2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım ama malesef benim süt her zaman yetmiyor o yüzden habire emmeye çalışıyor. sabahları çok güzel doyuyor ama gece birikmiş oluyor..
ayy uyandı yine ben yine bir süre iptal...
görüşürüz...

Rutin rutin rutine bağladık artık:)Aman sağlıklı olsunlar da yeter annesi.Pişik olduysa altını her açtığında yıka hayatım bir de bepanthene sür iyi gelir.Ben çok kaka yaptığında hep yıkıyorum altını. sonrada alt açma bezinin üstüne koyuyorum keyif yapıyor miniğim.dene istersen canım
biz simdi asiya gidiyoruz oglum suan gülücükler atiyor basina gelecekleri bilse böyle gülermi yavrum
ah kıyamam kıyamam :S merak etme canım sen de sorunsuz atlatıcaksın merak etme.aşı olurken ağladı kızım kucağıma aldım sakinleştirdim.ama çok fena oldum ben ağla ağla öldüm kıyamadım iç çeke çeke ağladı minnoşum. ama sonrasında ne ateş ne ağrı hiç problemimiz olmadı

yanlış aldım o zaman belliydi zaten emmekten sıkıldı bitirene kadarda mama soğuyor

kızarıklık yok canım yaa ama minik minik bir sürü beyaz sivilce gibi orasının içi. aman mantar falan olmasın da... gerçi o zaman kaşınır ağlar herhalde ama. ben her seferinde pamuğu fazla ıslatıyorum yıkamış gibi oluyor tek başıma hiç yıkamadım altını kocamla yaptık birkaç kere onda da koluma aldığımda ön kısmı yine iyi yıkanmıyor bacaklarını açmıyor kasıkları temizlenmiyor vs vs... banyoda bile suyu çok sevmesine rağmen kollarını açmıyor sonra koltukaltındaki kirleri siliyorum da temizleniyor. ona su olsun öyle dursun kıpırdamadan bayılıyor :))
altını havalandırmayı ben de çok istiyorum ama yatış pozisyonunu hiç sevmiyor katılana kadar ağlıyor kaç kere çıplak aldım kucağıma battaniye örttüm sadece tabi sonra üstüm başım çiş oldu ama nerdeee öyle altını aç 5-10 dk bakınsın altı da havalansın... evde tur atmaya gelince keyfine diyecek yok ama :)))

slm..iyi dilekleriniz için saolun kızlar..

her zamanki gibi Buğra bey dizimde sallanarak uyuyo..eğer çekersem hemen kıvranıp uyanıyo...ben de dolanıyorum bööle işte...
düşünüyorum da eğer evimizde olsaydık şimdi belki daha kötü olurduk.ne kadar yardımcı tutsam da ev işi gelen giden hazırlık falan filan...oğlumla hiçbirşey yapamazdım walla..hele akşamları misafirimiz olurdu..oooo stres stres stres..herşeyde var bir hayır....

yanlış aldım o zaman belliydi zaten emmekten sıkıldı bitirene kadarda mama soğuyor

kardelen, ben hala 1 numara kullanıyorum aslında çekmeye uğraşınca kulakla ilgili sorun yaşayabilirler ayına uygun kullanın diyorlar ama bunda bile hızla emiyor sonra kusuyor daha hızlı akanda kibilir ne olur diye 2 numara almadım henüz. zaten beni emerken biberondan daha yavaş oluyor, hızlı gelen mamaya alışırsa beni emmez mi acaba diye endişeleniyorum tabi.
mamanın soğumasını engelleyebilirsin ama. yanına sıcak su dolu kase al. emerken 10-15 sn ara ver hem gazı çıkar bu arada biberon da kapta durur azcık ısısı ayarlanmış olur...

misafir gelecek bebek görmeye ben oturdum kaldım dünde geldi zaten
bişey daha sorup gidiyorum bebeğini sallamayan anneler kendi kendiine uyumasınımı bekliyorsunuz yapılcak başka bişiy varmı :) ben kendi kendine uyumasını bekleyip beşiğine alıyorum homurdandıkça sallıyorum biraz park yatak ne kadar sallanırsa işte odasındaki beşikte daha iyi uyuyor ama 6 ay ayıramam yanımdan hala arada kusuyor

Son düzenleme:

ara vermemi asla kabul etmez çok sinirleniyor :)

günaydın

ben hergün koyun koyuna yatıyorum gece ama faydasınıda çoğu zaman görüyorum
geçen hülya avşar doktorumda anlatmıştı 10 yaşına kadar kızıyla koyun koyuna yatmış doktorda onaylamıştı

merhaba herkesee:80:yine koyun koyuna 2 saat uyuduk kızımla Allahım inşallah bunuda alışkanlık haline getirmez,napayım yatağına atırdım açtı gözleri.Pışpışlayıp kollarım kopcağına yatsın bari dedim

bencede emerken yorulup emmek istemiyodur,başka bir uç dene bakalım.

