sizlere kaçıncı haftada belli olur dediler arkadaşlarCADIARZU
ne güzel maşşallah Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan
evet canımm ben cevap yazıyodum sen sorduğunda demekSen o arada cevaplamışsın tabı :)
slmm kızlar geldim çok şükürr
herkese tünaydın
istanbulda hava çok güzel güneşli tam gezmelik aslında...
Benım bı dahakı randevum 13. hafta ortasında doktor gosterırse bı tahmınde bulunulur o zaman dedı
ikili test yapılacak onun sonucunu hemen alıp doktora göstericem zaten ikili testte gözüküyo bebek ense kalınlığı ölçümünde kan testi sonucuda 4 gün sonra çıkıyomuşşGözün aydın hadı bakalım darısı başımıza 28 nısanda sadece test mı yoksa yıne gorcek mısın bebişi
sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan
iyiyim canımm girene kadar heyecanlıydım ama şimdi rahatladımmhoş geldin cnm nasılsın? neler oldu anlat...boshayallersmile
ikili test yapılacak onun sonucunu hemen alıp doktora göstericem zaten ikili testte gözüküyo bebek ense kalınlığı ölçümünde kan testi sonucuda 4 gün sonra çıkıyomuşş
anladım canım teşekkürleryerimsenibenYa işte biz hemen kendımızı kesınmıs gıbı hazırlayıp alısverıse fln baslıomusuz da o yuzden doktorlar tedbırlı davranıomus bızım psıkolojımızı bozmamak ıcınmıs de miş miş yanı ben doktora dedım kocaman kadınım yanı cocuk gıbı davrancak degılım sız kesın dıyene kdr ama ılk gorundugu anda soyleyın tahmın yurutmek guzel dedım o da tamam dedı ıste :)
sağol canım darısı başına çok güzel bi duygu ya yumurta hergün yemiyorum ama peynir tüketiyorum sabahları muhakkak hergün muz kivi yiyorum akşamlarıda 3 portakalın suyunu sıkıyorum ceviz fındık yer fıstığı bunları yiyorumm soda içiyorummhg canım maşallah
ne güzel canım darısı bize canım
yiyecek olarak günlük herşeyini yiyormuydun canım öğünlerini hep yiyormuydun canım ben günlük yumurtamı yiyemiyorum 2 gündür süt içmeyide unutmuşum yoğurdu da hergün yiyemiyorum senin beslenmen nasıldı
Hadi kalk nereye gidelim ? alkisalkisalkis
valla açık alan olsunda neresi olursa olsun ay evde oturmaktan sıkıldım valla ama dışarı çıkıncada yoruluyorum işin kötüsü eskiden saatlerce dolaşırdım şimdi gerekli şeyleri zor alıyorum valla hemen yorgunluk çöküyo oooffff ne sinir bi durum....
iyiyim canımm girene kadar heyecanlıydım ama şimdi rahatladımm
sağol canım darısı başına çok güzel bi duygu ya yumurta hergün yemiyorum ama peynir tüketiyorum sabahları muhakkak hergün muz kivi yiyorum akşamlarıda 3 portakalın suyunu sıkıyorum ceviz fındık yer fıstığı bunları yiyorumm soda içiyorumm
yok yakmıyoo ama şurup verdi doktorum mide yanmalarında iç dedi bide balık yiyemiyorum onun için vitamin verdii şu an okadar 6.aydan sonra başka vitaminler vericekmişşportakal suyunu akşam içince mideni ağrıtmıyomu cnm, yakar valla mideni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?