Evet zeynep doğru sölemiş biz msn de çok uzun zamandır zaman geçiriyoruz, sadece burda bazı arkadaşalrım vardı henüz msn e geçmemiş olan onun için ben arada burayada uğruyordum, şimdi onlarda msn e gelince gelmeme gerek kalmadı...
Ne bilim orda sohbet daha bi akıcı daha bi güzel oluyo, yani ben öle düşünüyorum, mesela sorduğum soruya anında bir sürü arkadaşım cevap veriyo, sayfa yenile bekle felan yok...
Kalan bi kaç arkadaşı da bekleriz aramıza...
katılıyorumm msn çok daha rahat hemde özel bişey olursada yabancılar okuyamıyo kendi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz
e biz yeniler ne olucaz canim?
sirf buraya yazayim diye uye oldum, ama gec kaldim biraz
benide araniza alin o zaman:92:
katılıyorumm msn çok daha rahat hemde özel bişey olursada yabancılar okuyamıyo kendi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz
günaydın lila sağol sen nasılsın.gunaydin aso nasilsin?
nasil gecti geceniz?
kesinlikle çok rahat oluyo aninda cevap aliyoruz..
gelmeyen arkadaslar bijoya özelden msj atsın o ekliyo
özgül çok geçmiş olsun, yasemin başın sağolsunnn allah yardımcınız olsunn
özgülcüm çok çok geçmiş olsun Allahım ebebişlerimizi korusun kıyamam ben onlara,yasemincim seninde başın sağolsun canım..
herkese teşekkürler kızlar,çok şükür ii olmaya çalışıoz,madem msn grubu yaptınız ben de geliyim aranıza.bu arada çok çok günaydın ve tünaydınözgül bebeğine çok geçmiş olsun kıyamam daha çok küçük ya.. inşallah bir daha böyle bişey yaşamazsınız..
.
Herkese iyi günler...
Yasemin başın sağ olsun..Allah sabır versin..
Özgül bbişine de sana da geçmiş olsun..Bir ara benim kızım da ishal oldu çok şükür fazla uzamadan geçti.. Evdeki ve ailedeki hijyene, temizliğe dikkat etmek gerekiyor..
Aşı olan bebişlere çooo geçmiş olsun ..Biz de salı günü aşı olacağız..
Herkes msnye kaçınca burası çok boş kalıyor..Eski tadı da yok..
Herkese selam dıcektım ama sadece 1 kullanıcı okuyor yazıyor oda ben(((
Bıjo canım benıde eklermısın msn ye :)))))))) ozelden msj atıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?