nıkotın ve dıger zararlı maddeler sute gecmıomuş ama kokusu ustumuze sınıomuş, ben balkona cıkıp ustume farklı kıyafet gıyıp ıcıp gırıom ıcerı sonra soyunup dokuluom bı posta kocam dalga gecıo :))
fınfıkın emzırırken sıgara ıcmek fln yaz google a bak gor sutr gecıyo dıye bişi yok hıcbır kaynakta.
saat 4 den 5 i ceyrek geçeye kadar durmadan ağladık. kafamız gözümüz alnımız kıpkırmızı oldu. hiçbişey kar etmedi.. 5 de ağrı kesici verdim. sonra babası geldi noluyo nie susmuyo bu, uykusu vardır yaa uyutsana diyo :S ben düşünemiyorum yahay allahım çözüme bak. neyse sen ver onu bana dedi götürdü bizim odaya yatırdı göğsüne adam sustu olan benim belime ayaklarıma sırtıma oldu.. tabi ağrı kesici de etki etmiştir muhtemelen. neyse sonra da zor bela uyuttum. napıcam ben böyle hergün olucak galiba inanın can dayanmıyor
hemosu olan hatunlar
bende de var galiba da karnınız ağrıyormuydu ağrıyorsa sık sık mı arasıra mı... cevabınız için teşekkür ederim
hemosu olan hatunlar
bende de var galiba da karnınız ağrıyormuydu ağrıyorsa sık sık mı arasıra mı... cevabınız için teşekkür ederim
yok canım karın ağrısı ama popomun üstüne oturunca bile ağrı var niyeyse doğumdan sonra çok büyüdü doktora gitsem direk ameliyat der çok gıcık ya bebeği emdirirken bile otururken canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?