2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde bugün zatüre aşımız vuruldu ekstra bi huysuzluk yaptı bugün ama şuan ateş felan yok
ben verem ve karmayı cuma günü zatüreyi bugün yaptırdım
hemşireyi kafaladım 2 ye böldürdüm
martta 4lü karma aşıyıda aynı şekilde yapçaz yazık yavrulara ya 1 günde 3-4 aşı

evet canım hepsi aynı gün oldu.Ankaradayken yaptırdım hepsini.Şimdiki kontrolde rotavirüs aşısı yapılcak o kadar

ne güzel atlatmışınız darısı başımıza
bizim dr rota hakkında bakalım ne diyecek yeter ya ne çok aşı var şimdiden bıktım bu aşılardan

yay gibi gerildim ateşlenirmi stresi mahvetti beni vücut ısısı en fazla 36.8 oldu ama inşallah dahada yükselmez ben yinede 2 kez calpol verdim fitil atmadım henüz işallah gerek kalmaz
offf yaa birde dördüncü ayda var bu kabus yavrumun sesi kulaklarımda çınlıyor ilk defa gözünde yaş gördüm

haa birde bomba gibi bir haberle döndüm doktordan bu bebek çok gazlı 6 ayda sürebilir dedi :2::2::2:
umutlanma demek istedi herhalde

selam kızlar nasilisniz..
ben bugün anca fırsat bulupta yazıyorum sabah yağmurun aşısı vardi malum atalattık..
hayırlsıyla..benim uslu kızım ordada uslulugunu gösterdii..çok çok azcik agladi..korkmayın kızlar biraz fazla gözünüzde büyütüyosunuz..sonucta bu aşılar40 derece ateş yapmaz hepi topu.37.5 olurr merak etmeyin..şuanda bizimde ateşimiz yok çok şükr..darısı olacaklara inş..

hadi gecmis olsun canim atlatmissiniz
canim cok gecmis olsun
özgül geçmiş olsun canım.

kızlar biz de aşımızı olduk bugün. ağrı yapıyor heralde arada bir ağlama krizi geliyor. kaç gün sürer bu ağrılar acep..
sizede gecmis olsun
slm anneler
bizde bugün 3 aşımı olduk birde rota aşımızı olduk
dr ateş yapmadığı sürece fitil verme dedi
aşının eetkisini azaltıyormuş
dört asi birden nasil dayandi yavru of of

masallah kizina canim sizde atlatmissiniz

kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim

kizlar birsey sorucaktim doktor dün bizede rota asisindan bahsetti üc kerede yapiliyormus agizdan 240euro fiyati bana cok pahali geldi türkiyede nekadar birde kimler yaptirdi merak ettim

slm canim
bende turkiyede yasamiyorum ve burda 140 euro falan oyle demisti doktorumuz
fakat biz yaptirmiycaz, anne sutuyle beslenen bebkler daha nadir ishal oluyolarmis

slm canim
bende turkiyede yasamiyorum ve burda 140 euro falan oyle demisti doktorumuz
fakat biz yaptirmiycaz, anne sutuyle beslenen bebkler daha nadir ishal oluyolarmis
ishal olmalari normal zaten ama bu asiyi neden cikardiklarini anlamadim
tek dozu 140 lira doktor gerek yok dedi hala kafam karışık

hemen hemen ayni ücret bende kararsiz kaldim ama esim yaptiralim diyor

ishal olmalari normal zaten ama bu asiyi neden cikardiklarini anlamadim

hemen hemen ayni ücret bende kararsiz kaldim ama esim yaptiralim diyor

bir ishal turune karsi yapiliyo bu rota virus canim, kanli ishalmi nedi tam hatirlamiyorum ismini
bizede size kalmis karar dedi, cok onemli olsaydi illaki yaptirin demezmidi?
ay ne bileyim sonrada pisman olmuyalim:26:

zeyn canım;
sol kol ve iki bacaktan 3 aşı öğleden önce yapıldı
rota aşısı akşam yapıldı ağızdan şırınga damla olarak verildi
burda 145 tl rota aşısı
ateşimiz 38,7 ye kadar çıktı ıslak bez uyguladım düşmedi mecburen fitil verdim anca düşmeye başladı beklemeye devam

ya kızlar kafanıızı çok bulandırmayın ve rotayı yaptırın.ben ilkinde yaptırdım bundada yaptırıcam önümüzdeki ay..rota virüsü allah kimseye yaşatmasın zor bi durum en azından kaanız rahat olur sonradan pişman olmayın derim

bu arada içimde kaldıı

ulannn aliiiiiiiiiiiiiiii bi çocuğa bakamadııınnnn:)

evet esin yaaa canım nasıl düştü denize çok üzüldüm baba demeyle baba olunmuyor babalık yaparsan baba olursunnn ahhh kadın para için temizliğe gidiyor adam çocuğa bakamıyorrr

canım düştü 36,3 oldu artık
üzerini giydirsem mi esin? gerçi battaniyesini örttüm ama kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…