2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ya yorulmuş demekki kıyamamm
atlatırlar allahın izniylee..işte böle böle tecrübeli olunuyo krdlncim..
endişe etme cnm..

bu rota virüsü kafamı ciddi anlamda bulandırdı ya aşıda ölü mikrop veriyorlar dimi vücüda ölüde olsa mikrop işte :) doktorlarda kesin konuşsaya evet yaptır diye propada demir çok gazlı bağırsakları kaldırmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam bu gün banada bebek çok gazlı 6 ay sürebilir dedi biberonları kaynatıyorsan gerek yok 2 çocuğumada yaptırmadım artık musluk sularıda öyle pis değil dedi ki zaten hep içme suyu kullanıyorum parası umrumda bile değil her ay mamasına 400 harcarken onu düşünmüyorum bile ama kafam niye bu kadar karışık bilmiyorum
birde pnömokok mu ne öle bir aşı varmış ücretli diye duymuştum o kesin yapılmalı deniyordu aşı kartına yazmışlar bu gün odamı yapıldıki amann kafam o kadar karıştı ki artık çocuk uyurken bile daralıyorum
birde en son takntım ne biliyomusunuz kesin gülersiniz yarın evdeki avizeleri çıkarttırcam cerenin üzeri düşer diye korkuyorum evet yıllardır evde hiç avize düşmedi yere nerden taktıysam taktım işte :44:

ayy canim ya sen iyice paronoya yapmişin daha neler.
merak etme olacagi varsa allah korusun heryerde olur..
ayrıca rotayı ben öneriyorum :)))))))
ya korkacak bişi yok ilerisi için korkun hatta..
benim bildigim okdar örnek varki anlatamamm
artik ishalden vücudunda sumu kalmayan
allah korusun ölümle burun burunamı gelmeyen neler neler
bunlar daha fena sizde mutlaka yaptirin..o mikroplar antikor üretecek canm ilerisi için
yani bildigimiz mikroplarsan dedil:)))

ay ben bunu yaptırımda kurtulım ya o bari çıksın kafamdan

günaydın
bugün pek uyumadık gece, nedense bir huzursuzluğu vardı. saat 4 de ışık açtım artık. anakucağına koyar koymaz da kaka yaptı belki ondandı bilmiyorum ama dikti anasını ayağa :)

katılıyorum ben yaptırırken hastanede 6 aylık bebiş rota ishalinden yatıyodu bunu görünce kararımın doğru olduğunu bir kez daha anladım

kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim

tek doz 160 tl ye yaptırdım iki doz olanından yaptı doktorumuz rotarix ikinci dozda 160 31 ocaktada onu yaptırıcaz

bir ishal turune karsi yapiliyo bu rota virus canim, kanli ishalmi nedi tam hatirlamiyorum ismini
bizede size kalmis karar dedi, cok onemli olsaydi illaki yaptirin demezmidi?
ay ne bileyim sonrada pisman olmuyalim:26:
bende bilemedim burda bebegi olanlarada sordum kimi yaptirmis kimi yaptirmamis heralde yaptiricam
yazik ya bu bebeklere bizimde bir ay sonra tekrar iki asi var napicaz bilmem
tek doz 160 tl ye yaptırdım iki doz olanından yaptı doktorumuz rotarix ikinci dozda 160 31 ocaktada onu yaptırıcaz

canim heralde ayni fiyatlar

günaydın yorgun savaşcı anneler.....güzel birgün geçirmeniniz dileğiyle ...

özgümcüm çoook geçmiş olsun..Allahtan acil şifa diliyorum...bizde seni merak edip durduk kocasımı kızdıda gelmiyo topiğe diye:))) inşaallah bu son olur canım...
haa birde bomba gibi bir haberle döndüm doktordan bu bebek çok gazlı 6 ayda sürebilir dedi :2::2::2:
umutlanma demek istedi herhalde

canım sanada çook geçmiş olsun...sen mamayı değiştirmiştin deilmi ona ne dedi doktor farketmişmi kilosunda??

günaydın bayanlar.

kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim

2 doz olanın tek dozu 140tl. 3 doz olanın tek dozu 114tl. 3 doz olandan yaptırdık biz.

esin ne güzel tecrübelisin ceren akşam 8 en beri uyuyor ben başını bekliyorum o kadar halsiz demekki hiç bu kadar uyumazdı mama yemeye bile ben uyandırdım

aşı bizde ateş yapmadı ama ağrı yaptı heralde ağladı baya. calpol verdim ben de. ama bizimki de uyudu hep. calpol mu uyuttu aşıdan mı anlamadım. o kadar iştahlı çocuk azıcık emiyor dünden beri. neyse birini atlattık artık. siz de atlattınız geçmiş olsun.

Günaydın kızlar...Bebeği hasta olanlara geçmiş olsun,zor hakkaten..Bizim de ishalimiz vardı ama sdece ishal beraberinde ne ateş ne başka bir şikayet .Tahlillerimiz de temiz çıkmıştı,kilo kaybı yoktu..Ama 20 gün sürmesi sini bozuyor..Arda ya geçti durudan..Şimdi iki üç gündür iyiler..Pirinç suyu ve humana ishal maması iyi geldi.Bir de şurup var içtikleri.
Bu arada kızlar ikizlerde hastalık daha zor.Birinde olunca diğerine de sirayet ediyor.ve bu duruma alışmak zorundayız

Günaydın herkese,biz iyiyiz çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir

çok geçmiş olsun,Allah yaşatmasın birdaha,Allah bebeklerimizi korusun

bu arada oğlum devamlı kucak istediği için ve taşımaktan kollarım koptuğu için sonunda ev tipi ana kucağı aldık keşke daha önce alsaymışım bizimkinin hoşuna gitti bayağı

Gülegüle kullanın,benimkide sürekli kucağımda,kollarım belim mahvoldu :85: karar veremedim bende alsammı,severmi sevmezmi.Kucaktan inmyo,belki ona hiç oturmaz.Rahat emişsin artık ne güzel

geçmiş olsun,çok iyi yapmışsın böldürmekle.Bende söyliycem hemşireye ama zannetmiyorum kabul edeceğini,bakalım yinede

haa birde bomba gibi bir haberle döndüm doktordan bu bebek çok gazlı 6 ayda sürebilir dedi :2::2::2:
umutlanma demek istedi herhalde

krdln sizede geçmiş olsun canım,sen iyisini düşün boşver 6 ayı falan,daha erken geçecek gaz belası üzülme

geçmiş olsun canım,ne güzel rahat atlatmışsınız.İnşallah bizde böyle kolay atlatırız. Ben ateşten ziyade aşı ağrısından korkuyorum asıl,günlerce ağrıyacak bebeğim hep ağlıycak diye korkuyorum.Birde ya aşıyı yanlış yaparlarsa ya bişey olursa korkusu tabi:18: Allah korusun

çok geçmiş olsun dilemma.haklısın ikizlerde çok daha zordur hastalık.Allah kolaylık versin valla sizede bebişlerede

selamm
aşımızı olduk geldik yavrum çok ağladı
şimdi uyuyor. ateşi yok şimdilik inşallah hiçç olmazz . ben yinede calpol verdim .
ohh bunuda atattık :81:

kımsecıkler yok. sayfalar ilerlemiyor.insanın giresı gelmıyor hiç,, eski tat yookk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…