sağol hayatım iyiyim benim minik cadıyı uyutmaya çalışıyorum.:) Sen nasılsın napıyorsun bakalımselam asenacım nasılsın :)
inşallah uyuyodur krdln'in kızı oda keyıf yapıyodur..
slm cnmoncelikle zeyn ve asliyilmaz hosbuldum kizlar
benim oglum cok sukur aglamiyor yani aglamaya baslayinca hemen sac kurutma makinasini aciyoruz ve susuyor, yaklasik 1 aydir sac kurutma makinasiyla yapisik yasiyoruz
dun gece bir ara acmisim ve acik kalmis 4 saat hep calismis, bugun butun gun basim agirdi ama oglum 4 saat deliksiz cok guzel uyumus
sağol canım bende iyiyimm benım kızım uyudusağol hayatım iyiyim benim minik cadıyı uyutmaya çalışıyorum.:) Sen nasılsın napıyorsun bakalım
slm cnm
aynen benım kızımda çok ağladığında anca saç kurutma makinesiyle susuyor. gittiğimiz yerdede saç kurutma istiyoruz açınca susuyor.herkes hayret ediyor. :))
göbeğimizi özlüyolar heralde :))
bize doktorumuz tavsiye etti, gerci ben biliyodum ama babasi inanmiyodu ama simdi sukrediyo sac kurutma makinasina:) biraz kafa sisiriyo ama ne yapalim aglamasinda
simdi yine actim kendi kendine uyumaya calisiyo kuzum
evet cnm bu kadarmi olur acar acmaz susuyo bizimkide hala kendini anne karninda hissediyo heralde, zaten cok nazlandi bizimki 40+3 te dogdu
oooh ne güzel git yat uyusana yahu.ben ölüyorum uyku diye.uyusa da yatsam dehşet uykum var:sslm cnm
aynen benım kızımda çok ağladığında anca saç kurutma makinesiyle susuyor. gittiğimiz yerdede saç kurutma istiyoruz açınca susuyor.herkes hayret ediyor. :))
göbeğimizi özlüyolar heralde :))
sağol canım bende iyiyimm benım kızım uyudubende bakınıyorum ölee
senın kızında sallıyarkmı uyuyor. benımki gündüz pek uyumuyor artık hep başında sallıcam hiç iş yapmıcam
bize doktorumuz tavsiye etti, gerci ben biliyodum ama babasi inanmiyodu ama simdi sukrediyo sac kurutma makinasina:) biraz kafa sisiriyo ama ne yapalim aglamasinda
simdi yine actim kendi kendine uyumaya calisiyo kuzum
evet cnm bu kadarmi olur acar acmaz susuyo bizimkide hala kendini anne karninda hissediyo heralde, zaten cok nazlandi bizimki 40+3 te dogdu
aksilik ya benımde uykum yok bugun. uyumadığında gözümden uyku akardı şimdi uyuyorya hıc yatmak ıstemıyorumoooh ne güzel git yat uyusana yahu.ben ölüyorum uyku diye.uyusa da yatsam dehşet uykum var:s
çıkayım uzanayım azcık uyumasamda
iyi geceler kızlar
bebişleriniz uyusun hemen inşallahh mışıl mışılll
bugün kızım saat 4 ten 9 a kadar hiç uyumadı sonra da garibim uyumak için ağladı uyutttum maşşallah şimdi uyuyor ama gece nöbet mi tutarız bilemiyorum
bugün eşime dedim ki yarın tatil nasılsa hadi hafta içi işe gidiyorsun diye bişi demiyorum ama bu gece sen bak bebeğe ben biraz dinleneyim uyuyayım deliksiz emzirmek için uyandırırsın beni dedim adam arkasına bakmadan yatak odasına kaçtı yane var yani ilk defa istedim baksın diye acaba:44: çok mu şey istiyorum sizce?????
bugün kızım saat 4 ten 9 a kadar hiç uyumadı sonra da garibim uyumak için ağladı uyutttum maşşallah şimdi uyuyor ama gece nöbet mi tutarız bilemiyorum
bugün eşime dedim ki yarın tatil nasılsa hadi hafta içi işe gidiyorsun diye bişi demiyorum ama bu gece sen bak bebeğe ben biraz dinleneyim uyuyayım deliksiz emzirmek için uyandırırsın beni dedim adam arkasına bakmadan yatak odasına kaçtı yane var yani ilk defa istedim baksın diye acaba:44: çok mu şey istiyorum sizce?????
