2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceren dün akşam 5e kadar uyanıktı tam 13 saat uyanık kaldı yani annem gelince ben yatmıştım kalktığımda kadının tansiyonu yükselmiş ayakları yere zor basıyordu sonra bizi alıp götürdüler kardeşimin doğumun vardı kutladık ama ben ya uyukladım ya uyuyakaldım koydukları yerde uyuyorum bu aralar zaten annemleride doğru dürüst göremez oldum annem gelince uyuyorum annemlere gidiyorum uyuyorum hatta oraya uyumaya gidiyorum :) çok yorgunum ne kadar uyursam uyuyayım bir türlü dinlenemiyorum

günaydın krdln.

gazımız mınımumda bugun cunku gercekten de sureklı emzırmek gazdna baska bır boka yaramıomus. dun oglumu saatlerce aglattım ama onun ıyılıgı ııcn kusura bakmasın. 3 saatten once emzırmemeye calısıorum 2 sefer 2.40 dk 1sefer 3.10 1 sefer de 2.30 dk dayandı, gece yasakyok tabı ne zmn kalkarsa ama gece de memede uyutmamamaya karar verınce butuuuuun gece de agladı saolsun. ama gozle gorulur fark var gazında ınanılmaz azaldı bır gunde bıle. sureklı emzırmemek lazım bunu anladım. bunyesı 2 gune alısır bu sısteme dıye dusunuorum bende ne sırt kaldı ne kol ne bacak ama ayakta şpışpış yaparken de oyle oluodu varsın olsun napayım su gazımız bıtsın de.

bu arada aksam koca bır salata kasesı bol lımonlu rokalı gobeklı salata yedım, cok cnm ıstemıstı, uyurken sutum taşmış ped kaymıs ustum bsım ıslak yatak ıslak. nerdeyse 3 aydır hıc olmadıgı kdr sutum oldu, degısık yedıgım tek sey salata oldugu ıcın ondan olduguna emınım. tavsıye ederım dıcem de sonra da gaz manyagı olmasın bu veletler of

iyi etmişsin benimkide abarttı 2 saat zor duruyor yemeden emzikle oyalıyorum sürekli şu an yine şapşal oldum emziği atıyor veriyorum :) 7 de yedi 8:30 dan beri oyalıyorum pes etmedim:)

günaydın maşallah diyim öncelikle harika haber

bende geçenlerde denedim gerçekten faydası oldu 2 saatte bir emizrmenin tam düzenimiz oturmuştu bi kolik krizi vurdu bizi resmen gözlerime mememe bakıp yalvardı dayanamadım istedikçe verdim bozuldu düzen ama yine yapmaya çalışıcam

süt olayı bendede öyle oluyor kesinlikle salatadandır aslında kendimizi sıkmamak lazım ben 2,5 aydır resmen rejimdeyim hiçbişey yemiyorum gaz yapıcak ama neler çektim gazdan bari yiyimde süt olsun diyorum hergün ama cesaret edemiyorum ya çok daha kötü olursa diye sabır sabır ya sabır...

ya demır de yalvarıo resmen aglarken konusuo bı yandam kızıo bana fln ama dayanmam lazım dayanıcam

günaydın mutlu anneler ..

oğluşum kuşluk şekerlemesini yapıyor.. babamız da bugün 'çook çalışmam lazım çook' dedi ve bizi başbaşa bıraktı oğluşumla..

propcum kocaaman bir maşallah size...
ama o yöntem bizde işe yaramadı..şööle ki: Buğra zaten iki üç haftadır memeyi doğru düzgün tutmuyo..yani değişik yöntemlerle seslerle vs.... o da dene dene uğraş iki üç saati buluyo.....ama bizim ağlamamızda artış var azalma yok(

kızlar bir de sizin kilolar ne durumda?
ben çok yoruluyorum oğluşumla uğraşmaktan ve doğru düzgün de bişe yemiyorum...ama kilolar azalmıyo hiç..sanırım bol bol sebze salata falan yemediğim için..hep de kabızım zaten((..sadece yorgunluktan yüzüm çökmüş durumda ve gözlerimin altı berbat oldu....

