2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya hafta ıcı kızdan vakit bulup giremiyorum. h.sonu da pc kocama kalıyor pek gıremıyorum nasılsınız

işe başlayan varmı?
bn 1 ay da ucretsız ızın aldım off zaman gecmesın

özel sektördeyim ve sekiz haftalık iznim bitti , raporuma göre yarın işbaşı !
işbaşı yapamayacam ama, müdürle konuşucam yarın, ben de ücretsiz izni çok düşündüm ama o da yeterli gelmeyecek sanırım bebişimi bırakıp işe devam edemeyecem..
bu anlamda nasıl zor bir süreç yarabbi..

selam kızlar

çiğ salçadan mı bahsediyorsun ben yemekleri bol salçalı yapıyorum ama benim huyum zaten suyunu kıpkırmızı severim yemeğin, öyle ayriyetten salça yemiyorum cnm ben

oğlumun adaşının sevgili anneciği, var ya acayip üzülüyorum senin için hani benimkide yaramaz ve huysuz ama seninki kadar değil canım. Allah kolaylık ve sabır versin

kızlar ya hafta ıcı kızdan vakit bulup giremiyorum. h.sonu da pc kocama kalıyor pek gıremıyorum nasılsınız

işe başlayan varmı?
bn 1 ay da ucretsız ızın aldım off zaman gecmesın

bafocuğum benimde normalde işbaşım ayın 13ü çarşamba günüydü
ücretsiz izin ile idare ediyorum şimdilik. sigortadan para alabilen var mı benim işyerinin yolladığı evraklarda eksiklik varmış o yüzden çıkmamış henüz param

selam anneler, umarım herkes iyidir,
bizde bugün gezmeye çıktık hava kötüydü ama olsun, kapalı alavm lere attık kendimizi..
12:30 da çıktık 6 gibi döndük, sağolsun oğluşum üzmedi bizi, bi ara huysuzlandı emince düzeldi zaten..
önce kuaföre gittim, kıl tüy olaylarını falan hallettim, yarında doktora gitcem 40 çıkınca gel demişti güyya anca gitcem işte..
sonrada bi güzel alışveriş yaptım, yemek yedik falan..baya enerji depoladım..yaşasın..

benimde izin 11 şubatta bitiyor, ardından aksilik olmazsa 6 ay ücretsiz izin alcam..
yapacak bişey yok, sonrası allah kerim..

slm anneler. umarım herkes iyidir. biz iyiyiz de bu gaz sorunu azalacak diye beklerken arttı resmen. pöff.. bi de salı günü aşımız var. :18:

bende hala 63.5kilodayim daha 4.5kilo fazlam var
canim en iyisini yapmissin gez toz
kizinida masallah büyümüs göbegi icinde gecmis olsun
2gün gezmedeydim canımmm girmedim merak ettiğin için teşkür ettimm
birbirimize alistik iyice göremeyince insan merak ediyor:26:

selam annişler nasılsınız ben sinir küpüyüm bugün çünkü abim ve karısı geldiler abimlerin çocuğu yok ama yengem her poktan anlıyor sağolsun beni sinir etti deli kadın ya yok ağlayınca hemen almayın iyice ağlarsa al kucağına yok kakasının rengi bozuk çocuk hasta yok bu çocuk çok ağlıyo gazı var karnı ağrıyo iki saat içinde demediğini bırakmadı bende he he dedim geçtim yoksa cevap versem pazar pazar tatsızlık çıkacaktı ya rabbim sabır ver bana

sende neden takiyosun canim iste iyi yapmissin he he demissin
sende aynisini onlara yaparsin zamani gelince ne kadar sinir bozucu bisey oldugunu anlar o zaman
bosu bosuna sikma canini boyle seylere

oooffff of zevkmi alıyorlar böyle yapınca anlamam gıcık insanlar

ii akşamlarr
kızım bugun çok üzdü beni offfffffffff
dışarı çıktık hiç durmadı biraz uyudu sonra başladı ağlamaya.bi altını doldurdu bi acıktı derken gezmemiz zehir oldu. millette ayyy bebeğe bak diyip durdu gelen geçen yavruma baktı nazarmı değdi naptı guzucuğuma. şimdi sallıyorum inşallah uyur. çıldırdım valla ((((((((

saç kurutma makinesini telefona çekmştim geçenlerde ama sesi değişik çıkıyor diye dinletmedım hiç.
bi deneyim

slm kızlar naber
bu gün ceren çok çooook huzursuzdu bu gaz belası azalmak yerine artıyor delirtti yavrumu nasıl ağladı tekrardan kolik krizine girdi masaj falan yaptım rahatladı biraz
avent biberon kullanan varmı ben doktor brovns kullanıyorum ama çok yoruluyor mamayı içerken avent aldım eczacı emziğinin kademe kademe olduğunu söyledi birinci çizgide az gelir ikincide artar üçüncüde fazla gelir falan onu denedim ağzından taştı bu gün gittim 1 numara emzik aldım onda yok öyle aşama aşama tek akış inşallah bu seferde küçük gelmez inşallah anlatabilmişimdir ya ucundaki farklı aldığım farklı anlamadım :26:

geçmiş olsun canım ben hala çocukla çıkmaya cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…