2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeği rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyim gelmişken, geçmişi okuyamadım çok fazla birikmiş...

Yasemin başın sağolsun...

katılıyorumm msn çok daha rahat hemde özel bişey olursada yabancılar okuyamıyo kendi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz

Merhaba arkadaşlar, bende 20 Kasım annesiyim..Sohbetlere pek katılamasamda burdan herkesi takip ediyorum.Bir çok bilgi ediniyorum sayenizde.Artık msnde paylaşım yapıyorsunuz sanırım.Benide eklerseniz sevinirim..

özgül çok geçmiş olsun, yasemin başın sağolsunnn allah yardımcınız olsunn

özgülcüm çok çok geçmiş olsun Allahım ebebişlerimizi korusun kıyamam ben onlara,yasemincim seninde başın sağolsun canım..

özgül bebeğine çok geçmiş olsun kıyamam daha çok küçük ya.. inşallah bir daha böyle bişey yaşamazsınız..

.
herkese teşekkürler kızlar,çok şükür ii olmaya çalışıoz,madem msn grubu yaptınız ben de geliyim aranıza.bu arada çok çok günaydın ve tünaydın

kızlaaaaaaar ben burayı cok ıhmal ettım yahu. ama demır cok kuduruk bu aralar yemek dahı yıyemıom msn de konusmak kolay burda kırk saat yazmak gerekıo.

nasılsınız ne var ne yok. özgül çooooooook geçmiş olsun, çok merak ettik biz seni.

Herkese iyi günler...

Yasemin başın sağ olsun..Allah sabır versin..

Özgül bbişine de sana da geçmiş olsun..Bir ara benim kızım da ishal oldu çok şükür fazla uzamadan geçti.. Evdeki ve ailedeki hijyene, temizliğe dikkat etmek gerekiyor..

Aşı olan bebişlere çooo geçmiş olsun ..Biz de salı günü aşı olacağız..

Herkes msnye kaçınca burası çok boş kalıyor..Eski tadı da yok..

canim geçmiş olsun bebegine..evet hijyene çok dikkat etmek gerekiyor..
msn daha keyifli canim burda çok uzun sürüyor cevap almak hemen hemen hepimiz ordayız bijoya msj at ekliyr seni
bizde orda konusuyoruz çokda güzel oluyor
zaten hemen hemen herkes orda

Herkese selam dıcektım ama sadece 1 kullanıcı okuyor yazıyor oda ben (((

Bıjo canım benıde eklermısın msn ye :)))))))) ozelden msj atıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…