evet canım hepsi aynı gün oldu.Ankaradayken yaptırdım hepsini.Şimdiki kontrolde rotavirüs aşısı yapılcak o kadarinşallah canım bir problem çıkmaz sizin aşıların hepsi aynı günmü olmuştu?
evet canım hepsi aynı gün oldu.Ankaradayken yaptırdım hepsini.Şimdiki kontrolde rotavirüs aşısı yapılcak o kadar
hadi gecmis olsun canim atlatmissinizselam kızlar
aşımızı olduk bu gün çok ağladı yavrum sağlık ocağını inletti hiç birşey sakinleştiremedi onubende çok ağladım ateş yapmaz dedi ama ben eve gelir gelmez calpol içirdim şimdilik yok ateşi inşallah olmaz çok korkuyorum
canim cok gecmis olsunmerhaba milletbiz 1 haftalık hastane tedaviisinin ardından çıktık nihayet
oğlum hastane öncesi bronşialit yüzünden 4 antibiyotik iğne,sonra antibiyotik şurup astım şurubu aldı:S
yetmedi 1 iğne
derken hiç ilerleme olmayınca hastaneye yattı 1 litre serum defalarca kez antibiyotik
prumicort ventolin prednol vb çeşit çeşit ilaç aldı oksijen verildi ...
kabusdubebeklerinize dikkat edin
sizede gecmis olsunözgül geçmiş olsun canım.
kızlar biz de aşımızı olduk bugün. ağrı yapıyor heralde arada bir ağlama krizi geliyor. kaç gün sürer bu ağrılar acep..
dört asi birden nasil dayandi yavru of ofslm anneler
bizde bugün 3 aşımı olduk birde rota aşımızı olduk
dr ateş yapmadığı sürece fitil verme dedi
aşının eetkisini azaltıyormuş
selam kızlar nasilisniz..
ben bugün anca fırsat bulupta yazıyorum sabah yağmurun aşısı vardi malum atalattık..
hayırlsıyla..benim uslu kızım ordada uslulugunu gösterdii..çok çok azcik agladi..korkmayın kızlar biraz fazla gözünüzde büyütüyosunuz..sonucta bu aşılar40 derece ateş yapmaz hepi topu.37.5 olurr merak etmeyin..şuanda bizimde ateşimiz yok çok şükr..darısı olacaklara inş..
kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim
kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim
ishal olmalari normal zaten ama bu asiyi neden cikardiklarini anlamadimslm canim
bende turkiyede yasamiyorum ve burda 140 euro falan oyle demisti doktorumuz
fakat biz yaptirmiycaz, anne sutuyle beslenen bebkler daha nadir ishal oluyolarmis
tek dozu 140 lira doktor gerek yok dedi hala kafam karışık
ishal olmalari normal zaten ama bu asiyi neden cikardiklarini anlamadim
hemen hemen ayni ücret bende kararsiz kaldim ama esim yaptiralim diyor
bu arada içimde kaldıı
ulannn aliiiiiiiiiiiiiiii bi çocuğa bakamadııınnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?