bnm bulantılarım çok fazla ya dün cok az bişi yiyebildim
bugün daha iyiyim
sizin nasıl bulantılarınız
bir de hiç iş yapasım gelmiyor ya yatayım ya da uyuyayım
kızlar herkese çok teşekkür ederim umarım allah hepimizi bebişlerimize kavuşturur. ben de bu ayın 25 de dr gidicem bebeğimin kalp atışlarını duyucam işallah ben çıkıyorum midem çok fena yarın görüşürüz hepinize iygecceler.
benim bulantım hiç yok gibi arada bi yokluyo ama hemen geçiyo cnm ben şanslı azınlıktanım galiba
sende yat uyu o zaman hem dinlenirsin
valla nalancım bence de çok şanslısın
ilk bebeğin mi senin de
eğer başka düşünürsen de senn bundan sonraki hamilelklerinde sorunlu olmaz ne güzel
biraz nete takılayım hemen yatıcam zaten:)
saol cnm allah seninde yardımcın olsun valla işin zor, evet ilk bebeğimiz olacak inş. ilkini maalesef düşürdüm umarım bu sefer sorun çıkmaz
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:
saol cnm allah seninde yardımcın olsun valla işin zor, evet ilk bebeğimiz olacak inş. ilkini maalesef düşürdüm umarım bu sefer sorun çıkmaz
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:
Kızlar hamilelik boyunca mikrodalga fırın kullanmayın ya da fırın çalışırken yakınında durmayın. bebek için çok zararlı.
Normal zamanda bizim için de zararlı, fırın çalışırken 5-6 metre uzağında durmak lazım.
Ayrıca bir kere mikrodalgada ısıttığınız yemeği 2. kez mikrodalgada ısıtmayın sakın.
sağol canım hepimiz böyle güzel haberlerle dönelim inş..girene kadar çok tedirgindim valla ya bişey varsa diyodum ama sadece kendimi üzmüşüm bunu anladım canım seninde kan tahlilimi dışarda oluyo ben nt ölçümünü sordum 160 ama hastaneyle anlaşmalıymış 100 tl dedi kan testide hastanede olucan oda 20 filandır heralde sigorta geçiyo ama kan testi sonucu 4 gün sonra çıkıyomuşşerensezen canım iyi haberlerle gelmene çoooooooook sevindim.. darısı başıma inşallah ama gitmeme daha çok var. benim de ikili test zamanım 27 nisan..
drum muayenehanesinde ultrasonda ense kalınlığına bakıyor, ertesi gün de kan vermeye gidiyorsun.sonuç çıkınca da değerlendirme yapıyor..
evet hakatten anadolunun gözünü seveyim burayı hiç sevmem ama hastane olayları çok çok iyi. bir yeni devlet hastanemiz var ki hem dr lar hem hastane özel gibi ilgileniyorlar. şikayet mekanizması inanılmaz güzel çalışıyor, lab aletleri süper, temizlik saygı falan.. umarım oralar da düzelir en kısa zamanda..
ikili testi hastane yapmıyodu geçen sene arkadaşıma sormuştum. kan testine dışarda 40 falan alıyolarmış bakalım öğrenirim gittiğimde artık..
aa ben 2 hafta sonra hissedermiyim acabadün bir arkadaşımla karşılaştım. ikinci çocuğuna hamile ve 19.haftada. ne zamandır hissediyosun dedim 13.haftadan beri dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?