2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben 3 gün babamla küs kaldım neyse torununa dayanamadıda geri adım attı yanında çocuğuma dokunmaya korkar hale gelmiştim herşeye karışıyor sürekli konuşuyordu kendi evimde birşey diyemedim onlarda olduğum bir akşam cinnet geldi yeter artık diye resmen çığlık attım tabi zoruna gitti oda söylendi aldım çocuğu geldim eve valla bayıyor insanlar artık

selamlar kızlar,allahım herkes aşı mağduru olmuş:18: geçmiş olsun arkadaşlar,benimkide geceleri ağlama krizine giriyo,ne ilaçlar kar ediyo ne pışpışlar sesi kısılana kadar ağlıyo yaa,Allahım tüm bebeklerimize yardım etsin onlara huzur ve sağlık versin

canım önceden bebeklere anasonu verip bide sarıp sarmalayıp yatırıyorlarmış biz öylemi yapıyoruz birkez onlara hayatı tanıma şansını veriyoruz.şunu düşün şehirde teknoloji ile büyüyen çocukla köyde büyüyen tv gömemiş çocuğun yaramazlığını
heeeeeee eminim ağlamaktan katılmıştır bide ver anasonu yatır muhabbeti ..biz çocuklara hık dedirtmemeye çalışıyoruz kucakta yok kolikdi yok gazdı daha neler......ben yedi günlükken fethiye devlet hastanesine gittim bir tane köylü teyze de torununu işitme testine getirmiş yapmışlar kundak bebek kolunu kıpırdatamıyor. emzirme odasında gelinle karşılaştım emziriyor ses yok benimkinin kol bacak kıpır kıpır ıkına ıkına emiyor tutamıyor bana kızıyor 7 günlük tü o bebekde bir aylık ne kadar sakin maşallah dedim kayın valide sen bunu anasonsuz susturamazsın bir kaşık ver susar demişti öyle anladım eskilerin nasıl baktığına bide bizim kadar vitamin içmedilerki hamileliklerinde benimki doğduğunda etrafına bakınıyordu sinirli sinirli ne istedinizde çıkardınız der gibi doğuştan bilmişler 2 aylık çocuk 32 yaşında beni kukla etti girdiği her ortamıda kukla ediyor.
öyle yaparız artık. bizimki bi de arada terliyo da umarım bişey olmaz.
benimkide terliyor ama ben fazla önemsememeye calışıyorum sonra hep dikkat etmek zorunda kalcam her dikkat etmeyişimde de hasta olcak terletmemeye çalışıyorum ama terleyince bişey yapmıyorum sadece battaniyesini hemen üstünden almıyorum.
bırısı bu cocugu alsın benden bı 7-8 aylık yapıp oyle gerı versın

benimkinide vericem................

valla kızlar ben sadece geceleri bırakmaya razıyım geceleri alsınlar gündüzleride ben baksam şu velede ne gözel olur yaaaaa(( deli olacam gece bir dakika uyumuyor bu çocuk 2 gün annemlerde kaldımda biraz rahattım valla..ne zaman normale dönecek bu çocuk şaştım kaldım((

birde şu burun tıkanması derdi var buhar makinesi aldım oda çok fayda etmedi çook mümüklü benim kızım yaaa((

kızlar bu arada saçlarınızı boyattınız deil mi? bende artık bişeyler yapmak istiyorummm saçlarım şimdiye kadar hep kırmızıydı tekrar kırmızı balyaj yaptırmayı istiyorum süte felan etki edermi diye de muallakta kaldım ne yapsamki??

Son düzenleme:
bebem grip oldu
kolunu kaldırcak hali yok
çok kötü bi anneyim çoookk

canim bende aslinda kararsizim bakalim zaman ne gösterecek mecbur birseyler yapicaz artik
canim sana cok üzülüyorum allah yardimcin olsun
Zeyn Allah kabul etsin canım benimde pazar günü olacak inşallah kolay atlaırız
sagol canim cok sükür atlattim sanada allah kolaylik versin
bebem grip oldu

canim senin ne sucun var olacagi varmis olmus öyle öyle büyüycek yavrular

cok yorgunum cok gözlerim kapaniyor yazarken sabahtan beri ayaktayim birsürü hazirlik yaptim camiye gittik kuranimiz okundu yemek servisi eve gel ugras derken bu saat oldu bende bittim tabi hemen hemen 80 kisi vardi cok güzel gecti üzerimden bir yük kalkti allahim kabul etsin hepimizin yavrularina saglik sihhat uzun ömür versin ben gidip yatayim oglum bugün gene cok huysuz bütün gün mizirdadi o kalkmadan biraz uyuyayim bari byyyyyyyyyyyy

