2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman boşver evi zaten kocan içine etcek sen yokken. aman uyusa artık keşke de rahat etsen.bizimki de uyumuyor evde bağırıyor kucak istiyor :S

iyi akşamlar herkese,bizim mesai başladı malum saat 11 oldu.Ağlama krizimiz başladı.
Birde sürekli yediklerini kusuyo,çok kötüyüm çook bıraksalar saatlerce ağlarım bütün gün ağladı,mızmızlandı,şimdide susmamacasına ağlıyo mosmor oldu nerdeyse :84: bi annem bi eşim bi ben kucaklıyoruz ama nafile.Allahım yaa napsam ne etsem bilmiyorum artık.Doktor randevumuz var bu hafta inşalla bi çare olur.Gideyim emzireyim bari biraz daha

off sen yedıklerıne dıkkat edıyorsun degılmı
ben artık herseye kımyon koyuyorum baya faydası oldu sanırım

günaydın kızcagızlarrr..
biz evden cıkmak uzereyız de son kez ugrayıp hoşçakalın dıyım dedım çıkmadan.

zeyn cnm çok saol işalla guzel geçer.

komık bısı soylıyım mı, gece gunduz uyumayan canıma okuyan cocuk ben bgn uyuyamıcam ya, valız hazırlancak dus alıncak ev toplancak ya, akşam 9.30dan beri uyuyor :) 2 defa uyandı sütünü içti aynen geri yattı. yuh diyorum yuhhhhh. ben de 4den beri kosturuyorum evın ıcınde mecburen. ben uyuyabılcek olsam zaten kesın uyumazdı. bu cocukların herşeyi ters ya işte bi kere daha anladım. bebenın ustunu bıle degıstıremedım guyya guzel cıcılerını gıydırcektım. altını actım sıçmış fln ona ragmen uyumus, altını acmama ragmen uyumaya dvm ettı. ustunu de degıstıremedım pıjamayla gıdıo ankaraya :) dıcek bışiyim yok

hepınıze guzel bır hafta dılıyorum bebelerınız bol uykulu az gazlı ve huzurlu olsun işalla. gorusuruz haftasonu

günaydın millet..

benum begendıgım cok pahalı dıuye almamıstım annem almıs torununa yrn ankaraya gıdınce bakcam kullancam nasılmış

BabyBjörn Kanguru Active - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu kangurunun bole bıde ozellgı varmıs vıdeodakı gıbı bılsem daha once alırdım valla bız hep aykkta uyutuuoruz cnku

güzelmiş ama çok pahalı gerçekten. şurda birkaç ay kullanıcaz.

Günaydın analar herkes nasıl bugün

günaydın canım. nasıl olalım. benim sıpa çoook huzursuzdu dün akşam. ağladı durdu. çok zor uyudu. sabaha daoğru yine başladı ağlamaya. dün rota aşısı olduk. onla mı alakalı bilmiyorum. canı yanıyo gibi ağladı.

günaydınnn
kızım gece yine çook ağladı. eşimle napcğmzı şaşırdık
bi ara uyudu dedik eşim yattı. tekrar başladı ağlamaya bende başladım sinirle bi bağırdım eşim hemen geldi . o öyle ağlayınca sinirlerim bozuluyor . neden böyle yapıyor nedeennn :84::84::84:
kakasını yapıyor gazını da çıkarıyor . uyuması lazım mışıl mışıl pöööffff
saç kurutma makınesıyle susuyor iice alışmasını istemıyorum . her gittiğimz yerde zaten açıyoruz
elma yağı duymuştum işe yarıyormu acaba ?
önerilerinz varsa bekliyorum yardımm edin yoksa çıldırcaammmmm :2:

acaba saç kurutma makinesiyle uyumayı alışkanık haline mi getirdi ki?gece ağladığında hiç ışığı fln açma sakinleşsin uyumasa da olur.sakinleştikten sonra zaten uykusu gelir yorgunluktan.akşamları banyo yaptırıp masaj yapmayı denediniz mi canım?elma yağı gaz için faydalı diye biliyorum ben.

valla biz de her gece 12ye kadar en az hazır olda bekliyoruz..
biz adaçayı yağı(acı elma yağı)nı denedik pek işimize yaramadı ama nurse harvey's die bi şurup var doktor önermişti kaçtır söylüyorum forumda gaziçin oii.
papatya çayları var bebekler için onları denesene
ben almayı düşünüyorum rezene de vız geliyor artık anason çayı da uyutur dedi doktor bize ama bizimkini sarhoş ediyor sarhoş olunca sapıtıyor resmen hiç uyumuyor ondan sonra :S

ya ben saç kurutma makinasını açıyorum bizim oğlan sadece bön bön bakıyor
anne karnını hiç özlemiyor heralde bu velet :)

bebekler genellikle sıcak ortamı seviyolar yada bazı bebekler annelerini yanlarında istio yani dokunarak herhade güvende olduklarını hissetmek istiyolr.size tavsiyem gürültüde susuyosa tv açarak uyutun 1 hafta zor oluyo ama alışıyolar.

saç kurutmayla sadece dinliyor . ışıkda açmıyoruz ses yapmıyorz eşimle konuşmuyoruz bile ,işaretleşiyoruz
akşamda banyo yaptırmıyorz pek ,üşürse diye. aslında banyodan sonra rahatlıyor.
gazımız yok diyorum ama bılmıyorum varda mı ağlıyor anlamadım ki .

aynen ya 2ye kadar perişan oluyoruz
rezene veriyorum dediğin gibi işe yaramıyor :s anoson hiç vermedim ama bi tanıdık çocuğuna vermişti çocuk saf gibi olmuş gözünü açamıyordu .
dediğin şurupu aldıraym olmazsa

şimdi uyuyor gece niye uyumuyor off offfff:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…