2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhh ne güzel gezmişsiniz..ben gezmeyeli ne kadar oluyoo unuttum bile((
oğlumu alıp şöyle bi çıkamadım ya dışarı..kocamda çok yoğun çalışıyoo bu aralar onuda göremiyorum...

slm kızlar
hava ne kadar güzel offf biz yine tıkıldık kaldık eve kocamda çalışıyor bana yaza kadar gezmek hayal oldu

3 aylık olduk bile zaman ne kadar çabuk geçiyor çocuklarda çok değişiyor benimki sürekli ilgi istiyor nerdeyse konuşacak benimle :) ha gayret kızım diyorum başaracaksın yakında evdede zaptedilmez artık yalnız kalınca çığlıklar atıyor

annişler uzun zaman oldu görüşemedik annemlerdeyim çok giremiyorum neteözledim sizi:))
aşımızı perşembe günü olduk..ikindiye doğru 37.8 olunca ateşi ateş düşürücü verdim..sonra çıkmadı ateşi:)şükür atlattık
bu aralar sizde de varmı bilmiyorum ellerini emiyooo Kuzeyim..ellerini uyurken kafasına durnuna doğru götürüyoo sıkıyoo..acaba erken ama dişlerimi kaşınıyoo ağrı yapıyoo anlamıyo yavrum(

geçmiş olsun canım...

evet ellerını emıyo benım kızımda.. hatta bazen o kadar çok zorluyo kı agzına sokmaya sonrada öguruyor.. geceleyın emmeye çalışırken uyuya kalıyo.. bu gece kollarını sardım ama uyumadı. bende tekrar açtım.. çok ama çok istahlı emıyo :))))

Benim oğlumda emiyor ellerini hatta videoya çektim :)))
evet hava güzel ama burda soğuk kızlar güneş kış güneşi sadece yüzünü gösteriyor
bizde yarın güzel olursa belki çıkarız o da belki :))

selam annişler....

bende videoya çekmiştim ellerini emerken...2 elini birden ağzına sokmaya çalışıytordu..:)

hava çook güzel ama bende dışarı çıkamayanlardanım...eşim işte...

bir haftadır yiğenlerim burdaydı...laptop onlardaydı msn e giremmiştim..arada buraya bakıyordum..

şimdi onları kadıköye gezmeye gönderdim..bende msn e bakim dedim ama yokmuş..

ay kızler valla bende hasta oluyorum onu öyle izlerken ne tatlı diye şapşup da ses çıkarmıyomu
dişleri kaşınmasında dolyı değil o zaman emme refleksi olduğundan dolayıı yapıyoo mu diyelim bu duruma...diş kaşıyıcılarından alcam yoksa..siz aldınız mı?

Benim kızım da ellerini daha doğrusunu baş parmağını emiyor iştahla..Oğlum sonradan keşfetti...
kızım çok ıslatıyor üzerini ağzının sularıyla artık önlük kullanmaya başladım istemesem de..Normal baksanıza hepimizin bebeklerinde var

evet ataberkte öyle önlük kullanıyor
bay tükürük diyorum ona
dişle ilgili olsa kulağına getirirmiş sürekli ellerini öyle okumuştum

sağol canım ...ama imrenmene gerek yok ki sen de neticede annesin..
Ayrıca bazı anlarımıza tanık olsan aynı şeyi söylemezsinGüzel olduğu kadar zor da

kesinlikle öyledir
iki kişi yeri geliyor tek bebeğe bakamazken sen ikisine birden yetişmeye çalışıyorsun kolay değil
Allah yardımcın olsun canım
nasıl beslenmeleri sağlıkları iyi mi canım?
ben oğluma ek gıdaya başladım:26:

msn kapalı bı buraya bakıım dedım herkes burda:)
sbh 10dan berı hasta nedeyız yenı gırdım eve ölüooooooooommmmmmm

msn kapalı bı buraya bakıım dedım herkes burda:)
sbh 10dan berı hasta nedeyız yenı gırdım eve ölüooooooooommmmmmm

şimdi aklımdan geçtin
burcu hastaneden çıkamadı galiba deiyecektim
sen geldin

anlat bakalım durumlar nasıl demir bey nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…