bijo geçmiş olsun size, kendıne cok ıyı bak, topraga daha da ıyı bak :)
bı grup msnı daha almalı bence, bırı kapanınca dıgerıne gecılır ıyı olmaz mı.
şeker uretımı bıtıomuş ne demek hıcbişi anlamadım :S
günaydın kızlar
dün bütün gün giremedim ben. msn de yokmuş galiba hala da yok nedense.. gelir bugün sanırım..
biz ana oğul hastayız.. topraktan bana geçti enfeksiyon ve aynı zamanda da memem apse yaptı çok ağrıyor ateş gibi yanıyor. ateşim de yüksekti baya, dün nasıl geçti bi allah bi ben biliyorum. allahtan eşim işe 3 te gitti de biraz yardımcı oldu bana. iliklerime kadar heryerim agrıyodu. şükür bugün ikimiz de daha iyiyiz..
kızlaaaaaaaar şeker üretimi en geç 2 hafta sonra bitiyomuş
aaaa çok geçmiş olsun ya:S memişler niye apse yaptı ki:S ne dedi doktor.allahalla çok geçmiş olsun cnm ya.günaydın kızlar
dün bütün gün giremedim ben. msn de yokmuş galiba hala da yok nedense.. gelir bugün sanırım..
biz ana oğul hastayız.. topraktan bana geçti enfeksiyon ve aynı zamanda da memem apse yaptı çok ağrıyor ateş gibi yanıyor. ateşim de yüksekti baya, dün nasıl geçti bi allah bi ben biliyorum. allahtan eşim işe 3 te gitti de biraz yardımcı oldu bana. iliklerime kadar heryerim agrıyodu. şükür bugün ikimiz de daha iyiyiz..
topyak iyi olmaya çalışıyor teyzoşu biraz huysuzlanıyoruz işte..canımm çok geçmiş olsun kıyamam size kendine çok iyi bak topyağım nasıl iyimi?
memişin biri oldu asoşum valla neden bilmiyorum of nedir bu çektiğim bu 3.oldu artık dr a gitmiyorum kendi kendine geçiyor. bugün daha iyi mesela ama o mememi verirken çok ağrı çekiyorum :Saaaa çok geçmiş olsun ya:S memişler niye apse yaptı ki:S ne dedi doktor.allahalla çok geçmiş olsun cnm ya.
ooooo2 hafta sonra istanbuldasın yani
günaydın kızlar
kızlar ceren yeni bir huy çıkardı uyku öncesi 15 dakika falan ağlıyor sonra sanki o ağlayan kendisi değilmiş gibi derin bir uykuya dalıyor bazen çok panikliyorum elim ayağıma dolaşıyor ama bir kaç gündür bu hep aynı acaba 3.ayın özelliği mi kisizdede oluyor mu ?
günaydın kızlar
selam anneler, msn de kimse yok, buraya takılayım dedim...
bijo çok geçmiş olun canım, kendinize dikkat edin...
hasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun, Allah şifa versin...
benim oğlumunda çapağı geçmeyince göz dr na gittik, dr göz kanalları tıkalı dedi, başka bir damla verdi, masajıda yanlış yapıyormuşum doğrusunu gösterdi 1 haftaya geçmezse yine gidicez bakalım inş geçer ama bugünde uyandığında bir gözü kapanmıştı çapaktan...
çapak göz ve konak kafa oldu yine malesef... ona yaptığım bakımı kendime yapmıyorum ama yinede kurtulamıyoruz ha bu arada otribebe süper birşey bütün sümükleri süpürge gibi çekiyor....
arkadaşlar koldan vurulan verem aşısının tutup tutmadığını nasıl anlıyoruz? yaramı olması gerekiyo?Bizde hiçbirşey yokta..?
geçmiş olsun oğluşuna,inşallah geçer.Zaten ne varsa bu bebekleri buluyor ya,çapak,konak,sümük,aşı,gazallah beterinden korusun tabi,hep sağlıklı olsunlar inşallah.
Benim kızımın kafasındada kabuklar oluyo bazı bölgelerde,kepeklenme gibi sanki,tam konak şeklinde değil.Ama ben dokunmuyorum,bişeyde sürmüyorum,kendi geçer heralde
bijo çok geçmiş olsun ben 1 ay çektim o apseyi dr antibiyotik verdi yine geçmedi sonra meme başında çatlak olduğunu keşfetik ve onun için krem kullandım ve geçti ara ara bazen yanma oluyor aynı memede bende 1-2 gün sürüyorum geçiyor istersen druna bir sor biliyorum meme acısını emzirirken ter basıyor o memeyi çok kötü bi durum geçmiş olsungünaydın kızlar
geçmiş olsun oğluşuna,inşallah geçer.Zaten ne varsa bu bebekleri buluyor ya,çapak,konak,sümük,aşı,gazallah beterinden korusun tabi,hep sağlıklı olsunlar inşallah.
