Naber kızlar.
Demir'in 3 saatte bir emziilmesi savaşında 2. perdeyi oynadık bugün, yine çok ağladı, yine genel olarak ben galip geldim. En az 2.5 saat bekletiyorum, ve gerçekten de gaz belası azaldı. Hala çok ağlıo ama artık 2. saatten snr başlıo ağlamaya, demek ki alışacak. Bu çocuklar hep bizim yüzümüzden byle kucak delisi meme manyağı fln oluolarmış ben anladım, biz alıstırdık bunları, sımdı de otekıne alıscak yapcak bısı yok, 3 gun aglar 4. gun aglamaz demıstı doktor, bakalım dedıgı gbımıymıs.
Krdln biz dogdugundan berı avent kullanıoruz, sadece ilk ay 1 numara kullandık, yaklasık ıkı aydır 2 numara uç kullanıoruz, kullanma şeysinde de oyle yazıo, senın kız da alısır heralde :S
günaydın güzel anneler! fırsat buldukça okuyorum ama giriş bile yapamadan çıkıyorum. ne kadar az ilerlemiş sayfalar. nerde bu millet!
aaa hasta olursam emzireyim yani.Aman inşallah olmam da:)Aman iyi olsun güzel kızların sen de iyi ol.Ne zaman tanışcam acaba üçünüzle:)canımcım zaten ben benimkilerden fırsat bulursam anca giriyorumm..burası ihmal edilirmi yaa hamilelikte ne günlerimizgeçti halada geçiyor
eşine geçmişolsun cnm portakal gaz yapabilir..ayrıca sen hasta olsanda emzir sakın emzirmim demeyin bebek emdiğinde sen hasta olunca onun vücudu antikor üretiyormuş..
amann bende napım aso dötüm yer görmüyo gece olana kadar..aha şimdi sızdılar bende sızarım az kaldıı
yavrularda iyi çok şükürr cnmcım
Günaydın zeyn sana da iyi haftalargünaydin kizlar iyi haftalar
ne yeni modası kız 7-8 aydır ordayız nerdeysegunaydın cnm msnde takılıo mıllet yenı moda :)
ne yeni modası kız 7-8 aydır ordayız nerdeyse
Günaydın linden naber nerelerdesin.ne olsun herkes aynı işte:)günaydın :))
melis uyurken 2 dk açabildim bilgisayarı... ne var ne yok?
nehırday ben zaten avent denıom ama tutmuo ama mesela fıgenınkı de tutmuodu onda aventı dene dedım o tutturmuş, ben ugrasmaya dvm edıom :)
ben aventın yenıdogan setını aldım 4 bıberon emzıgı fırcası fln cok memnunum bıberonlardan
ne yeni modası kız 7-8 aydır ordayız nerdeyse
demır de aralıksız 10 saatb uyuyo, bıraksam 15 uyucak da uyandırıyorum sakıncalı diye
töbe yarabbım uykunun ne sakıncası olcak, naza etme kuzuya maşallah, dilini ısır
prop o dediğin 3 saatte bir emzirme nasıl oluyor aç olsa da bekliyor musun? benimki çıldırır boğazı yırtılaana kadar ağlar aç oluca 1 dk mama hazırlamaya bile izin vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?