2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastane ve sağlık ocağının aşısı aynı canım.. verem için randevu alman gerekiyor bildiğim kadarı ile verem dispanser yada sağlık ocağı yapıyor özel hastanelerde yok.. varsa da ben bilmiyorum
yapıyor tabikide özel hastaneler de.Biz hastanede yaptırcaz aşısını.hatta şimdi randevu alayım da çıksın aradan.unutkan oldum iyice zaten.bugün temizlikçi gelecekti ben evde yokum kadıncağız bu soğukta boşuna çıktı evinden geldi evde kimse yok ben ankaradayım:S

sağol canım olduk bugün aşımızı. uygar ağzını şapurdatarak içti aşıyı:)

ben yatıyorum yüzüstü ama uzun süre yatamıyorum. memelerim şiş oluyor ağrıyor.

kayrada öyle tadı güzel demek şapır şupur içtiler geçmiş olsunn rotarix mi yapıldı 2 doz olandan

verem i de yapıyorlar mı.. aklımda olsun. teşekkür ederim.

verem i de yapıyorlar mı.. aklımda olsun. teşekkür ederim.
evet cnm yapıyorlar ama önceden araman gerekiyor ki ona göre getirtiyorlar taze taze:)))) ben aradım şimdi mesela bu haftanın verem aşısı dolmuş dedi kadın.şimdi doktoru arıcam ilgilensin halletsin.olmadı bu cumartesi diğer aşılarını yaptırırım veremi de önümüzdeki hafta içi.hem hepsini bir olmamış olur garibim

Allahım biz kolik olduk,%100 kesin yani.Tüm belirtilerini taşıyoruz. Artık saat 11 olacak diye ödüm kopuyor :18::18: ne yapsam kar etmiyor,bir bebek 5buçuk saat susmadan ağlarmı yaa gündüzde doğrudüzgün uyumadan sürekli mızıldıyo,şuan hala mızıldıyo,ağlıyff neden böyle oldu bilmiyorum,tüm düzen altüst oldu.
Bir yandan onun çektiği sıkıntıya üzülüyorum,yüreğim parçalanıyo bi yandanda yorgunluktan sinirlerim bozuldu.Böyle değildi bebeğim benim yaa,helak olduk 10 gündür.Bu hafta doktora götürücem.
Araba taktiği işe yaramadı,elektrik süpürgesi daha çok işe yaradı ama uyumasını sağlamadı.Gel 3 ay geeelll,gelde rahata erelim artık

ben kanguru alıcam. artık kaçınılmaz oldu. kollarım dayanmıyacak. var mı kullanan? ne marka alsam?? :44:

hastane ve sağlık ocağının aşısı aynı canım.. verem için randevu alman gerekiyor bildiğim kadarı ile verem dispanser yada sağlık ocağı yapıyor özel hastanelerde yok.. varsa da ben bilmiyorum

bize de özeldeki doktorumuz sağlık ocağında yaptırın aşıyı, tüketim sirkülasyonu daha çok olduğu için sürekli taze aşı bulunur dedi.

aso burun aqspiratorunu termometresını de alcam :) 4 gun ıcın nasıl abarttım belkı uzatırım ama bılmıorum

bize de özeldeki doktorumuz sağlık ocağında yaptırın aşıyı, tüketim sirkülasyonu daha çok olduğu için sürekli taze aşı bulunur dedi.
hastanedekiler kötü olur mu hiç ayol.önceden arıyosun ona göre getirtiyolar aşıyı taze taze.
aso burun aqspiratorunu termometresını de alcam :) 4 gun ıcın nasıl abarttım belkı uzatırım ama bılmıorum
ben de getirmiştim lazım oldu diyorum ya koca valizle geldim:)

okurken defalarca ay deyip yoruldum ama belki daha fazlasını gün boyunca ben de yaptım ve yapmayada devam edecem. yatmaya gidiyorum demek lüks bu aralar...

Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı. Annem, 'Geç oldu', 'zaten yorgunum, ben
yatıyorum.'dedi.Annem kalktı, mutfağa gitti.
Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay
koydu. Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi.
Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu.
Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı. Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.
Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu. Banyodaki çöp
sepetini boşalttı. Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı. Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti. Çiçekleri suladı. Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu. Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu. Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasına koydu. Bakkaldan alınacakları not etti, notu da Çantasına koydu. Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı. Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü. Tırnaklarına baktı, törpüledi.
İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş miydin' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin
su kabını doldurdu. Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı. Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı. Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi. Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı. 6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.
Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi.

İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum'dedi ve gitti yattı.

Sizce bu işte bir gariplik yok mu?

aynı şeyleri biz hergün yapıyoruz ve eşlerimiz hiçbir zaman farkında değil
şahsen benim eşim hala benden ilgi bekliyor 2 gün önce grip olacak gibiydi kanepeye uzandı bebek gibi ona baktım nanelimon kaynattım ıhlamur yaptım
bu arada kayra uyuyor evde 2 tane bebek var aslında
bazen sinirim tepeme çıkıyor hiç yardımcı olmuyorsun bana diyorum
ben yardımcı oluyorum daha ne yapıyım diyor bu sefer tüm delleniyorum
o yüzden hiçbişey demiyorum yardım et bile demiyorum napıyım

selam kızlar benim kız da artık ağlayarak uyanıyor uykudan öyle böyle değil çığlık çığlığa sakinleşene kadar azıma ediyor tabi meme veriyorum yok istemiyor yatırıyorum sallıyorum ahhhh anam ahhhh anamı ağlattı bu velet benim bide cuma günü aşıları var ne halt ederim bilmiyorum şimdiden benim ateşim çıkmaya başladı bu veletler ne zaman düzelecekler ne zaman rahata kavuşucaz hiç bilmiyorum 3 aylık olunca düzeliceklerini sanmıyorum ben ama hadi hayırlısı teslim oldum artık
bu arada uykusuzluktan gözlerim kan çanağı göğsüm hala ağrıyor geçmedi emzirme işkencesine devam bide o kadar antibiyotik kullandım artı göğsümün ağrısıda koluma vuruyor ayyyy her yanım ağrıyor kısacası dökülüyorum kızlar allah hepimize bol sabır versin şu veletler bir an önce büyüse ne iyi olcek

aso ne hazırı aglıcam sımdı aksam yemegı bıle yıyemedım daha babası da hasta oldug ıcın alamıo kucagına saatlerdır kucagımda yerıne koydugum an uyanıo
off hadi ya :Szaten bu çocuklar ne zman işimiz olsa o zman huzursuzlar. kaçta uçak yarın sabah:S

off hadi ya :Szaten bu çocuklar ne zman işimiz olsa o zman huzursuzlar. kaçta uçak yarın sabah:S

9da ucak. evı bok goturup. hıcbısıye elımı suremıcem. dus da alamam sımdı demır uyusa bıle odası banonun tam karsısında ses yapar uyanır dıye korkarım ahbı uuusaaaaaaaaaa. valızı anca hazırlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…