2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
dünden beri oğlumda alerji gibi kızarıklık var:s bugün doktora gtiik sorun yok dedi
boyumuz 57 cm kilomuz 5540 olmuş
doktor kanguru çok fayadalı alabilirsin dediDDhemen araştırmaya başladım
benim kocA bu pazar gelio ağda çalışmalarına benimde başlamam lazım,önden baya bi kabasını almıştım ama
ya bi de bişi sorcam bebeği ellerini emen var mı?? ben,m oğlan ellerini emio:Saç olmasa bile:s

maşallahh cnm

özgül maşallah oğluna
benimki emmiyo elini canım. emzik de almıyo öğürüyo.. anca annesinin memelerini yiyip bitiriyo :)

tamam cnm girince sana haber verim se gel, birlikte oturur yeriz ne güzel...

Ben dün burda okudum hemen eşimi aradım sanki sütüm yokmuş gibi adamı akşam hemen carrefourre a yolladım aldırdım, ben onun haricinde humana ve rezene çaylarını da içiyorum, sütüm biter diye korkuyorum, yavrum en az 6 ay anne sütü içsin istiyorum...

bbozadan tıksınıyorum resmen. hıc sutum olmasın sut yapcak desınler, 10 öğün mama verırım töbe içemem..

yok tiksinmiyorum ama bayıldığımıda söleyemem, babam fatih de büyümüş ille vefa dan alınıp içilmeli boza derdi, akşamları üşenmez atlar arabaya gider alır gelirdi, çatlak ya, ben içmeyincede kızardı ta karşıdan aldım tadına bak bari diye...sevmim işte ne zorluyosun...

canim gaz fazla yapmadi ama sütümü arttirdigi kesin türkiyeye gelirsem senin yanina gelmeyi cok isterim beraber güzel yemekler yapardik

Türkiye ye geldiğin zaman beklerim valla cnm, arabayla kapıkuleden gelirseniz geçerken uğrayın çok sevinirim, ayrıca her zaman da oturmaya beklerim cnm

he orayı bilim, babam bizide getirdi oraya arabada boza içmiştik, çok tuhaf gelmişti bana...

saolun kızlar bijpux ne güzel kız işte biz ne pok yicez ağdada bilmem:S
ya normalde bebekle 2 ayda sonra el veya parmak emermiş bizimki erken başladı:S

Herkese merhaba,arkadaşlar geldi bebek görmeye bugün tam 18 kişi yarım saat oturup kalktılar,1buçul saatirde Alyayı emziriyorum,15 dk emiyo 10dk uyuyo,sonra bi daha emiyo sonra esniyo geriniyo sonra bidaha emiyo oof yoruldum

slmmmm biz aşımızı olduk geldikk

geçmiş olsun canım,atlattınız hadi,inşallah ağrı sızı olmaz

ben kıyamazdım valla,çok güzel saçların boyuna dokunmadan model verdirebilirsin aslında
aahh ah benim hiç öyle saçlarım olmadı

ne güzel,çok şanslısınız maşallah

kizlar ben dün mercimek köftesi yaptim epeycede yedim gece inanilmaz sütüm olmus hic bukadar olmamisti deneyin isterseniz:87:

mercimek gaz yapmıyomu peki?

geçer inşallah artık şu ağrın ya,ne zordur,seni az çok anlayabiliyorum

sağol cnmmm atlattık ama bide bu günü atlatsakk

maşallah kızına allahım ne biçim insanlar var ya,hemen yapıştırmışlar damgayı: kulakları duymuyo iyi akıl etmişsin başka hastaneye gitmeyi,ben olsam orda ağlar sızlardım

bbozadan tıksınıyorum resmen. hıc sutum olmasın sut yapcak desınler, 10 öğün mama verırım töbe içemem..

çok severim ben mmmmm

allahım bıktım şu hurafelerden,insanı çileden çıkarıyolar ya yuh artık.Çenelerini tutamıyolar bi türlü

bafo ben de çok cırkınım, cok şişmanım, cok bakımsızım, sacımı basımı yapıp makyaj yapsam bıle kılolarım yuzunden ıyı hıssetmıyorum kendımı. öyle işte

puuuuff aynen,ne giysem yakışmıyo ahanda aynen şu smileye benziyom

maşallah,çok tatlı senin tosunun ya bayılıyorum,Bu arada senin kociş her hafta nereye gidiyo böyle? merak ettim valla hep yalnızsın sen

demir tam 1 saattır mememde manyak mıdır nedır. karnını doyurdu eyvallah sonra bırakmadı mememı cekmeye claıstıkca deli gıbı ısırdı durdu cok canımı yaktı, oyle meme agzında uyudu cektırmedı de. koptu sırtım kolum :S

Slm kızlar:))
26 günlük olduk dündoktora gittik çapaklanma,göbek gaz şikayetleri sikayetlerini sorduk..4250 olmuşuz 2 cm uzayıp 52 cm olmuşuzçapaklanma için damla verdi bir de gazı için sab simplex diye bir damla verdi ama kaka yaparken bugün oğluşum zorlanıyooo yapamıyooo çok üzülüyorum o halime...sabah bende operasyon yaptım bacaklarımı karnına doğru idip bir popo yanlarını açtım yok gene yapamadı:18:kaka sorunu olan var mı aranızda?siz ne yapaıyorsunuz?
kuaföre gidecek halim olsa gidip bende kestireceğim terliyorum bakamıyorum.sezeryan yerim dünden beri ağrıyoo offfffffffffffffffffffffff

dün evlilik yıl dönümümüzdü ama hiç birşey yapamadıkzati parise gidemiyoruz offffffff
çok çirkin hissediyorum bende kendimi..kilolar çatlaklar sarkık göbek şiş gögüslersezeryan izi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…