günaydın krdln.
gazımız mınımumda buguncunku gercekten de sureklı emzırmek gazdna baska bır boka yaramıomus. dun oglumu saatlerce aglattım ama onun ıyılıgı ııcn kusura bakmasın. 3 saatten once emzırmemeye calısıorum 2 sefer 2.40 dk 1sefer 3.10 1 sefer de 2.30 dk dayandı, gece yasakyok tabı ne zmn kalkarsa ama gece de memede uyutmamamaya karar verınce butuuuuun gece de agladı saolsun. ama gozle gorulur fark var gazında ınanılmaz azaldı bır gunde bıle. sureklı emzırmemek lazım bunu anladım. bunyesı 2 gune alısır bu sısteme dıye dusunuorum bende ne sırt kaldı ne kol ne bacak ama ayakta şpışpış yaparken de oyle oluodu varsın olsun napayım su gazımız bıtsın de.
bu arada aksam koca bır salata kasesı bol lımonlu rokalı gobeklı salata yedım, cok cnm ıstemıstı, uyurken sutum taşmış ped kaymıs ustum bsım ıslak yatak ıslak. nerdeyse 3 aydır hıc olmadıgı kdr sutum oldu, degısık yedıgım tek sey salata oldugu ıcın ondan olduguna emınım. tavsıye ederım dıcem de sonra da gaz manyagı olmasın bu veletler of
günaydın krdln.
gazımız mınımumda buguncunku gercekten de sureklı emzırmek gazdna baska bır boka yaramıomus. dun oglumu saatlerce aglattım ama onun ıyılıgı ııcn kusura bakmasın. 3 saatten once emzırmemeye calısıorum 2 sefer 2.40 dk 1sefer 3.10 1 sefer de 2.30 dk dayandı, gece yasakyok tabı ne zmn kalkarsa ama gece de memede uyutmamamaya karar verınce butuuuuun gece de agladı saolsun. ama gozle gorulur fark var gazında ınanılmaz azaldı bır gunde bıle. sureklı emzırmemek lazım bunu anladım. bunyesı 2 gune alısır bu sısteme dıye dusunuorum bende ne sırt kaldı ne kol ne bacak ama ayakta şpışpış yaparken de oyle oluodu varsın olsun napayım su gazımız bıtsın de.
bu arada aksam koca bır salata kasesı bol lımonlu rokalı gobeklı salata yedım, cok cnm ıstemıstı, uyurken sutum taşmış ped kaymıs ustum bsım ıslak yatak ıslak. nerdeyse 3 aydır hıc olmadıgı kdr sutum oldu, degısık yedıgım tek sey salata oldugu ıcın ondan olduguna emınım. tavsıye ederım dıcem de sonra da gaz manyagı olmasın bu veletler of
günaydın maşallah diyim öncelikle harika haber
bende geçenlerde denedim gerçekten faydası oldu 2 saatte bir emizrmenin tam düzenimiz oturmuştu bi kolik krizi vurdu bizi resmen gözlerime mememe bakıp yalvardı dayanamadım istedikçe verdim bozuldu düzen ama yine yapmaya çalışıcam
süt olayı bendede öyle oluyor kesinlikle salatadandır aslında kendimizi sıkmamak lazım ben 2,5 aydır resmen rejimdeyim hiçbişey yemiyorum gaz yapıcak ama neler çektim gazdan bari yiyimde süt olsun diyorum hergün ama cesaret edemiyorum ya çok daha kötü olursa diye sabır sabır ya sabır...
günaydın krdln.
selam kizlar nehaber
nalan yokbijo yok prop yok sezen yok finfik yok hazal yok bafo yok daha daha daha nerdesiniz kizlar arada bari ugrayinda haber verin merak ediyoruz
kızlar bir de sizin kilolar ne durumda?
ben çok yoruluyorum oğluşumla uğraşmaktan ve doğru düzgün de bişe yemiyorum...ama kilolar azalmıyo hiç..sanırım bol bol sebze salata falan yemediğim için..hep de kabızım zaten((..sadece yorgunluktan yüzüm çökmüş durumda ve gözlerimin altı berbat oldu....
günaydın krdln.
kızlar bu arada biz geçtiğimiz cuma dün değil önceki gün aşı olduk. ikinci ay aşılarımızı . maşallah diyimöyle ateş falan olmadı hiç. gerçi ebe de demişti, ithalmiş aşı ateş yapmıyomuş, sadece huzursuzluk yapar dedi. neolur ne olmaz diye calpol aldık eve. onu da sadece birkez verdim. şimdilik bi yaramazlık yok, sadece cuma günü geldiğimizde ağladı biraz derin derin, acısını hatırladı heralde. o kadar. bu aşnın ithal olmasında bi sakınca yoktur inşallah.
birtane bende kabızım canım hemde 2 aydır :S ve bu kabızlıktan dolayı artık kan gelmeye başladı hemoroid den acayip korkuyorum ve dr a gitmiyorumdün çocuk doktoruna dedim bir ilaç yazdı emzirirken kullanabilmem için reçete eşimde gelsin adını yazarım sana doktoruna sorup alırsın bu arada bende tatlı dışında bişey yemediğim kg aldım doğumdan sonra
selam kizlar nehaber
nalan yokbijo yok prop yok sezen yok finfik yok hazal yok bafo yok daha daha daha nerdesiniz kizlar arada bari ugrayinda haber verin merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?