kızlar ya hafta ıcı kızdan vakit bulup giremiyorum. h.sonu da pc kocama kalıyor pek gıremıyorum nasılsınız
işe başlayan varmı?
bn 1 ay da ucretsız ızın aldım off zaman gecmesın
ben bu arada bişi sorcam herkese kızlar umarım okuyan vardır : ben inanılmaz salça yiyorum canım çok çekiyo nedendir bilinmez ama hamileliğimin son ayında da çok yemiştim canım çok istemişti. acaba sebebi ne ? aranızda böyle salça çok tüketen var mı ?
teşekkür ederim fınfıkcım..sorma tatlı..et..hamur işi vs... geliyo kilolar..şu üç ayı dolduralım..sebze meyveye abanıcam walla..zaten deli gibi ağlıyo benimki...yesem de bir yemesem de...yine de içim elvermiyo...
kızlar ya hafta ıcı kızdan vakit bulup giremiyorum. h.sonu da pc kocama kalıyor pek gıremıyorum nasılsınız
işe başlayan varmı?
bn 1 ay da ucretsız ızın aldım off zaman gecmesın
bende hala 63.5kilodayim daha 4.5kilo fazlam varkızlar bir de sizin kilolar ne durumda?
ben çok yoruluyorum oğluşumla uğraşmaktan ve doğru düzgün de bişe yemiyorum...ama kilolar azalmıyo hiç..sanırım bol bol sebze salata falan yemediğim için..hep de kabızım zaten((..sadece yorgunluktan yüzüm çökmüş durumda ve gözlerimin altı berbat oldu....
canim en iyisini yapmissin gez tozYavrum ben hafta sonları pek olmuyorum buralarda malum bütün hafta haftasonunu bekliyorum dışarı çıkmak içindün bugünde kocamın işi vardı dışarda gelsin yine çıkacam havada kötü ama napim
dün dr a da gittik sıpacım gayet iyimiş kg almış büyümüş :78: göbeğimizin içinden ufacık bir şey görünüyordu et parçası gibi onun içinde 1 hafta batikon ile temizlemeyeceğiz.
bizde bu hafta 4 gün boyunca gaz olayından dolayı sabahtan akşama kadar morarana kadar ağlama krizleri geçirdik ki doğumdan beri meyve olarak belki 2 tane mandalina yemişimdir ki o kadar dikkat ediyorum salata malata heç bişi yemedim bu dikkat bi boka yaramadı yani :95:
dün doktor da dedi madem yediklerinle ilgisi yok bari ye dedi hemen akşam nohut yidim ohh sefam olsunçokda güzel süt yapıyor valla bugün bu saate kadar da hiç gaz problemimiz olmadı
birbirimize alistik iyice göremeyince insan merak ediyor:26:2gün gezmedeydim canımmm girmedim merak ettiğin için teşkür ettimm
selam annişler nasılsınız ben sinir küpüyüm bugün çünkü abim ve karısı geldiler abimlerin çocuğu yok ama yengem her poktan anlıyor sağolsun beni sinir etti deli kadın ya yok ağlayınca hemen almayın iyice ağlarsa al kucağına yok kakasının rengi bozuk çocuk hasta yok bu çocuk çok ağlıyo gazı var karnı ağrıyo iki saat içinde demediğini bırakmadı bende he he dedim geçtim yoksa cevap versem pazar pazar tatsızlık çıkacaktı ya rabbim sabır ver bana
selam annişler nasılsınız ben sinir küpüyüm bugün çünkü abim ve karısı geldiler abimlerin çocuğu yok ama yengem her poktan anlıyor sağolsun beni sinir etti deli kadın ya yok ağlayınca hemen almayın iyice ağlarsa al kucağına yok kakasının rengi bozuk çocuk hasta yok bu çocuk çok ağlıyo gazı var karnı ağrıyo iki saat içinde demediğini bırakmadı bende he he dedim geçtim yoksa cevap versem pazar pazar tatsızlık çıkacaktı ya rabbim sabır ver bana
slm kızlar nasılsınızz
bu ne durgunluk bölee
msn gelmiş topik sessizleşmiş:)))
ii akşamlarr
kızım bugun çok üzdü beni offfffffffff
dışarı çıktık hiç durmadı biraz uyudu sonra başladı ağlamaya.bi altını doldurdu bi acıktı derken gezmemiz zehir oldu. millette ayyy bebeğe bak diyip durdu gelen geçen yavruma baktı nazarmı değdi naptı guzucuğuma. şimdi sallıyorum inşallah uyur. çıldırdım valla((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?