2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım.sinir oluyorum dşüncesiz insanlara.doktora götürsen?
benim eşimde nezle oldu maskeyle dolaşio evde.ne bana ne tutkuya yaklaşmio.

çoook geçmiş olsun cnm..bunlar düşüncesiz insan saçlarını başlarını yolsaydın yaklaşmasalar
üzme kendini Allahın yardımıyla hemen düzelir inşallah:))

amin canım inş. valla hasta olmasın kuzularımız hiç çok zor oluyor bi de kıyamıyosun zaten..inan hırısmı eşimden çıkardım valla çok düşüncesizler bi daha kabul etmicem eve hiç dediğin gibi aslınsa saçlarını başlarını yolacaksın :)

geçmiş olsun canım.sinir oluyorum dşüncesiz insanlara.doktora götürsen?
benim eşimde nezle oldu maskeyle dolaşio evde.ne bana ne tutkuya yaklaşmio.

aferin eşine canım ya en iyisini yapıyor çok zor bu kadar küçük bebeklerin grip olması..biz iki hafta önce bi nezle alattık yani sürekli burnu tıkanıyodu doktor ateşi yok diye antibiyotik vermedi sadece okyanus suyu verdi ondan kullandım çok faydası olmadı ama geçiyodu artık yavaş yavaş dünde yine kaptı yavrum iyice tıkandı burnu dışarısı çok soğuk çıkıp daha çok üşütmekten korkuyorum bugün arttık yarın gidecem canım eşimle doktoruyla konuştum ateşini konrol ediyorum sık sık...ay kendime çok kızıyorum bi araba kullanmasını öğrenemedim araba kapının önünde eşim işe servisle gidiyor ben böyle mal gibi çıkamyorum evden

geçmiş olsun kuzucuğa
burun aspiratörü al bebem ağızla çekilenler ucuz
önce serumfizyolojiği sık yumuşasın sonra çek burnundaki sümükleri
geçen hafta bizde hastaydık iyileşti şimdi ama hala burnu tıkanıyo (daha öncede nezle olmuştu) hava nemlendirici sürekli açık olmasına rağmen
büyük insan gibi sümük çıkarıyo valla =))
üzülme hastada olmaları gerekiyo vücudlarına mikrop giricek savaşmayı öğreniceklerki bağışıklık sistemleri güçlensin =)

bende çikamiorum trafiğe aynen kapida araba.inşalah çikmaz yavrunun ateşi..
sen mama vermeye başlicaktin kararsizdin başladin mi?

sağol canım inan bnede sana facebook dan mesaj atcaktim aklımdaydın ...buurn aspiratötü bi tane var canım ağızla çekilmio ama chicco nun 10 tl ye aldık ağızla çekilenler mi daha iyi oluyo iloşum olmazsa ondan alalım...öle canım illa ki hasta olcaklar ama böle göz göre göre olunca sinir oldum...

bende çikamiorum trafiğe aynen kapida araba.inşalah çikmaz yavrunun ateşi..
sen mama vermeye başlicaktin kararsizdin başladin mi?

doymadığını anlayınca veriyorum canım 60 cc süüm bazen çok az oluyo göğsüm yumuşacık oluyo mecbur veriyorum dokorda ver dedi 3 saatte bir 60 cc ama dediğim gibi sütüm çoksa bi gece uyurken 60 cc veriyorum bi de ben önce emdirip sonra mamayı veriyorum bilmiyorum ne kadar doğru

Herkese merhaba kızlar,inşallah herkes iyidir.Banyosunu yaptı kuzum neşeli neşeli,emdi ve uyudu Allah bozmasın.

Bizde aynı durumdayız yarencim tam 11 gündür.Bizimkinin adı belli:
kolik sizinkide uzun zamandır devam ediyomu yoksa bir geceye mahsus bişeymiydi? Elma yağı her banyodan sonra sürüyorum ben ama malesef bi işe yaramıyo.Yada bizimki bağışıklık kazandı artık
Valla çığlık çığlığa ağlarken hiçbirşey kar etmiyor,bizde elektrik süpürgesi ile biraz sakinleşiyor o kadar.
Yoksa kendi kndilerine sakinleşmiyolar malesef

Ben yine alışverişe gidiyorum kızlar azcık daha batırıciiiim kocamı

Asocum tabi kiloların hepsi gidince alışveriş yapmak ne zevkli dimi? ooh sefan olsun kız,tadını çıkar

