2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizim burada nautilius ve capitol var bana yakın ama ben oralara gitmeye cesaret edemedim, hem çok kalabalık hemde çok gürültülü, normalde bile kafam şişiyo oralarda şu an kafam kaldırırmı bilemedim orayı, daha ufak çaplı alışveriş yerlerine gidiyorum böle mopaş tansaş gibi, şu an oraları fazlasıyla yetiyo bana, zaten her c.tesi kan vermeye gidiyorum tsh yüksek olduğu için, o rutin işler arasında artık, hastanede bi posta koşturduktan sonra alışveriş seansı başlıyo zaten eve gelince kendimi zor atıyorum koltuğa valla...

ben ordayken sezeryana çıktıı geldi ayy ne güzel keşke doğuran ben olsaydım dedim valla

Ay ne acelen var yaaa Mis gibi hamilesin tadını çıkar Bak 10+2 olmuşsun, 1/4 ü bitti bile ne çabuk geçio zaten Ben hızlı geçio diye üzülüorum. Cinsiyetini öğrenim ondan snr yavaş geçsin istiyorum :))

slmm kızlar geldim çok şükürr
hoşgeldin canım Şeniz

çin takvimine baktım 1982 olarak hesaplayınca 28 yas oluyo o zaman erkek oluyo
ama ben ağustosta doğduğum için 27 yasındayım daha o zamand a kız oluyo çin takviminde kaydirigubbakcemile
valla ben tam anlayamadım :ecrin_bebek:

oh maşallah
bana da doktorum tam 1 ay sonra gel demişti bu ctesi gideceğiz
demekki sadece bebeği görmeye gidicez
ikili testleri yapıcak sanıyodum

herkese tünaydın
istanbulda hava çok güzel güneşli tam gezmelik aslında...

ahhh boshayallersmile
çalışmasam sahilde oturuyodum ha

yok yakmıyoo ama şurup verdi doktorum mide yanmalarında iç dedi bide balık yiyemiyorum onun için vitamin verdii şu an okadar 6.aydan sonra başka vitaminler vericekmişş

valla bana vitamin felan vermedi şimdiye kadar, bakalım bi dahaki gittiğimdemi vercek bilemedim

bende et yemek istemiyorum ama dün biftek yaptım akşam bi tane ondan yedim, bana kalsa bütün gün ekmek arası peynir domates yerim

sağol canım ikili test 12. haftada oluyomuşş sende bebişini görr o daha güzell

göbeği beirgin bi şekilde şişen varmı ya
tam 2. ayımda göbeğimin resmini çektim kocamandı valla
tabiki gazdı kaydirigubbakcemile3
kocem de aaa bebek büyümüş dedi :roflol:
gazdan haberi yok tabi
ama şimdi şişik değil çok :sinifsinif:
karnında olmadığı için bebek o şişiklil gaz oluyo
karnının az altında bebeğimiz

benim çıktı ama gazmı göbekmi anlamadımm

kaydirigubbakcemile3

sağol canım ikili test 12. haftada oluyomuşş sende bebişini görr o daha güzell

:asigim:

10+5 olucam ctesi günü
heralde sadece bebeği göreceğiz
ondan sonraki hafta da 12+4 olucam o zaman heralde ikili testler yapılır
ikili testlere göre cinsiyet tahmını yapıyolarmış

Of cok merak edıyorum ılk kımınkı bellı olcak :) Heralde su anda 11 haftalık olanlar once bellı olur tabı bebekler lütfedıp gosterırse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…