evet ya ali anca carolinle parise gitmeyi iyi biliyo gerisi boşşş
Günaydın kızlar...Bebeği hasta olanlara geçmiş olsun,zor hakkaten..Bizim de ishalimiz vardı ama sdece ishal beraberinde ne ateş ne başka bir şikayet .Tahlillerimiz de temiz çıkmıştı,kilo kaybı yoktu..Ama 20 gün sürmesi sini bozuyor..Arda ya geçti durudan..Şimdi iki üç gündür iyiler..Pirinç suyu ve humana ishal maması iyi geldi.Bir de şurup var içtikleri.
Bu arada kızlar ikizlerde hastalık daha zor.Birinde olunca diğerine de sirayet ediyor.ve bu duruma alışmak zorundayız
bu rota virüsü kafamı ciddi anlamda bulandırdı ya aşıda ölü mikrop veriyorlar dimi vücüda ölüde olsa mikrop işte :) doktorlarda kesin konuşsaya evet yaptır diye propada demir çok gazlı bağırsakları kaldırmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam bu gün banada bebek çok gazlı 6 ay sürebilir dedi biberonları kaynatıyorsan gerek yok 2 çocuğumada yaptırmadım artık musluk sularıda öyle pis değil dedi ki zaten hep içme suyu kullanıyorum parası umrumda bile değil her ay mamasına 400 harcarken onu düşünmüyorum bile ama kafam niye bu kadar karışık bilmiyorum
birde pnömokok mu ne öle bir aşı varmış ücretli diye duymuştum o kesin yapılmalı deniyordu aşı kartına yazmışlar bu gün odamı yapıldıki amann kafam o kadar karıştı ki artık çocuk uyurken bile daralıyorum
birde en son takntım ne biliyomusunuz kesin gülersiniz yarın evdeki avizeleri çıkarttırcam cerenin üzeri düşer diye korkuyorum evet yıllardır evde hiç avize düşmedi yere nerden taktıysam taktım işte :44:
selamm
aşımızı olduk geldik yavrum çok ağladı
şimdi uyuyor. ateşi yok şimdilik inşallah hiçç olmazz . ben yinede calpol verdim .
ohh bunuda atattık :81:
bizde en sonunda zatüre aşımızı olabilidik..sağlık ocağında olmadığı için sonraya kalmıştı....böylelikle tek aşı vurulmuş oldu oğlum..ama çok ağladı...karma aşı vurulduğunda kucağıma aldığımda susmuştu...bu sefer susmadı..aşı odasında emziriverdim hemen....sustu...uyudu sonra...eve gelincede uyandı...şimdilik durumumuz iyi umarım ateşi çıkmaz...karma aşıda çıkmamıştı...
bide ilk defa yalnız götürdüm oğlumu doktora...neyseki oğlum fazla üzmedi orda beni...
ikinizede geçmiş olsun arkadaşlar
merhaba kızlar..aşı olanlara çok geçmiş olsun..inşş ateşleri çıkmaz..Buğranın ateşi çıkmamıştı ama ağlamaktan katılmıştı yavrum ( off kabus gibiydi....
kızlar yaa eşimle yine ayrılcakmışız ooff ya offff..mart başı gibi gideceklermiş( ben hangi taşlara vurayım kafamı...minicik yavrum babasız büyüyecek...kasıma falan anca dönerler..sadece 3 ayda bir 15 gün izinli olacak düşünün... ben onsuz napıcam yaaa...hadi geçen sene hamilelik vs.. annemlerde curcunayla geçti bi şekilde günler...şimdi napıcam oğlumla
ay sonunda antalyaya gidcez kayınvalidemlere..ve 15 gün sonra da bizi bırakıp ayrılcaz yanımızdan
ona olan sevgimden özleyeceğime mi yanayım, küçük bebeğimi babasız büyüteceğime mi
zaten oğlum ağlak huysuz...güya annesigil çok iyi bakarlarmış bize bilmem ne bıla bıla bıla:2: gidip bi bakıcam zaten baktım olmadı izni bitmeden malatyaya annemlere götür bırak diycem
çok üzülüyorum çooookk...eşlerinizin ve yanında oluşunun kıymetini bilin.....
üzüntüden sütüm acıyacak azalacak diye korkuyorumzaten çok değil zaten emmek istemiyo oğlum....
of yaaa
Biz de bu sabah aşılarımızı olduk. Zatürre aşısı epey canını yaktı yavrumun.. gelir gelmez calpol verdim..Şimdi uyuyor ama mütemadiyen ara ara uyanıp inleyip ağlıyor , sonra tekrar sızıyor, gaz mı aşıdan mı anlamadım , gazsa da ilk kez bu vaziyet oluyor.. Ratovirüsünde ben de kararsızım, sağlık ocağında yapmıyorlar , devlet desteğinde değilmiş bu aşı.. Zannedersem yaptırıcam , bakalım bu günü ve geceyi hayırlısıyla atlatalım da inşallah..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederiz annişler...
aşı etkisini göstermeye başladı...ağlama şekli değişti oğlumun..uykusundanda inleyerek uyanıyor..şimdi omuzumda uyutuyorum.....ateşide 37.2...üzerinde ince bir tulum var....iyidir dimi...
ooyy kıyamam rüyasında bile görüyordur aşıyı,ooff minik yavrular,eziyet bu aşılar ya,keşke yeni bir yöntemi olsa bunun.
Oda sıcaklığı iyiyse yeterlidir tulum,ama ateşi düşünce bi kat daha giydir bence
Biz de bu sabah aşılarımızı olduk. Zatürre aşısı epey canını yaktı yavrumun.. gelir gelmez calpol verdim..Şimdi uyuyor ama mütemadiyen ara ara uyanıp inleyip ağlıyor , sonra tekrar sızıyor, gaz mı aşıdan mı anlamadım , gazsa da ilk kez bu vaziyet oluyor.. Ratovirüsünde ben de kararsızım, sağlık ocağında yapmıyorlar , devlet desteğinde değilmiş bu aşı.. Zannedersem yaptırıcam , bakalım bu günü ve geceyi hayırlısıyla atlatalım da inşallah..
rota aşısını bende haftaya yaptırıcam...görümcemin oğlu rotadan hastanede yatmıştı 4 yaşındamıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam...ciddi bişey yani....
pnomokok dediğin zatüre aşısı biz bugun sağlık ocağında vurulduk...para filan vermedik...ben vurdukları aşıların markalarınıda yazdırıyorum aşı kartına aklında bulunsun...
avize olayını bende düşünmüştümama bu kadar paranoya ya gerek yok dedim...unuttum..şimdi sen yazınca yalnız değilmişim dedim :)
ozaman yaptirmak lazim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?