diyorum ya prop bi tek burda beni anlayan insanlar var dediğin gibi kocam bile yeri gelio anlamıyo Allahım daha çok strese sokuyolar kaynanam güya kırklıyken tek kalmayayım diye yanımda kaldı valla sütüm azaldı o varken nasıl postaıcağımı şaşırmışım nefret ediyorum kıyaslanmaktan hele oğlumu kıyaslamalarından
canım önceden bebeklere anasonu verip bide sarıp sarmalayıp yatırıyorlarmış biz öylemi yapıyoruz birkez onlara hayatı tanıma şansını veriyoruz.şunu düşün şehirde teknoloji ile büyüyen çocukla köyde büyüyen tv gömemiş çocuğun yaramazlığınıgececi benim oğlum ya tüm gece beni ayakta dikti şimdi mışıl mışıl uyuyo bende de temizlikçi vardı ev tertemiz oldu ama ben ölüyorum uykusuzluktan şimdi uyusam kesin uyanır sıpam ....dün babam uykusuzum yorgunum deyince bi çocuğa bakamdınız dedi çok üzüldüm babam bile böylediyosa kocamın ailesi nelre diyo acaba ya insanlara hersey ne kadar kolay tek başına çocuk bakmayı ne kolay sanıyolar başlıyolar eskiden şu yoktu bu yoktu sizler şanslısınız diye valla kimseyle görüşmücem ha herkes çok bilmiş bi buraya girince psikolojim düzeliyor benim yaşadıklarımı yaşayan beni anlayan bi sizler varsınız valla
heeeeeee eminim ağlamaktan katılmıştır bide ver anasonu yatır muhabbeti ..biz çocuklara hık dedirtmemeye çalışıyoruz kucakta yok kolikdi yok gazdı daha neler......ben yedi günlükken fethiye devlet hastanesine gittim bir tane köylü teyze de torununu işitme testine getirmiş yapmışlar kundak bebek kolunu kıpırdatamıyor. emzirme odasında gelinle karşılaştım emziriyor ses yok benimkinin kol bacak kıpır kıpır ıkına ıkına emiyor tutamıyor bana kızıyor 7 günlük tü o bebekde bir aylık ne kadar sakin maşallah dedim kayın valide sen bunu anasonsuz susturamazsın bir kaşık ver susar demişti öyle anladım eskilerin nasıl baktığına bide bizim kadar vitamin içmedilerki hamileliklerinde benimki doğduğunda etrafına bakınıyordu sinirli sinirli ne istedinizde çıkardınız der gibi doğuştan bilmişler 2 aylık çocuk 32 yaşında beni kukla etti girdiği her ortamıda kukla ediyor.yahu benım kocam bıle onu soyluyo benım annem ıkı cocuga bakmıs ne var dıye abısıyle arasında 18 ay var eşimin, dedım banane cok buyuk marıfet herkesın durumu farklı yasadıkları farklı yanı allah allah o dıyorum ev hanımı ısı o sen nesın dıyo dedım ben annen gıbı ev ısı yapa yapa buyumedım okulumu okudum evlendıkten snr basladım bısıler yapmaya benım farklı bı hayatım vr dısarı cıkmak ısterım gezmek ısterıım senın anan oyle degıl sonucta. benı bırıyle kıyaslamalarına sınır oluyorum
benimkide terliyor ama ben fazla önemsememeye calışıyorum sonra hep dikkat etmek zorunda kalcam her dikkat etmeyişimde de hasta olcak terletmemeye çalışıyorum ama terleyince bişey yapmıyorum sadece battaniyesini hemen üstünden almıyorum.öyle yaparız artık. bizimki bi de arada terliyo da umarım bişey olmaz.
