biz ece'yi hiç sallamadık şimdiye kadar. ama omuzda uyumaya alışmıştı bir iki hafta öncesine kadar. şimdi ise karnı tok, altı temiz ise yattığı yerde parmağını eme eme uyutuyor kendini. aman maşallah deyin teyzeleri
maşallah
parmak emmesinde sakınca görmüyormusun ben izin vermiyorum ya emzik veriyorum ağzına yada eldiven takıyorum
canim bitti cok sükür bizimkinede iki tane yaptilar ilk ignede anlamadi ama ikincide agladi gözünden yaslar geldi ben arkami döndüm bakmak istemedim bitince hemen aldim biraz emzirdim sustu eve gelincede emzirdim altini degistirdim simdi yatirdim insallah atesimiz cikmazzeyn cnm sımdıden gecmıs olsun tek ası olcak ama sızın bızdekı gıbı cocuklara ıskence yapmıolar..
insallah benim oglumunda agrisi atesi olmazRutin rutin rutine bağladık artık:)Aman sağlıklı olsunlar da yeter annesi.Pişik olduysa altını her açtığında yıka hayatım bir de bepanthene sür iyi gelir.Ben çok kaka yaptığında hep yıkıyorum altını. sonrada alt açma bezinin üstüne koyuyorum keyif yapıyor miniğim.dene istersen canım
ah kıyamam kıyamam :S merak etme canım sen de sorunsuz atlatıcaksın merak etme.aşı olurken ağladı kızım kucağıma aldım sakinleştirdim.ama çok fena oldum benağla ağla öldüm kıyamadım iç çeke çeke ağladı minnoşum. ama sonrasında ne ateş ne ağrı hiç problemimiz olmadı
günaydın millet :)
bu gece deliksiz 2 saat uyumuşum
selam kızlar nasılsınız?
bugünde kaçtım nete geldim. oğlumda eşimin işyerinde arabasında uyuyor.
sallama ve birlikte yatmadan bahsetmişsiniz. benimki gündüz pek uyumuyor. öğle üzeri yatıyor. yüzüstü yatırıyorum. çok rahat uyuyor. akşam mama yerken uyuyup kalıyor bazen kucağımda hafifi sallıyorum. gece ise mamasını yerken uyuyor yada bazen bende durmazsa eşim alıyor. onun omzunda uyuyor. geceleri yüzüstü yatırıyoruz yine daha uzun uyuyor. belli olmuyor yani ama çok fazla sallamamaya çalışıyorum. ağlama krizi tutarsa kucağımda sallıyorum.
emzik ilk başta vermek istemedik ama susturmak için mecbur kaldık. çok tutumuyor zaten atıyor.
biz simdi asiya gidiyoruzoglum suan gülücükler atiyor basina gelecekleri bilse böyle gülermi yavrum
canim bitti cok sükür bizimkinede iki tane yaptilar ilk ignede anlamadi ama ikincide agladi gözünden yaslar geldi ben arkami döndüm bakmak istemedim bitince hemen aldim biraz emzirdim sustu eve gelincede emzirdim altini degistirdim simdi yatirdim insallah atesimiz cikmaz
insallah benim oglumunda agrisi atesi olmaz
hadi gözün aydin canim senin adina sevindim
eee melodi senin oğlan bıraktığın yerde uyuyor o zamanmaşallah
hadi kurtuldunn aşıdan geçmiş olsun cnmmm
zeyn geçmiş olsun atlattınız inşallah olmaz ateşi falanda iğnenin acısıyla atlatır yavru bu aşı macerasını
emzik vermeyi düşünmüyoruz. ben de eldiven takıyordum ama bu sefer de eldivenini emiyordu. biz de çıkardık eldivenleri. zaten sık sık tırnaklarını da kesiyorum. yüzünü çizme ihtimali de düştü. parmak emme olayına da doktor sakıncası yok dedi. emzik alalım mı dedim gönülsüzce; gerek olmadığını, parmağının daha tatlı olduğunu söyledi.
biz ece'yi hiç sallamadık şimdiye kadar. ama omuzda uyumaya alışmıştı bir iki hafta öncesine kadar. şimdi ise karnı tok, altı temiz ise yattığı yerde parmağını eme eme uyutuyor kendini. aman maşallah deyin teyzeleri
koynunda yatırma olayı mantıksız değil mi? neden koynumuzda yatsın ki yatana kadar zaten ya kucağımızda ya göğsümüzde bütün ilgimiz onlarla uyuduktan sonra beşiğine koymanın ne sakıncası olacak ben odasını bile ayırmak istiyorumda işte olmuyor doktor 6 ay ayırma dedi şu kusma işi bitsin hemen ayırcam o kadar uğraştım oda hazırladım koynumda yatıramam
sagolun kizlar ama bir ay sonra tekrar yapilacakmis gene iki asi
benmkı de aynı elını emıyor emzık emmıyor
ya ızımkıde ızım yanımızda uyuyor nasıl yataga alısacak off
benmkı de aynı elını emıyor emzık emmıyor
ya ızımkıde ızım yanımızda uyuyor nasıl yataga alısacak off
teşekkür ederiz teyzesi. darısı tüm bebeklere inşallahmaşallahne güzel sorunsuz uyuyo demek
evet bizimde şubatta var tekrar karma poku yedik gene
gripin ve krdln Sabiha hocayı bir kez olsun dinlemenizi tavsiye ederim....elbette ki herkes kendi çocuğu için en doğru kararı verir, her anne istediği tercihi yapar...ben oyumu bu görüşten yana kullandım ve mantıksız ya da saçma olduğunu da düşünmüyorum...zamanım olsaydı detaylı yazmak isterdim..başka sefere inşallah...sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?