günaydınnnn :))) iice sıyırdım artık baksanıza
demır aksama kdr yıne uyumadı cıglık cıglıga. hiç boyle yapmazdı, uyumazdı ama boyle huysuzluk gazı varken bıle yapmıodu. valla cok korktum kolık molık mı oldu sonradan dıye. ama yok aşıdanmış ya. kahrolsun aşılar... akşam aspıratoru actım mutfakta saga sola yurudum pışpış yapa yapa sızdı kaldı :) snr tam 5 saat uyudu şebek. o kdr yorgunluga. tabı ben de uyudum sukurler olsun. snr hıc sutum yoktu o kdr uykuya ragmen cunku cok yorulmustum ıkı gundur cok gerılmıstım. mama verdım yatırdım. 1 saat snr yne zortladı. bu sefer de cok sut dolmuş 1 saatte nolduysa yanı, içemedı bogazına kacırdı agladı zırladı fln. haydı bu sefer sütü sağdım içirdim gaz cıkardım gerı yatırdım derken benım uyku atta gitti :)) sımdı o yatagında ıkk mıkk yapıo içini fln cekıo bıktım bu hayattan lanet olsun der gıbı :)) benım de uykum kactıgı ıcın mal mal takılıom. ama uyumadıgı ıcın bırazdan mızırdamaya başlar yıne kucak ıster, benım de uykum gelmıs olursa göğsümün üstüne alıp uyuturum beraber uyuruz 1-2 saat daha. amin

zeyn valla doktor bıle bana acıyo, dedım kı ankaraya gıtcez atcam basımdan demırı baksın anneannesı babaannesı guzelce dedım, demırın bakıma ıhtıyacı mı var tosun gıbı bakılıo, sızın bakılmanız lazım asıl dedı :) dogru valla, ogluma cok ıyı bakıyorum hıc kımse aksını ıddıa edemez, kendımle gurur duyuyorum çok iyi bir anneyim ben. yaşıtlarım ya da benım cevremdekı yasıtlarım dıyeym daha ocağa çaydanlık koymayı beceremıo ama ben her işime yetısmeye calısıorum. oğluma da 4x4luk bakıyorum, bence çok şanslı bir bebek demir. ehem dötüm kalktı gece gece

ay bı de aksam kocam saat 10 gıbı geldı çöp şiş yaptırmış yemek yapamamısımdır dıye, cnm benım, ama tabı o saate kdr nasıl ac durayım kahvaltılık yemıstım :) düşünceli odunum benim

bebem grip oldu
geçmiş olsun canımöyle düşünme bilerek hasta etmedin ki..

allah kabul etsin zeynepcim

günaydın anneler
biz dün saat akşamüstü 4 den sonra falan yine ağlama krizlerindeydik :S ateşi yoktu ama sanırım aşı yerleri çok ağrıdı yine. ne meme emdi, ne sustu.. berbat zamanlardı kızlar. babası içerde uyuyo ben evde kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum ı ıh. belim koptu sırtım ağrıdı yeter ki ağlamasın dedim, hiç düşünmedim ama yok yok yok.. en son 5 dk uyudu annemle konuştum kızım versene ağrı kesici şurup yazık eziyet etme çocuğa dedi. uyanınca hemen verdim şurubu.. yaklaşık 15-20 dk sonra düzeldi kuzum sonra emdi uyudu. sabah 5 buçuğa kadar sadece ara sıra emmeye kalktı, hemen uyudu geri. of inşallah artık geçer şu etkiler valla çocuğumun huyu değişti yaa..

Günaydınnn anacıklar..
Bize gün bayağı erken aydın oldu bugün 3 de uyandık emiştik sonra sabaha kadar ıkındı bebem 6 saattir belki 1 saat falan uyumuşuzdur.
Az sonrada doktora gidecez yüzü çok fena oldu zımpara gibi :S gidip o verdiği yağları şampuanları atacam doktorun kafasına

bijo neden bizim sıpalar böyle oldu ya :S baskaları da aşı yaptırdı onlara hıcbısı olmadı bızımkıler boyle kafayı sıyırdılar cıdden ..

fınfık gecmıs olsun cnm noldu ? çok öpmüşsünüzüdür bebeyi o yuzden fısır fısır olmustur :)

Az sonrada doktora gidecez yüzü çok fena oldu zımpara gibi :S gidip o verdiği yağları şampuanları atacam doktorun kafasına
bizimkinin yüzünü de zımpara gibi yapmıştı bübchen banyo köpüğü.. bepanten krem sürdüm 2-3 gün 1 kere, geçirdi.

bijo neden bizim sıpalar böyle oldu ya :S baskaları da aşı yaptırdı onlara hıcbısı olmadı bızımkıler boyle kafayı sıyırdılar cıdden ..
ya prop ben de demirden başka böle olan bilmiyorum :S piyango mu vurdu nedir anlamadım yaa..

zeynep sana kötü bi haberim var bu birden ağlama krizi aşıdan sonra bizde geçmedi malesef hergün 1-2 kere birden ağlamaya başlıyo ne emiyo nede susuyo aşıdan sonra kolik olduk biz galiba

yok burcu öpmüyorum nan kaşlarının ortasına kadar öyle kazık gibi bebemin yüzü o banyo yağından sonra oldu

ya bizimkinin hassasmış teni dr öyle dedi 2 kat daha bakım istiyormuş bizim her banyomuz bile eziyet bir sürü teferruatımız var onun için bende birşey sürmek istemedim aklıma geldi bepanten ama süredim bi gidelim bakim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…