2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynep sana kötü bi haberim var bu birden ağlama krizi aşıdan sonra bizde geçmedi malesef hergün 1-2 kere birden ağlamaya başlıyo ne emiyo nede susuyo aşıdan sonra kolik olduk biz galiba

ay sezoş ciddi misin ya :S
2 gündür aynı saatte bağırmaya başlıyo nedensiz. ben de bu saatten sonra kolik mi olduk demiştim hakatten dün.

zeynep sana kötü bi haberim var bu birden ağlama krizi aşıdan sonra bizde geçmedi malesef hergün 1-2 kere birden ağlamaya başlıyo ne emiyo nede susuyo aşıdan sonra kolik olduk biz galiba

Günaydın

Bende dün doktora gittim bazen karnım bazen belim ağrıyordu dün dahiliyeye gittim. Mide ve bağırsak gazın çok sen böyleysen bebeğini düşünemiyorum dedi. Bende çok gazlıydım bu yüzden bebeğimde öyleydi dahiliyeci olmama rağmen çaresiz kaldım, ne yapsam susmuyordu, ben artık bittim diye düşünüyordum ama 3,5 aylık olduğu gün bıçak gibi ağlaması, gazı kesildi diyor. demem o ki az kaldı inşallah biraz daha sabır

geçmiş olsun cnmmm ereninde yüzü sırtı hep kupkuruyduu özel bi krem verdi doktor sonradan geçti belki sizede o kremden verirr

bunun nedeni aşı acısı fln değil de korkmaları bence. ayrıca aşı yapılırken anne tutmamalı cunku anneye olan guvenlerı sarsılıyo. anne normalde onun gazı cıksın dıye bıle 2 saat masaj yapan bır ınsanken bırısı bebege 3 tane ıgne batırırken sabıt tutmaya calısan kısı oluo sonra. emınım bayag sarsıcı oluodur bu onlar ıcın. iyi ki aşı yapılırken ben çıktım yani.. o acının korkusuyla sıcrayıp duruolar uykularından. bırden cıglık atmaya baslıo mesela ruyasında fln mı yasıo tekrar o anı nedır

ay sezoş ciddi misin ya :S
2 gündür aynı saatte bağırmaya başlıyo nedensiz. ben de bu saatten sonra kolik mi olduk demiştim hakatten dün.

ciddiyim cnm birden başlıyo ağlamaya morarana kadar susmuyoo aşıdan sonra çıktı bu durum ne zaman geçer muamma

Günaydın anneler,
Demir ve Toprağa kıyamam ya tüylerim diken diken oluyor siz anlattıkça ah gariplerim benim ne çektiler lanet aşıdan:S neyse ki atlattınız biz neler yaşıcaz bakalım:S

Prop elmalı tartına baktım nefis görünüyor.eve gidince yapayım kocama.Kocam elmalı şeylere bayılır

Prop elmalı tartına baktım nefis görünüyor.eve gidince yapayım kocama.Kocam elmalı şeylere bayılır
cnm gamze bursa nın 425 gr kıtabından o tarif, kıtaptan en az 20 şey yaptım hepsi enfes oldu tavsıye ederım kıtabı.
dönüş planlarında degısıklık oldu mu ?

günaydınlarr.. hepimiz için gazsız , ağrısız bol uykulu bir gün olur inşallah:)

uykumu almama ragmen başım feci ağrıyo ki çok nadırdır başımın ağrıdığı.
her akşam 8-9 en gec 1o da yatıyorum yoksa uykumu alamıyorum. dizi, program izlemek hayal oldu bana..

bebişleriniz bence de o an akıllaına geldıkce korkudan aglıyorlardır. kısa zamanda düzelirler inşallah.

cnm gamze bursa nın 425 gr kıtabından o tarif, kıtaptan en az 20 şey yaptım hepsi enfes oldu tavsıye ederım kıtabı.
dönüş planlarında degısıklık oldu mu ?
Yok canım pazartesiye kadar yüzdeyüz burdayız pazartiseden sonra kocam ne zaman gelirseye kaldık :)))

selam bende kasım annesiyim sizi sürekli takip ediyorum hamileykende bikaçkez yazmıştım.sizlere bişey sormak istiyorum bez olarak premium care kullananlar bebeğiniz kaka yapınca bezin üstünde sümüksü bir tabaka olarak mı kalıyo?hani ıslak kaka için ya acaba sıvı kısmı ata mı geçiyo büyük kızım amip olmuştu bebekken oğlumda olacak diye çok korkuyorum:26:

Günaydın kızlar ya da tünaydın diyeyim, nasılsınız...

Sezen alıntı yapmışım ama yanıtlamamışım nedense, akıl kalmadı ki...

Dün iyiydim cnm ama bugün berbat bi haldeyim...

bebem grip oldu
kolunu kaldırcak hali yok
çok kötü bi anneyim çoookk
geçmiş olsun senin ne suçun var. çocuklar hasta olabilir ii bakımla geçireceksin inş. üzme kendini bebişinin bağışıklık sistemi güçleniyor.

aynı şeyi bende söylemek isterim benim vurulalı tam bir hafta oldu ve hala akşam 6 ile 11 arası susmuyor kucakta ve sürekli hareket halinde olacaksın yoksa susmuyor. zaten ağlamaya başladımı yüzünü bir tarafa çeviriyor ne yaparsan yap susmuyor. bu ağlama saatini değiştirim diye 6 yakın 4 saat uyutmadım 6 da derin uykuya geçecek sekilde ayarladım ama uykusunda çıklık çığlığa bakalım düzelmezse haftaya doktordayız.allah yardımcınız olsun.

sümük fln kalmıo valla bizde, beyaz katı kısımlar kalıo süt atığıymış onlar o kdr yani

Çok berbat bi gece geçirdim kızlar, kızım nerdeyse ölüyordu gece, aklım başımdan gitti valla...

Gece 12 gibi kuzum kucağımda uyuya kaldı, bende yatağına yatırdım, ortalığı toparladım, tuvalete girdim ve yattım, daha 3-5 dakika anca geçmişti ki birden kuzumun hık hık diye sesini duydum, hemen fırladım bi baktım kuzum nefes alamıyor, kucağıma aldım ters çevirdim sırtına hızlı hızlı vurdum tekrar nefes almaya başladı ama bir ağlamaya başladı bu seferde sormayın gitsin, morarana kadar ağladı dakikalarca, o ağladıkca bende ağladım, sinirim boşaldı, o değilde ben ölecektim nerdeyse, yarım aklım vardı kızlar o da beni dün gece bıraktı gitti, beynim artık bomboş, hayatımda böle bi korku yaşamadım valla, Allah yavrularımızı korusun...

kızzlar az önce kızımı aile hekimligine kaydettirdik.gitmişken ölçülerinide aldılar.kilosu 6.300 olmuş.artık taşıyamıyorum ve nasıl zayıflatacam bilmiyorum.çokta mama vermiyorm ki mama şişiriyoor desem. ne yapmam lazım 9-12 aylık kıyafetler giyiyor.içine giydirdiğim çıtçıtlı badileri 9 aylık.üzülmeye başladım şimdiden.kilo sorunu yaşasın istemiyoorum, ne yapmalıyım ? rüyasında bile emiyormuş gibi dudaklarını şapır şapır oynatıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…