zeynep sana kötü bi haberim var bu birden ağlama krizi aşıdan sonra bizde geçmedi malesef hergün 1-2 kere birden ağlamaya başlıyo ne emiyo nede susuyo aşıdan sonra kolik olduk biz galiba
zeynep sana kötü bi haberim var bu birden ağlama krizi aşıdan sonra bizde geçmedi malesef hergün 1-2 kere birden ağlamaya başlıyo ne emiyo nede susuyo aşıdan sonra kolik olduk biz galiba
Günaydınnn anacıklar..
Bize gün bayağı erken aydın oldu bugün 3 de uyandık emiştik sonra sabaha kadar ıkındı bebem 6 saattir belki 1 saat falan uyumuşuzdur.
Az sonrada doktora gidecez yüzü çok fena oldu zımpara gibi :S gidip o verdiği yağları şampuanları atacam doktorun kafasına
ay sezoş ciddi misin ya :S
2 gündür aynı saatte bağırmaya başlıyo nedensiz. ben de bu saatten sonra kolik mi olduk demiştim hakatten dün.
cnm gamze bursa nın 425 gr kıtabından o tarif, kıtaptan en az 20 şey yaptım hepsi enfes oldu tavsıye ederım kıtabı.Prop elmalı tartına baktım nefis görünüyor.eve gidince yapayım kocama.Kocam elmalı şeylere bayılır
Yok canım pazartesiye kadar yüzdeyüz burdayız pazartiseden sonra kocam ne zaman gelirseye kaldık :)))cnm gamze bursa nın 425 gr kıtabından o tarif, kıtaptan en az 20 şey yaptım hepsi enfes oldu tavsıye ederım kıtabı.
dönüş planlarında degısıklık oldu mu ?
Yok canım pazartesiye kadar yüzdeyüz burdayız pazartiseden sonra kocam ne zaman gelirseye kaldık :)))
geçmiş olsun canımöyle düşünme bilerek hasta etmedin ki..
allah kabul etsin zeynepcim
geçmiş olsun senin ne suçun var. çocuklar hasta olabilir ii bakımla geçireceksin inş. üzme kendini bebişinin bağışıklık sistemi güçleniyor.bebem grip oldu
kolunu kaldırcak hali yok
çok kötü bi anneyim çoookk
selam bende kasım annesiyim sizi sürekli takip ediyorum hamileykende bikaçkez yazmıştım.sizlere bişey sormak istiyorum bez olarak premium care kullananlar bebeğiniz kaka yapınca bezin üstünde sümüksü bir tabaka olarak mı kalıyo?hani ıslak kaka için ya acaba sıvı kısmı ata mı geçiyo büyük kızım amip olmuştu bebekken oğlumda olacak diye çok korkuyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?