2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım nazara bende inanırım çünkü annem benden çok çekmiş nazar yüzünden hep oku diye tembihler

canım geçmiş olsun doğru söylüosun kimi insanın nazarı çok değiyor bendede oluyo bazı insanlar gelip gittimi çocuğum iki üç gün ifllah olmuyo Allah korusun hepsini nazardan

ay bızım doktor bomba ya maşallah demeden muayene bıle etmıyo maşallah durucuga bana da kızma sımdı masallah deıon dıye

sağolun kızlar..
prop evet ya maşallah demeden bakmıyor bebelere bügün kucağına alıp okumasına çok şaşırdım

fınfık nooldu bebenin yüzüne?kirmizi kirmizi beneklermi çikti yoksa?bizde de vardi çünkü..
çoook inaniorum nazara çoook.
reklamlarda tutkuluk var ya hani ondan koyucam yanina

yavrum kırmızı falan değil bildiğin zımpara gibi yanakları ve kaşlarının ortası, kulakları, saç dipleri kurudu kupkuru dökülüyor derileri dr kulak içlerine kadar kurumuş dedi :S

kızlar yılbaşı menünüz ne
ben fırına bütün tavuk atıcam bide iç pilav tatlı olarakda tiramisu okadar tabi yapabilirsem

kocam geçen sene söz vermişti seneye otelde kutlarız diye şimdi istersen gideriz diyor ama duruyu nasıl zapdedicez yada bıraktığımız kişi nasıl zapdedicek yani bu senede yattı hatta seneyede yattı dışarda kutlama işi

sağol canm

zaten o 60 cc yide bütün gün gazdan kıvranınca beni tüketiyor akşama artk süt müt kalmıyor yatmadan veriyorumki biraz tutsun diye 30 çok az bağırır çağırır gerisi gelmeyince 90 yaptım dün ilk kez onunda yarısını içmedi şu 3 ay dolmadan mama işini tam kesebilsem alışmadan biberona çok iyi olucak

prop dün emzirme odasına bi kadın girdi baktım yanında iki tane ''çocuk'' var allah allah hangisini emziricek acaba dedim kadın oturdu küçüğü oturttu kucağına onu emziricekmisin dedim evet dedi kaç dedim duakladım yaşında dedim 15 aylık dedi çşşşşşşşş dedim tabi içimden aklıma sen geldin

sema 6 aya kadar özellikle geceleri yan yatırmanın daha güvenli olduğunu biliyorum ben hep yan yatırıyorum yan yatma yastığı almamıştım geçen tükürüğünden boğuluyordu hemen aldım riske atamam valla
yan yatırdığım halde gece emdikten sonra uyanıksa bende bekliyorum başında
yastık içinde erken değilmi daha ya :S

bu arada maşallah kızımın adaşına bana kalırsa sütünün yettiği sürece mama verme mama ve anne sütü karışınca da bağırsak problemleri oluyor..

ahaa bizimki de ööle oldu işte o kirmiziliklar zimparaya dönüştü pitir pitir oldu.bebek teni denen şeyden eser kalmadi yavrumun yüzünde
hergün sildim ilik suyla pamukla sonra nemlendirici krem sürdüm çoook ii geldi.
ama nedeni bence havadaki nemin azliği
azicik konak ta oldu saç diplerinde.bebeyaği sürdüm yumuşattim yikadim sonra bi bok olmadi.
ertesi gün sizma zeytinyağini ilittim yedirdim saçlarina taradim sonra yikadim firçaladim yumuşakça
hepsi gitti allaha şükür.
walla ona yaptiğim bakimi kendime yapmiorum.yüzüme krem sürmek kismet olmuyo
hanfendi hergün kremlenio yoksa çok kuruyo
gerdanida ööle boynuda.

anne göğsüne benzeyenlerde alsana.
normal biberondan 100 cc sütü 15 dk da içio anne göğsüne benzeyenden 45 dk da ancak bitiriyo.
ben çok memnun kaldim.
günde 1-2 defa verince biberona alişacağini sanmiyorum.

şimdi bi de biberon isiticilarindan alicam çok kolaylik sağliomuş.arçeliğinkiler oldukça uygunmuş galiba.

ya ama haksızmıyım laf olsun dıye nıye emzırıo sokakta hava mı atıo,o cocugun yemek yedıgı bellı bişi gıtsın evınde emzırsın ne kdr ıstıosa

eğer firsat bulursam elbasan tava yapmayi düşünüyorum.
tiramisuyuda eşim çok sevio ama yaparsam bende yerim o yüzden etik diil diyetim açisindan :))

Herkese merhaba,geçmişi okuyamadım,henüz,inşallah herkes ve bebişler iyidir.
ilk aşımızı olduk geldik biraz önce,ağladı ağladı uyudu meleğim.Allaha şükür bunu atlattık,bakalım 2.ayda napcaz Bebeğim büyümüş,kilo almış baya 4600 grkilosu, boyuda 53cm olmuş birazdan kuaföre gidip saçlarımı boyatıp kestiricem,hala paspallığımdan kurtulamadım(kilolardan kurtulamadıkçada paspallık gitmicek üstümden sanırım) yeniyıla bari bakımlı gireyim

biberon ısıtıcı arzumunkini aldım ben baya uygundu fiyatı indirimde vardı 40 lira falan gibi bişeydi.Memnunum ben tavsiye edebilirim.Ama çok geniş tombul biberonlar sığmaz içine,normal boyutlardakiler için

benimde canım tiramiu istiyo kaç gündür yapmam lazım yarın yapim bari bende
yemek olayını bilmim ama :S

Anammm topik olarak tiramisu yapacağız yada canımız çekecek desene... Ben hünkar beğendi düşünüyorum. çok seviyorum yanınada 3-5 meze. içki yok anlamı olmaz ama ne yapalım çeşit olsun sonra da bol bol kilo

maşallah kuzuna
hadi ya..daha araştirmadim ama kullandiğim biberonlar tombul ağiz yapisi nedeniyle.
çok zor oluyo su isit biberonu içine koy kontrol et olmadi bi daha bilmemne..

Son düzenleme:
hahay doğum yaptım yapalı şarap içmek için yılbaşını bekledim kocamda şiddetle her söylediğide karşı çıktı bugünde doktora şikayet etti beni içki içecek diye dr da bir kadehten bişey olmaz içecek tabi dedi
bir kadeh hakkımı çok iyi kullanmalıyım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…