2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel maşşallah Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

Gözün aydın hadı bakalım darısı başımıza 28 nısanda sadece test mı yoksa yıne gorcek mısın bebişi
ikili test yapılacak onun sonucunu hemen alıp doktora göstericem zaten ikili testte gözüküyo bebek ense kalınlığı ölçümünde kan testi sonucuda 4 gün sonra çıkıyomuşş

hg canım maşallah
ne güzel canım darısı bize canım
yiyecek olarak günlük herşeyini yiyormuydun canım öğünlerini hep yiyormuydun canım ben günlük yumurtamı yiyemiyorum 2 gündür süt içmeyide unutmuşum yoğurdu da hergün yiyemiyorum senin beslenmen nasıldı

herkese çoook sevgiler kendinize ve meleklerinize iyi bakın..görüşmek üzere:ecrin_bebek:

Ya işte biz hemen kendımızı kesınmıs gıbı hazırlayıp alısverıse fln baslıomusuz da o yuzden doktorlar tedbırlı davranıomus bızım psıkolojımızı bozmamak ıcınmıs de miş miş yanı ben doktora dedım kocaman kadınım yanı cocuk gıbı davrancak degılım sız kesın dıyene kdr ama ılk gorundugu anda soyleyın tahmın yurutmek guzel dedım o da tamam dedı ıste :)

anladım canım teşekkürleryerimseniben
inşallah gönlünüzden geçen ve tabi ki sağlıklı sıhhatli olur

sağol canım darısı başına çok güzel bi duygu ya yumurta hergün yemiyorum ama peynir tüketiyorum sabahları muhakkak hergün muz kivi yiyorum akşamlarıda 3 portakalın suyunu sıkıyorum ceviz fındık yer fıstığı bunları yiyorumm soda içiyorumm

Hadi kalk nereye gidelim ? alkisalkisalkis

valla açık alan olsunda neresi olursa olsun ay evde oturmaktan sıkıldım valla ama dışarı çıkıncada yoruluyorum işin kötüsü eskiden saatlerce dolaşırdım şimdi gerekli şeyleri zor alıyorum valla hemen yorgunluk çöküyo oooffff ne sinir bi durum....

Of bende aynı durumdayım. bizim ev Cevahir in yanında, sıkılıorum kalkıp gıdıorum sonra her gordugum seyı yemek ıstıyorum yıyorum yıyorum sonra bı agırlık cokuo kalkıp gerı gelıorum sankı tıkınmaya gıtmısım gıbı guyya yuruyus olsun vıtrın bakarım fln dıye gıdıorum ama oyle olmuyo :)

portakal suyunu akşam içince mideni ağrıtmıyomu cnm, yakar valla mideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…