off ınsan uzakta olunca ne kıymete biniyomuş yaa :) sımdı ankaraya gıdıorum ya annem çıldırmış demırın sampuanından pişik kremıne kdr almış, küvet fln almış, sepet beşik bulmuş komsudan evı temızletıo arabayı temızletıyo fln :)) babannem de arnavut boregı açıcakmış ay dıorum zahmet etme kadın 85 yaşında ne zahmetı dıyo :) yaşadım lan ben ankarada, hiç dönmesem mi acaba geri heuehue
nalancim cok gecmis olsun canim gercekten cok dikkatli olmak lazimÇok berbat bi gece geçirdim kızlar, kızım nerdeyse ölüyordu gece, aklım başımdan gitti valla...
Gece 12 gibi kuzum kucağımda uyuya kaldı, bende yatağına yatırdım, ortalığı toparladım, tuvalete girdim ve yattım, daha 3-5 dakika anca geçmişti ki birden kuzumun hık hık diye sesini duydum, hemen fırladım bi baktım kuzum nefes alamıyor, kucağıma aldım ters çevirdim sırtına hızlı hızlı vurdum tekrar nefes almaya başladı ama bir ağlamaya başladı bu seferde sormayın gitsin, morarana kadar ağladı dakikalarca, o ağladıkca bende ağladım, sinirim boşaldı, o değilde ben ölecektim nerdeyse, yarım aklım vardı kızlar o da beni dün gece bıraktı gitti, beynim artık bomboş, hayatımda böle bi korku yaşamadım valla, Allah yavrularımızı korusun...
selam kızlar nasılsınız benimki uyurken bir göz atayım dedim
nalan çok geçmiş olsun boğazına tükürük kaçmıştır bizdede oluyor korkma
aşı günü yaklaştıkça benide bir telaş aldı haftaya cuma aşı olucak bakalım
bu arada benim sağ göğsümün damarları bebek emerken şişiyor sonrasında ağrı yapıyor 3 gün evvel daha şiddetliydi sürekli ağrıor sızlıyor göğsüm süt kanallarında iltihap olabilir diye antibiyotik kullanıyorum inş geçer emzirmeye korkar oldum bebeğimi acıdan inş geçer böyle bir durum yaşayan varmı varsa neler yaptınız arkadaşlar sıcak su tutuyorum ovuyorum biraz rahatlıyor offfff nedir bu başıma gelenler
off ınsan uzakta olunca ne kıymete biniyomuş yaa :) sımdı ankaraya gıdıorum ya annem çıldırmış demırın sampuanından pişik kremıne kdr almış, küvet fln almış, sepet beşik bulmuş komsudan evı temızletıo arabayı temızletıyo fln :)) babannem de arnavut boregı açıcakmış ay dıorum zahmet etme kadın 85 yaşında ne zahmetı dıyo :) yaşadım lan ben ankarada, hiç dönmesem mi acaba geri heuehue
zeynepcim sanada çok geçmiş olsun yavrum küvezde nasılda çaresiz yatıyor küvezi görünce aklıma oğlomun sarılıktan 3 gün küvezde kalması geldi içim buruldu allah korusun bebişlerimizi bizi onlarla sınamasın
ohh sfan olsun annen bakar demir e biraz kendini toparlarsın ne güzel bende ağlaya zırlaya annemi çağırdım yanımda kalıyo gitmesin diye uğraşıyorum valla yalnız olunca zombiye dönüyorum resmen
ay sezoş ciddi misin ya :S
2 gündür aynı saatte bağırmaya başlıyo nedensiz. ben de bu saatten sonra kolik mi olduk demiştim hakatten dün.
Çok berbat bi gece geçirdim kızlar, kızım nerdeyse ölüyordu gece, aklım başımdan gitti valla...
Gece 12 gibi kuzum kucağımda uyuya kaldı, bende yatağına yatırdım, ortalığı toparladım, tuvalete girdim ve yattım, daha 3-5 dakika anca geçmişti ki birden kuzumun hık hık diye sesini duydum, hemen fırladım bi baktım kuzum nefes alamıyor, kucağıma aldım ters çevirdim sırtına hızlı hızlı vurdum tekrar nefes almaya başladı ama bir ağlamaya başladı bu seferde sormayın gitsin, morarana kadar ağladı dakikalarca, o ağladıkca bende ağladım, sinirim boşaldı, o değilde ben ölecektim nerdeyse, yarım aklım vardı kızlar o da beni dün gece bıraktı gitti, beynim artık bomboş, hayatımda böle bi korku yaşamadım valla, Allah yavrularımızı korusun...
Biz geldik
bebemin yüzünün o hale gelmesine dr bile şaşırdı :S
kıyafetler, deterjanlar, yediğim, içtiğim herşeyden kaynaklanabilir dedi :S bi krem verdi kullanacaz bakalım pööff..
Hastanede bebemi sevmeyen kalmadı gelen geçen sevdi dr beklerken.
Sonra bir 45 dk da dr teyzesi sevdi. Hastaneden çıktık markete uğradım marketten çıktığımdan bebemin gözünün altı kanıyor çizmiş tırnağıyla nazar değdi kuzucuğuma bi tane karı maşallah bile demedi ay ay diye sevdi pis
Dr bile sevdi sevdi sonra okudu üflediKızlar valla nazar acayip bişey çok okuyun bebelerinizi benim bir arkadaşım var acayip nazarı değer ve kendiside söyler bunu herzaman 3 gün önce geldi sevdi çocuğumu o günden beri vallahi ağlama şekli değişti resmen nefesi kesilene kadar ağlıyor
Bugün dr a özellikle söyledim muayene etti baktı gayet sağlıklı hiç bir problemi yok ama çok mutsuz huzursuz duruyor dedi.
Bu arada rotavirüs aşısını yaptırmıyoruz doktorumuz gerek görmedi..
Biz geldik
kıyafetler, deterjanlar, yediğim, içtiğim herşeyden kaynaklanabilir dedi :S bi krem verdi kullanacaz bakalım pööff..
Sonra bir 45 dk da dr teyzesi sevdi. Hastaneden çıktık markete uğradım marketten çıktığımdan bebemin gözünün altı kanıyor çizmiş tırnağıyla nazar değdi kuzucuğuma bi tane karı maşallah bile demedi ay ay diye sevdi pis
Dr bile sevdi sevdi sonra okudu üflediKızlar valla nazar acayip bişey çok okuyun bebelerinizi benim bir arkadaşım var acayip nazarı değer ve kendiside söyler bunu herzaman 3 gün önce geldi sevdi çocuğumu o günden beri vallahi ağlama şekli değişti resmen nefesi kesilene kadar ağlıyor
Bugün dr a özellikle söyledim muayene etti baktı gayet sağlıklı hiç bir problemi yok ama çok mutsuz huzursuz duruyor dedi.
Biz geldik
selam kızlar
dün bi doktor maceramızıda atlattık çok şükür duru 1 ayda 900 gr almış 4900 olmuş boyuda 60 cm dr doğduğundan beri kilo alımı çok iyi dedi sütün yetiyor günde 1 kere 60 cc mama vermen bişey ifade etmez verme illa vericem diyosan kaşıkla ver dedisırtüstü yatır hiç yan yatırma dedi anlamadım iyide boğazına tükürük kaçıyor kusmaya çalışıyor gece tehlikeli değilmi ya
bide artık kafasını yukarda yatır altına yastık koy yada yatağını yükselt dedi
üff ne çok dedi demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?