2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık ayakta yemek yerken wc de her yerde saniyesine uyuyorum.napcam ben yaaaa((

selamm
benım kızımda çok ağladığında saç kurutma makınesıyle susuyor . :) prizde takılı duruyor zaten hemen çalıştırıyoruz ağlayınca hihiii

az önce kaynanam geldi . kızımı sevmeye uyuyordu . bıraz durdu uyandı aldı kucağına ağladıı ohhhh çok ii oldu
ben emzirdim altını değiştrdım hemen beşiğine koydum salladım o da uyudu hemen . başka zaman olsa ağlar uğraştırır çok akılı kızım var canımm gitti o da

selam kızlar
naber? ben çok kötüyüm moralim çok bozuk ceren sütümü içtiği an hepsini kusuyor akşam mama verdim onu kusmadı gece mamaya devam ettim tek damla kusmadı sütümü sağıp dolaba koydum birazdan vericem yine kusar diye korkuyorum sütümde ne varda kusuyor anlamadım doktor abur cubur yiyormusun dedi yemiyorum bu süte tahlil yapılıyor mu? bilginiz varmı(

ayyyy inşallah benmkide kaynana ve görümce illetinde ağlar durmaz hiç sevmez onları
Oğlum kucağımdayken uyuyup kalmaktan korkuyorum Aso((Allah korusun...
ay allah korusun :S bence sen bir ara uyku depola enerji depola annene git annen gelsin çok iyi geliyor

benim oglumda sütümü kusuyor birde demin tarttim üc haftada sadece 300gr almis cok moralim bozuldu

ayyyy inşallah benmkide kaynana ve görümce illetinde ağlar durmaz hiç sevmez onları

ay allah korusun :S bence sen bir ara uyku depola enerji depola annene git annen gelsin çok iyi geliyor

evet acil anneme ihtiyacım var...hemen arayayım gelsin.nasıl hakları ödenir.en son eşin kapıda kalmış saatlerdir kapıyı çalmış yok duymamışım.offff

cnm moralini yüksek tut sonra sütün kesilir Allah korusun..çocuk bu bazen içer bazen içmez...bazen deli gibi içer bazen çok az...sağdığın sütü bir dene bakalım içecek mi???

Benimki de hep kusuyor canım bildiğin gibi.Şurubu bıraktım iki gün önce iki gündür kusması azaldı.Bence sütünle ilgili kötü bir şey yoktur bozma moralini canım ya:S inşallah düzelirler.benimki iki kere ağzıma kustu

benim oğlan bırt bırt yapıp duruyooo her yaptığında bir rahatlıyoo bir rahatlıyoo kiii:))gaz ilacıda vermiyorum artık bir işe yaramıyoo

benim oglumda sütümü kusuyor birde demin tarttim üc haftada sadece 300gr almis cok moralim bozuldu
:S canım ya sizde de mi var kusma olayı:S kilo alımı az olduğu için doktor sizi mamaya geçirmedi mi?
evet acil anneme ihtiyacım var...hemen arayayım gelsin.nasıl hakları ödenir.en son eşin kapıda kalmış saatlerdir kapıyı çalmış yok duymamışım.offff
aynen anaların hakkı ödenmez. Zaten annemin hakkını şimdi daha iyi anlıyorum ben.ben ameliyattan sonra anneme gedlim ankaraya 15 gündür burdayım.çok şükür kendime gelidm uykum da dinlenmem de her şey tam oldu.arada benzin depolamaya gelmek lazım
inşallah canım inşallah ağlar senınkıde, sevmesinde
ben sevme babaneni diye konuşuyorum kucağındayken ağla diyorum hep
aynennnnn yaşasın kötülükDD ben de kucağıma alıyroum kızımm sevme onları sevme diroum annem bana hain gelin diyor annem kızıyo hain gelinmişim ben bana ne babane onlar da bilseydi değerimi üzmeselerdi ağlatmasalardı o kadar oh canıma değsin:))))

asocum biz ilk kontrole gittigimizde 1kilo almisti doktor mama verme dedi
sadece anne sütüyle besliyorum oglumu napsam bende bilemedim

Kocacığımı özlediiiiiiiimmmmmm:95::95::95::95: az kaldı az birkaç gün sonra gelicek bizi evimize götürcek

inşallah canım inşallah ağlar senınkıde, sevmesinde
ben sevme babaneni diye konuşuyorum kucağındayken ağla diyorum hep

selam anneler, bende kızım doğduğunda kaynanama sinirlenip kızıma diyordum sevme sakın bak neler yapıyor diye anlatıyordum. şimdi kızım babaanne delisi.. kadına acıdı mı ne oldu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…