bende nukun damaklısını aldım.. ama çok büyük ucu yaa. bazen öğürüyo..

bende nuk meme kullaniyorum anne memesine yakin olan slikonlar sert oldugu icin cocuklar zorlaniyorlar emerken valla meme benim sag kolum agladimi veriyorum hemen susuyor yarin asi yapilincada hemen vericem insallah cok aglamaz yavrum

bende nuk aldım hep 3 tane 3üde damaklı,kauçuk olanı pek almıyo.Silikon olanı alıyo emiyo ama 20sn sonra düşürüyo veya atıyo.Acaba büyükmü geliyo :26: Damaksız alayım birde

Bunu deneyeyim bari
biz simdi asiya gidiyoruz oglum suan gülücükler atiyor basina gelecekleri bilse böyle gülermi yavrum

oyy kıyamam,hadi bakalım inşallah kolay atlatırsınız

evet ya,bende bilmek istiyorum.Sallamadan nasıl uyutulur:26:Bizimki ya kolumda sallanacak yada pışpışlanacak

biz de oğlumla birlikte yatıyoruz ve ayırmayı düşünmüyorum..acaba napıyo kustu mu döndü mü vs... diyerek ben de ayrı uyuyamam zaten...
evet canım bahsettiğin doktor Sabiha Paktuna Keskin...çoooook beğeniyorum fikirlerini...anneyle bebek 3 yaşına kadar koyun koyuna yatmalı diyor..

ben kızımla aynı odada yatıyorum ama koynumda yatırmaya cesaret edemem zarar veririm diye. o da lıştı zaten gece emerken uyuyor ben de yatağına yatırıyorum hepsi bu...

ben kızımla aynı odada yatıyorum ama koynumda yatırmaya cesaret edemem zarar veririm diye. o da lıştı zaten gece emerken uyuyor ben de yatağına yatırıyorum hepsi bu...

koynumuzda derken yani yanımda demek istedim..yoksa tabi ki Allah korusun....yatağın ucuna ilişip kıvrılıyorum:)))

ne sallıyorum ne pışpışlıyorum o pışşş sesini hiç sevmedi belli sallamayıda ben kestim sallandığı sürece uyuyor işkence çekmeye hiç gerek yok sonuç: ceren uyumuyor

koynunda yatırma olayı mantıksız değil mi? neden koynumuzda yatsın ki yatana kadar zaten ya kucağımızda ya göğsümüzde bütün ilgimiz onlarla uyuduktan sonra beşiğine koymanın ne sakıncası olacak ben odasını bile ayırmak istiyorumda işte olmuyor doktor 6 ay ayırma dedi şu kusma işi bitsin hemen ayırcam o kadar uğraştım oda hazırladım koynumda yatıramam

biz ece'yi hiç sallamadık şimdiye kadar. ama omuzda uyumaya alışmıştı bir iki hafta öncesine kadar. şimdi ise karnı tok, altı temiz ise yattığı yerde parmağını eme eme uyutuyor kendini. aman maşallah deyin teyzeleri

hero baby ve bebelac hemen hemen aynı fiat.
eşim bebelac 500 gr. 9,50 tl ye almış. hero baby de aynı fiat. kavanoz mamalarına baktım. milupa 3,50 civarı. bu 2 marka 1,35 tl civarı.
bebelac kullandığımdan beri kakası yeşilden sarıya döndü tekrar. bugün dr. gittik. mamasını sordum. mamaların kalorisi aynı dedi. bebelaca geçtim dedim.
ayda 300 tl harcıyoruz. çok zorluyor bizi. mama masrafı düşer en azından.
bezde bende prima kullandım ilk başta. şimdi huges kullanıyorum. onuda indirimde annem almıştı. ama can bebeyi de denerim.

bebn bebelaca geçtim canım. bütün mamaların kaloroisi aynı dedi dr. 3 markanın değerlerini karşılaştırdık aynı. zaten hepsi yurt dışında üretiliyor.

tesekkurler kizlar, iyiyiz hamdolsun..

melodi ben guigoz confort kullaniyorum. turkiyede de var mi bilmiyorum. hastanede doktor onu vermisti. burdaki diger mamalardan daha pahali, haftada bir buyuk kutu bitiyor.

hiç duymadım canım bu markayı. burada yok sanırım. şimdilik bebelac ile devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…