Geçmiş olsun canım,inşallah biran önce iyileşirsiniz.
Anlamıyorum hasta çocukla bebekli eve gelinirmi ya,hiçmi kafası çalışmıyo bu insanların anlamam

sağol canım Allah korusun kuzularımızı...

slm annişler
geçmiş olsun canım eve girenlerin dikkat etmesi lazım ama nerde o duyarlılık oda bebek büyütmüş bilmesi lazım aslında.
ben 15 günlükken başladım ve şimdi istemiyor o sancılı dönemi atlattırdı bana şimdi emmesede olur.40 gün dışarı çıkmamıştım 40 da 40 uçurmak için ilk defa çıkacaktık arabasına koyar koymaz çığlık atmaya başlamıştı. bu da benim oğlumun 40 dan sonra uslanmıcam çıldırcam demesiydi bana.
canım içini ferah tut canım. ben ateş düşürücü vererk gittim aşıya ve 4 saat arayla bir gün verdim. çok şükür ateşimiz olmadı ama huyumuz değişti.
Kendimizi 40 larla 3 aylarla yalıyoruz.Bu minikler de bizleri parmaklarında oynatıyorlar..

bundan sonra dönecekler gözlerimiz üzerinde olcak daha sonra diş sonra emekleme ve hastalanma ve sonra yürüme kırma dökme derken hayatımız onların olcak artık benim diye bişey yok bunu farkettim .

bizim de perşembe 40ımız çıkacak
şimdiki halimizden daha kötü nasıl olabiliriz bilmiyorum.. umarım düzelir yaa uyku denen bişy kamadı resmen gece yarısına kadar ciyak ciyak dellendiriyo adamı :S

benimde kizim grip oldu ogluma yaklastirmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah oglusuma gecmez

Bizde de aynen öyle..2 gündür ne gece, ne de gündüz doğru dürüst uyumuyor..Kızım annesinin kucağında doyuyor, babasının kucağında uyuyor..Uykusu hafifti şimdi daha da hafif..
Ya hep kucak ya da hep sallanacak..

bizim de perşembe 40ımız çıkacak
şimdiki halimizden daha kötü nasıl olabiliriz bilmiyorum.. umarım düzelir yaa uyku denen bişy kamadı resmen gece yarısına kadar ciyak ciyak dellendiriyo adamı :S

yazarkasa hoşgeldin,döndünmü evine? Hangi tarihte doğdu bebeğin?

benimde kizim grip oldu ogluma yaklastirmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah oglusuma gecmez

Geçmiş olsun zeyncim,inşallah bulaşmaz bebeğe

miracle ve zeyn bebişlerinize geçmiş olsun..Kızıma da benden geçti maalesef..Ama çok şükür ki geceleyin çok aazbir burun tıkanıklığı var..Başka yok..

benimki şundan cnm OTRİBEBE BURUN ASPİRATÖRÜ ECZANEDEN GittiGidiyor.com'da #26829402
eczanelerde oluyo 10-15 lira bişi ama çok işe yarıyo
seninki makinaysa oda olur ben yoksa die dedim =)
gün içinde çekiyorum sürekli pek hoşlaşmıyo ama işe yarıyo
malesef insanlarımız çok düşüncesiz artık darıldı darılcak die bakmadan kim olursa olsun azarlıyorum elinizi yüzünüzü yıkamadan şu çocuğa dokunmayın
bide bok var gibi yüzüne dokunmuyolarmı ne anlarsın el kadar bebenin yüzüne dokunmaktan
bebemin yüzü fosur fosur kabardı ben bile öpmüyorum kıyamıyorum
kesin yasak getirdim kimse öpemiyoda dokunamıyoda gördüğüm an bozuyorum yetti gari

yazarkasa hoşgeldin,döndünmü evine? Hangi tarihte doğdu bebeğin?

evet döndük şükür

27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)

evet döndük şükür

27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)

Bizden 5gün sonra kavuşmuşsunuz sizde,allah bağışlasın.O kadar sancı çekipte sezeryan olman talihsizlik olmuş,neyseki meyvesi tatlı.

kızlar siz süt içiyormusunuz? Ben gaz yapar diye hiç içmiyorum da acaba bebeğin kemik gelişimini etkiliyomudur diye merek ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…