selam kizlar nehaber
nalan yok bijo yok prop yok sezen yok finfik yok hazal yok bafo yok daha daha daha nerdesiniz kizlar arada bari ugrayinda haber verin merak ediyoruz

Yavrum ben hafta sonları pek olmuyorum buralarda malum bütün hafta haftasonunu bekliyorum dışarı çıkmak için dün bugünde kocamın işi vardı dışarda gelsin yine çıkacam havada kötü ama napim

dün dr a da gittik sıpacım gayet iyimiş kg almış büyümüş :78: göbeğimizin içinden ufacık bir şey görünüyordu et parçası gibi onun içinde 1 hafta batikon ile temizlemeyeceğiz.
bizde bu hafta 4 gün boyunca gaz olayından dolayı sabahtan akşama kadar morarana kadar ağlama krizleri geçirdik ki doğumdan beri meyve olarak belki 2 tane mandalina yemişimdir ki o kadar dikkat ediyorum salata malata heç bişi yemedim bu dikkat bi boka yaramadı yani :95:
dün doktor da dedi madem yediklerinle ilgisi yok bari ye dedi hemen akşam nohut yidim ohh sefam olsun çokda güzel süt yapıyor valla bugün bu saate kadar da hiç gaz problemimiz olmadı

birtane bende kabızım canım hemde 2 aydır :S ve bu kabızlıktan dolayı artık kan gelmeye başladı hemoroid den acayip korkuyorum ve dr a gitmiyorum dün çocuk doktoruna dedim bir ilaç yazdı emzirirken kullanabilmem için reçete eşimde gelsin adını yazarım sana doktoruna sorup alırsın bu arada bende tatlı dışında bişey yemediğim kg aldım doğumdan sonra

propcum bu gerçekten herkese iyi haber. ben salata falan hep yedim yaa. bi de galiba herkes gaz olmasın diye hep yediklerine dikkat ediyor. ben hiç umursamadım.mercimek, patates, fasulye limon hiç bırakmadım. gerçi bunda bizim azranın çok gaz sorunu yoktu onun büyük payı var. ben de armut yemiştim bi gece ve ıhlamur içmiştim iki bardak o gece de ben öyle olmuştum. sütüm taştı resmen. valla ben roka falan da yiyom hep. çünkü yeşillikler hani en iyi demir kaynağıymış falan. o yüzden hepsinden yiyorum bol bol.

kızlar bu arada biz geçtiğimiz cuma dün değil önceki gün aşı olduk. ikinci ay aşılarımızı . maşallah diyim öyle ateş falan olmadı hiç. gerçi ebe de demişti, ithalmiş aşı ateş yapmıyomuş, sadece huzursuzluk yapar dedi. neolur ne olmaz diye calpol aldık eve. onu da sadece birkez verdim. şimdilik bi yaramazlık yok, sadece cuma günü geldiğimizde ağladı biraz derin derin, acısını hatırladı heralde. o kadar. bu aşnın ithal olmasında bi sakınca yoktur inşallah.

ben bu arada bişi sorcam herkese kızlar umarım okuyan vardır : ben inanılmaz salça yiyorum canım çok çekiyo nedendir bilinmez ama hamileliğimin son ayında da çok yemiştim canım çok istemişti. acaba sebebi ne ? aranızda böyle salça çok tüketen var mı ?

benım kı 2 gun huzursuzluk yaptı ama gectı cok sukur

kızlar ya hafta ıcı kızdan vakit bulup giremiyorum. h.sonu da pc kocama kalıyor pek gıremıyorum nasılsınız

işe başlayan varmı?
bn 1 ay da ucretsız ızın aldım off zaman gecmesın

ben,m kız giiiiiii diye ağlamaya başladı yine emziriyim hadı ıyı pazarlar size

teşekkür ederim fınfıkcım..sorma tatlı..et..hamur işi vs... geliyo kilolar..şu üç ayı dolduralım..sebze meyveye abanıcam walla..zaten deli gibi ağlıyo benimki...yesem de bir yemesem de...yine de içim elvermiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…