2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan benımkı de panıkleyıp havaya atıp tutmaya baslıo uctu uctu yapıomuş bebem nası korkuo..

bafo favorılerın altında sarı sarı dımı aynen bende de cıktı o sakallar dokulmuo da (

küçük parmağını ağzının kenarından yavaşca sok o ağzını açınca hemen çek ben öle yapıyorum...

aaaa bu arada doktor sütün yetiyor dedi çok sevindim:))artık 3 saatte 2 saatte bir kaldırıp emdirme dedi..artık patron oğluşummuş ne isterse o olacak istediği zaman kalkıp istedği zaman yiyecek istediği zaman uyayacak

e hadi gözünaydın kocaman olmuş oğlun, kilosu da gayet ii miş, maşallah...

kakasını rahat yapması için benim dr.um gliserinli bi fitil önerdi, baya yumuşak bi fitil daha eline aldığında erimeye başlıyo, onu biraz inceltip yarıdan kesip poposuna tıkıyorum, anında kakasını yapıyo hemide bi avuç dolusu bol bol da pırtlıyo, çok faydalı bi fitil tavsiye ederim, 2-3 lira bi şi...

saol cnm:)))

dün yoktu bugün ve dün öğleden sonra oldu doktora soramadım fitil ismi var mı????

4,5 yaşındaki kızımın ilk aşı deneyimini sizinle paylaşayım.
Aşısını yaptık eve geldim( birde özellikle ateşi daha az yapıyor diye özel aldık) akşama kadar birşey yok akşam yemek faslı bitti derken kızım sıcak geldi bana (braun un kulakölçer ini kullanıyorum). ateşini ölçtüm yalnış olmasın 37.4 falan. Bismillah başladı bende panik sol kulaktan ölçüyorum rahat etmiyorum sağ kulaktan ölçüyorum iki ölçüm arası 2 dakika. bu aletlerde arka arka ölçümlerde yükseliyormuş ne bileyim ben ölçe ölçe 38,5 u buldum hemen doktoru aradım ilacını ver birşey olmaz dedi demesi kolay tabi bana sorun sürekli ölçüyorm. sonra hemşire kuzenimi aradım o bana kulağın hassas olduğunu ölçümü en az 10 dakika arayla yapmamı söyledi. ben panik eşim panik. ateş düşürücü verdik ölçümleri düzene soktuk o geceyi uykusuz geçirdik ama problem olmadı şükür.
sanırım en iyisi sakin olmak.. anımdı paylaşmak istedim

canım benim maşallahbence damla kullanma benim oğlumda da çapaklanma oldu damla aldım 1-2 gün kullandım ve bıraktım yenidoğan bebek sonuçta gerek yoktu aslında ve sadece sütümle temizledim 1- gün sonra geçti.parise bi git gel güvenin biraz daha artar ,inşallah,biz de aynıyız tatlım ama zamanla azalıo birazda alışıoz tabi

bende bu geceyi elimde ateşölçerle geçiririm heraldee

saol canı paylaştığın için bizim de 5 ocakta aşımız:SAllah yardımcım ız olsun:)

inş parise bir gidelim inşallah düzelir:)))))
çapaklanma çok kötü insanın içi gidiyoo öyle görünce...inş geçer yaaa

inş parise bir gidelim inşallah düzelir:)))))
çapaklanma çok kötü insanın içi gidiyoo öyle görünce...inş geçer yaaa

tatlım bak ben şöle yaptım kendimce beğenemdiğim yerlerimi hoş şekilde gizleyip güzel göstercek paris cicileri aldım çok işe yaradı sonra da zaten biraz daha düzeldi işte fiziğim
ayrıca çapağa gelince benim bebişin de gözü bile çok zor açılıodu tavsiye ederim,pamuğa kendi sütümü damlatıp tabi bolca damlatıp gözünü öle temziledim,tabi bunu ılık suyla da yapabilirsin

ii akşamalr kızlar
geçmişi okuyamadım pek. aşı olmuş bebişler galıba geçmiş olsun inşallah ateşlenmezler. bızde sağlık ocağına yarın gidicez bakalım kaç kilo olmuş benım kuzu merak ediyorum. baya kilo aldı gibi :)

bişi sorcm bnımkı uyanmadan .
hava nemlendirici kullananlar iyon özellikli mi sizinkiler ? güya öyle ii oluyormuş herkes bişey diyor :44:
bugun sipariş vericemde daha karar veremedım sorayım size dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…