2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ınsan uzakta olunca ne kıymete biniyomuş yaa :) sımdı ankaraya gıdıorum ya annem çıldırmış demırın sampuanından pişik kremıne kdr almış, küvet fln almış, sepet beşik bulmuş komsudan evı temızletıo arabayı temızletıyo fln :)) babannem de arnavut boregı açıcakmış ay dıorum zahmet etme kadın 85 yaşında ne zahmetı dıyo :) yaşadım lan ben ankarada, hiç dönmesem mi acaba geri heuehue

ohh sfan olsun annen bakar demir e biraz kendini toparlarsın ne güzel bende ağlaya zırlaya annemi çağırdım yanımda kalıyo gitmesin diye uğraşıyorum valla yalnız olunca zombiye dönüyorum resmen

selam kizlar..

nalancim çok geçmiş olsun.Rabbim korusun bebeklerimizi..
çok korkuyorum bende yanımda olduğu halde beşiği..

nalancim cok gecmis olsun canim gercekten cok dikkatli olmak lazim
ben sizlere bahsetmedim benim oglumda iki günlükken kollarimda gitti öyle ona bakiyordum birden dudaklari morardi sonra siyahlasti sonrada bütün yüzü simsiyah oldu hemen hemsire odasina kostum cocugu görünce hemen aldilar salliyorlar vuruyorlar yüzüne üflüyorlar yok cocuk hareketsiz kalp atislari cok yavasladi hemen doktorlarda geldi kan sekerine baktilar nabiz deken hemen hemen 5 dakika öyle hareketsiz kaldi ama bes dakika benim icin bes sene gibi geldi sonrasinda küveze aldilar iki gün orda kaldi cok sükür sonra tekrar etmedi ama ben aglamaktan mahfoldum rabbim kimselere yasatmasin öyle bir aci
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

canim aynisi bendede oldu ince tülbentin icine kati yogurt sür gögsüne sar günde üc dört kere yap iyi gelir hastanede bana hep öyle yaptilar rahatlarsin cok gecmis olsun

zeynepcim sanada çok geçmiş olsun yavrum küvezde nasılda çaresiz yatıyor küvezi görünce aklıma oğlomun sarılıktan 3 gün küvezde kalması geldi içim buruldu allah korusun bebişlerimizi bizi onlarla sınamasın

propcum sefan olsun ben senin yerinde olsam geri gelmem

sagol canim ben o resime bakarken bile icim tuhaf oluyor allahim bütün bebekler saglik sihhat versin

zeynepcim size de geçmiş olsun.. kotu hatıralarınızı hatırlamayın şimdi yanımızda meleklerımız allah bize bağışlasın

allah korumuş canım çok geçmiş olsun heralde tükürüğü kaçtı yada kusamadı ondan oldu

Biz geldik
bebemin yüzünün o hale gelmesine dr bile şaşırdı :S
kıyafetler, deterjanlar, yediğim, içtiğim herşeyden kaynaklanabilir dedi :S bi krem verdi kullanacaz bakalım pööff..
Hastanede bebemi sevmeyen kalmadı gelen geçen sevdi dr beklerken.
Sonra bir 45 dk da dr teyzesi sevdi. Hastaneden çıktık markete uğradım marketten çıktığımdan bebemin gözünün altı kanıyor çizmiş tırnağıyla nazar değdi kuzucuğuma bi tane karı maşallah bile demedi ay ay diye sevdi pis
Dr bile sevdi sevdi sonra okudu üfledi Kızlar valla nazar acayip bişey çok okuyun bebelerinizi benim bir arkadaşım var acayip nazarı değer ve kendiside söyler bunu herzaman 3 gün önce geldi sevdi çocuğumu o günden beri vallahi ağlama şekli değişti resmen nefesi kesilene kadar ağlıyor
Bugün dr a özellikle söyledim muayene etti baktı gayet sağlıklı hiç bir problemi yok ama çok mutsuz huzursuz duruyor dedi.

Bu arada rotavirüs aşısını yaptırmıyoruz doktorumuz gerek görmedi..

selam kızlar

dün bi doktor maceramızıda atlattık çok şükür duru 1 ayda 900 gr almış 4900 olmuş boyuda 60 cm dr doğduğundan beri kilo alımı çok iyi dedi sütün yetiyor günde 1 kere 60 cc mama vermen bişey ifade etmez verme illa vericem diyosan kaşıkla ver dedi sırtüstü yatır hiç yan yatırma dedi anlamadım iyide boğazına tükürük kaçıyor kusmaya çalışıyor gece tehlikeli değilmi ya
bide artık kafasını yukarda yatır altına yastık koy yada yatağını yükselt dedi

üff ne çok dedi demişim

geçmiş olsun canım nazara bende inanırım çünkü annem benden çok çekmiş nazar yüzünden hep oku diye tembihler

canım geçmiş olsun doğru söylüosun kimi insanın nazarı çok değiyor bendede oluyo bazı insanlar gelip gittimi çocuğum iki üç gün ifllah olmuyo Allah korusun hepsini nazardan

ayy ne guzel ben senin yerinde olsam geri gelmem valla benim annemde yaz icin bir suru plan yapioo yusufu bana ver sen gez keyif yap dioo ben dort gozle yazi bekliorumm 1 ay durcam ama olsun napalim fazlasi yok.
bende keske gidebilsem annemin yanina keyif yapardim

ay bızım doktor bomba ya maşallah demeden muayene bıle etmıyo maşallah durucuga bana da kızma sımdı masallah deıon dıye

fınfık nooldu bebenin yüzüne?kirmizi kirmizi beneklermi çikti yoksa?bizde de vardi çünkü..
çoook inaniorum nazara çoook.
reklamlarda tutkuluk var ya hani ondan koyucam yanina

oyy maşallah kuzuya :)
30 cc ver sende olmaz mi?
ben hep yan yatiriyorum walla arkasina destek yapiorum yastikla zaten düz de yatirsam kendi dönüyo altini değiştirirken bile.
ama kafasini azicik yükseltmek banada mantikli gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…