Benim kızımın kafasındada kabuklar oluyo bazı bölgelerde,kepeklenme gibi sanki,tam konak şeklinde değil.Ama ben dokunmuyorum,bişeyde sürmüyorum,kendi geçer heralde
ay çok canım sıkılıyor iznim bitiyor 22 şubatta işe nasıl başlanır yaw el kadar bebeyle bende ücretsiz izin alıcam büyük ihtimal babası baksın bize ne yapalım az yeriz oğlumla boğazımızdan kısarız dermişim eskilerin dediği gibihatta 2 sene olmuş ücretsiz izin çok süper aslında
benim oğlumunda çapağı geçmeyince göz dr na gittik, dr göz kanalları tıkalı dedi, başka bir damla verdi, masajıda yanlış yapıyormuşum doğrusunu gösterdi 1 haftaya geçmezse yine gidicez bakalım inş geçer ama bugünde uyandığında bir gözü kapanmıştı çapaktan...
çapak göz ve konak kafa oldu yine malesef... ona yaptığım bakımı kendime yapmıyorum ama yinede kurtulamıyoruz ha bu arada otribebe süper birşey bütün sümükleri süpürge gibi çekiyor....
geçmiş olsun ve ii çıkmasına sevindim prop....aysel sorma ya kan ıdrar derken :S bu saatı bulduk işte.. fınfıkımla da nıhayet bulustuk :)) tanısmıs olduk bı sene snr :)
ınfox gaz poblemımız ıcın bı dokor daha gormus olsun dedık, hem de gecen hafta 9 gunde sadece 20 gr kılo almıstı uzulmustum yenıden bı kontrl yaptırmıs olalım dedık.
300 gr almıs bı haftada, sorun yok, boyu 64 olmus, bı haftada 2 cm uzayamayacagına gore gecen sefer yanlıs olcmuslerdı buyuk ıhtımalle, kanda akyuvar mı lokosıt mı bısı cok fazla cıktı vucudunda mıkrop var savasıo demekmıs zaten gecen hafta da bogazı kırmızı cıkmıstı ama oksurugunun onla ılgısı yokmus bogazı kırmızı şiş oldugu ıcın bogazını temızlemek ıstedıgınden oksuruomus bogazı gıcık yapıomus yanı. atesı cıkarsa 3-4 gun ıcınde ates dusurucu verme doktora gotur mutlaka dedı. gaz problemımız 6. ay sonuna kdr cıdden dvm edecekmıs daha dogrusu kendı basına oturur konuma gelene kdr dvm etcekmıs, neo baby verdı, bıo gaıaya dvm et dedı. ıhlamur anason fln sordum ust sınır nedır dıye, hıcbır ust sınır yok sınırsız verebılırsın, ılk 6 ay sadeec anne sutu muhabbetı oldugu ıcın dıger doktorlar ıste su kdr ver yeter dıolar bı zararı oldugundan dııl dedı. kan ıdrar hersey temız, demır mıktarı cok ıyı, vs.
bitti :)
geçmiş olsun kıyamam dr çok acımasız onları normal hasta gibi görüyorlar sanırım el kadar bebelerden ne istiiiibunlargeçmiş olsun prophetic...testler yaptırmışsın için rahat olmuştur...gaz olayıda geçecek inşallah...kan alımınıda kolay atlatmışsınız sevindim..
bizimki çok ağladı...ilki yine iyiydide 4 küçük tüp almalarına rağmen çabuk bitti...salı günü tekrar kan alındı yumurta alerjisi ve bir sürü başka alerjiyede bakılacak o zor oldu...büyüklerin kullandığı tüplerden iki tanesi doldu kanla...oğlumda benim kucağımdaydı elini tutuyorum nasıl ağlıyo...yaş geliyo resmen gözünden bende ağlıyorum...önce alınan kanda gerizekalı doktora dedim ki kan alınmışken diğer alerjilerede bakılsın dedim bidaha kan alınmasın dedim..gerek yok dedi...ama işte kaka testinde bişey çıkmayınca...tekrar kan aldılar oğluşumdan...
sanada bebenede geçmiş olsun bijogünaydın kızlar
canim cok gecmis olsun bende cektigim icin agrisini cok iyi biliyorum topragida öpüyorum
oof geçmiş olsun bijocum ya,göğüs apsesi fena olmuş.Atlatırsın inşallah hemencecik.
sanada bebenede geçmiş olsun bijo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?