2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam güzel anneler ve bebişler...:))
bizim ege de sonunda müzik eşliğinde araba koltuğunda sallanarak uyudu bakalım ne kadar sürecek...
hatırlarsanız ameliyat olunca hastanede mecburen ayakta sallanmaya alışmıştı bende unutturmaya çalışıyorum..
emzik konusu geçmiş bende eşimde başta vermicez diye ısrar etmiştik, şimdi alsın diye ısrar ediyoz ama malesef almıyor..
chicco silikon damaklı almıştım istemiyor, dün nuby silikon aldım anne göğsünün hareketlerini andırıyormuş onu da yemedi bizim velet...

maşallah
parmak emmesinde sakınca görmüyormusun ben izin vermiyorum ya emzik veriyorum ağzına yada eldiven takıyorum

selam kızlar nasılsınız?
bugünde kaçtım nete geldim. oğlumda eşimin işyerinde arabasında uyuyor.
sallama ve birlikte yatmadan bahsetmişsiniz. benimki gündüz pek uyumuyor. öğle üzeri yatıyor. yüzüstü yatırıyorum. çok rahat uyuyor. akşam mama yerken uyuyup kalıyor bazen kucağımda hafifi sallıyorum. gece ise mamasını yerken uyuyor yada bazen bende durmazsa eşim alıyor. onun omzunda uyuyor. geceleri yüzüstü yatırıyoruz yine daha uzun uyuyor. belli olmuyor yani ama çok fazla sallamamaya çalışıyorum. ağlama krizi tutarsa kucağımda sallıyorum.
emzik ilk başta vermek istemedik ama susturmak için mecbur kaldık. çok tutumuyor zaten atıyor.

maşallah
parmak emmesinde sakınca görmüyormusun ben izin vermiyorum ya emzik veriyorum ağzına yada eldiven takıyorum

emzik vermeyi düşünmüyoruz. ben de eldiven takıyordum ama bu sefer de eldivenini emiyordu. biz de çıkardık eldivenleri. zaten sık sık tırnaklarını da kesiyorum. yüzünü çizme ihtimali de düştü. parmak emme olayına da doktor sakıncası yok dedi. emzik alalım mı dedim gönülsüzce; gerek olmadığını, parmağının daha tatlı olduğunu söyledi.

zeyn cnm sımdıden gecmıs olsun tek ası olcak ama sızın bızdekı gıbı cocuklara ıskence yapmıolar..
canim bitti cok sükür bizimkinede iki tane yaptilar ilk ignede anlamadi ama ikincide agladi gözünden yaslar geldi ben arkami döndüm bakmak istemedim bitince hemen aldim biraz emzirdim sustu eve gelincede emzirdim altini degistirdim simdi yatirdim insallah atesimiz cikmaz
insallah benim oglumunda agrisi atesi olmaz
günaydın millet :)
bu gece deliksiz 2 saat uyumuşum

hadi gözün aydin canim senin adina sevindim

zeyn geçmiş olsun atlattınız inşallah olmaz ateşi falanda iğnenin acısıyla atlatır yavru bu aşı macerasını

eee melodi senin oğlan bıraktığın yerde uyuyor o zaman maşallah

biz simdi asiya gidiyoruz oglum suan gülücükler atiyor basina gelecekleri bilse böyle gülermi yavrum

hadi kurtuldunn aşıdan geçmiş olsun cnmmm

benmkı de aynı elını emıyor emzık emmıyor

ya ızımkıde ızım yanımızda uyuyor nasıl yataga alısacak off

bencede 3 yaşına kadar beraber yatmak çok mantıksız ve gereksiz.Bağımlı bir çocuk olur,bebeklikten çıkamaz bence.Ben bazen güzdüzleri yatıyorum beraber onda bile acaba alışırmı diye endişeleniyorum.
Hem anne babanın özel hayatı nerde kaldı 3 sene aynı yatakta?
yaza bende ayırıcam odayı

maşallah ne güzel sorunsuz uyuyo demek

benmkı de aynı elını emıyor emzık emmıyor

ya ızımkıde ızım yanımızda uyuyor nasıl yataga alısacak off

bir de nasıl tatlıysa o el, cok cok sesleri evin içinde yankılanıyor. benim bile o minicik elini emesim geliyor
uyuduktan sonra da mı yatıramıyorsunuz?

maşallah ne güzel sorunsuz uyuyo demek
teşekkür ederiz teyzesi. darısı tüm bebeklere inşallah

gripin ve krdln Sabiha hocayı bir kez olsun dinlemenizi tavsiye ederim....elbette ki herkes kendi çocuğu için en doğru kararı verir, her anne istediği tercihi yapar...ben oyumu bu görüşten yana kullandım ve mantıksız ya da saçma olduğunu da düşünmüyorum...zamanım olsaydı detaylı yazmak isterdim..başka sefere inşallah...sevgiler

Ben birçok kez dinledim tamam bazı söyledikleri güzel ve yararlı olabilir ama çocuğun 3yaşına kadar anne babanın yanında yatması gerektiği düşüncesine katılmıyorum. Tabi isteyen kendi çocuğunda uygulayabilir ama benim görüşüm malesef Sabiha hoca ile aynı değil bu konuda.

kızlar benimkide emzik olmadığı zaman eldivenini emiyor bende elini emmesin diye emzik veriyorum. uyuyunca bir süre sonra atıyor zaten emziğini. eldiven takıyorum sürekli elleri hep soğuk.
yatma konusunda bizde şu an onun odasında çekyatta yatıyoruz. gık dese kalkıyorum. arada üstünü kontrol ediyorum. bizim odamızda annem yatıyor. ama odayı nasıl ayırıcaz bilmiyorum. başka odamız yok.

kızlar yaa eşim antalyaya annesigile gitmemiz konusunda ısrar ediyo, 10 günlüğüne...ama ben çok korkuyorum..evleri kaloriferli değil..klima ve elektrik sobasıyla ısıtıyolarmış, yeni ev bi de gel gör nası ısınır ki? Buğra doğduğundan beri gerek annemlerin evi hep çok sıcacıktı, şu an kaldığımız yer de öyle hatta daha da sıcak..kısa kollu falan yaşıyoruz....şimdi hava değişikliği olcak..zaten git gel dört uçak yolculuğu, in bin bekle vs. onlar da kafama takılıyo....napsam acaba??
gerçi eşim göreve giderse mecbur ya oraya ya annemlere gitmemiz lazım.......göçebeyiz walla çingene hayatı yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…