2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam 4 saattir bezelye yemeği yapmaya uğraşıyorum. acaba piştiğini görebilecek miyim a dostlar :S

Bunu ben de duymuştum

Canım valla senin işin de zor anlattıklarına bakılırsa.İnşallah yavaş yavaş düzelir bu durumu bebişinin.Çok yıprandığın belli

kızlar zamanın çocuklarımı bir tuhaf yoksa insanlar yaşadıklarınımı unutuyor anlamadım gitti geçen gece yengemle baktık cerene sabaha kadar kadıncağız onu görmeye 12 saat yoldan geldi hanımefendi sabaha kadar ağladı huysuzluk yaptı yemgem dedi 3 çocuğumdada ben hastalıkları dışında sabahladığımı hiç bilmem yazık sana hakkaten yazık bana annemde öyle diyor sizinle hiç bu kadar uğraşmadım diyor değişen ne anlamadım ki ben sabahlara kadar uğraşıyorum

krdln bunların bı gunu dıgerını tutmuyo valla ne şaşırıosun :) onlar da bılmıo ne ıstedıgını

bijo ben yemek yapmam gerektıgını bıle unutmusum :))

Kızımın ateşi düştü,huzuru yerinde çok şükür.Şimdi de ishal baladı dünden beri ,çıldırıcam..Bol bol emzirmeye çalışıyorum,besliyorum,takip ediyorum,inşallah doktor yolları gözükmez düzelir..Bugün fena değil bakalım....Nazar mı değdi kuzuma ne offffffffffff

dsghjmjkgömjhfndg

tmm bişi yok :)

hahahayy heç güleceğim yoktu bende koptum bugün 3.ağlama krizimizi de başarıyla atlatıp uyuduk
aso banada orange huni gönder

şaka gibi ya gerçekten şimdiki çocuklar garip :S annem günlerdir beni nasıl büyüttüğünü anlaıp duruyor gece 1 yada 2 defa emzirirmiş heç uyanmadan emermişim 5 dk sonra bırakırmışım memeyi ne kadar usluydun diyo :S

eskıden boyle genetıgıyle oynanmış gıdalarla beslenmıodu ınsanlar, hersey saglıklıydı dolayısıyla anne sutu de. ne gaz derdı vardı ne kaka. evde sureklı calısan bu kdr cok elektronık alet yoktu. kundaklayıp yatırıolardı bızı, daha az hareket edıp daha az sıcrayıop daha cok uyuyoduk. pırınc unundan mama vardı tok tutuodu daha cok. annane babanne fln vardı evlerde, elden ele daha cabuk ve kolay buyuyoduk.

kızlar yazdıklarınızı okudum da, bu ikinci ay aşıları baya bi zor geçiyo anlaşılan. bizim de 14 ocakta. çok korktum ya zaten korkuyodum. toplam kaç aşı yapılıyo o gün. bizim ebe üç dedi ama hepsi ayrı ayrı mı ? bi de verem aşısı çok mu zor?

3 evet. karma verem zatürre. zatürre ateş yapıo verem de agrı yapıyo. vereme su damlası bıle degmemesı gerekıo yoksa ası tutmuyo. verem kola gerı kalanlar bacaklara

3 evet. karma verem zatürre. zatürre ateş yapıo verem de agrı yapıyo. vereme su damlası bıle degmemesı gerekıo yoksa ası tutmuyo. verem kola gerı kalanlar bacaklara

teşekkürler cevap için. çokmuş gerçekten çok geçmişler olsun .bişey daha sorcam prop verem aşısına su değmemesi gerek ya kaç gün yaıkamıcaz?

teşekkürler cevap için. çokmuş gerçekten çok geçmişler olsun .bişey daha sorcam prop verem aşısına su değmemesi gerek ya kaç gün yaıkamıcaz?

orda zaten soylerler sana da 3 gun yıkamıcaksın sılmıceksın bıle orayı. cok zorunda kalırsan belden asagısını yıkayabılırsın.

Boşver orange ı ben sana da magenta rengini alıciiiiimmmm:)))))))

ahhh eskiler ahhhhhhhhh

diyorum ya prop bi tek burda beni anlayan insanlar var dediğin gibi kocam bile yeri gelio anlamıyo Allahım daha çok strese sokuyolar kaynanam güya kırklıyken tek kalmayayım diye yanımda kaldı valla sütüm azaldı o varken nasıl postaıcağımı şaşırmışım nefret ediyorum kıyaslanmaktan hele oğlumu kıyaslamalarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…