öncelikle merhabalar sütünüzün bebeğin genzine kaçmamasını istiyorsanız emzirirken
göğsünüzü makaslıyor gibi tutuyoruz ya o şekilde tutulacakmış böle tutulmasının nedeni süt bebeğe çok gelirmiş o şekilde tutmamız az gelmesini sağlarmış bırakırsan süt akışı çok olduğu için bebeğin genzine kaçarmış süt ben denedim gerçekten öle babanem sölemişti banada
tam 4 saattir bezelye yemeği yapmaya uğraşıyorum. acaba piştiğini görebilecek miyim a dostlar :S
selam kızlar dün geceden beri öyle şaşkınım ki elim yüzüm şiş resmen şoktayom ceren sabah 9 a kadar hiç uyumadı 5 dakika bile o saate kadar yalancı memei ağzından hiç bırakmadı düşünce sinirlendi tekrar istedi 9 saat onunla uğraştı galiba uykusuzluk onunda sinirinin bozdu hıncını emzikten aldı hala şaşkınım çocuğun o haline anlam veremiyorum gazı vardı belli belliydi ama ağlamadı sadece sabaha kadar sinirli sinirli emziğini emdi ay daha neler göreceğiz şimdide uyandıramıyorum mamayı zor içitdim 6 saat aç kaldı azıcık içti uykudan
bebişlerininz aşı olmuş huzursuzlaşmış geçmiş olsunatlattınız çok şükür ben şimdiden kara kara düşünüyorum 18 ocak bizimki
dsghjmjkgömjhfndg
tmm bişi yok :)
selam kızlar dün geceden beri öyle şaşkınım ki elim yüzüm şiş resmen şoktayom ceren sabah 9 a kadar hiç uyumadı 5 dakika bile o saate kadar yalancı memei ağzından hiç bırakmadı düşünce sinirlendi tekrar istedi 9 saat onunla uğraştı galiba uykusuzluk onunda sinirinin bozdu hıncını emzikten aldı hala şaşkınım çocuğun o haline anlam veremiyorum gazı vardı belli belliydi ama ağlamadı sadece sabaha kadar sinirli sinirli emziğini emdi ay daha neler göreceğiz şimdide uyandıramıyorum mamayı zor içitdim 6 saat aç kaldı azıcık içti uykudan
bebişlerininz aşı olmuş huzursuzlaşmış geçmiş olsunatlattınız çok şükür ben şimdiden kara kara düşünüyorum 18 ocak bizimki
kızlar zamanın çocuklarımı bir tuhaf yoksa insanlar yaşadıklarınımı unutuyor anlamadım gittigeçen gece yengemle baktık cerene sabaha kadar kadıncağız onu görmeye 12 saat yoldan geldi hanımefendi sabaha kadar ağladı huysuzluk yaptı yemgem dedi 3 çocuğumdada ben hastalıkları dışında sabahladığımı hiç bilmem yazık sana hakkaten yazık bana annemde öyle diyor sizinle hiç bu kadar uğraşmadım diyor değişen ne anlamadım ki ben sabahlara kadar uğraşıyorum
kızlar yazdıklarınızı okudum da, bu ikinci ay aşıları baya bi zor geçiyo anlaşılan. bizim de 14 ocakta. çok korktum ya zaten korkuyodum. toplam kaç aşı yapılıyo o gün. bizim ebe üç dedi ama hepsi ayrı ayrı mı ? bi de verem aşısı çok mu zor?
3 evet. karma verem zatürre. zatürre ateş yapıo verem de agrı yapıyo. vereme su damlası bıle degmemesı gerekıo yoksa ası tutmuyo. verem kola gerı kalanlar bacaklara
teşekkürler cevap için. çokmuş gerçekten çok geçmişler olsun .bişey daha sorcam prop verem aşısına su değmemesi gerek ya kaç gün yaıkamıcaz?
orda zaten soylerler sana da 3 gun yıkamıcaksın sılmıceksın bıle orayı. cok zorunda kalırsan belden asagısını yıkayabılırsın.
Boşver orange ı ben sana da magenta rengini alıciiiiimmmm:)))))))hahahayy heç güleceğim yoktu bende koptum bugün 3.ağlama krizimizi de başarıyla atlatıp uyuduk
aso banada orange huni gönder
şaka gibi ya gerçekten şimdiki çocuklar garip :S annem günlerdir beni nasıl büyüttüğünü anlaıp duruyor gece 1 yada 2 defa emzirirmiş heç uyanmadan emermişim 5 dk sonra bırakırmışım memeyi ne kadar usluydun diyo :S
eskıden boyle genetıgıyle oynanmış gıdalarla beslenmıodu ınsanlar, hersey saglıklıydı dolayısıyla anne sutu de. ne gaz derdı vardı ne kaka. evde sureklı calısan bu kdr cok elektronık alet yoktu. kundaklayıp yatırıolardı bızı, daha az hareket edıp daha az sıcrayıop daha cok uyuyoduk. pırınc unundan mama vardı tok tutuodu daha cok. annane babanne fln vardı evlerde, elden ele daha cabuk ve kolay buyuyoduk.
yahu benım kocam bıle onu soyluyo benım annem ıkı cocuga bakmıs ne var dıye abısıyle arasında 18 ay var eşimin, dedım banane cok buyuk marıfet herkesın durumu farklı yasadıkları farklı yanı allah allah o dıyorum ev hanımı ısı o sen nesın dıyo dedım ben annen gıbı ev ısı yapa yapa buyumedım okulumu okudum evlendıkten snr basladım bısıler yapmaya benım farklı bı hayatım vr dısarı cıkmak ısterım gezmek ısterıım senın anan oyle degıl sonucta. benı bırıyle kıyaslamalarına sınır oluyorum
Nabersiniz kızlar, nörüyonuz bi bakem dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?