2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en erken 12. haftalıkken belli olur diyolar

bi arkadasımın yakını bebeği daha 2 aylıkken cinsiyetini öğrenmiş kafamçokkarıştı

hafta faretmez aslında mühüm olan bebişlerin göstermesi bazen inatla göstermiyolar

Dün manikürcüm söyledi kardeşi 8. ayındaymış cinsiyetini hala bilmiolarmış :S Şok oldum.. Bütün alışverişi unisex yapmışlar mecburen. O kadının yerinde olmak istemezdim valla...

en erken 12. haftalıkken belli olur diyolar

bi arkadasımın yakını bebeği daha 2 aylıkken cinsiyetini öğrenmiş kafamçokkarıştı

Nasıl da atmışlar.. 2. ayda daha cinsel organlar oluşmuo, 3. ayın içinde oluşuo, nasıl öğrenmiş onlar ? Ha tabi embriyodan kan fln bişi bişi alındıysa bilemem :S

Dün manikürcüm söyledi kardeşi 8. ayındaymış cinsiyetini hala bilmiolarmış :S Şok oldum.. Bütün alışverişi unisex yapmışlar mecburen. O kadının yerinde olmak istemezdim valla...
aa onunkide çok inatçıymışş benimki bugün sırt üstü yatıyodu valla cinsiyeti anlaşılsaydı gözükürdüü

benimde cumartesi canım sucuk istedi güzelce pişirdim yedim ama bütün gün midemi mahvetti sanada dokunmaz inş..

midemle bi problemim yok çok şükür
hiç mide bulantım kusmam olmadı bugüne kadar
sanırım şanslı gruptanım
allah yardımcınız olsun

slmlarropuyorumnanaktan
bende soda içiyorum burdan okumuştum :))
dün bikaç yudum kola içtim acayip gaz yaptı bende kolayı çok severım görünce dayanamadım içtim azcık :bbo: nasıl dayanacağım kolasızlığa bilmeem Çok üzgünüm çoook

ben eşim her içişinde bi yudum aşırıyorum valla :kedi:

bi tanıdığımıza 9 ay boyunca erkek demiş doktor. kadın herşeyi mavi yaptı . kızz oldu ama .
ayy böyle olmasıda kötü yaww kafamçokkarıştı

selam kizlar nasilsiniz ?

sezen gozun aydin canim bebisin iyiymis masallah

baraystan haber varmi kizlar merak ettim insallah iyidir

benimde ikili test gunum belli oldu 23 nisan

ben eşim her içişinde bi yudum aşırıyorum valla :kedi:

ben içmeyim diye almıyodu eşim bayadır. ben dedim al içersin diye tabi kendimi düşündüm bikaç yudumda olsa içerim diye saklı içtim o da gaz yaptı bayaa:roflol:

selam kizlar nasilsiniz ?

sezen gozun aydin canim bebisin iyiymis masallah

baraystan haber varmi kizlar merak ettim insallah iyidir

benimde ikili test gunum belli oldu 23 nisan
sağol canımm evet içim rahatladı hep merak içindeydimm barays daha gelmemişş doktorda heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…