınıyorum resmen. hıc sutum olmasın sut yapcak desınler, 10 öğün mama verırım töbe içemem..
kızımın yuzu alerjı olmuş. kullandıgı şampuandan.. hastanede sıra beklıyoruz.. yanıma bır kadın geldı.. bebege baktı ve yorum şu yuzundekı kırmızı alerjı lekesıne.. : aaaa buna adetli iken biri bakmiş.. dıkkat etmedın mı? dedi.. bende o alerjı dedim.. kadın yok yok alerjı degil sen dikkat et o halde iken kımse bakmasın... kadına soracaktım ama sen öylemisin diye.. ya sabır dedim...
bafo ben deçok cırkınım, cok şişmanım, cok bakımsızım, sacımı basımı yapıp makyaj yapsam bıle kılolarım yuzunden ıyı hıssetmıyorum kendımı. öyle işte
selam kızlar
dünden beri oğlumda alerji gibi kızarıklık var:s bugün doktora gtiik sorun yok dedi
boyumuz 57 cm kilomuz 5540 olmuş
doktor kanguru çok fayadalı alabilirsin dediDDhemen araştırmaya başladım
benim kocA bu pazar gelio ağda çalışmalarına benimde başlamam lazım,önden baya bi kabasını almıştım ama
ya bi de bişi sorcam bebeği ellerini emen var mı?? ben,m oğlan ellerini emio:Saç olmasa bile:s
mışıl mışıl uyur inşallah yerim ben onu..
bizim aşı olacağımız gün baba gece mesaisinde olcak. tek başıma kalıcam yani. allah yardım eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?