2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erensezen bak dün yazmıştım boşuna telaşlandın. bugün ne güzel haberler getirdin. çook büyümüş annesi dimi? ikili test günümüz aynı 28 nisan inşallah hep güzel haberler alırız
evet cnmm büyümüş valla 3,5 cm dedi doktor ama kocaman duruyo öncekine göre elleri belli ultrason kağıdında ama ayaklarının göremedim ben daha doğrusu anlayamadım

hastanede o alet yokmuş daha detaylı bi aletmiş oo sen tedarikli git doktora gidince ayrı bi para almasınlar başka alete sokucam diye ne olur ne olmazz

günaydin hanimlar ben kizima hamileyken16. haftada hissetim hareketini harekette bir göz kirpmak bir damar atar gibi bir hareketti üzerinden 14 sene gecti ama o duyguyu hic unutmuyorum cok mutlu olmustum darisi tekrar hepimizin basina:Saruboceq:

hastanede o alet yokmuş daha detaylı bi aletmiş oo sen tedarikli git doktora gidince ayrı bi para almasınlar başka alete sokucam diye ne olur ne olmazz

yok hayatım bütün kızlar o dr a gidiyoruz biz, yaklaşık ne diyim sana 20 kişi falan :)) rutin işlemi bu.. hastanede bakmicak ensesine, muayenehanede bakıcak. zaten maşallah adam 2 aylıkken cinsiyet görüyor işini iyi biliyor.

ayy 27 nisanda cinsiyette öğrenirsen süper olurr ilk öğrenen annemiz sen olursun

dün midem allak bullak tı dahada geçmedii bende kahvaltı galete ve peynir yiyorum kusmamak içinn

ayy 27 nisanda cinsiyette öğrenirsen süper olurr ilk öğrenen annemiz sen olursun

bakalım söylerse :) genelde önündeki dosyamıza yazıyor, daha sonra baaaakınn bakınn ben tahmin etmiştim diyor :)

canlarım benim midem de kötü üsteklik sizin gibi yemek yemedğim halde.. sucuk yesem komalık olurdum heralde :bbo:

ayy sucuk lafı bile midemi kaldırmaya yetiyo canım çok istedi yaptım cumartesi sabahı ama bütün gün o sucuklar midemdeydi bunu hissettim kusamadımdaa

sen o yazarken dosyaya dikkat et belki görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…