2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
temizlik yapıyorum bugün kurabiyemin izin verdiği sürece bi yandan da kargo bekliyoum dün kanguru siparişi verdim gelsin istinye parka gidecem bugün kesin acayip bunaldım ruhum sıkıldı :S

kolay gelsin fınfık..ve iyi gezmeler..benim yerime de gez olur mu

Çok geçmiş olsun cnm, sallamakla iyi yapmışsınız demir rahatlamıştır biraz...Zaten uzman tv de izledim hafif hafif sallamakta bi sakınca yok, tam aksine bebeği rahatlatır diyor uzmanlar...

Geçmiş olsun bijucum, umarım bu gece rahat uyursunuz, Allahallah bizde böle bi durum olmadı Allaha şükür, sizlerde neden böle oldu acaba??

Gaz ağrısı olabilir cnm, pırt yapamıyordur, bizimki de öle yapıyo bazen hemen altını açıp popo deliğine kremle masaj yapıyorum, rahatlıyo pırtlamaya başlıyo, sonra keyfi yerine gelio, sende bi dene belki ondandır...

leyli sütün var ve sen genzine kaçıyor diye mama mı veriyorsun
ya yapmayın yazık yani madem öyle sağ sütünü ver.
hem öyle genzine kaçıra kaçıra öğrenecek emmeyi benimkide kaçıyor alnını sıvazla parmağınla birde yüzüne üfle hafifçe tamam..

bizim doktor rezene çayını yasakladı, verdiğimde zaten 6-7 çay kaşıgıydı gün içinde.gerek yok verme bağırsakları tembelleştirir dedi.

kalıp sabundan azcık bıçakla kesiyorum uzunlamasına 1 cm anca ince olacak ama poposuna koyuyorum hemen çıkarı veriyoor. doktor beyimiz onuda yasakladı , bebeği kendi haline bırak dedi.kendi halinede bırakınca kaka yapmak aklına geelmiyor

allah yardımcın olsun canım ayrıca deçmiş olsun bende hala çekiyorum. banyo yaptırmaya korkuyorum.
bende ilk gün öyle yapdım her 4 saatde bir verdim gitmeden de vermiştim.
ay kuzum göğsümde yatıyor şuan evlat bambaşka bişeymiş nasıl bir sevgiymiş böyle yarabbim
Allahım korusun hepsini..
aminnnnnnnnnnnn mis onlar kuzunu koynundan çıkarma büyünce öfffffff anne sıkıldım diyecek diye hep koynumda uyutmak istiyorum ama sonra siyam ikizi oluyoruz o neden le ayrı yatırıyorum ama o zaman da özlüyorum koynum boşkalıyor.allah hepimizin yavrusunu korusun

iyi akşamlar kızlar...

ya bugun kızım hep kustu.. üstüm başım kalmadı.. üşüttü mü acaba... (((
canım soğuk bişeyler yemememiz lazımmış bizim midemiz alışık olduğu için mide üşütme tepkilerini göstermese bile bebeğimize geçiyormuş.
geçmiş olsun duru ya canım kıyamam bana baktırmsdılar topuğundan kan alınırken çok ağladım diye....

hehe benim kocaya biraz sende bakarmısın dediğim de biraz mızıldansın annesiiiiiiiiii bu acıkmış diyor ama bendeyse bebek her ağladığında ağlatma oğlumu diyor. saçlarımı kestirmeye gittim yarım saat sonra geldim azarlamaya başlamıştı neyin var niye ağlıyorsun diye. birdaha onları yanlız bırakamadım

gün içinde uyanıkken meme verince acele acele emmeye başlayınca süt bogaza kaçıyor ve kavga ediyor memeyle.mecburen sağıp veriyorum.geceleri böyle bir durumumuz yok.sakin sakin emiyor.

mamayı çook zorda kalırsam veriyorum.

selam kızlar.. dün masalı yeni bulduğumuz doktora götürdük kızıma boşu boşuna bir haftadır antibiyotik veriyormusum o kadını öldürebilirim yawruma antibiyotik ağır gelmiş sürekli kusuyordu.. şimdi tüm ilacları bıraktık inşallah düzelir. hasta diye aşısınıda yaptıramamıştım bugün aşılarıda yapıldı inşallah zor gecmez.. gelir gelmez şurup verdim hemşire 6 saat sonra bir daha vermemi söyledi.. yawrum simdi uyuyor arada da ağlayıp tekrar uyuyor kıyamam ya nasıl iç geçiriyor anlatamam.. yaık bu bebeklere ama aşı olmak zorundalar yapıcak bişey yokk offf

biraz gecşi okudumda cok korkuttunuz beni kac gün sürecek bu huysuzluk Allah hepimizin yardımcısı olsun benim kocamın işleride cok yoğun 10 dan önce gelmez desenize ayvayı yedim ben

