2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde en sonunda zatüre aşımızı olabilidik..sağlık ocağında olmadığı için sonraya kalmıştı....böylelikle tek aşı vurulmuş oldu oğlum..ama çok ağladı...karma aşı vurulduğunda kucağıma aldığımda susmuştu...bu sefer susmadı..aşı odasında emziriverdim hemen....sustu...uyudu sonra...eve gelincede uyandı...şimdilik durumumuz iyi umarım ateşi çıkmaz...karma aşıda çıkmamıştı...

bide ilk defa yalnız götürdüm oğlumu doktora...neyseki oğlum fazla üzmedi orda beni...

canım snada çok çok geçmiş olsun 2 çocuk büyütmek zor bunu çok iyi alıyorum i hastalansalar hemn 2side kapıyor..
aman saglikli olsunlarda biz bu duruma alişirz..

selam millet..
anca girebildim ya..
sabah 8 den beri anca uyudu bakalım ne kadar sürecek...
özgülcüm çok geçmiş olsun canım..
yasemincim başın sağolsun canım, elden bişey gelmiyor malesef...dikkat et kendine,yavruna...
aşı olanlara da çok geçmiş olsun..
sevgiler..

rota aşısını bende haftaya yaptırıcam...görümcemin oğlu rotadan hastanede yatmıştı 4 yaşındamıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam...ciddi bişey yani....
pnomokok dediğin zatüre aşısı biz bugun sağlık ocağında vurulduk...para filan vermedik...ben vurdukları aşıların markalarınıda yazdırıyorum aşı kartına aklında bulunsun...

avize olayını bende düşünmüştüm ama bu kadar paranoya ya gerek yok dedim...unuttum..şimdi sen yazınca yalnız değilmişim dedim :)

selamm
aşımızı olduk geldik yavrum çok ağladı
şimdi uyuyor. ateşi yok şimdilik inşallah hiçç olmazz . ben yinede calpol verdim .
ohh bunuda atattık :81:

ikinizede geçmiş olsun arkadaşlar

merhaba kızlar..aşı olanlara çok geçmiş olsun..inşş ateşleri çıkmaz..Buğranın ateşi çıkmamıştı ama ağlamaktan katılmıştı yavrum( off kabus gibiydi....

kızlar yaa eşimle yine ayrılcakmışız ooff ya offff..mart başı gibi gideceklermiş ( ben hangi taşlara vurayım kafamı...minicik yavrum babasız büyüyecek...kasıma falan anca dönerler..sadece 3 ayda bir 15 gün izinli olacak düşünün... ben onsuz napıcam yaaa...hadi geçen sene hamilelik vs.. annemlerde curcunayla geçti bi şekilde günler...şimdi bir başıma oğlumla
ay sonunda antalyaya gidcez kayınvalidemlere..ve 15 gün sonra da bizi bırakıp ayrılcaz yanımızdan
ona olan sevgimden özleyeceğime mi yanayım, küçük bebeğime yapayalnız bakacağıma mı
zaten oğlum ağlak huysuz...güya annesigil çok iyi bakarlarmış bize bilmem ne bıla bıla bıla:2: gidip bi bakıcam zaten baktım olmadı izni bitmeden malatyaya annemlere götür bırak diycem
çok üzülüyorum çooookk...eşlerinizin ve yanınızda oluşunun kıymetini bilin.....
üzüntüden sütüm acıyacak azalacak diye korkuyorum zaten çok değil zaten emmek istemiyo oğlum....
of yaaa

Son düzenleme:
Biz de bu sabah aşılarımızı olduk. Zatürre aşısı epey canını yaktı yavrumun.. gelir gelmez calpol verdim..Şimdi uyuyor ama mütemadiyen ara ara uyanıp inleyip ağlıyor , sonra tekrar sızıyor, gaz mı aşıdan mı anlamadım , gazsa da ilk kez bu vaziyet oluyor.. Ratovirüsünde ben de kararsızım, sağlık ocağında yapmıyorlar , devlet desteğinde değilmiş bu aşı.. Zannedersem yaptırıcam , bakalım bu günü ve geceyi hayırlısıyla atlatalım da inşallah..

ikinizede geçmiş olsun arkadaşlar

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederiz annişler...

aşı etkisini göstermeye başladı...ağlama şekli değişti oğlumun..uykusundanda inleyerek uyanıyor..şimdi omuzumda uyutuyorum.....ateşide 37.2...üzerinde ince bir tulum var....iyidir dimi...

çok üzüldüm senin adına,çok zor olur eşinden ayrı kalmak eminim.Daha önce bebeğin gelişi için günleri sayarken şimdi eşinin dönüşü için sayacaksın demek.Üzülme günler su gibi akıyor bak doğumu nasıl yaptık bebekler nasıl büyüdü anlamadık bile.Bu günlerde geçer,çok üzülüpte bebeğinin ve sütünün etkilenmesine izin verme.Bence bu süre zarfında ailenin yanında kal,böylelikle hem çok zorlanmazsın hem yalnızlıktan bunalmazsın.Napalım mesele iş güç olunca mecburen katlanıyo işte insan zorluklara,sağlık olsun

benimkide aynı durumda....aşıdan inliyorlar... canlarım..

ben bişey vermedim doktor önceki aşıda fitil vermişti..sağlık ocağındada o fitii kullanın dediler....geçen sefer gerek olmadı umarım yine olmaz...

off kucağımdada sıcacık oldu....

ooyy kıyamam rüyasında bile görüyordur aşıyı,ooff minik yavrular,eziyet bu aşılar ya,keşke yeni bir yöntemi olsa bunun.
Oda sıcaklığı iyiyse yeterlidir tulum,ama ateşi düşünce bi kat daha giydir bence

oda sıcaklığı 24...kucağımda daha iyi uyuyo ama böylede sıcak oldu....bakim bir yatırayım yerine...

geçmiş olsun,aşıdan inliyodur yavrum ya Ben yaptırdım rota virüsü,nolur nolmaz önlemimi alayımda sonradan ah vah demeyeyim dedim

yanağım sıcacık olmuş...zaten sıcak bir çocuktu....kucağımıza aldığımızda bizi ısıtıyordu....ateşi 37.1 şuan...

birtane bencede annenlerin yanında kal...daha rahat edersin..ne de olsa annendir...ama ayrı olacağınıza üzüldüm...şartlar böylese yapacak bişey yok...üzülme...oğlun sağlıklı yanında...eşin izindeyken gelecekmiş....ileride daha iyi olacak diye düşün..ki sütün etkilenmesin....yoksa daha çok üzülürsün....

ozaman yaptirmak lazim heralde

ozaman yaptirmak lazim heralde

bizim doktor yaptırın dedi...tabi herkes farklı bir şey söylediği için kafamızın karışması normal...
ama doktor şunu da söyledi...rota aşısı çıktığından beri hastanelerde bu tür vakalar azalmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…