2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rota düşünmeyen arakadaşlar varsa daha önce gereksiz bulan biri olarak şiddetle öneriyorum..çünkü etraf rota salgını :S aman bebişlerinize dikkat edin,terlemesinler üşümesinler,hasta insanlardan kalabalıktan havasız ortamdan sigara dumanından her bişeyden koruyunben herşeyden korudum da kendim de hasat olunca en sonunda bebişimi de hasta ettim

bu arada yasenin başın soalsun,
bebişleri hasta oılan ve aşı olanlara geçmiş olsun
kocası sevdikleri gidenleri Allah kavuştursun
ne bileyim herkese en ii dileklerimi sunuyorum,sizleri çok özledim

özgülcüm alllaha şükür atlattınız cnm..
şükür buna kıyamam yavruya

öyle canım ya işin kötü yanı son gün şans eseri rota kapmadı oğlum bizimle yatan 15 aylık bebek bizden çnce taburcu oldu snra geri geldi başka bi odaya meğer çocuk hastanede rota kapmış:S biz sıyırdık mı ya da şans Rabbim korudu ondan m ı anlamadım:Sdikkat edin bebişlere gerek olmadıkça hasatneye bile götürmeyin herkeste salgın var ya:S

çok kusmaya başlarsa,ateşi olursa,yeşil sümüksü ishal kakası olursa rota oluyomuşaman dikkat edin

selam anneler! ne var ne yok?
gerçekten msn işi topiğe yaramamış. sayfalar gıdım gıdım ilerliyor.

hah ben giriş yaptım bizim kızın sesi çıkmaya başladı. geldim, gördüm, gidiyorum. iyi bakın kendinize ve minişlerinize. görüşmek üzere...

ohh ii bari krdln kusmuyormuş kızın . uykusu nasıl ? uyumuyormu yine cadı

hah ben giriş yaptım bizim kızın sesi çıkmaya başladı. geldim, gördüm, gidiyorum. iyi bakın kendinize ve minişlerinize. görüşmek üzere...

yok be canım ne uyuması dün aşının etkisiyle uyudu bu gün onun acısını çıkarıyor çokda huzursuz sürekli ağlıyor kustuda( odamı aşıdan anlamadım ki öffff

özgülcüm çok çok geçmiş olsun Allahım ebebişlerimizi korusun kıyamam ben onlara,yasemincim seninde başın sağolsun canım..

slm anneler
bizde bugün 3 aşımı olduk birde rota aşımızı olduk
dr ateş yapmadığı sürece fitil verme dedi
aşının eetkisini azaltıyormuş

canım rota aşısını 2 lik olandanmı yoksa 3 lü olandanmı tavsiye etti doktorunuzzz

canım rota aşısını 2 defamı yoksa 3 defamı yaptıracaksın doktorın hngisini önerdiii sana

merhabalarr
ben bugün 3 lü aşıyı yaptırdım oğluma
rota olarak sen hangisini yaptırıyorsunnn

bana 3 çocuk doktoru yaptır dedii bende sizleri okuyunca yaptırmaya karar verdimm

selam anneler! ne var ne yok?
gerçekten msn işi topiğe yaramamış. sayfalar gıdım gıdım ilerliyor.
msn yaklaşık 8 aydır var yeni gelen bişey değil..

günaydın anneler
biz dün arkadaşıma gittik. onun da bebeği 4,5 aylık.. maşallah uslu ötesi bi bebek toprak öğleden sonra mafetti beni çok huysuzlandı eve kendimi zor attım. fakat süper oldu değişiklik oldu bana..

özgül bebeğine çok geçmiş olsun kıyamam daha çok küçük ya.. inşallah bir daha böyle bişey yaşamazsınız..

.

Evet zeynep doğru sölemiş biz msn de çok uzun zamandır zaman geçiriyoruz, sadece burda bazı arkadaşalrım vardı henüz msn e geçmemiş olan onun için ben arada burayada uğruyordum, şimdi onlarda msn e gelince gelmeme gerek kalmadı...

Ne bilim orda sohbet daha bi akıcı daha bi güzel oluyo, yani ben öle düşünüyorum, mesela sorduğum soruya anında bir sürü arkadaşım cevap veriyo, sayfa yenile bekle felan yok...

Kalan bi kaç arkadaşı da bekleriz aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…