2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kıslar bira anne sütünü çok artırıyomuş duymuş muydunuz?
bi arkadaşın doktoru tavsiye etmiş..günde 1 bardak içebilirsin demiş dark olanından, alkol oranı az bişe olmaz demiş..kız içmiş ve deli gibi artmış birden süt:))) sağıyodum bi gıdım çıkıyodu içtim birden biberon doldu dedi..
bana uygun gelmedi, zaten hiç sevmem..hem az da olsa alkol sonuçta..gerçi şuruplarda damlalarda falan da var ama...neyse..

bayıldım sizin şu paris muhabbetinize:))))
önce gerçek paris sanmıştım he saf saf

bi de ben ateş ölçer almamıştım hala..dün eşim gitti tabi burda çarşı marşı pek olmadığı için eczaneden dandik bişe bulmuş...dötünden ölçmek uygun bebeler için falan yazıyo..off nası ölçülür ki ordan..
netten sipariş vereyim diyorum..hangü marka ve hangi çeşidi tavsiye edersiniz ???

guyya nası gırersen bı yıl oyle gecermış, bız gecen sene parısteydık de noldu butun seneyı hamıle gecırdım :)
aman diyim o zaman bu sene pariste falan olmayın :))

evet ben biliyorum bunu malt içeceği de içebilirsin bira sevmiyorsan ben severim mesela miller olsa iyi gider şimdi :))

..::AN BEBEK LM SENDROMU (ABS)::..

bebekleri sırtüstü yatırın diyolar hep

prop bişeyide bilme olum

e napıcaz biri der yan yatır kusarsa boğulur biri der yan yatırma yüzüstü döner boğulur pffff

sizede maşallah cnm

doğru bende öyle biliyordum ama artık ne bildiğimide bilmiyorum

benim biberon nukun dar ağızlı olandan cnm inan benim mememden daha zor içiyor biberondan zaten biberonla pekde arası yok durunun işte ne biliyim

ya ama haksızmıyım laf olsun dıye nıye emzırıo sokakta hava mı atıo,o cocugun yemek yedıgı bellı bişi gıtsın evınde emzırsın ne kdr ıstıosa

valla bence kesinlikle haklısın

benimde canım tiramiu istiyo kaç gündür yapmam lazım yarın yapim bari bende
yemek olayını bilmim ama :S
ya tiramisuu demeyin hamileyken ilk aylar hiç üşenmez yapardım hatta bazen kek tutmadı diye 2. 3. defa pişirdiğimi bilirim.ahh nerde o günler:26:

yarın paris amma kalabalık olur gibime geliyor
kafam bozuk ya paris kalabalık olur ama ben uğrarmıyım bilmem:84:çok kızgınım çok belki bilet çıkmaz
guyya nası gırersen bı yıl oyle gecermış, bız gecen sene parısteydık de noldu butun seneyı hamıle gecırdım :)
hehe bende paristeydim ama benim şehir efsanesini doğruladı
ben chicco kullanıyorum canımonu çocuğun dötüne sokmaya gerek yok

canım sakın haaa
marketlerde alkolsüz bira var ondan iç dark değil malt olanından

kalça usgsine gittik oğlumla yalnız babamız yoktutaksilerde süründüklanet olsun cesaretsizliğime:Sehliyetim var ama cüzdandaaraba kapının önünde ve ben mal mal taksi bekledim

fınfık haftada 2 kadehe izin var diye biliyorum ben önce emzirirsin öyle içersin sigarayıda süzermiş süt ama alkolü süzemezmiş geçen bi makalede okumuştum

4 gun snr duş aldım desem :)) yani bugun 4. gun pzts duş almıştım en son şaka gibi :))) oğlum saolsun uyudu da yemeklerımı yaptım ( onu da 5 gun snr yapıorum, 5 gundur bısı yapmamıstım :) ) bı de gırıp duş aldım ohhh sıcacık. bı sürü utum var kocam gomlek beklıo sımdı de utu yapmam lazım ama mayıstım bacaklarımı uzatıp sıcak bi sahlep yapıp yemekteyız fln seyredesım var..ah ahhh..

fınfık haftada 2 kadehe izin var diye biliyorum ben önce emzirirsin öyle içersin sigarayıda süzermiş süt ama alkolü süzemezmiş geçen bi makalede okumuştum

nıkotın ve dıger zararlı maddeler sute gecmıomuş ama kokusu ustumuze sınıomuş, ben balkona cıkıp ustume farklı kıyafet gıyıp ıcıp gırıom ıcerı sonra soyunup dokuluom bı posta kocam dalga gecıo :))

kalça usgsine gittik oğlumla yalnız babamız yoktutaksilerde süründüklanet olsun cesaretsizliğime:Sehliyetim var ama cüzdandaaraba kapının önünde ve ben mal mal taksi bekledim
en dogrusunu yapmıssın normalde kullanmayan bı ınsansan hıc bebekle o rıske gırılır mı bı de cok ufak arkada aglamya basladı ıdyelım napcanı şaşırırsın. benımkı de cuzdanda eskiyo :)

şeker peki kaç gündür ütü yapmıosun ınu söylemedinDben de en son yemeği pazar günü yaptım:So günden beri ya eşim yapıo atıştırmalık bişiler yada dışarda yiyoruz:S

en dogrusunu yapmıssın normalde kullanmayan bı ınsansan hıc bebekle o rıske gırılır mı bı de cok ufak arkada aglamya basladı ıdyelım napcanı şaşırırsın. benımkı de cuzdanda eskiyo :)

haklısın ya,öle şanssızım ki ehliyet alcağımda hamile kaldım sonra da hamileyken 2 kez kaza atlattım:S konyada saolsun erkek şoförler yalnız olsun ya da olasın bayanları hep sıkıştırıyo:Söle olunca bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım ve bi daha binemedim(

şeker peki kaç gündür ütü yapmıosun ınu söylemedinDben de en son yemeği pazar günü yaptım:So günden beri ya eşim yapıo atıştırmalık bişiler yada dışarda yiyoruz:S

ihihihi cmts yapmıştım en son demırın kıyafetlerını utulemıstım, sımdı hepsı kırlendı yıkandı tekrar utulencekler :) benden cok camasır kırletıo bu sıpa

selam
kaç gündür giriyorum okuyamadan çıkıyorum kızım sağolsun :S
valla siz hem bebeklerinzden şikayetçisiniz hemde hep burdasınız helal olsun size :)))
benım kızım çok yaramaz olmadığı halde giremiyorum pek. o uyuyunca bende işime bakıyorum internet keyfi yapamıyorum
yarın kardeşim nişanlısıyla bıze gelecek bız bıyere çıkamıcağımz için bızde kutlucaz.

ihihihi cmts yapmıştım en son demırın kıyafetlerını utulemıstım, sımdı hepsı kırlendı yıkandı tekrar utulencekler :) benden cok camasır kırletıo bu sıpa

hehe maşallah ya çok az zaman geçmiş:)benim kaç ay oldu bilmiyorum:Sbenşm eşim sporcu ve ebeden eğititmi öğr olunca takım giymiyo,gömlek de bi giydiğini bidaha ancabikaç hafta sonra giyer o yüzden buruşmuyorda:)

buraya takılınca her iş kalıyor.
kaç gündür kızım uyuyunca açmıyorum neti , her işimi de yaptım yarım yamalakda olsa

yaren demır uyanıksa ben burdayım hep, emzırırken fln bı yandan okuyorum tek elle de olsa yazıyorum :) demır uyuyosa da iş fln yapmıorum cnm ıstemıo cunku o yuzden yıne burayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…