2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinir oldum emdiği parmak incelir diyede duymuştum ayy sürekli emzik emen çocuk dün geceden beri parmağını emiyor emziği itiyor o elini ağzına alıyor ben çekip emziği veriyorum bakalım kim kazanacak

dr ırak emsın ıcgudusel ır davranıs bırakır nası olsa demıstı ama bende emzıgı vermeye calısıyorum sonucta parmak emmesını orakmak emzıgı ırakmasından daha zor

gripin burdan bir link atmıştı beyaz gürültü diye ben link atmayı beceremiyorum bebeği huysuz olanlar onu bir denesin işe yarıyor gibi

evet canım bizede aynı anda 3 aşı yapıldı verem,zatüre ve 5li karma aşısı...

Son düzenleme:
5 dakikada okudum geçmişi...kimsecikler yok :S

bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:

Son düzenleme:
mesajımda hata olmuş düzeltiyim 5li karma,verem,zatüre aşısı yapıldı canım:)

kaç derecede tutuyorsun oda sıcaklığını? benimki emerken terliyor.

öff bugün çok mızmızdı yaa. bi ara susturamadık. şimdi uyudu umarım gece uykusudur bu. yordu bizi. acaba hala aşının etkisi mi? 3.gün bugün..

benimkide terliyor sürekli kontrol ediyorum ya bende avent almıştım kullanmıyor ( bunların bile kuralları var illa dr brovns olacak sen neden yavaş içmesini istedin ben çok yoruluyor diye 3 aylık olan başlık taktım

öff bugün çok mızmızdı yaa. bi ara susturamadık. şimdi uyudu umarım gece uykusudur bu. yordu bizi. acaba hala aşının etkisi mi? 3.gün bugün..

bitse artık şu aşının etkileri benimkide dün gece uykusunda ağladı ağlıyor diye koşuyorum çocuk uyuyor kaç defa tekrarlandı ne vicdansızlık ya 3 aşı birden

aşırı sıcak deği 22 derece falan kombiyi ne kadar açarsam açayım çıkmıyor yukarı acaba yatağımı terletiyor yatağı şu vücüdun şeklini alanlardan ne deniyor unuttum şimdi keşke sert alsaydım seninkinin yatağı nasıl

odamız 24 derece tatlım doktorumuzun söylediği sıcaklık ama yinede terliyor kafası özellikle gece kalktımı çarşaf nemlenmiş oluyor resmen :S

memeden kopmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum hızlı içmesini avent çok iyimiş nuby'de hemen içiyordu sonra memede sinirleniyor

benim oğlum hala beşikte yatıyor orasıda yumuşacık ondan olabilir mi acaba kendi yatağında denemek lazım...

bizimki normal ortopedik yatak. terletmiyor fazla. dediğin yataklar terletiyormuş. yatak alırken satıcı söylemişti. bi gündüz divana ya da kendi yatağına yatır dene bakalım yataktan mı..

odamız 24 derece tatlım doktorumuzun söylediği sıcaklık ama yinede terliyor kafası özellikle gece kalktımı çarşaf nemlenmiş oluyor resmen :S

belki seninki de yataktandır canım. bizim de oda 24 derece ama gece terlemiyor..

kızlar kızlar kızlar..

bızım asının etkısı 12 gun fln surdu,zaten demır huysuz allaaaahhhh halay cekoduk artık evde :) işallah sızınkıler cabuk gecer

en basından berı avent kullanıoruz cok memnunum bıberondan, bı de nuk var cam bıberon ondan da memnunun acıkcası, bı tane de chıcco var kaucuk emzıklı, bı tek o acayıp hızlı akıo, hüüüp diye goturuo sıpa, onu mecbur kalmadıkca kullanmıom.

işe baslıcaklara allah kolaylık versın ama bı yandan da guzel olcak ıyı tarafından bakın, butun gun yorulmıcaksınız bebekle yanı, aksam daha bı ozlemle daha toleranslı davrancaksınız bebeklerınıze, yoklugunuzu telafı etmek ıcın daha yumusak olcaksınız daha huzurlu bı ılıskınız olcak emınım kı. hep kotu dusunmeyın

bızım yatak yataş, tek cesıt vardı orda zaten, hıc terlemı0o bası, ev de sıcak aksıne 26 derece fln ama onun odası 23-24 cvarı oluo. zaten sacı yok bence o yuzden terlemıo keltoş kafası

benimki uyuyorken uyumam lazım yoksa zombi gibi gezerim çünkü gündüzleri derin uyumuyor...
herkese iyi gecelerrrr

brc pek degısen bısı olmadı bızde zaten huysuz ve uyumuo, ası sonrası uyurken sıcrama alıskanlıgı edındı bı de uyudugu uyku da verımlı olmuodu artık :) amaaaaaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…