2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazarkasa naber yahu sen yoktun dımı ne zamandır

iyilik saol senden naber?
evet yoktum mersinde kayınvalidemlerde doğum yaptım bir aylık olduk şimdi evime döndüm :)

gaz sorunu çekenlere birkaç tavsiyem olacak:
bize doktorumuz nurse harvey's diye bir ilaç verdi şurup. mucuzevi bir ilaç. emzirdikten sonra bir tatlı kaşığı veriyorum günde en fazla 6 kere. bir dfe ben sabah ve akşam bir tatlı kaşığı kimyonu suda kaynatıp onu içiyorum hem annenin gazı bebeğe geçmiyor hem de hazmını kolaylaştırıyor. tek yan etkisi fazla acıkıyor bu sefer açlıktan ağlıyor :)) bi de beşiğinde ayıcıklı su torbamız var ayaklarına koyuyorum sıcak tutsun die: umarım size de fyda eder doktorumuzun önerdiği şurubu kullananlar pek memnun kalmış
zinco da kulandık ama pek fayda etmedi bize. rezene çayı falan hikaye :)

neyse oğluşum hareketlenmeye başladı

yasemincim seni gördüm aşağıda masal ne güzel bir kuzu olmuş o gün resmini eklemişsin ya, ay yerim ben o güzelliği maşallah yavruma

he kız doğru dedin ondandır muhtemelen

günaydın nalancım

biz de dün 5-6 arası ağlama krizindeydik allah kahretsin seni aşı

Günaydın cnm ve çoookkk geçmiş olsun, bu aşı herkesin düzenini bozdu valla, 4.ay tekrar yapılcak dimi, tam düzeni oturt derken yine bozulmaz inş.

sağol cnm msn gel

geliyorum cnm...

bgn güyya gezmeye gıdıcez arkadaslara allah sonumuzu hayır etsın işalla burumuzdan getırmez

Allah yardımcınız olsun, inş. sorun çıkartmaz...

artıkk çamaşır yıkamaya bayılıyorum çünkü oğlum ana kucağında banyo kapısında bir saattir uyuyor

artıkk çamaşır yıkamaya bayılıyorum çünkü oğlum ana kucağında banyo kapısında bir saattir uyuyor

makina sesiylemi uyuuyo

bizim minnoşu saç kurutma makinasının sesiyle 1 gün uyutabildim ertesi gün yemedi aynı numarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…