ayyy ne güzel ya walla bende ilk kez ben düşündüm galiba böle bişeyi sanıyordum meğer uygulayan varmış ama benim herif rahatına çok düşkün bende meme yok ki nasıl bakim hem bende ağlıyor diyip beni sinirlendiriyor çocuk ağlayınca da ben dayanamayıp alıyorum elinden o da ohh kurtuldum diyordur heraldebende senin gibi dusunuyorum cnm haftaici bisey demiyorum ama haftasonu bakiyo ne yaparsa yapsin beni emzirmek icin uyandir diyorum, emzirip gozlerim kapali hoop yataga yine babasi uyutuyo
yalniz yapmadikya bu cocuklari 6 gece biz bakmisik 1 gecede onlar baksa ne olurlar sadece oynamatmak icinmi baba olucaklar
sağolsun yarım saat ne kaaadaarrr uzun bir zaman bakmış yazık adama bu kadar yüklenmeyok cnm çok şey istemiyoruzda onlar ugraşmak istemiyolar..
gerçi benimki belim agrıyo dye ver bana git dinlen dedi saolsun ama yarım saat
ayyy ne güzel ya walla bende ilk kez ben düşündüm galiba böle bişeyi sanıyordum meğer uygulayan varmış ama benim herif rahatına çok düşkün bende meme yok ki nasıl bakim hem bende ağlıyor diyip beni sinirlendiriyor çocuk ağlayınca da ben dayanamayıp alıyorum elinden o da ohh kurtuldum diyordur heralde
benim kocada rahatina cok duskundur baska bisey olsa hayatta uykusunu bolmez ama oglu olunca isin icinde yapmicagi sey yoktur
cocuk aglayinca o benden daha cok endiseleniyo ben daha rahatim
senin esinede pes yani, gitti yattimi simdi?
kızlar bebekleri saç kurutmayla uyuyanlara bir fikir veriim :)
biz saç kurutmanın sesini telefona çektik.ağlayınca açıyorum direk uykuya dalıyo.aslında tam olarak kurutma sesi gelmiyo ama o gelen uğultulu ses bile yetiyo onun mayışmasına.deneyin derim.en azından misafirliğe gidince felan rezil olmuyosun.gerçi ben iki veletle imkansız gidemiyorum bi yere ama size fikir olsun dedim.
valla benim eşimden de allah razı olsun.bazı geceler ben iki çocuğu bile bırakıyorum ona.(tatil geceleri tabi)
altlarını değiştiriyo.acıktıkları zaman benim uykum bölünmesin diye mama yapıp veriyo.hakkını ödeyemem.yani görüyo yorgunluğumu perişanlığımı.
napıonuz kızlar
bız perısandık saatlerce uyumadı ve agladı yavrum ne yaptıysam onune gecemedım aksam dayanamadım calpol verım bı cay kasıgı aglamaya devam edıodu kıpkırmızı olana kadar 15 20 dk sonra heralde ılac etkısını gosermeye baslayınca bırden sustu sok oldum cıdden canı yanıomus gazdan mıydı kulakla ılgılı bısı mı var bılmıorum susup ıcını cekıp gulumsemeye basladı tekrar aldım kucagıma sarıldım optum kokladım tesellı ettım fln uyudu kaldı snr saatler snr uyudu sımdı uyandı tekrar ama kendıne gelmıs en azından uykusuzluk ıyıce harapetmıstı cocugumu of of. allahım bıze guc ver, bıze yardım et, bıze sabır ver kı yavrularımıza bakabılelım, dayanma gucu ver, sen buyuksun yarabbım
maaşallah asom uyuyakaldım uyandın birde bu işlerimi yaptın valla kendimi düşündükçe siz çook marifetli hatun çıktınız valla maaşallah...Caaaanım yok kız ben dün Asya Ela'yı dizimde sallarken uyuyakalmışım uyandım çamaşır astım bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım yattım.Tam yattım kızım uyandı alt aç emzir uyut vs.:)Rutinleştik artık
120 vericem bundan sonra ya kusar diyede korkuyorum bu mama kusturmuyor gerçi ama bir deniyim bakalım ama doktor buna 2 ölçek yeter dedi yani 60 ml 60 ml versem ceren evi başıma yıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?