ya ben saç kurutma makinasını açıyorum bizim oğlan sadece bön bön bakıyor
anne karnını hiç özlemiyor heralde bu velet :)
slm kızlar,
sabahın 6 dan beri daha yeni uyuduk.dünde mızmızdık offffffffffffff....biz artıkın 40 günlük olduk:)acaba 40 ın dolması şerefine bu mızmızlık?yoksa bundan sonra ben böyleyim midemek anlamadım
emzik uyutmuyoo sakinleştirmiyoo,,gündüzleri beşiğinde artık uyumuyookucağımda sallayarak uyuyooo çıldıriceğim daha yeni kahvaltı yapabildim..
saç kurutma makinesi doktorum önermişti gaz sancısı için.bunu yemezse çamaşırmakinasında kurutma bölümünü ayarla dedi o da olmazsa araçla 15 dk gezinti o da olmazsa hastaneye getirin dedii cnm
Ben yine alışverişe gidiyorum kızlar azcık daha batırıciiiim kocamı
Ben yine alışverişe gidiyorum kızlar azcık daha batırıciiiim kocamı
benim ki fisher price cok kullanıslı
semacım dogum gunun kutlu olsun
günaydınnn
kızım gece yine çook ağladı. eşimle napcğmzı şaşırdık
bi ara uyudu dedik eşim yattı. tekrar başladı ağlamaya bende başladım sinirle bi bağırdım eşim hemen geldi . o öyle ağlayınca sinirlerim bozuluyor . neden böyle yapıyor nedeennn :84::84::84:
kakasını yapıyor gazını da çıkarıyor . uyuması lazım mışıl mışıl pöööffff
saç kurutma makınesıyle susuyor iice alışmasını istemıyorum . her gittiğimz yerde zaten açıyoruz
elma yağı duymuştum işe yarıyormu acaba ?
önerilerinz varsa bekliyorum yardımm edin yoksa çıldırcaammmmm:2:
slm kizlarr semacim dogm gunun kutlu olsun
günaydın kızcagızlarrr..
biz evden cıkmak uzereyız de son kez ugrayıp hoşçakalın dıyım dedım çıkmadan.
zeyn cnm çok saol işalla guzel geçer.
komık bısı soylıyım mı, gece gunduz uyumayan canıma okuyan cocuk ben bgn uyuyamıcam ya, valız hazırlancak dus alıncak ev toplancak ya, akşam 9.30dan beri uyuyor :) 2 defa uyandı sütünü içti aynen geri yattı. yuh diyorum yuhhhhh. ben de 4den beri kosturuyorum evın ıcınde mecburen. ben uyuyabılcek olsam zaten kesın uyumazdı. bu cocukların herşeyi ters ya işte bi kere daha anladım. bebenın ustunu bıle degıstıremedım guyya guzel cıcılerını gıydırcektım. altını actım sıçmış fln ona ragmen uyumus, altını acmama ragmen uyumaya dvm ettı. ustunu de degıstıremedım pıjamayla gıdıo ankaraya :) dıcek bışiyim yok
hepınıze guzel bır hafta dılıyorum bebelerınız bol uykulu az gazlı ve huzurlu olsun işalla. gorusuruz haftasonu
Sema doğum günün kutlu olsun..
Prop yolun açık olsun..Gerçi şimdi annenin yanındasındır ya.. Ne güzel..,
Bizım de bugün 40öız çıktı..Tabi kızımın yeni huyları da.. :84:Allah yardımcımız olsun..:93:
Kendimizi 40 larla 3 aylarla yalıyoruz.Bu minikler de bizleri parmaklarında oynatıyorlar..
bizimde bugüm 4o mız çıktı...huyu dünden beri değişti artık öyle uyumuyoo hemencik beşiğe konunca uyanıyoo emerken uyuyordu yok artık 2 gündür uyumaz oldu uyusa dahi 2 dak sonra kalkıyoo...sende ne değişiklikler oldu cnm?
40 tan sonra düzelmiyo tam tersi bozuluyo bu sıpalar
selam herkese...çok moralim bozuk oğlum grip oldu o minicik burnu nasıl tıkalı çocuğun napıcağımı şaşırdım ayrıca çok da sinirliyim dün eltilerim geldi 3 yaşında çocuğu var bariz gripti on defa dedim yklaşmasın diye anlatamadım bundan sonra eve kabul etmicem bu ne ya insanda düşünce olur biraz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?