nalan benımkı de panıkleyıp havaya atıp tutmaya baslıo uctu uctu yapıomuş bebem nası korkuo..
bafo favorılerın altında sarı sarı dımı aynen bende de cıktı o sakallar dokulmuo da(
demir tam 1 saattır mememde manyak mıdır nedır. karnını doyurdu eyvallah sonra bırakmadı mememı cekmeye claıstıkca deli gıbı ısırdı durdu cok canımı yaktı, oyle meme agzında uyudu cektırmedı de. koptu sırtım kolum :S
Slm kızlar:))
26 günlük olduk dündoktora gittik çapaklanma,göbek gaz şikayetleri sikayetlerini sorduk..4250 olmuşuz 2 cm uzayıp 52 cm olmuşuz çapaklanma için damla verdi bir de gazı için sab simplex diye bir damla verdi ama kaka yaparken bugün oğluşum zorlanıyooo yapamıyooo çok üzülüyorum o halime...sabah bende operasyon yaptım bacaklarımı karnına doğru idip bir popo yanlarını açtım yok gene yapamadı:18:kaka sorunu olan var mı aranızda?siz ne yapaıyorsunuz?
kuaföre gidecek halim olsa gidip bende kestireceğim terliyorum bakamıyorum.sezeryan yerim dünden beri ağrıyoo offfffffffffffffffffffffff
dün evlilik yıl dönümümüzdü ama hiç birşey yapamadıkzati parise gidemiyoruz offffffff
çok çirkin hissediyorum bende kendimi..kilolar çatlaklar sarkık göbek şiş gögüslersezeryan izi
e hadi gözünaydın kocaman olmuş oğlun, kilosu da gayet ii miş, maşallah...
kakasını rahat yapması için benim dr.um gliserinli bi fitil önerdi, baya yumuşak bi fitil daha eline aldığında erimeye başlıyo, onu biraz inceltip yarıdan kesip poposuna tıkıyorum, anında kakasını yapıyo hemide bi avuç dolusu bol bol da pırtlıyo, çok faydalı bi fitil tavsiye ederim, 2-3 lira bi şi...
Slm kızlar:))
26 günlük olduk dündoktora gittik çapaklanma,göbek gaz şikayetleri sikayetlerini sorduk..4250 olmuşuz 2 cm uzayıp 52 cm olmuşuz çapaklanma için damla verdi bir de gazı için sab simplex diye bir damla verdi ama kaka yaparken bugün oğluşum zorlanıyooo yapamıyooo çok üzülüyorum o halime...sabah bende operasyon yaptım bacaklarımı karnına doğru idip bir popo yanlarını açtım yok gene yapamadı:18:kaka sorunu olan var mı aranızda?siz ne yapaıyorsunuz?
kuaföre gidecek halim olsa gidip bende kestireceğim terliyorum bakamıyorum.sezeryan yerim dünden beri ağrıyoo offfffffffffffffffffffffff
dün evlilik yıl dönümümüzdü ama hiç birşey yapamadıkzati parise gidemiyoruz offffffff
çok çirkin hissediyorum bende kendimi..kilolar çatlaklar sarkık göbek şiş gögüslersezeryan izi
4,5 yaşındaki kızımın ilk aşı deneyimini sizinle paylaşayım.
Aşısını yaptık eve geldim( birde özellikle ateşi daha az yapıyor diye özel aldık) akşama kadar birşey yok akşam yemek faslı bitti derken kızım sıcak geldi bana (braun un kulakölçer ini kullanıyorum). ateşini ölçtüm yalnış olmasın 37.4 falan. Bismillah başladı bende panik sol kulaktan ölçüyorum rahat etmiyorum sağ kulaktan ölçüyorum iki ölçüm arası 2 dakika. bu aletlerde arka arka ölçümlerde yükseliyormuş ne bileyim ben ölçe ölçe 38,5 u buldum hemen doktoru aradım ilacını ver birşey olmaz dedi demesi kolay tabi bana sorun sürekli ölçüyorm. sonra hemşire kuzenimi aradım o bana kulağın hassas olduğunu ölçümü en az 10 dakika arayla yapmamı söyledi. ben panik eşim panik. ateş düşürücü verdik ölçümleri düzene soktuk o geceyi uykusuz geçirdik ama problem olmadı şükür.
sanırım en iyisi sakin olmak.. anımdı paylaşmak istedim
saol canı paylaştığın için4,5 yaşındaki kızımın ilk aşı deneyimini sizinle paylaşayım.
Aşısını yaptık eve geldim( birde özellikle ateşi daha az yapıyor diye özel aldık) akşama kadar birşey yok akşam yemek faslı bitti derken kızım sıcak geldi bana (braun un kulakölçer ini kullanıyorum). ateşini ölçtüm yalnış olmasın 37.4 falan. Bismillah başladı bende panik sol kulaktan ölçüyorum rahat etmiyorum sağ kulaktan ölçüyorum iki ölçüm arası 2 dakika. bu aletlerde arka arka ölçümlerde yükseliyormuş ne bileyim ben ölçe ölçe 38,5 u buldum hemen doktoru aradım ilacını ver birşey olmaz dedi demesi kolay tabi bana sorun sürekli ölçüyorm. sonra hemşire kuzenimi aradım o bana kulağın hassas olduğunu ölçümü en az 10 dakika arayla yapmamı söyledi. ben panik eşim panik. ateş düşürücü verdik ölçümleri düzene soktuk o geceyi uykusuz geçirdik ama problem olmadı şükür.
sanırım en iyisi sakin olmak.. anımdı paylaşmak istedim
bende bu geceyi elimde ateşölçerle geçiririm heraldee
dilegece ekledım faceden umarım dogru kısıyı eklemısımdır ıkı kısı vardı ayn ısımde
canım benim maşallahbence damla kullanma benim oğlumda da çapaklanma oldu damla aldım 1-2 gün kullandım ve bıraktım yenidoğan bebek sonuçta gerek yoktu aslında ve sadece sütümle temizledim 1- gün sonra geçti.parise bi git gel güvenin biraz daha artar ,inşallah,biz de aynıyız tatlım ama zamanla azalıo birazda alışıoz tabi
canım aşıdan önce ilaç verdinmi?bize sağlıkocĞINDAN GELMEDEN VERİN DEMİŞLERDİ
prop bana gelmedi istek. sen söyleyince baktım ben kaydolurken yoktu başka. ama o eşiyle galiba benim tek resmim var face profilinde
vermedim cnmm eve gelince ver aşı yerleri ağrımasın dedilerr 10 da verdim bu saate kadar belkide ilacın etkisinden çıkmadı ateşi inş.. çıkmazda
inşallah çıkmaz tatlım ya,ama şu ana kadar çıkmadıysa olmaz diye düşünyüorum
inş parise bir gidelim inşallah düzelir:)))))
çapaklanma çok kötü insanın içi gidiyoo öyle görünce...inş geçer yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?