1 saat uyuduk kendıme geldım dıyemıcem ama ama demır bey bıraz kendıne gelmıs gıbı duruyo aglaması daha normal gorunuo su anda :))

bılmıorum cok fazla uyaran var galıba etrafta bılgısayarlar fln sureklı açık, manyetık alan yaratıolar o da huzursuzluk verıo galıba bebeklere. kafeın huzursuzluk sebebıymıs ama ben mecburen kahve ıcıorum yoksA ayakta uyucam allah korusun hele dunde berı 4 fıncan fln ıctım. bı de ustune gazı aşısı fln gelınce uyuyamıo işte. ama su buzuki orhan cıdden işe yarıo bızde uyumasa bıle seslerı dınlıo susup kafamı dınlıom ben de. gercı bu muzık de benım kafamı becerıo ama demırn aglamasından ıyıdır

bende manyetik alandan veya onların keyfi olsun diye yaptıklarımızdan diye düşünüyordum. bizimki klasik müzikten başkasını dinlemiyor. buzukide sürekli insanın beynini tırmalıyor. bide bizim fisher price akvaryum salıncak sesi var oda beynimi yiyor en fazla yarım saat duruyor ama olsun

saces aynnneeeee nnnnn.. kafayı yıcem artık o garıp seslerden ama bu cocuklar nasıl mutlu mutlu dınlıo anlamıorum. zaten bu cpcukları buyutene kdr kafayı sıyırmazsak ııdır

leylicim geçmiş olsun ben eylülde hero babyi kullanmıştım..sürekli kabızdi
sonra bebelaca geçtim rahatladı hero baby iğrençya
taviyem degiştir cnm

gececi benim oğlum ya tüm gece beni ayakta dikti şimdi mışıl mışıl uyuyo bende de temizlikçi vardı ev tertemiz oldu ama ben ölüyorum uykusuzluktan şimdi uyusam kesin uyanır sıpam ....dün babam uykusuzum yorgunum deyince bi çocuğa bakamdınız dedi çok üzüldüm babam bile böylediyosa kocamın ailesi nelre diyo acaba ya insanlara hersey ne kadar kolay tek başına çocuk bakmayı ne kolay sanıyolar başlıyolar eskiden şu yoktu bu yoktu sizler şanslısınız diye valla kimseyle görüşmücem ha herkes çok bilmiş bi buraya girince psikolojim düzeliyor benim yaşadıklarımı yaşayan beni anlayan bi sizler varsınız valla

öncelikle merhabalar sütünüzün bebeğin genzine kaçmamasını istiyorsanız emzirirken
göğsünüzü makaslıyor gibi tutuyoruz ya o şekilde tutulacakmış böle tutulmasının nedeni süt bebeğe çok gelirmiş o şekilde tutmamız az gelmesini sağlarmış bırakırsan süt akışı çok olduğu için bebeğin genzine kaçarmış süt ben denedim gerçekten öle babanem sölemişti banada

leylicim geçmiş olsun ben eylülde hero babyi kullanmıştım..sürekli kabızdi
sonra bebelaca geçtim rahatladı hero baby iğrençya
taviyem degiştir cnm

ben mama yı hipp kullanıyorum organik mama sizede tavsiye ederim milupa kullanıyordum hipp e geçtim
kayrada gaz sıkıntımız fazla değil günde 1 öğün veriyorum
benide emiyor ama bi sıkıntımız yok çok şükür

yahu benım kocam bıle onu soyluyo benım annem ıkı cocuga bakmıs ne var dıye abısıyle arasında 18 ay var eşimin, dedım banane cok buyuk marıfet herkesın durumu farklı yasadıkları farklı yanı allah allah o dıyorum ev hanımı ısı o sen nesın dıyo dedım ben annen gıbı ev ısı yapa yapa buyumedım okulumu okudum evlendıkten snr basladım bısıler yapmaya benım farklı bı hayatım vr dısarı cıkmak ısterım gezmek ısterıım senın anan oyle degıl sonucta. benı bırıyle kıyaslamalarına sınır oluyorum

selam kızlar dün geceden beri öyle şaşkınım ki elim yüzüm şiş resmen şoktayom ceren sabah 9 a kadar hiç uyumadı 5 dakika bile o saate kadar yalancı memei ağzından hiç bırakmadı düşünce sinirlendi tekrar istedi 9 saat onunla uğraştı galiba uykusuzluk onunda sinirinin bozdu hıncını emzikten aldı hala şaşkınım çocuğun o haline anlam veremiyorum gazı vardı belli belliydi ama ağlamadı sadece sabaha kadar sinirli sinirli emziğini emdi ay daha neler göreceğiz şimdide uyandıramıyorum mamayı zor içitdim 6 saat aç kaldı azıcık içti uykudan
bebişlerininz aşı olmuş huzursuzlaşmış geçmiş olsun atlattınız çok şükür ben şimdiden kara kara düşünüyorum 18 ocak bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…