bu kaynanalar çok kötü Aso al benden de o kadar sadece sevmeye geliyor 5 dk yol evim onun için haftada 1 kez gelir..gel yemek yap aç aç oturuyorum kalkıp yemek yiyecek halim olmuyooo..nerde o sadece konuşmayı çekiştirmeyi bilir gıcık sinir ediyo beni topu böyle bunların:S
aynennnnnyaşasın kötülük DD ben de kucağıma alıyroum kızımm sevme onları sevme diroum annem bana hain gelin diyor annem kızıyo hain gelinmişim ben bana ne babane onlar da bilseydi değerimi üzmeselerdi ağlatmasalardı o kadar oh canıma değsin:))))
selam anneler, bende kızım doğduğunda kaynanama sinirlenip kızıma diyordum sevme sakın bak neler yapıyor diye anlatıyordum. şimdi kızım babaanne delisi.. kadına acıdı mı ne oldu bilmiyorum.
maşallah desene kız deli misn:) çocuk göze gelcek allah korusun
abbbooooooooowwwww kabus:)))))))))selam anneler, bende kızım doğduğunda kaynanama sinirlenip kızıma diyordum sevme sakın bak neler yapıyor diye anlatıyordum. şimdi kızım babaanne delisi.. kadına acıdı mı ne oldu bilmiyorum.
aman uzak olsunlar sevmeye de gelmesinler uyuzlar.insan olsunlar öncebu kaynanalar çok kötü Aso al benden de o kadar sadece sevmeye geliyor 5 dk yol evim onun için haftada 1 kez gelir..gel yemek yap aç aç oturuyorum kalkıp yemek yiyecek halim olmuyooo..nerde o sadece konuşmayı çekiştirmeyi bilir gıcık sinir ediyo beni topu böyle bunların
:)))))))))))))))) hadi yaaa bokluu.napcan simdi:))))Aso oğlum uyandı emzirdim altıonıdeğiştiricem belina kadar yapmış ama uyandırılmak istemiyo gene uyudu
aptalık yaptım uyuyan çocuğun altı açılır mı???bir benim bir de kendi üstüne işedi 2 kere offffff..tabi uyandı uykusu kaçtı afakanlar geldi şimdi çığlık çığlığa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffabbbooooooooowwwww kabus:)))))))))
aman uzak olsunlar sevmeye de gelmesinler uyuzlar.insan olsunlar önce
:)))))))))))))))) hadi yaaa bokluu.napcan simdi:))))
Hala kaka yapmadı ay delircem valla kaka kusmuk bütün derdimiz bu oldugünde 1 kez yapmaya başlamıştı bu gün onuda yapmadı ((( kaç kez yapması gerekiyorki amann be yine doktor yolu göründü
saçmalama kötü şeyler düşünme.Bence psikolojik destek almalısın ya da kendini rahatlatmalısın.Burda hepimiz çok yorulduk ama hiçbirimiz ölümü düşünmedik.kendimden örnek vereyim çok rahatsızlandım ameliyat bile oldum da bu kadar karamsar düşünmedim.Şimdi otur derin nefes al ve kendine gel güzel şeyler düşün olur mu.Güzel yavrunu düşün aileni düşün mutlu olmaya çalış bence.arkadaşlar doğum sonrası depresyonumu deniyo bilmiyorum ama benim bu aralar aklımda hep ölüm sonrası var sanırım destek almam gerekecek bedenimi halsiz hissedince psikolojimde bozuldu sanırım.
aynen canım.şımarık ağlayarak istediğini yaptıran her istediği olsun isteyen çocuk yetiştirmekten korkardım şimdi tam çocuk merkezli bi aileyiz.şuanda büyük oğlum 17 aylık istediği olmadığında çıldırıyo kendini yerlere atıyo öfke nöbetleri daha neler neler inatlaşmayı öğretmemek için şimdilik ya umarsamıyorum yada istediğini veriyorum ama yakında benim psikilojik danışmana ihtiyacım olacak.yaa sendemi psikoljik danışmansın...ne güzel...bende bunndan sonra velilerle görüşürken başka bir modda görüşeceğim valla.....şımarık bir çocuk yetiştirmekten korkmuşumdur hep...ama sanırım biz çocuk merkezli aile olduk bile...
Huggies'in 2 numaralı bezine bayılmıştım çok güzeldi.ama 3 numaralısı için öyle diyemicem.son 2 bez kaldı allahtan.çıtçıtlı bodyleri hep bezin boyası oldu hem de hep üstü başı çiş oluyordu çişi kakyı hepsini sızdırdı.yazıyorum ki önceden övmüştüm övmelerimi geri alıyorum.Bugün gittim prima aldım geri primaya dönüş yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?