2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun özgül

çok geçmiş olsun canım bugün geçtin aklımdan

prednol zor bi ilaçtır ya yazık yavruma canım neyse geçti bitti inşallah allah bidaha yaşatmasın

canım çok geçmiş olsun. demek hastanede yattınız. yoktun uzun zamandır. inşallah bebişin hayırlısıyla tamamen iyileşmiştir. alah tekrar göstermesin canım. öptüm.

hadi geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah

sanada geçmiş olsun inşallah çok etkilenmez bebeğin canım bizimde ateş olmadı ama 3 gün çok huzursudu

özgül geçmiş olsun canım.

kızlar biz de aşımızı olduk bugün. ağrı yapıyor heralde arada bir ağlama krizi geliyor. kaç gün sürer bu ağrılar acep..

slm anneler
bizde bugün 3 aşımı olduk birde rota aşımızı olduk
dr ateş yapmadığı sürece fitil verme dedi
aşının eetkisini azaltıyormuş

geçmiş olsun canım inş. tekrarlamaz cnm

Napıyosunuz kızlar?
Acayip yoruldum pestilim çıktı bugün.Şu yarını bi atlatsaydım bir de haftasonunu benden mutlusu olmıcak valla

ii akşamlar kızzlarr
bızımde yarın aşımız var. inşallah ateşlenmez yavrum . stres yaptım bende

selam anneler, ne zamandır giremiyordum çok yoğun günler geçirdim. mevlüt, misafir sürüsü, kayınvalide kabusu, koca dırdırı, anne kaprisi, bebek zırıltısı vs. ancak birşeyler yazmaya fırsat bulabildim gerçi bebek zırıltısı ve koca dırdırı halen devam ediyor ama diğerlerini atlattım çok şükür
yarın tekrar aşı kabusumuz var malesef şimdiden korkudan dizlerim titriyor

geçmişi biraz okuyabildim özgül canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, yasemin seninde başın sağolsun canım...
aşı olanlarada çoook geçmiş olsun.........

Son düzenleme:
bizim yarın verem aşısı var, dr diğer aşıların hepsini aynı gün yapmayız dedi bakalım ne olacak:18: hepsinin aynı gün yapılması bana çok saçma geliyor zaten, yazık bebelere...

bu arada oğlum devamlı kucak istediği için ve taşımaktan kollarım koptuğu için sonunda ev tipi ana kucağı aldık keşke daha önce alsaymışım bizimkinin hoşuna gitti bayağı

çoooook geçmiş olsun çok üzüldüm acil şifalar diliyorum....Allah dermansız dertler vermesin, bebeklerimizi korusun...

kızlar bizim emmeme konusunda biberon suçlu değil..çünkü ben bir kere bile süt sağıp vermedim, hep göğsümden emdi..ilk haftalarda biberonla iyi geceler çayı veriyordum doktorumuzun tavsiyesiyle..ama zaten bir aydır falan onu da istemiyordu....yani güvendiği bişe de yok..ya meme ya meme..bunu biliyo ama hala inatçılık yapıyo yaaa...

aşı olcaklar korkmayın korkmayın hayırlısıyla problemsiz atlatıcaksınız emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…