kızlar yaa eşim antalyaya annesigile gitmemiz konusunda ısrar ediyo, 10 günlüğüne...ama ben çok korkuyorum..evleri kaloriferli değil..klima ve elektrik sobasıyla ısıtıyolarmış, yeni ev bi de gel gör nası ısınır ki? Buğra doğduğundan beri gerek annemlerin evi hep çok sıcacıktı, şu an kaldığımız yer de öyle hatta daha da sıcak..kısa kollu falan yaşıyoruz....şimdi hava değişikliği olcak..zaten git gel dört uçak yolculuğu, in bin bekle vs. onlar da kafama takılıyo....napsam acaba??
gerçi eşim göreve giderse mecbur ya oraya ya annemlere gitmemiz lazım.......göçebeyiz walla çingene hayatı yaşıyoruz...
canım olculuk için bebeğin küçük daha. bence mecruriyet dışında gitmeyin derim.
bizim evimizde elektirik sobası yanıyor. oda sıcaklığımız 20-25 derece arasında 20 dereceye inince fanı çalıştırıyoruz. çok sıcağa alıştırmak istemiyorum.
yolculukta bir sıcak bir soğuk üstelik gideceğin yerin havası farklı. mutlaka etkilenecektir.
ya dimi..buraya gelirken de çok korkmuştum ama çok şükür etkilenmemişti..ama şimdi kars nereee antalya nereeee tamamen farklı iklim...
ya dimi..buraya gelirken de çok korkmuştum ama çok şükür etkilenmemişti..ama şimdi kars nereee antalya nereeee tamamen farklı iklim...
kızlar yaa eşim antalyaya annesigile gitmemiz konusunda ısrar ediyo, 10 günlüğüne...ama ben çok korkuyorum..evleri kaloriferli değil..klima ve elektrik sobasıyla ısıtıyolarmış, yeni ev bi de gel gör nası ısınır ki? Buğra doğduğundan beri gerek annemlerin evi hep çok sıcacıktı, şu an kaldığımız yer de öyle hatta daha da sıcak..kısa kollu falan yaşıyoruz....şimdi hava değişikliği olcak..zaten git gel dört uçak yolculuğu, in bin bekle vs. onlar da kafama takılıyo....napsam acaba??
gerçi eşim göreve giderse mecbur ya oraya ya annemlere gitmemiz lazım.......göçebeyiz walla çingene hayatı yaşıyoruz...
ya kızımın burnu tıkalı,burnunun baya gerisinde mümük var kurumuş nefesini engelliyo,aspiratörle çekiyorum ama gelmiyo,başka yöntemi yokmu ya:26:
serumfizyoloji sık ondan sonra çek...geliyo....valla ben öle çekiyom şaşırıyoum çıkan şeylere..
sıkıyorum yumuşatıp çekeyim diye ama nafileağlıyo zaten çekerken,uff resmen fıs fıs ses çıkıyo burnundan.Kendi kendine çıksa bari
valla mı ay acaip sevindiim hemen mesaj atayım cok sukur cokbafo portakal suyu hamile biliyomuydun
o zaman bende uyumus oluyorum kibir de nasıl tatlıysa o el, cok cok sesleri evin içinde yankılanıyor. benim bile o minicik elini emesim geliyor
uyuduktan sonra da mı yatıramıyorsunuz?
teşekkür ederiz teyzesi. darısı tüm bebeklere inşallah
bende anneme sırf bu sebepten daha gıdemedım tırsıyorumkızlar yaa eşim antalyaya annesigile gitmemiz konusunda ısrar ediyo, 10 günlüğüne...ama ben çok korkuyorum..evleri kaloriferli değil..klima ve elektrik sobasıyla ısıtıyolarmış, yeni ev bi de gel gör nası ısınır ki? Buğra doğduğundan beri gerek annemlerin evi hep çok sıcacıktı, şu an kaldığımız yer de öyle hatta daha da sıcak..kısa kollu falan yaşıyoruz....şimdi hava değişikliği olcak..zaten git gel dört uçak yolculuğu, in bin bekle vs. onlar da kafama takılıyo....napsam acaba??
ya hep o hayalı kuruyotdum beceremedım daha dogrusu kıyıpda ayrılamadım galıbaben demırı 30 gun sepetınde kendı odamda yatırdım, 30. gunden berı odasında yatıyo yatagında. alısana kdr bebefonu acık bıraktım yan odamız olmasına ragmen, sımdı gık dese uyanıorum zaten cogu zmn aglamasına fırsat vermıorum bıle. kardesım 8 yasına kdr o kdr bagımlı kaldı kı anneme annem koca cocugu uyutup ole gelıodu, kesınlıkle karsıyım yanımda yatmasına, arada gogsumde uyutuyorum sevısıoruz o kdr yeter
sıkıyorum yumuşatıp çekeyim diye ama nafileağlıyo zaten çekerken,uff resmen fıs fıs ses çıkıyo burnundan.Kendi kendine çıksa bari
kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?