2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi tanıdığımıza 9 ay boyunca erkek demiş doktor. kadın herşeyi mavi yaptı . kızz oldu ama .
ayy böyle olmasıda kötü yaww kafamçokkarıştı

benim arkadasim 2 ay once dogum yapti 9 ay boyunca erkek dendi ama kiz dogdu

Dün manikürcüm söyledi kardeşi 8. ayındaymış cinsiyetini hala bilmiolarmış :S Şok oldum.. Bütün alışverişi unisex yapmışlar mecburen. O kadının yerinde olmak istemezdim valla...

pazar günü bi arkadasım söledi 7 aydaymış cinsiyeti daha yeni belli olmuş
Nasıl da atmışlar.. 2. ayda daha cinsel organlar oluşmuo, 3. ayın içinde oluşuo, nasıl öğrenmiş onlar ? Ha tabi embriyodan kan fln bişi bişi alındıysa bilemem :S

valla yalan söylemez yani bana söyleyen kişi
yani nasıl anladılarsa artık

ozaman bizde çikolata yeriz =)))

bişi sorucam sodayı sademi içiyosunuz meyvalımı
sade :ecrin_bebek:
en iyisi kızılay ozaman

canım acayip sucuklu yumurta istiyo bişi olmaz dimi yesem yaa boshayallersmile
yeme nan
doktur yasahlamadı mı laelaelaelaelae

benimde cumartesi canım sucuk istedi güzelce pişirdim yedim ama bütün gün midemi mahvetti sanada dokunmaz inş..
doktur yasahlamamışmıydı sana :kedi:
midemle bi problemim yok çok şükür
hiç mide bulantım kusmam olmadı bugüne kadar
sanırım şanslı gruptanım
allah yardımcınız olsun
maşallah
oyy bende çok istim ya kola :gitme:
azcık içtim ama pazar günü :kedi:

selam kizlar nasilsiniz ?

sezen gozun aydin canim bebisin iyiymis masallah

baraystan haber varmi kizlar merak ettim insallah iyidir

benimde ikili test gunum belli oldu 23 nisan

maşallah canım
bende ctesi gidicem bakalım hangi güne vericek :ecrin_bebek:

iloş nan her türlü yasah dedi doktorum ama bana
hoff boshayallersmile
benim arkadasim 2 ay once dogum yapti 9 ay boyunca erkek dendi ama kiz dogdu

benim basıma gelse kesin bebek karıstı derim :1ninca:

ikili test 12.haftada yapılıyor dimi ??

sezen ne güzell bebişin iimiş darısı bızım başımızaa opuyorumnanaktan
baya belli olmuş demek bebiş ayyyy ne güssell benim küçük olduğu için anlamadıydm. bidahaki gittiğimizde benimkide baya belirgin olur ozamann :lepi:

iloş nan her türlü yasah dedi doktorum ama bana
hoff boshayallersmile

benim basıma gelse kesin bebek karıstı derim :1ninca:

banada doktorum sucuk,sosis,salam yasak dedi ama inanilmaz canim sucuklu yumurta istiyor :kedi:

ayyy aynen canim bende kesin bebegim karisti diye dusunurum

banada doktorum sucuk,sosis,salam yasak dedi ama inanilmaz canim sucuklu yumurta istiyor :kedi:

çiğ yemek yasak demiştir pişince bişi olmazki. bnm doktorumda çiğ ett yasak dedi pişiripde yiceksin dedi ben yiyorum pişirip boshayallersmile

kizlar sizin gogusleriniz ve gobekleriniz kasiniyomu ?
benimkiler birkacgundur cok kasiniyo
aranizda krem kullanmaya basliyan varmi yoksa daha cokmu erken CADIARZU

sezen gözün aydın, benim bebek de 3 gün ilerde gidiyor, ultrason'da 10 haftalık yazıyordu. bana bir ay sonra gel istersen dedi ben de öyle giderim artık. o zaman bebeğin cinsiyeti de belli olur dedi. bu aralar içime erkek diye doğuyor ama bakalım.

çiğ yemek yasak demiştir pişince bişi olmazki. bnm doktorumda çiğ ett yasak dedi pişiripde yiceksin dedi ben yiyorum pişirip boshayallersmile

benimki cig veya pisik demedi sadece yasak dedi bende heyecandan sormayi unuttum zaten :kedi:
ozaman kendime yarin sabah bir guzel sucuklu yumurta yapip yiyeyim :jeyyar:

çok şükür ya yemek yıyebildim

canın istiyosa yapabilicek bişi yok kaydirigubbakcemile3

sağol canım sende görürsün inş.evet daha öncekine göre bayağı büyümüştü

kizlar sizin gogusleriniz ve gobekleriniz kasiniyomu ?
benimkiler birkacgundur cok kasiniyo
aranizda krem kullanmaya basliyan varmi yoksa daha cokmu erken CADIARZU

evet canım kaşınıyo
göbekte bişi yok ama göğüsler büyüyo sonuçta ben ne olur ne olmaz yaklaşık 1 aydır her duştan sonra badem yağı sürüyorum bütün vücuduma
sadece karına sürmeyin bu arada poponuza ve sırtınıza(elinizin ulaştığı yere kadar en azından) sürün unutmayın o kısımları =)

selam..ben de bu aralar 11. haftadayım..öğrendiğime göre bebeğin bu haftalarda hafızası gelişmeye başlıyormuş.bu dönemde bebeğe sakinleştirici müzikler dinletilirse doğumdan sonra da bebek bu müzikleri hatırlayıp sakinleşiyormuş..acaba ne tarz müzikler bebek için olumlu etki yapıyor bilen yada araştıranınız var mı??

bende aynen öyleyim canım. eve gittim mi serilip kalıyorum yatağa. çok yoruluyorum yaa
canım 1 hafta geç döllenme. 1 haftada geriden geliodu eyvahedigeldismile

sezenim çok sevindim. maşallah teyzoşuma bende baya ii besleniorum artık. ileri gitmek şurda dursun haftayı tamamlasaydık bebeğimle sositososito

badem yağımı ii geliomuş canım. kakao die de duymuştum. ikisini karıştırıp sürsem mi acep

iloş ben badem yağını karnıma sürüyom ama :1shok:
ne zararı varkii

bende sodayı içiyorum seda kolayı normaldede içmezdim çok nadirdir benim kola içtiğim oyüzden çok rahatım ama sodanın hamilelikte nasıl olduğunu bilmiyorum ama okuduklarıma göre zararlı değil sanırım soda

hadi ya ilk defa duydum
arastırmak lazım
öğrenince yaz bize emi :kedi:

begümcüm Şeniz
gecicek bunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…