2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla helal olsun özellikle sana :)))
hep burdasın :81: uyusada uyumasada
benımkı uyanınca öyle bakınmayı bılmıyor pek.. yeni yeni başladı . hemen başlıyor ağlamaya .
o yuzden giremıyorum bende . :s

propp onca dr bilmem ne ıvır zıvır sadece üzerinde ki koku yüzünden mi emzirirken sigara içmeyin diyor yok yavrum daha neler mutlaka geçiyordur be

kardeşim hepimize hediye almış
kızıma tulum , bez , bereket kuşu - bana badi - eşime kazak
ben hiç bişey alamadım tabiikii biyere çıkamadım
kardeşimin kaynanası bana kırmızı çamaşr kızıma çıngırak almış ne kadar düşünceli.
benım kaynanana bi b.ktan anlamıyor uyuz

bız 40ımızı uçurduk . nihayet 40ımızda çıktı çok şüküüürrrrrr
parise gitmedik daha. pööffffff
kanamam gelıyor . bide popom acıyor basur dediler bilmiyorum bide o derdim başladı (((((((14:

kızlar merhaba umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir, gecmişe pek bakamadım vatim yok bebeğimin kafasında konak oldu çok fena görünüyor badem zağı zeytin yağı hıc biri fayda etmedi bi fikri olan varmı? ((

fınfıkın emzırırken sıgara ıcmek fln yaz google a bak gor sutr gecıyo dıye bişi yok hıcbır kaynakta.

valla bende acayip tiryaki (eski) biri olaraktan araştırdım bu olayı ve sigaranın içindeki zararlı maddelerin anne sütüne geçip ishal kusma huzursuzluğa neden olabileceğini ve annenin sütünü azalttığını okudum. :)

merhaba güzel anneler...
nalancım çok çok geçmiş olsun..seni en iyi ben anlayabilirim herhalde..
bizde 2-3 hafta önce nefessiz kalıp acile gitmiştik..o dakikalar nasıl geçti anlatamam, 5 dk lık yol 5 saat gibi gelmişti..oofff allahım kimsenin bebeğine böyle acılar yaşatmasın..çok diikkat etmemiz lazım..

zeynepcim sana da çok geçmiş olsun canım..umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız..

propcumm size de çok geçmiş olsun canım..demir bebek neyse ki atlattı artık şu lanet olası aşıyı, bundan sonra geçer artık huzursuzluğu...

geçen yıl ne güzel dışarda kutlamıştık yılbaşını, bizim buraya hüsnü şenlendirici gelmişti onu dinlemeye gitmiştik, ahh ne güzel günlerdi..
bu sene mısır patlatarak gireriz herhalde..annemde şuan bizde, pariste zor yani:))
neyse napalım bizde daha sonra amerikayı yeniden keşfederiz:))))

fınfık bak sütü fln azaltabılır dogrudur bılemıcem onu :) amaaaann zaten bunların hepsı bellı bı mıktar ıcenler ıcın ben gunde 2-3 tane ıcsem bıle bısı olmaz o zmn, hamıleyken bıle ızın verılıodu da ıcmıodum sonunu getıremem dıye :)

melrah evde bırı varken daha zevklı, fantağğzi olur

hemosu olan hatunlar
bende de var galiba da karnınız ağrıyormuydu ağrıyorsa sık sık mı arasıra mı... cevabınız için teşekkür ederim

ben marka takıntılıyım dıye dalga gecıolar benımle bı de, ıyı markanın malı daı yı oluyo işte. defacto mudur nedır ıkı tane gomlek aldı kocam 15 dkda bırını utuledım :S höh yani...

saat 4 den 5 i ceyrek geçeye kadar durmadan ağladık. kafamız gözümüz alnımız kıpkırmızı oldu. hiçbişey kar etmedi.. 5 de ağrı kesici verdim. sonra babası geldi noluyo nie susmuyo bu, uykusu vardır yaa uyutsana diyo :S ben düşünemiyorum ya hay allahım çözüme bak. neyse sen ver onu bana dedi götürdü bizim odaya yatırdı göğsüne adam sustu olan benim belime ayaklarıma sırtıma oldu.. tabi ağrı kesici de etki etmiştir muhtemelen. neyse sonra da zor bela uyuttum. napıcam ben böyle hergün olucak galiba inanın can dayanmıyor

cnm nıye hergun olsun aaaaa.... sen sabaha kadar gerıldın tabı gergınken o da gerılıo tobe uyumuo kucagında, hatta susmuyo bıle. o kdr yorgun gergın oldgunda bırak babasına. bana da oluo. sankı ben anası degılım de düşman flnım sankı canına yakıorum cıyak cıyak bagırıo babasına gıder gıtmez susuyo. taş degılız yanı can bızımkı de. sıkma canını. bı ıkı gune duzelcek

bugün benim o sakin kızımda da bi gariplik vardı, bütün gün ağladı ememedi uyuyamadı. oysa dün ne güzel huzurlu huzurlu koyduğum yerde kendi uyuyodu acıkınca emiyo tekrar uyuyodu. bugün nolduysa oldu kızlar gaz problemi olunca emzirme olayını napıyosunuz. bizimki tam da emzirme saatinde emmiyo başlıyo ağlamaya ben de aç kalıyo diye baya bi uğraşıyom emzirmeye ama ı ıhhh. aç yatıyo garibim. bana bi çözüm nolurrr :85:

hemosu olan hatunlar
bende de var galiba da karnınız ağrıyormuydu ağrıyorsa sık sık mı arasıra mı... cevabınız için teşekkür ederim

yok canım karın ağrısı ama popomun üstüne oturunca bile ağrı var niyeyse doğumdan sonra çok büyüdü doktora gitsem direk ameliyat der çok gıcık ya bebeği emdirirken bile otururken canım acıyo

yok canım karın ağrısı ama popomun üstüne oturunca bile ağrı var niyeyse doğumdan sonra çok büyüdü doktora gitsem direk ameliyat der çok gıcık ya bebeği emdirirken bile otururken canım acıyo

çok geçmiş olsun. ewet büyükse kesin ameliyat der. ama karın ağrısı belki sindirim şikayetin varsa ondan olabilir. genelde kabızlık ta ollur ya onla alakalı olabilir

valla bugün fatmagül felan umrumda değil..atcam kendimi dışarılara, alışverişe, markete..
tabi ege bey ne kadar durursa artık

pöf köydeyim sanki anasını satayım:s elektirkler gitti:S sıpamla kaldık öle dımdızlak mum ışığında:s neyseki şimdi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…