2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanımlar
msn kapalı galiba burdasınız
sabahtan beri yeni eve girdim yaa ne kadar soğuk dışarı
oğlucuma tulum almıştım onları değiştirdim kuaföre gittim
haftaya ev taşıycaz
dolu dolu iş var napıcaksam akşamları yavaş yavaş evi topluyorum çoğu bitti çok şükür
kayra kaç gündür uyumuyordu geceleri dün gece uyudu çok şükür
artık gündüzleride uyumuyor bu çocuk nasıl uyumadan duruyor anlamıyorum

sezen valla metro port mudur nedır got kdr avm turlaya turlaya bı hal olduk tahlıl sonuclarını beklerken bılsem sana gelırdım :)

medıcalde karsılastık evet, tamamen tesadüf :) sız nalanla seneye belkı bulusursunuz ben sana soylıım :)

senle konuşmadık ben girdiğimde sen msn de yoktun keşke gelseydin cnm ya görüşmüş olurduk metroport ta gitmeden az geride kadir has center var orası sırf çocuk üzerine aklında bulunsun bidaha buralara yolun düşerse bende olmazsam orayı gez markalı bebek mağazaları var

selam bende kaç gündür fırsat buldum geldim msn gitmiş :)))
burcucum geçmiş olsun oğluşuna...
bugün hava muhteşemdi bütün gün sokaktaydık yarında 14 dereceymiş izmir dışardayız yine,oğlumada çok iyi geliyor temiz hava herkese iyi pazarlar şimdiden...

bi nete girim dedim derin uyuyan çocuk uyandı yaaaa inanmıyorum ve ağlıyo bugün bu çocukta bişi var hiççç uyumadı ya delirmek üzereyim

kızlar ceren yeni bir huy çıkardı uyku öncesi 15 dakika falan ağlıyor sonra sanki o ağlayan kendisi değilmiş gibi derin bir uykuya dalıyor bazen çok panikliyorum elim ayağıma dolaşıyor ama bir kaç gündür bu hep aynı acaba 3.ayın özelliği mi ki sizdede oluyor mu ?

günaydın kızlar
dün bütün gün giremedim ben. msn de yokmuş galiba hala da yok nedense.. gelir bugün sanırım..

biz ana oğul hastayız.. topraktan bana geçti enfeksiyon ve aynı zamanda da memem apse yaptı çok ağrıyor ateş gibi yanıyor. ateşim de yüksekti baya, dün nasıl geçti bi allah bi ben biliyorum. allahtan eşim işe 3 te gitti de biraz yardımcı oldu bana. iliklerime kadar heryerim agrıyodu. şükür bugün ikimiz de daha iyiyiz..

kızlaaaaaaaar şeker üretimi en geç 2 hafta sonra bitiyomuş

bijo geçmiş olsun size, kendıne cok ıyı bak, topraga daha da ıyı bak :)
bı grup msnı daha almalı bence, bırı kapanınca dıgerıne gecılır ıyı olmaz mı.
şeker uretımı bıtıomuş ne demek hıcbişi anlamadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…