canım giydir üşümesin epey düşmüş
daha bişi olmaz merak etme:
bu rota virüsü kafamı ciddi anlamda bulandırdı ya aşıda ölü mikrop veriyorlar dimi vücüda ölüde olsa mikrop işte :) doktorlarda kesin konuşsaya evet yaptır diye propada demir çok gazlı bağırsakları kaldırmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam bu gün banada bebek çok gazlı 6 ay sürebilir dedi biberonları kaynatıyorsan gerek yok 2 çocuğumada yaptırmadım artık musluk sularıda öyle pis değil dedi ki zaten hep içme suyu kullanıyorum parası umrumda bile değil her ay mamasına 400 harcarken onu düşünmüyorum bile ama kafam niye bu kadar karışık bilmiyorum
birde pnömokok mu ne öle bir aşı varmış ücretli diye duymuştum o kesin yapılmalı deniyordu aşı kartına yazmışlar bu gün odamı yapıldıki amann kafam o kadar karıştı ki artık çocuk uyurken bile daralıyorum
birde en son takntım ne biliyomusunuz kesin gülersiniz yarın evdeki avizeleri çıkarttırcam cerenin üzeri düşer diye korkuyorum evet yıllardır evde hiç avize düşmedi yere nerden taktıysam taktım işte :44:
ayy canim ya sen iyice paronoya yapmişin daha neler.
merak etme olacagi varsa allah korusun heryerde olur..
ayrıca rotayı ben öneriyorum :)))))))
ya korkacak bişi yok ilerisi için korkun hatta..
benim bildigim okdar örnek varki anlatamamm
artik ishalden vücudunda sumu kalmayan
allah korusun ölümle burun burunamı gelmeyen neler neler
bunlar daha fena sizde mutlaka yaptirin..o mikroplar antikor üretecek canm ilerisi için
yani bildigimiz mikroplarsan dedil:)))
bu arada içimde kaldıı
ulannn aliiiiiiiiiiiiiiii bi çocuğa bakamadııınnnn:)
ya kızlar kafanıızı çok bulandırmayın ve rotayı yaptırın.ben ilkinde yaptırdım bundada yaptırıcam önümüzdeki ay..rota virüsü allah kimseye yaşatmasın zor bi durum en azından kaanız rahat olur sonradan pişman olmayın derim
kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim
bende bilemedim burda bebegi olanlarada sordum kimi yaptirmis kimi yaptirmamis heralde yaptiricambir ishal turune karsi yapiliyo bu rota virus canim, kanli ishalmi nedi tam hatirlamiyorum ismini
bizede size kalmis karar dedi, cok onemli olsaydi illaki yaptirin demezmidi?
ay ne bileyim sonrada pisman olmuyalim:26:
yazik ya bu bebeklere bizimde bir ay sonra tekrar iki asi var napicaz bilmemzeyn canım;
sol kol ve iki bacaktan 3 aşı öğleden önce yapıldı
rota aşısı akşam yapıldı ağızdan şırınga damla olarak verildi
burda 145 tl rota aşısı
ateşimiz 38,7 ye kadar çıktı ıslak bez uyguladım düşmedi mecburen fitil verdim anca düşmeye başladı beklemeye devam
tek doz 160 tl ye yaptırdım iki doz olanından yaptı doktorumuz rotarix ikinci dozda 160 31 ocaktada onu yaptırıcaz
merhaba milletbiz 1 haftalık hastane tedaviisinin ardından çıktık nihayet
oğlum hastane öncesi bronşialit yüzünden 4 antibiyotik iğne,sonra antibiyotik şurup astım şurubu aldı:S
yetmedi 1 iğne
derken hiç ilerleme olmayınca hastaneye yattı 1 litre serum defalarca kez antibiyotik
prumicort ventolin prednol vb çeşit çeşit ilaç aldı oksijen verildi ...
kabusdubebeklerinize dikkat edin
haa birde bomba gibi bir haberle döndüm doktordan bu bebek çok gazlı 6 ayda sürebilir dedi :2::2::2:
umutlanma demek istedi herhalde
kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim
esin ne güzel tecrübelisin ceren akşam 8 en beri uyuyor ben başını bekliyorum o kadar halsiz demekki hiç bu kadar uyumazdı mama yemeye bile ben uyandırdım
merhaba milletbiz 1 haftalık hastane tedaviisinin ardından çıktık nihayet
oğlum hastane öncesi bronşialit yüzünden 4 antibiyotik iğne,sonra antibiyotik şurup astım şurubu aldı:S
yetmedi 1 iğne
derken hiç ilerleme olmayınca hastaneye yattı 1 litre serum defalarca kez antibiyotik
prumicort ventolin prednol vb çeşit çeşit ilaç aldı oksijen verildi ...
kabusdubebeklerinize dikkat edin
bu arada oğlum devamlı kucak istediği için ve taşımaktan kollarım koptuğu için sonunda ev tipi ana kucağı aldık keşke daha önce alsaymışım bizimkinin hoşuna gitti bayağı
bizimde bugün zatüre aşımız vuruldu ekstra bi huysuzluk yaptı bugün ama şuan ateş felan yok
ben verem ve karmayı cuma günü zatüreyi bugün yaptırdım
hemşireyi kafaladım 2 ye böldürdüm
martta 4lü karma aşıyıda aynı şekilde yapçaz yazık yavrulara ya 1 günde 3-4 aşı
haa birde bomba gibi bir haberle döndüm doktordan bu bebek çok gazlı 6 ayda sürebilir dedi :2::2::2:
umutlanma demek istedi herhalde
selam kızlar nasilisniz..
ben bugün anca fırsat bulupta yazıyorum sabah yağmurun aşısı vardi malum atalattık..
hayırlsıyla..benim uslu kızım ordada uslulugunu gösterdii..çok çok azcik agladi..korkmayın kızlar biraz fazla gözünüzde büyütüyosunuz..sonucta bu aşılar40 derece ateş yapmaz hepi topu.37.5 olurr merak etmeyin..şuanda bizimde ateşimiz yok çok şükr..darısı olacaklara inş..
Günaydın kızlar...Bebeği hasta olanlara geçmiş olsun,zor hakkaten..Bizim de ishalimiz vardı ama sdece ishal beraberinde ne ateş ne başka bir şikayet .Tahlillerimiz de temiz çıkmıştı,kilo kaybı yoktu..Ama 20 gün sürmesi sini bozuyor..Arda ya geçti durudan..Şimdi iki üç gündür iyiler..Pirinç suyu ve humana ishal maması iyi geldi.Bir de şurup var içtikleri.
Bu arada kızlar ikizlerde hastalık daha zor.Birinde olunca diğerine de sirayet ediyor.ve bu duruma alışmak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?