2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm cnm
aynen benım kızımda çok ağladığında anca saç kurutma makinesiyle susuyor. gittiğimiz yerdede saç kurutma istiyoruz açınca susuyor.herkes hayret ediyor. :))
göbeğimizi özlüyolar heralde :))

sağol hayatım iyiyim benim minik cadıyı uyutmaya çalışıyorum.:) Sen nasılsın napıyorsun bakalım
sağol canım bende iyiyimm benım kızım uyudu bende bakınıyorum ölee
senın kızında sallıyarkmı uyuyor. benımki gündüz pek uyumuyor artık hep başında sallıcam hiç iş yapmıcam

Son düzenleme:

oooh ne güzel git yat uyusana yahu.ben ölüyorum uyku diye.uyusa da yatsam dehşet uykum var:s

benımkı uyumuyor dinliyor sadece :) uyusa keşke dinlerken .
benım kızımda çok nazlandı adı gibi bekliye bekliye bı hal olduk bayramda geldi yavrum . bayram şekerimizz
oooh ne güzel git yat uyusana yahu.ben ölüyorum uyku diye.uyusa da yatsam dehşet uykum var:s
aksilik ya benımde uykum yok bugun. uyumadığında gözümden uyku akardı şimdi uyuyorya hıc yatmak ıstemıyorum

selam kizlar nehaber
nalan yok bijo yok prop yok sezen yok finfik yok hazal yok bafo yok daha daha daha nerdesiniz kizlar arada bari ugrayinda haber verin merak ediyoruz

çıkayım uzanayım azcık uyumasamda
iyi geceler kızlar
bebişleriniz uyusun hemen inşallahh mışıl mışılll

bugün kızım saat 4 ten 9 a kadar hiç uyumadı sonra da garibim uyumak için ağladı uyutttum maşşallah şimdi uyuyor ama gece nöbet mi tutarız bilemiyorum
bugün eşime dedim ki yarın tatil nasılsa hadi hafta içi işe gidiyorsun diye bişi demiyorum ama bu gece sen bak bebeğe ben biraz dinleneyim uyuyayım deliksiz emzirmek için uyandırırsın beni dedim adam arkasına bakmadan yatak odasına kaçtı ya ne var yani ilk defa istedim baksın diye acaba:44: çok mu şey istiyorum sizce?????

bende senin gibi dusunuyorum cnm haftaici bisey demiyorum ama haftasonu bakiyo ne yaparsa yapsin beni emzirmek icin uyandir diyorum, emzirip gozlerim kapali hoop yataga yine babasi uyutuyo
yalniz yapmadikya bu cocuklari 6 gece biz bakmisik 1 gecede onlar baksa ne olurlar sadece oynamatmak icinmi baba olucaklar

yok cnm çok şey istemiyoruzda onlar ugraşmak istemiyolar..
gerçi benimki belim agrıyo dye ver bana git dinlen dedi saolsun ama yarım saat

ayyy ne güzel ya walla bende ilk kez ben düşündüm galiba böle bişeyi sanıyordum meğer uygulayan varmış ama benim herif rahatına çok düşkün bende meme yok ki nasıl bakim hem bende ağlıyor diyip beni sinirlendiriyor çocuk ağlayınca da ben dayanamayıp alıyorum elinden o da ohh kurtuldum diyordur heralde
yok cnm çok şey istemiyoruzda onlar ugraşmak istemiyolar..
gerçi benimki belim agrıyo dye ver bana git dinlen dedi saolsun ama yarım saat
sağolsun yarım saat ne kaaadaarrr uzun bir zaman bakmış yazık adama bu kadar yüklenme

kızlar bebekleri saç kurutmayla uyuyanlara bir fikir veriim :)

biz saç kurutmanın sesini telefona çektik.ağlayınca açıyorum direk uykuya dalıyo.aslında tam olarak kurutma sesi gelmiyo ama o gelen uğultulu ses bile yetiyo onun mayışmasına.deneyin derim.en azından misafirliğe gidince felan rezil olmuyosun.gerçi ben iki veletle imkansız gidemiyorum bi yere ama size fikir olsun dedim.

ay ben bunu neden dusunemedimki? 1 aydir kafamiz oldu kazan
sabah ilk isim kaydetmek olcak su makinanin sesini, bakalim bizim velet duyabilcekmi telefondan, cogu kez once yuksek seviyeyi aciyoruz sonra yavaslatiyoruz

valla benim eşimden de allah razı olsun.bazı geceler ben iki çocuğu bile bırakıyorum ona.(tatil geceleri tabi)
altlarını değiştiriyo.acıktıkları zaman benim uykum bölünmesin diye mama yapıp veriyo.hakkını ödeyemem.yani görüyo yorgunluğumu perişanlığımı.

iki bebekle Allah sana kolaylik versin canim
biz birtanesiyle zor basa cikiyoruzki benim bebegim kolay bir bebek cok sukur
benim esimde bir tek altini degistiremiyo, biryerlerine zarar vercek diye korkuyomus:)
neyse canim bende gidip yatayim, bu gece rahat uyucam ama 2 saat sonra yine emzirmeye kalkicam
iyi geceler..

canımm çok geçmiş olsun umarım biter şu gaz guz problemimiz(( bende diyorum pro nerelerde sen olmayınca topik çok yavaş ilerliyor hayatım:)))

maaşallah asom uyuyakaldım uyandın birde bu işlerimi yaptın valla kendimi düşündükçe siz çook marifetli hatun çıktınız valla maaşallah...

120 vericem bundan sonra ya kusar diyede korkuyorum bu mama kusturmuyor gerçi ama bir deniyim bakalım ama doktor buna 2 ölçek yeter dedi yani 60 ml 60 ml versem ceren evi başıma yıkar

valla 120 150 cc nasıl veriyorsunuz kızlar merak ettim benim kızım şimdiye kadar daha 100 cc anne sütünü bilem çok zor içebiliyor mamayıda 2,5 ölçek 75 cc lik hazırlıyorum bununda 60 cc sini felan içenbiliyor kilo almıda iyi dedi doktor 800 gr almış bir ayda

bu arada aylar sonra evimdede olsam güzel birgün geçirdim kız kardeşlerim geldi bu arada 4 kız kardeşim var eşleri felan 3-4 saat meleğimde müsade etti uyanmadı tabu felan oynadık kendime geldim valla eski zamanlarımı özlemişim ben yaaaaaaaaaaa...artık evde yapabildiğim sıradan aktiviteler bile inanılmaz mutlu etmeye başladı...

melaike burdan başka bir arkadaşta bana çok veriyorsun dedi ben az veriyorum diye vicdan yaptım çocuktan çocuğa değişiyor işte önemli olan kilo alımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…