2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım olculuk için bebeğin küçük daha. bence mecruriyet dışında gitmeyin derim.
bizim evimizde elektirik sobası yanıyor. oda sıcaklığımız 20-25 derece arasında 20 dereceye inince fanı çalıştırıyoruz. çok sıcağa alıştırmak istemiyorum.
yolculukta bir sıcak bir soğuk üstelik gideceğin yerin havası farklı. mutlaka etkilenecektir.

ya dimi..buraya gelirken de çok korkmuştum ama çok şükür etkilenmemişti..ama şimdi kars nereee antalya nereeee tamamen farklı iklim...

ya dimi..buraya gelirken de çok korkmuştum ama çok şükür etkilenmemişti..ama şimdi kars nereee antalya nereeee tamamen farklı iklim...

kars mı? tamamen farklı iklim. antalya deniz iklimi kars kara iklimi.
biyer nemli bi yer kuru. bence yazı bekleyin. eşinin ne acelesi varmış. benim kociş de anasına götrecek ama yazın anca. gerçi yine küçük olacak ben pek istemiyorum ama. hemen ateşleniyorlar. birde otobüslerde sefil olucaz. nasıl kıyıyorlar çocuklarına anlamıyorum.

selam bayanlar.. eylül annesiyim bende.bebişim 5 aylık oldu..sezeryanla doğum yaptığım için 19 ağustosta dünyaya geldi gerçi:)

izmirde oturup buluşan bayanlar varsa ve dahada kalabalık olmayı düşünürlerse benide haberdar edebilir mi aceba :)

oooo bence de gitme...ben istanbuldan bursaya gitmeye korkuyorum annemlere...onlar geliyor...huyu değişir diye korkuyorum bende orda alışamaz falan...gelen giden vs..daha büyüsün diye bekliyorum...mecbur değilsen sizde gitmeyin bence....

bence git,Buğra seni baya yoruyo hem sana hem ona değişiklik olur.güney ve ege kars kadar soğuk değil hem,bence ısınma çok problem olmaz. Aso ve propda uçak yolcuğu yapmıştı,rahat geçti diyorlardı. Dinlenmiş olursun valla insan çok ihtiyaç duyuyo kısa bir tatile. Sen bilirsin yinede,ben gidip geliyorum anneme 2 haftada bir falan gerçi yakın mesafe ama olsun

ya kızımın burnu tıkalı,burnunun baya gerisinde mümük var kurumuş nefesini engelliyo,aspiratörle çekiyorum ama gelmiyo,başka yöntemi yokmu ya:26:

ben demırı 30 gun sepetınde kendı odamda yatırdım, 30. gunden berı odasında yatıyo yatagında. alısana kdr bebefonu acık bıraktım yan odamız olmasına ragmen, sımdı gık dese uyanıorum zaten cogu zmn aglamasına fırsat vermıorum bıle. kardesım 8 yasına kdr o kdr bagımlı kaldı kı anneme annem koca cocugu uyutup ole gelıodu, kesınlıkle karsıyım yanımda yatmasına, arada gogsumde uyutuyorum sevısıoruz o kdr yeter

Son düzenleme:
ya kızımın burnu tıkalı,burnunun baya gerisinde mümük var kurumuş nefesini engelliyo,aspiratörle çekiyorum ama gelmiyo,başka yöntemi yokmu ya:26:

serumfizyoloji sık ondan sonra çek...geliyo....valla ben öle çekiyom şaşırıyoum çıkan şeylere..

serumfizyoloji sık ondan sonra çek...geliyo....valla ben öle çekiyom şaşırıyoum çıkan şeylere..

sıkıyorum yumuşatıp çekeyim diye ama nafile ağlıyo zaten çekerken,uff resmen fıs fıs ses çıkıyo burnundan.Kendi kendine çıksa bari

bafo portakal suyu hamile biliyomuydun
valla mı ay acaip sevindiim hemen mesaj atayım cok sukur cok

o zaman bende uyumus oluyorum ki

bende anneme sırf bu sebepten daha gıdemedım tırsıyorum

ya hep o hayalı kuruyotdum beceremedım daha dogrusu kıyıpda ayrılamadım galıba

kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.

kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.

canım başın sağolsun. inşallah sütün etkilenmez dediğin gibi. ben ilk doğum yaptığımda bebeğim üçüncü günü sarılıktan hastanede yatmaya başladı ve tam 5 gün hastanede kaldı. ben evdeydim. o arada eşimin her gelişinde kollarında bebeğimi getirmesini bekliyodum, çok çok ağladım ama şükür sütüme bişey olmamıştı. bide sağıyodum eşim hastaneye götürüyodu belki ondan mı bilmiyorum. ama inşallah senin de sütüne bişey olmaz dikkat et. sadece arkasından bol bol dua et babaannenin de şuan ona ihtiyacı var.

cnm başınsağolsun allah rahmet eylesin babaannene bebeğin şu anda daha önemli senin için sütün azalmasın diye bol bol emzir bu sıralar en azından üzüntün hafifleyene dek

oglum yarim saat araliksiz agladi ama ne aglama cok cani yaniyor heralde atesi yok fitil verdim agri kesici yeni sakinlesti insallah acisi gecmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…