2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

he alam ne ii dedin kız :)
sağol hayatım bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince..

şeker üretimi bitiyo demek bijo ist e geliyo demek

bu arada demiri okudum yazmayı unutmuşum, başka başka dr ların diyeceği de hep aynı şey bence. kuzum kıyamam bu konuda şanssızmış yavrum.

ben aliyim şimdi bi tane msn daha, dağıtırız onu da..

canımm çok geçmiş olsun kıyamam size kendine çok iyi bak topyağım nasıl iyimi?

aaaa çok geçmiş olsun ya:S memişler niye apse yaptı ki:S ne dedi doktor.allahalla çok geçmiş olsun cnm ya.
ooooo2 hafta sonra istanbuldasın yani

canımm çok geçmiş olsun kıyamam size kendine çok iyi bak topyağım nasıl iyimi?
topyak iyi olmaya çalışıyor teyzoşu biraz huysuzlanıyoruz işte..

aaaa çok geçmiş olsun ya:S memişler niye apse yaptı ki:S ne dedi doktor.allahalla çok geçmiş olsun cnm ya.
ooooo2 hafta sonra istanbuldasın yani
memişin biri oldu asoşum valla neden bilmiyorum of nedir bu çektiğim bu 3.oldu artık dr a gitmiyorum kendi kendine geçiyor. bugün daha iyi mesela ama o mememi verirken çok ağrı çekiyorum :S

nevettt öyleyimmmmm

canim cok gecmis olsun bende cektigim icin agrisini cok iyi biliyorum topragida öpüyorum

selam anneler, msn de kimse yok, buraya takılayım dedim...
bijo çok geçmiş olun canım, kendinize dikkat edin...
hasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun, Allah şifa versin...
benim oğlumunda çapağı geçmeyince göz dr na gittik, dr göz kanalları tıkalı dedi, başka bir damla verdi, masajıda yanlış yapıyormuşum doğrusunu gösterdi 1 haftaya geçmezse yine gidicez bakalım inş geçer ama bugünde uyandığında bir gözü kapanmıştı çapaktan...
çapak göz ve konak kafa oldu yine malesef... ona yaptığım bakımı kendime yapmıyorum ama yinede kurtulamıyoruz ha bu arada otribebe süper birşey bütün sümükleri süpürge gibi çekiyor....

benimki ağlamadan uyumuyo zaten,mutlaka 10-15 dk ağlıyo uykusu gelince sonra yavaşça susuyo ve uyuyo,uyuma zamanlarımız işkence yani üüfff:2:

oof geçmiş olsun bijocum ya,göğüs apsesi fena olmuş.Atlatırsın inşallah hemencecik.

arkadaşlar koldan vurulan verem aşısının tutup tutmadığını nasıl anlıyoruz? yaramı olması gerekiyo?Bizde hiçbirşey yokta..?

geçmiş olsun oğluşuna,inşallah geçer.Zaten ne varsa bu bebekleri buluyor ya,çapak,konak,sümük,aşı,gaz allah beterinden korusun tabi,hep sağlıklı olsunlar inşallah.
Benim kızımın kafasındada kabuklar oluyo bazı bölgelerde,kepeklenme gibi sanki,tam konak şeklinde değil.Ama ben dokunmuyorum,bişeyde sürmüyorum,kendi geçer heralde

hiç sorma canım öyle malesef...
ben banyo öncesi bir saat konak operasyonu yapıyorum kafasına ılık zeytinyağı sürüp bekliyorum sonra ince tarakla tarıyorum çeşitli yönlerde pul pul çıkıyorlar sonrada banyo yaptırıyoruz bi güzel:))
ben bu şekilde çıkarmazsam çıkmıyorlar çünkü...

ay çok canım sıkılıyor iznim bitiyor 22 şubatta işe nasıl başlanır yaw el kadar bebeyle bende ücretsiz izin alıcam büyük ihtimal babası baksın bize ne yapalım az yeriz oğlumla boğazımızdan kısarız dermişim eskilerin dediği gibi hatta 2 sene olmuş ücretsiz izin çok süper aslında

bijo çok geçmiş olsun ben 1 ay çektim o apseyi dr antibiyotik verdi yine geçmedi sonra meme başında çatlak olduğunu keşfetik ve onun için krem kullandım ve geçti ara ara bazen yanma oluyor aynı memede bende 1-2 gün sürüyorum geçiyor istersen druna bir sor biliyorum meme acısını emzirirken ter basıyor o memeyi çok kötü bi durum geçmiş olsun

konak için muhakkak temizle bebeğin başını çünkü kafa derisi hava almıyor yara olur banyodan önce zeytinyağı sürüp tara sonra banyo ettir ihmal etme kendi kendine geçmez

ayy bennurr çok zor yaa allahh çalışan analara sabır versin..baksın tabi babası biraz nolcek sonrada sen çalışır ona bakarsin:))))
evet yeni kanunda bu var 2 yıl ücretsiz izin bence çokda güzel oldu..hayırlısı cnm ne diim

Benim bebeğimin de göz yaşı kanalları tıkalıymış, her gün masaj yapıyorum, doktor ikinci gidişimizde damla vermedi sadece masaj yap dedi, çok üzülüyorum, tek gözünden gözyaşı geliyor ve çapaklanıyor. inşallah kısa zamanda geçer; çünkü 18 aya kadar geçmezse operasyonla kanalları açıyorlarmış, öyle olmasını istemiyorum. Allah bütün bebeklere sağlık versin inşallah.

geçmiş olsun ve ii çıkmasına sevindim prop....
geçmiş olsun kıyamam dr çok acımasız onları normal hasta gibi görüyorlar sanırım el kadar bebelerden ne istiiiibunlar

sanada bebenede geçmiş olsun bijo

çok geçmiş olsun geçen hafta bende de vardı çapaklanma ama geçti banyodan sonra şapka taktırmadı babası sonuç açılmayan gözler zor valla biz tobrex kullandık

slm annişler bir süredir giremedim misafirlerim vardı,neler yapdınız?
hasta olanlara geçmiş olsun.
msn geri geldi mi?bir ara bakdm yokdu???
açıkdım ama kızım bir izin vermiyor ki mutfağa gideyim

canim cok gecmis olsun bende cektigim icin agrisini cok iyi biliyorum topragida öpüyorum

selam anneler, msn de kimse yok, buraya takılayım dedim...
bijo çok geçmiş olun canım, kendinize dikkat edin...

oof geçmiş olsun bijocum ya,göğüs apsesi fena olmuş.Atlatırsın inşallah hemencecik.

sanada bebenede geçmiş olsun bijo

çok çok teşekkür ederiz kızlar

msn adresimiz değişti.. Almak isteyenler özel mesaj yollasınlar bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…