selam herkese...çok moralim bozuk oğlum grip oldu o minicik burnu nasıl tıkalı çocuğun napıcağımı şaşırdım ayrıca çok da sinirliyim dün eltilerim geldi 3 yaşında çocuğu var bariz gripti on defa dedim yklaşmasın diye anlatamadım bundan sonra eve kabul etmicem bu ne ya insanda düşünce olur biraz ..
çoook geçmiş olsun cnm..bunlar düşüncesiz insan saçlarını başlarını yolsaydın yaklaşmasalar
üzme kendini Allahın yardımıyla hemen düzelir inşallah:))
geçmiş olsun canım.sinir oluyorum dşüncesiz insanlara.doktora götürsen?
benim eşimde nezle oldu maskeyle dolaşio evde.ne bana ne tutkuya yaklaşmio.
aferin eşine canım ya en iyisini yapıyor çok zor bu kadar küçük bebeklerin grip olması..biz iki hafta önce bi nezle alattık yani sürekli burnu tıkanıyodu doktor ateşi yok diye antibiyotik vermedi sadece okyanus suyu verdi ondan kullandım çok faydası olmadı ama geçiyodu artık yavaş yavaş dünde yine kaptı yavrum iyice tıkandı burnu dışarısı çok soğuk çıkıp daha çok üşütmekten korkuyorum bugün arttık yarın gidecem canım eşimle doktoruyla konuştum ateşini konrol ediyorum sık sık...ay kendime çok kızıyorum bi araba kullanmasını öğrenemedim araba kapının önünde eşim işe servisle gidiyor ben böyle mal gibi çıkamyorum evden
aferin eşine canım ya en iyisini yapıyor çok zor bu kadar küçük bebeklerin grip olması..biz iki hafta önce bi nezle alattık yani sürekli burnu tıkanıyodu doktor ateşi yok diye antibiyotik vermedi sadece okyanus suyu verdi ondan kullandım çok faydası olmadı ama geçiyodu artık yavaş yavaş dünde yine kaptı yavrum iyice tıkandı burnu dışarısı çok soğuk çıkıp daha çok üşütmekten korkuyorum bugün arttık yarın gidecem canım eşimle doktoruyla konuştum ateşini konrol ediyorum sık sık...ay kendime çok kızıyorum bi araba kullanmasını öğrenemedim araba kapının önünde eşim işe servisle gidiyor ben böyle mal gibi çıkamyorum evden
geçmiş olsun kuzucuğa
burun aspiratörü al bebem ağızla çekilenler ucuz
önce serumfizyolojiği sık yumuşasın sonra çek burnundaki sümükleri
geçen hafta bizde hastaydık iyileşti şimdi ama hala burnu tıkanıyo (daha öncede nezle olmuştu) hava nemlendirici sürekli açık olmasına rağmen
büyük insan gibi sümük çıkarıyo valla =))
üzülme hastada olmaları gerekiyo vücudlarına mikrop giricek savaşmayı öğreniceklerki bağışıklık sistemleri güçlensin =)
bende çikamiorum trafiğe aynen kapida araba.inşalah çikmaz yavrunun ateşi..
sen mama vermeye başlicaktin kararsizdin başladin mi?
günaydınnn
kızım gece yine çook ağladı. eşimle napcğmzı şaşırdık
bi ara uyudu dedik eşim yattı. tekrar başladı ağlamaya bende başladım sinirle bi bağırdım eşim hemen geldi . o öyle ağlayınca sinirlerim bozuluyor . neden böyle yapıyor nedeennn :84::84::84:
kakasını yapıyor gazını da çıkarıyor . uyuması lazım mışıl mışıl pöööffff
saç kurutma makınesıyle susuyor iice alışmasını istemıyorum . her gittiğimz yerde zaten açıyoruz
elma yağı duymuştum işe yarıyormu acaba ?
önerilerinz varsa bekliyorum yardımm edin yoksa çıldırcaammmmm:2:
Ben yine alışverişe gidiyorum kızlar azcık daha batırıciiiim kocamı
selam herkese...çok moralim bozuk oğlum grip oldu o minicik burnu nasıl tıkalı çocuğun napıcağımı şaşırdım ayrıca çok da sinirliyim dün eltilerim geldi 3 yaşında çocuğu var bariz gripti on defa dedim yklaşmasın diye anlatamadım bundan sonra eve kabul etmicem bu ne ya insanda düşünce olur biraz ..
Herkese merhaba kızlar,inşallah herkes iyidir.Banyosunu yaptı kuzum neşeli neşeli,emdi ve uyuduAllah bozmasın.