bırısı bu cocugu alsın benden bı 7-8 aylık yapıp oyle gerı versın
iyiyiz caanım sen nörüyon
bebem grip oldu
kolunu kaldırcak hali yok
çok kötü bi anneyim çoookk
canim bende aslinda kararsizim bakalim zaman ne gösterecek mecbur birseyler yapicaz artikhadi cnm gözün aydın..ben hapa güvenemem giibi geliyor ya zeyncim spiral taktırıcam kafam rahat olur en azından
amanınn bencede allah isteyene versin..bizimkilerede uzun ve hayırlı ömürler versin..
bu arada sanada kolay gelsin allah kabul etsin
canim sana cok üzülüyorum allah yardimcin olsundemir bu saate kadar hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç uyumadı, hiçççç... babasıyla ayaktayız sürekli ağlıyor. ilk defa salladık, dızımızde ayagımızda degıl de battanıyesıyle yanı, uykusuzluktan salak oldu iice huysuzlaştı. valla çıldırmak üzereyiz sürekli cığlık cığlıga aglıo
sagol canim cok sükür atlattim sanada allah kolaylik versinZeyn Allah kabul etsin canım benimde pazar günü olacak inşallah kolay atlaırız
bebem grip oldu
geçmiş olsun canımöyle düşünme bilerek hasta etmedin ki..bebem grip oldu
allah kabul etsin zeynepcimcok yorgunum cok gözlerim kapaniyor yazarken sabahtan beri ayaktayim birsürü hazirlik yaptim camiye gittik kuranimiz okundu yemek servisi eve gel ugras derken bu saat oldu bende bittim tabi hemen hemen 80 kisi vardi cok güzel gecti üzerimden bir yük kalkti allahim kabul etsin hepimizin yavrularina saglik sihhat uzun ömür versin ben gidip yatayim oglum bugün gene cok huysuz bütün gün mizirdadi o kalkmadan biraz uyuyayim bari byyyyyyyyyyyy
bizimkinin yüzünü de zımpara gibi yapmıştı bübchen banyo köpüğü.. bepanten krem sürdüm 2-3 gün 1 kere, geçirdi.Az sonrada doktora gidecez yüzü çok fena oldu zımpara gibi :S gidip o verdiği yağları şampuanları atacam doktorun kafasına
ya prop ben de demirden başka böle olan bilmiyorum :S piyango mu vurdu nedir anlamadım yaa..bijo neden bizim sıpalar böyle oldu ya :S baskaları da aşı yaptırdı onlara hıcbısı olmadı bızımkıler boyle kafayı sıyırdılar cıdden ..
günaydın anneler
biz dün saat akşamüstü 4 den sonra falan yine ağlama krizlerindeydik :S ateşi yoktu ama sanırım aşı yerleri çok ağrıdı yine. ne meme emdi, ne sustu.. berbat zamanlardı kızlar. babası içerde uyuyo ben evde kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum ı ıh. belim koptu sırtım ağrıdı yeter ki ağlamasın dedim, hiç düşünmedim ama yok yok yok.. en son 5 dk uyudu annemle konuştum kızım versene ağrı kesici şurup yazık eziyet etme çocuğa dedi. uyanınca hemen verdim şurubu.. yaklaşık 15-20 dk sonra düzeldi kuzumsonra emdi uyudu. sabah 5 buçuğa kadar sadece ara sıra emmeye kalktı, hemen uyudu geri. of inşallah artık geçer şu etkiler valla çocuğumun huyu değişti yaa..
bijo neden bizim sıpalar böyle oldu ya :S baskaları da aşı yaptırdı onlara hıcbısı olmadı bızımkıler boyle kafayı sıyırdılar cıdden ..
fınfık gecmıs olsun cnm noldu ? çok öpmüşsünüzüdür bebeyi o yuzden fısır fısır olmustur :)
bizimkinin yüzünü de zımpara gibi yapmıştı bübchen banyo köpüğü.. bepanten krem sürdüm 2-3 gün 1 kere, geçirdi.
ya prop ben de demirden başka böle olan bilmiyorum :S piyango mu vurdu nedir anlamadım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?