aman boşver evi zaten kocan içine etcek sen yokken. aman uyusa artık keşke de rahat etsen.bizimki de uyumuyor evde bağırıyor kucak istiyor :S9da ucak. evı bok goturup. hıcbısıye elımı suremıcem. dus da alamam sımdı demır uyusa bıle odası banonun tam karsısında ses yapar uyanır dıye korkarım ahbı uuusaaaaaaaaaa. valızı anca hazırlıcam
aman boşver evi zaten kocan içine etcek sen yokken. aman uyusa artık keşke de rahat etsen.bizimki de uyumuyor evde bağırıyor kucak istiyor :S
Çok güzel ya ben en çok bunu beğeniyorum.Kullan bakalım demir memnun kalıcak mı ben de alırsam bundan almayı düşünüyorum.Ama önce denicem tabi mağazadaBabyBjörn Kanguru Active - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu kangurunun bole bıde ozellgı varmıs vıdeodakı gıbı bılsem daha once alırdım valla bız hep aykkta uyutuuoruz cnku
iyi akşamlar herkese,bizim mesai başladı malum saat 11 oldu.Ağlama krizimiz başladı.
Birde sürekli yediklerini kusuyo,çok kötüyüm çook bıraksalar saatlerce ağlarımbütün gün ağladı,mızmızlandı,şimdide susmamacasına ağlıyo mosmor oldu nerdeyse :84: bi annem bi eşim bi ben kucaklıyoruz ama nafile.Allahım yaa napsam ne etsem bilmiyorum artık.Doktor randevumuz var bu hafta inşalla bi çare olur.Gideyim emzireyim bari biraz daha
ben kanguru alıcam. artık kaçınılmaz oldu. kollarım dayanmıyacak. var mı kullanan? ne marka alsam?? :44:
benum begendıgım cok pahalı dıuye almamıstım annem almıs torununayrn ankaraya gıdınce bakcam kullancam nasılmış
BabyBjörn Kanguru Active - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu kangurunun bole bıde ozellgı varmıs vıdeodakı gıbı bılsem daha once alırdım valla bız hep aykkta uyutuuoruz cnku
Günaydın analar herkes nasıl bugün
acaba saç kurutma makinesiyle uyumayı alışkanık haline mi getirdi ki?gece ağladığında hiç ışığı fln açma sakinleşsin uyumasa da olur.sakinleştikten sonra zaten uykusu gelir yorgunluktan.akşamları banyo yaptırıp masaj yapmayı denediniz mi canım?elma yağı gaz için faydalı diye biliyorum ben.günaydınnn
kızım gece yine çook ağladı. eşimle napcğmzı şaşırdık
bi ara uyudu dedik eşim yattı. tekrar başladı ağlamaya bende başladım sinirle bi bağırdım eşim hemen geldi . o öyle ağlayınca sinirlerim bozuluyor . neden böyle yapıyor nedeennn :84::84::84:
kakasını yapıyor gazını da çıkarıyor . uyuması lazım mışıl mışıl pöööffff
saç kurutma makınesıyle susuyor iice alışmasını istemıyorum . her gittiğimz yerde zaten açıyoruz
elma yağı duymuştum işe yarıyormu acaba ?
önerilerinz varsa bekliyorum yardımm edin yoksa çıldırcaammmmm:2:
günaydınnn
kızım gece yine çook ağladı. eşimle napcğmzı şaşırdık
bi ara uyudu dedik eşim yattı. tekrar başladı ağlamaya bende başladım sinirle bi bağırdım eşim hemen geldi . o öyle ağlayınca sinirlerim bozuluyor . neden böyle yapıyor nedeennn :84::84::84:
kakasını yapıyor gazını da çıkarıyor . uyuması lazım mışıl mışıl pöööffff
saç kurutma makınesıyle susuyor iice alışmasını istemıyorum . her gittiğimz yerde zaten açıyoruz
elma yağı duymuştum işe yarıyormu acaba ?
önerilerinz varsa bekliyorum yardımm edin yoksa çıldırcaammmmm:2:
acaba saç kurutma makinesiyle uyumayı alışkanık haline mi getirdi ki?gece ağladığında hiç ışığı fln açma sakinleşsin uyumasa da olur.sakinleştikten sonra zaten uykusu gelir yorgunluktan.akşamları banyo yaptırıp masaj yapmayı denediniz mi canım?elma yağı gaz için faydalı diye biliyorum ben.
valla biz de her gece 12ye kadar en az hazır olda bekliyoruz..
biz adaçayı yağı(acı elma yağı)nı denedik pek işimize yaramadı ama nurse harvey's die bi şurup var doktor önermişti kaçtır söylüyorum forumda gaziçin oii.
papatya çayları var bebekler için onları denesene
ben almayı düşünüyorum rezene de vız geliyor artık anason çayı da uyutur dedi doktor bize ama bizimkini sarhoş ediyor sarhoş olunca sapıtıyor resmen hiç uyumuyor ondan sonra :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?