Of bende aynı durumdayım. bizim ev Cevahir in yanında, sıkılıorum kalkıp gıdıorum sonra her gordugum seyı yemek ıstıyorum yıyorum yıyorum sonra bı agırlık cokuo kalkıp gerı gelıorum sankı tıkınmaya gıtmısım gıbı guyya yuruyus olsun vıtrın bakarım fln dıye gıdıorum ama oyle olmuyo :)
ben ordayken sezeryana çıktıı geldi ayy ne güzel keşke doğuran ben olsaydım dedim valla
benim çıktı ama gazmı göbekmi anlamadımmgöbeği beirgin bi şekilde şişen varmı ya
hoşgeldin canım Şenizslmm kızlar geldim çok şükürr
hoşbulduk tşkr..aaaa 12. hafta mı aa süpermiş..bana 16.hafta kesin ama erkek olursa daha erken belli olur 14.hafta da olabilir dedilerkaydirigubbakcemile2
tabi ki canım sağlılklısı benim eşim de hani öyle eski kafa mantığıyla değil de ben erkek hissediyorum kesin diyorkaydirigubbakcemile2 iddiaya bile girdik düşünlaelaelaelaelae çin takvimine baktın mı? orda doldurduğun yaşa mı yoksa girdiğin yaşa mı bakacağız ben tam anlayamadım:umursamaz:
sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan
herkese tünaydın
istanbulda hava çok güzel güneşli tam gezmelik aslında...
benim çıktı ama gazmı göbekmi anlamadımm
yok yakmıyoo ama şurup verdi doktorum mide yanmalarında iç dedi bide balık yiyemiyorum onun için vitamin verdii şu an okadar 6.aydan sonra başka vitaminler vericekmişş
sağol canım ikili test 12. haftada oluyomuşş sende bebişini görr o daha güzellhoşgeldin canım Şeniz
çin takvimine baktım 1982 olarak hesaplayınca 28 yas oluyo o zaman erkek oluyo
ama ben ağustosta doğduğum için 27 yasındayım daha o zamand a kız oluyo çin takviminde kaydirigubbakcemile
valla ben tam anlayamadım :ecrin_bebek:
oh maşallah
bana da doktorum tam 1 ay sonra gel demişti bu ctesi gideceğiz
demekki sadece bebeği görmeye gidicez
ikili testleri yapıcak sanıyodum
ahhh boshayallersmile
çalışmasam sahilde oturuyodum ha
tam 2. ayımda göbeğimin resmini çektim kocamandı vallagöbeği beirgin bi şekilde şişen varmı ya
benim çıktı ama gazmı göbekmi anlamadımm
9+2 yim ama belirgin bi şekilde çıktı o kadar çok gazım oluoki bende anlamıorum nasıl anlayabiris :)[/QUOartık büyür zaten anlıyamatız gaz biter karın şişmeye başlarr
göbeği beirgin bi şekilde şişen varmı ya
bu ne nasıl bi aletkıslar ben bunu denedim http://urun.gittigidiyor.com/kiz-mi-erkek-mi_W0QQidZZ25751880
Bana hesaplamalarına göre Erkek dediler acaba doğrumudur
bu ne nasıl bi alet
sağol canım ikili test 12. haftada oluyomuşş sende bebişini görr o daha güzell
kıslar ben bunu denedim http://urun.gittigidiyor.com/kiz-mi-erkek-mi_W0QQidZZ25751880
kıslar ben bunu denedim http://urun.gittigidiyor.com/kiz-mi-erkek-mi_W0QQidZZ25751880
seninki kaç bugün benim 10+3Of cok merak edıyorum ılk kımınkı bellı olcak :) Heralde su anda 11 haftalık olanlar once bellı olur tabı bebekler lütfedıp gosterırse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?