Bizde aynı durumdayız yarencim tam 11 gündür.Bizimkinin adı belli:
koliksizinkide uzun zamandır devam ediyomu yoksa bir geceye mahsus bişeymiydi? Elma yağı her banyodan sonra sürüyorum ben ama malesef bi işe yaramıyo.Yada bizimki bağışıklık kazandı artık
Valla çığlık çığlığa ağlarken hiçbirşey kar etmiyor,bizde elektrik süpürgesi ile biraz sakinleşiyor o kadar.
Yoksa kendi kndilerine sakinleşmiyolar malesef
Asocum tabi kiloların hepsi gidince alışveriş yapmak ne zevkli dimi? ooh sefan olsun kız,tadını çıkar
Geçmiş olsun canım,inşallah biran önce iyileşirsiniz.
Anlamıyorum hasta çocukla bebekli eve gelinirmi ya,hiçmi kafası çalışmıyo bu insanların anlamam
geçmiş olsun canım eve girenlerin dikkat etmesi lazım ama nerde o duyarlılık oda bebek büyütmüş bilmesi lazım aslında.selam herkese...çok moralim bozuk oğlum grip oldu o minicik burnu nasıl tıkalı çocuğun napıcağımı şaşırdım ayrıca çok da sinirliyim dün eltilerim geldi 3 yaşında çocuğu var bariz gripti on defa dedim yklaşmasın diye anlatamadım bundan sonra eve kabul etmicem bu ne ya insanda düşünce olur biraz ..
ben 15 günlükken başladım ve şimdi istemiyor o sancılı dönemi atlattırdı bana şimdi emmesede olur.40 gün dışarı çıkmamıştım 40 da 40 uçurmak için ilk defa çıkacaktık arabasına koyar koymaz çığlık atmaya başlamıştı. bu da benim oğlumun 40 dan sonra uslanmıcam çıldırcam demesiydi bana.bende düzelir diye bekliyordum.çıkar gezerim biraz sefa süreyim ama yoookkkk bunlar durmaz yaaemziğe alıştırtım 3 saattir uğraşıyorum o çıkarıyo ben veriyorum.ben yendim
şimdi emzikle sessiz sessiz bana bakıyoo bakalım ne kadar sürecek???
canım içini ferah tut canım. ben ateş düşürücü vererk gittim aşıya ve 4 saat arayla bir gün verdim. çok şükür ateşimiz olmadı ama huyumuz değişti.selam kizlar..
kendimi çok yorgun hissediorum ve accaip tedirginim.yarin sabah aşiya gidiyoruz :18:
Allah yardimcimiz olsun.
doktora soracağim bin tane soru var liste hazirlicam şimdi unutuyorum sonra tutku ağlayinca.
yarim saat önce yatirdim kimil kimil uyanir şimdi.
Kendimizi 40 larla 3 aylarla yalıyoruz.Bu minikler de bizleri parmaklarında oynatıyorlar..
benimde kizim grip oldu ogluma yaklastirmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah oglusuma gecmez
Bizde de aynen öyle..2 gündür ne gece, ne de gündüz doğru dürüst uyumuyor..Kızım annesinin kucağında doyuyor, babasının kucağında uyuyor..Uykusu hafifti şimdi daha da hafif..bizimde bugüm 4o mız çıktı...huyu dünden beri değişti artık öyle uyumuyoo hemencik beşiğe konunca uyanıyoo emerken uyuyordu yok artık 2 gündür uyumaz oldu uyusa dahi 2 dak sonra kalkıyoo...sende ne değişiklikler oldu cnm?
bizim de perşembe 40ımız çıkacak
şimdiki halimizden daha kötü nasıl olabiliriz bilmiyorum.. umarım düzelir yaa uyku denen bişy kamadı resmen gece yarısına kadar ciyak ciyak dellendiriyo adamı :S
benimde kizim grip oldu ogluma yaklastirmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah oglusuma gecmez
sağol canım inan bnede sana facebook dan mesaj atcaktim aklımdaydın ...buurn aspiratötü bi tane var canım ağızla çekilmio ama chicco nun 10 tl ye aldık ağızla çekilenler mi daha iyi oluyo iloşum olmazsa ondan alalım...öle canım illa ki hasta olcaklar ama böle göz göre göre olunca sinir oldum...
evet döndük şüküryazarkasa hoşgeldin,döndünmü evine? Hangi tarihte doğdu bebeğin?
evet döndük şükür
27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?