2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kaynanalar çok kötü Aso al benden de o kadar sadece sevmeye geliyor 5 dk yol evim onun için haftada 1 kez gelir..gel yemek yap aç aç oturuyorum kalkıp yemek yiyecek halim olmuyooo..nerde o sadece konuşmayı çekiştirmeyi bilir gıcık sinir ediyo beni topu böyle bunların

selam anneler, bende kızım doğduğunda kaynanama sinirlenip kızıma diyordum sevme sakın bak neler yapıyor diye anlatıyordum. şimdi kızım babaanne delisi.. kadına acıdı mı ne oldu bilmiyorum.

aman Allah korusun...

saol burcucum masalım cok cirkin oldu cok nazar değiyor o kadar huysuz ki anlatamam düzelicekler insallah

Aso oğlum uyandı emzirdim altıonı değiştiricem belina kadar yapmış ama uyandırılmak istemiyo gene uyudu

selam anneler, bende kızım doğduğunda kaynanama sinirlenip kızıma diyordum sevme sakın bak neler yapıyor diye anlatıyordum. şimdi kızım babaanne delisi.. kadına acıdı mı ne oldu bilmiyorum.
abbbooooooooowwwww kabus:)))))))))
aman uzak olsunlar sevmeye de gelmesinler uyuzlar.insan olsunlar önce
Aso oğlum uyandı emzirdim altıonı değiştiricem belina kadar yapmış ama uyandırılmak istemiyo gene uyudu
:)))))))))))))))) hadi yaaa bokluu.napcan simdi:))))

abbbooooooooowwwww kabus:)))))))))

aman uzak olsunlar sevmeye de gelmesinler uyuzlar.insan olsunlar önce

:)))))))))))))))) hadi yaaa bokluu.napcan simdi:))))
aptalık yaptım uyuyan çocuğun altı açılır mı???bir benim bir de kendi üstüne işedi 2 kere offffff..tabi uyandı uykusu kaçtı afakanlar geldi şimdi çığlık çığlığa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Hala kaka yapmadı ay delircem valla kaka kusmuk bütün derdimiz bu oldu günde 1 kez yapmaya başlamıştı bu gün onuda yapmadı ((( kaç kez yapması gerekiyorki amann be yine doktor yolu göründü

Hala kaka yapmadı ay delircem valla kaka kusmuk bütün derdimiz bu oldu günde 1 kez yapmaya başlamıştı bu gün onuda yapmadı ((( kaç kez yapması gerekiyorki amann be yine doktor yolu göründü

Ege geçen sefer 3. gün yaptı artık fitil verecektim kendiliğinden yaptı sonrakinide 3. gün yapmayınca fitil koydum yaptı. sonraki gün kendiliğinden yaptı. olabiliyormuş yani.. 1 gün yapmadıysa paniğe kapılma hemen.

arkadaşlar doğum sonrası depresyonumu deniyo bilmiyorum ama benim bu aralar aklımda hep ölüm sonrası var sanırım destek almam gerekecek bedenimi halsiz hissedince psikolojimde bozuldu sanırım.

arkadaşlar doğum sonrası depresyonumu deniyo bilmiyorum ama benim bu aralar aklımda hep ölüm sonrası var sanırım destek almam gerekecek bedenimi halsiz hissedince psikolojimde bozuldu sanırım.
saçmalama kötü şeyler düşünme.Bence psikolojik destek almalısın ya da kendini rahatlatmalısın.Burda hepimiz çok yorulduk ama hiçbirimiz ölümü düşünmedik.kendimden örnek vereyim çok rahatsızlandım ameliyat bile oldum da bu kadar karamsar düşünmedim.Şimdi otur derin nefes al ve kendine gel güzel şeyler düşün olur mu.Güzel yavrunu düşün aileni düşün mutlu olmaya çalış bence.

selam anneler, geçmişi biraz okuyabildim, aşı mağdurlarına çoook geçmiş olsun, bizimkide 19 ocakta şimdiden korkuyoruz
bende herkesin yeni yılını kutlarım inşallah herşey istediğimiz gibi olur, malesef ben yeni yıla bok temizleyerek girdim 2011in nasıl geçeceği şimdiden belli oldu yani

Son düzenleme:
aynen canım.şımarık ağlayarak istediğini yaptıran her istediği olsun isteyen çocuk yetiştirmekten korkardım şimdi tam çocuk merkezli bi aileyiz.şuanda büyük oğlum 17 aylık istediği olmadığında çıldırıyo kendini yerlere atıyo öfke nöbetleri daha neler neler inatlaşmayı öğretmemek için şimdilik ya umarsamıyorum yada istediğini veriyorum ama yakında benim psikilojik danışmana ihtiyacım olacak.

ayrıcana bebem yeni yıla gaz sorunları ve kafasında milyonlarca konakla girdi birde popişide bol kakalı olarak ama en azından ağlayarak girmedi neyseki
konaklarda çok iğrenç gözüküyorlar birde kötü bir kokusu var bebemin kafasına karbonatlı zeytinyağı sürdük banyo yaptırdık, taradık ama hala konaklar bebemin kafasında konaklamaya devam ediyorlar

Huggies'in 2 numaralı bezine bayılmıştım çok güzeldi.ama 3 numaralısı için öyle diyemicem.son 2 bez kaldı allahtan.çıtçıtlı bodyleri hep bezin boyası oldu hem de hep üstü başı çiş oluyordu çişi kakyı hepsini sızdırdı.yazıyorum ki önceden övmüştüm övmelerimi geri alıyorum.Bugün gittim prima aldım geri primaya dönüş yaptım.

bizimkde kırkımız çıktı ama kırkımızı uçurmaya gidemedik bugünde misafir geldi
mevlütde yapamadık daha bugün fınfık ın mevlüdü vardı sanırım nasıl geçti acaba?
ben herkesi çağıramayacağım sanırım çok kalabalık olursa ben kafayı yiyebilirim çünkü

bende huggies i merak ediyordum, prima premium care in 2 numarasını kullanıyoruz ama geçen yılın son gününde ensesine kadar çıkmıştı kakalar belki uzun süre kaka yapmamış olmasının da etkisi olabilir ama bilemiyorum yani....

kakalı bodysini atacaktım ama chicco nun olduğu için kıyamadım, sağolsun babası önce kabasını akıttı sonrada makinada ön yıkamalı yıkadık ama azda olsa leke izi kaldı, sizde de böyle sorun oluyormu dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ama sıvı kaka izini çıkaramamış malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…