selam kizlar nehaber
bizde iki gündür badana yapiyoruz heryer heryerde daha dolaplarin ici düzelecek cok is var cocuklanda zor oluyor isleri bitirdikce ugrarim hadi görüsürüz
bjo benim msnde kayıtlısnız ama kmse konuşmuyo.bi gariplik var sanırım
şu an msn dolu cnm
2010 kasım annelerinin msni deilmi .bende açık ama kimse yok.sana zahmet kim ilgileniyosa msn le benide eklermi tekrardan.
bijo ilgileniyo ama çıktı ben sana özelden adresi yazıyım bi daha kaydet
tamam cnm bekliyorum.bende açık ama uzun zamndır kmse konşmuyo o adresten.neyse tekrar eklerim.çok sağol.
gönderdim başakcım
ahhh saye sorma bende 21 subatta aslayacağım ama cok zor geıyor benım de k.validem bakıcak of fofffffffffffff :26:işbaşı yapanlarınız var mı arkadaşlar ,
çalışan anneler ne durumdasınız , hisleriniz ne durumda..
çalışmayan arkadaşların da düşüncelerini almak isterim bu konuda..
bebeğim şu an iki aylık , 3,5 aylıkken işbaşı yapacam ve ben bu konuda çok karışığım çok anlatamam..((( bebeğimi bırakmam ne kadar zor bakacak olan annem de olsa (
msn deki arkadaşlar bikaç kelam bekliyorum olmaz mı, yazın lütfen , çok mutsuz ediyor bu konu beni
işbaşı yapanlarınız var mı arkadaşlar ,
bebeğim şu an iki aylık , 3,5 aylıkken işbaşı yapacam ve ben bu konuda çok karışığım çok anlatamam..((( bebeğimi bırakmam ne kadar zor bakacak olan annem de olsa (
msn deki arkadaşlar bikaç kelam bekliyorum olmaz mı, yazın lütfen , çok mutsuz ediyor bu konu beni
işbaşı yapanlarınız var mı arkadaşlar ,
napim hayatım hürremi bekliyorumhe valla bugün bana su gibi geçti misafirleirm vardı bugün iki posta. çok şükür atlattım yorulmuşum valla.
bu parmak emmede nerden çıktı şimdi her gün birşey çıkarıyor her gün
ayyy enım kıde emıyor fecı cukcukcuk dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?