2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar,

sabahın 6 dan beri daha yeni uyuduk.dünde mızmızdık offffffffffffff....biz artıkın 40 günlük olduk:)acaba 40 ın dolması şerefine bu mızmızlık?yoksa bundan sonra ben böyleyim midemek anlamadım
emzik uyutmuyoo sakinleştirmiyoo,,gündüzleri beşiğinde artık uyumuyookucağımda sallayarak uyuyooo çıldıriceğim daha yeni kahvaltı yapabildim..

saç kurutma makinesi doktorum önermişti gaz sancısı için.bunu yemezse çamaşırmakinasında kurutma bölümünü ayarla dedi o da olmazsa araçla 15 dk gezinti o da olmazsa hastaneye getirin dedii cnm

ya ben saç kurutma makinasını açıyorum bizim oğlan sadece bön bön bakıyor
anne karnını hiç özlemiyor heralde bu velet :)

bızım ortada duruyor. biyere gittiiğimzde ağlayınca saç kurutma istiyoruz açınca susuyor dinliyor ölleee herkes hayret ediyor . biyere gidilmez bu cadıyla
bızımkıde anne karnını istiyor heralde..
geri koyalım bari orda rahattı bende rahattım

offf hepimizin derdi aynıı
bızımkı bunların hepsinde susuyor . ama her seferinde bunlarlamı susacak. kendi kendine uyumasını bılmıcekmı bu çocuk yaaa :84::84:
emzik de almıyor alsa oyalanır yine .

ohh ne güzel gez valla bızım yerımizede :)
bende pazara gitçem annem gelince pazarı bıle özledm

Ben yine alışverişe gidiyorum kızlar azcık daha batırıciiiim kocamı

ohhh asocum sefan olsun

bende netten siparis verdim kendime esim odedi yilbasi hediesii
cumartesi yine cikcam alisverise yilbasi sonrasi tum urunlerde indirim oluo
bende baya batircam kocamii
hakediorum ama dimi 7+24 saatt evde cocukla ilgileniorum alisveris yapinca kendime geliommm

herkese selam kizlarrr

eşim aradı doktora götürelimmi diye bende pek güzel uyuyor valla dedım. gece görürüm dedi
eşime olan oluyor hem benım çenemi hem kızın ağlamasını çekiyor işten gelınce
sinirimi eşimden alıyorum sonrada üzülüyorum :S

benim ki fisher price cok kullanıslı

semacım dogum gunun kutlu olsun

teşekkürler canım

ben her sabah ve akşam ayaklarına elma yağı sürüyorum bazen işe yarıyor sanki fakat feci kokuyor kokuya dayanıklıysan bi dene kocam ilk aldığında kızmıştım sürdüm fayda etmedi ama ben karnına sürmüştüm sonra ayaklarına sürmem gerektiğini duydum bidaha sürdüm biraz fayda etti gibi

güle güle git canim

Sema doğum günün kutlu olsun..
Prop yolun açık olsun..Gerçi şimdi annenin yanındasındır ya.. Ne güzel..,

Bizım de bugün 40öız çıktı..Tabi kızımın yeni huyları da.. :84:Allah yardımcımız olsun..:93:

sağol canım

hadi maşallah 40 ınızı çıkarttınız şimdi sırada 3 ayını çıkartmak var ondan sonra ne var ben bilmiym

Kendimizi 40 larla 3 aylarla yalıyoruz.Bu minikler de bizleri parmaklarında oynatıyorlar..

Kendimizi 40 larla 3 aylarla yalıyoruz.Bu minikler de bizleri parmaklarında oynatıyorlar..

bizimde bugüm 4o mız çıktı...huyu dünden beri değişti artık öyle uyumuyoo hemencik beşiğe konunca uyanıyoo emerken uyuyordu yok artık 2 gündür uyumaz oldu uyusa dahi 2 dak sonra kalkıyoo...sende ne değişiklikler oldu cnm?

40 tan sonra düzelmiyo tam tersi bozuluyo bu sıpalar

selam kizlar..
kendimi çok yorgun hissediorum ve accaip tedirginim.yarin sabah aşiya gidiyoruz :18:
Allah yardimcimiz olsun.
doktora soracağim bin tane soru var liste hazirlicam şimdi unutuyorum sonra tutku ağlayinca.
yarim saat önce yatirdim kimil kimil uyanir şimdi.

40 tan sonra düzelmiyo tam tersi bozuluyo bu sıpalar

bende düzelir diye bekliyordum.çıkar gezerim biraz sefa süreyim ama yoookkkk bunlar durmaz yaaemziğe alıştırtım 3 saattir uğraşıyorum o çıkarıyo ben veriyorum.ben yendim
şimdi emzikle sessiz sessiz bana bakıyoo bakalım ne kadar sürecek???

selam herkese...çok moralim bozuk oğlum grip oldu o minicik burnu nasıl tıkalı çocuğun napıcağımı şaşırdım ayrıca çok da sinirliyim dün eltilerim geldi 3 yaşında çocuğu var bariz gripti on defa dedim yklaşmasın diye anlatamadım bundan sonra eve kabul etmicem bu ne ya insanda düşünce olur biraz ..

çoook geçmiş olsun cnm..bunlar düşüncesiz insan saçlarını başlarını yolsaydın yaklaşmasalar
üzme kendini Allahın yardımıyla hemen düzelir inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…