sinir oldum emdiği parmak incelir diyede duymuştum ayy sürekli emzik emen çocuk dün geceden beri parmağını emiyor emziği itiyor o elini ağzına alıyor ben çekip emziği veriyorum bakalım kim kazanacak
2010 kasım annelerinin msni deilmi .bende açık ama kimse yok.sana zahmet kim ilgileniyosa msn le benide eklermi tekrardan.
5 dakikada okudum geçmişi...kimsecikler yok :S
bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:
bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:
öff bugün çok mızmızdı yaa. bi ara susturamadık. şimdi uyudu umarım gece uykusudur bu. yordu bizi. acaba hala aşının etkisi mi? 3.gün bugün..
kaç derecede tutuyorsun oda sıcaklığını? benimki emerken terliyor.
kaç derecede tutuyorsun oda sıcaklığını? benimki emerken terliyor.
benimkide terliyor sürekli kontrol ediyorum ya bende avent almıştım kullanmıyor( bunların bile kuralları var illa dr brovns olacak sen neden yavaş içmesini istedin ben çok yoruluyor diye 3 aylık olan başlık taktım
aşırı sıcak deği 22 derece falan kombiyi ne kadar açarsam açayım çıkmıyor yukarı acaba yatağımı terletiyor yatağı şu vücüdun şeklini alanlardan ne deniyor unuttum şimdi keşke sert alsaydım seninkinin yatağı nasıl
aşırı sıcak deği 22 derece falan kombiyi ne kadar açarsam açayım çıkmıyor yukarı acaba yatağımı terletiyor yatağı şu vücüdun şeklini alanlardan ne deniyor unuttum şimdi keşke sert alsaydım seninkinin yatağı nasıl
odamız 24 derece tatlım doktorumuzun söylediği sıcaklık ama yinede terliyor kafası özellikle gece kalktımı çarşaf nemlenmiş oluyor resmen :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?