2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
krdln seninki benim bebekten daha büyük senin daha fazla vermen gerekiyo sanırım,bir araştır netten istersen.Aç kalınca acayip ağlıyolar ve çok huzursuz oluyolar.

120 vericem bundan sonra ya kusar diyede korkuyorum bu mama kusturmuyor gerçi ama bir deniyim bakalım ama doktor buna 2 ölçek yeter dedi yani 60 ml 60 ml versem ceren evi başıma yıkar

selam kızlar elimde bebekleyazmak ne zor ayyy huysuzlanmaya başladı gözümü açtırmıyor bu çocuk by

120 vericem bundan sonra ya kusar diyede korkuyorum bu mama kusturmuyor gerçi ama bir deniyim bakalım ama doktor buna 2 ölçek yeter dedi yani 60 ml 60 ml versem ceren evi başıma yıkar

60mı :S 60la benimki bile doymuyo,çok az canım o kadarıda,bence sen 120likle başla

Son düzenleme:
merhaba,ben kangru değilde sling alıcam bebeğime,burada sanırım birkaç kişi var sling kullanan.Kangruyuda doktorlar kullanabilirsiniz diyor ama bence sling daha kullanışlı

teşekkürler, ben de sling düşünüyorum , bebeğiniz şu an ne kadarlık

teşekkürler , evet işin o kısmı var di mi, bel ağrısı ...

benım sıpam slınge bayılıor, babybjorn actıve kanguru aldık ıcıne sokamadık bıle ıade ettık. bence once dene snr al

kızımın ateşi var ve devamlı kusuyor. bu gece bize acil yolu gözuktu galıba...
gecmis olsun canim insallah düzelmistir kizin
selam guzel anneler
sizi uzun zamandir misafir olarak takip ediyodum
artik dayanamadim uye oldum:)
bende kasim annesiyim, 24 kasimda kavustum ogluma
benide araniza kabul ederseniz sevinirim
hosgeldin canim hayirli olsun bebegin güle güle büyüt
allah kabul etsin canim
sende hosgeldin canim allah anali babali büyütsün
canim insallah biran önce düzelir kizin sende yiprandin bayagi allah yardimcin olsun

benım sıpam slınge bayılıor, babybjorn actıve kanguru aldık ıcıne sokamadık bıle ıade ettık. bence once dene snr al

kanguruyu denedim esasında ,görümcemin çocuğununkini, istemedi ufaklık.. pardon büyük adam :) slinge ben bayılıyorum ama kendisi hoşlanır mı bilmem :) yabancı sitelerde çok hoş modelleri var. e bebekte bakmıştım ben de.. bana tavsiye edeceğiniz bi yer var mı.

kilo alımı nasıl yasemin az veriyorum diye üzülüyorum ama birde çok kilo alırsa oda kötü
canım 2 aylıkken 6 kiloydu ama 4100 doğmuştu zaten. kilo alımı normal aslında şu dönemde 150 ile 180 yemeleri lazım ama5 öğün benimki 7 öğün 120 yiyor. her geçen gün ihtiyaçları artıyor bence bebeğin ne kadar isterse ver vermezsen huysuz olabilir çünkü tam doymayınca mutlu olmuyorlar.neden kilo almasını istemediğini anlamadım ki

herkese selamlar

saye ve lila hoşgeldiniz

1 haftadır giremedim geçmişi okuyamadım önce selam vereyim dedim
umarım herşey yolundadır dicem ama biliyorum ki değildir her bebekte var sorunlar

biz bugün verem aşısını olduk
zatürre ve karma aşısını 1 ay sonra yapacak doktorumuz
misafir gelecek bebek görmeye açlıktan ölcem ha geldi ha gelecekler derken yemekte hazırlamadım 3 saattir bekliyoruz

ben biraz geçmişi okuyum kızlar

selam kizlar..

bebişler ve anneler çok iidir inşallah.
çook yorgunum çoookk

herkese slm..merak ettiğim bir konu var arkadaşlar cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...bnm oğlım 2 . ayına girdi bugün doktordaydık ama 4.700 kg...bu ay 700 gr almış sadece bende cok üzülüyorum bu duruma diye doktorumuz senin psikolojin düzelicekse mamaya başlayabilirsin ama gerek yok bence dedi...karşılaştırmayı cok sevmem ama 2 aylık bebilerinizin kg kaç?sizce mama gereklimidir

bence gayet normal 500 gr altina düşük dio doktorlar.ama için rahat etmiosa ver günde bi öğün mama

merhaba...
benim evime her hafta stajer hemşire geliyodu,bi gün hocasıyla geldi.
o hoca ayda 800 gr almalı demişti

selam asenacım nasılsın :)
inşallah uyuyodur krdln'in kızı oda keyıf yapıyodur..

oncelikle zeyn ve asliyilmaz hosbuldum kizlar
benim oglum cok sukur aglamiyor yani aglamaya baslayinca hemen sac kurutma makinasini aciyoruz ve susuyor, yaklasik 1 aydir sac kurutma makinasiyla yapisik yasiyoruz
dun gece bir ara acmisim ve acik kalmis 4 saat hep calismis, bugun butun gun basim agirdi ama oglum 4 saat deliksiz cok guzel uyumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…