2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar nehaber
bizde iki gündür badana yapiyoruz heryer heryerde daha dolaplarin ici düzelecek cok is var cocuklanda zor oluyor isleri bitirdikce ugrarim hadi görüsürüz

işbaşı yapanlarınız var mı arkadaşlar ,

çalışan anneler ne durumdasınız , hisleriniz ne durumda..

çalışmayan arkadaşların da düşüncelerini almak isterim bu konuda..

bebeğim şu an iki aylık , 3,5 aylıkken işbaşı yapacam ve ben bu konuda çok karışığım çok anlatamam.. ((( bebeğimi bırakmam ne kadar zor bakacak olan annem de olsa (

msn deki arkadaşlar bikaç kelam bekliyorum olmaz mı, yazın lütfen , çok mutsuz ediyor bu konu beni

ahhh saye sorma bende 21 subatta aslayacağım ama cok zor geıyor benım de k.validem bakıcak of fofffffffffffff :26:

ah canım hiç sorma ben de 14 şubatta başlıcam göreve. daha 3 aylık bile olmuyor bebişim. annem gelecek bakmaya ama insan yine de üzülüyor ayrılacağı için. bu duruma da alışıcaz zamanla. hayatımız bundan sonra hep böyle olacak nasıl olsa.

bebeğini bırakmak zordur gerçekten ama çalışmak gerekiyorsa ne yapacaksın ne güzel annen bakacakmış şanslısın o konuda birde bakıcıya bırakmak zorunda kalanlar olacaktır mutlaka inşallah herkesin karşısına iyi insanlar çıkar

napim hayatım hürremi bekliyorum he valla bugün bana su gibi geçti misafirleirm vardı bugün iki posta. çok şükür atlattım yorulmuşum valla.

hurrem le ılgılı face dekı yazya koptum

135 sayfalık yaprak dokumu 5 sene surmustu 46 sene hukum suren kanunı 2081 de bıter heralde

ayyy enım kıde emıyor fecı cukcukcuk dıye

sinir oldum emdiği parmak incelir diyede duymuştum ayy sürekli emzik emen çocuk dün geceden beri parmağını emiyor emziği itiyor o elini ağzına alıyor ben çekip emziği veriyorum bakalım kim kazanacak

ozgulcum cok gecmıs olsun,yasemın asın sağolsun allah kalanlara sabırlar ve omur versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…