selam kızlar..
msn gıtmiş gıne...
ya bugun hava çok guzel diye sabah kızımızı da alıp çengelköy e kahvaltıya gittik.. çok guzeldı ya..
özlemişim bogaz havasını.. denız kokusu, martı sesleri... harıkaydı ya. sabah ta olunca sakındı bıraz.. serındı ama guzeldi.. arabadan inmeden kızımı emzırdım.. camlar fılımlı olunca içerisi gözukmuyordu rahat rahat emzırdım.. kızım ana kucagında kahvaltı boyunca uyudu... çok ıyı geldı ya.. gunlerdır patlamiştım evın içinde...
annişler uzun zaman oldu görüşemedik annemlerdeyim çok giremiyorum neteözledim sizi:))
aşımızı perşembe günü olduk..ikindiye doğru 37.8 olunca ateşi ateş düşürücü verdim..sonra çıkmadı ateşi:)şükür atlattık
bu aralar sizde de varmı bilmiyorum ellerini emiyooo Kuzeyim..ellerini uyurken kafasına durnuna doğru götürüyoo sıkıyoo..acaba erken ama dişlerimi kaşınıyoo ağrı yapıyoo anlamıyo yavrum(
geçmiş olsun canım...
evet ellerını emıyo benım kızımda.. hatta bazen o kadar çok zorluyo kı agzına sokmaya sonrada öguruyor.. geceleyın emmeye çalışırken uyuya kalıyo.. bu gece kollarını sardım ama uyumadı. bende tekrar açtım.. çok ama çok istahlı emıyo :))))
Benim oğlumda emiyor ellerini hatta videoya çektim :)))
evet hava güzel ama burda soğuk kızlar güneş kış güneşi sadece yüzünü gösteriyor
bizde yarın güzel olursa belki çıkarız o da belki :))
Benim kızım da ellerini daha doğrusunu baş parmağını emiyor iştahla..Oğlum sonradan keşfetti...
kızım çok ıslatıyor üzerini ağzının sularıyla artık önlük kullanmaya başladım istemesem de..Normal baksanıza hepimizin bebeklerinde var
şu an da elleriyle cebelleşiyorlar çok komikler:))
evet ataberkte öyle önlük kullanıyor
bay tükürük diyorum ona
dişle ilgili olsa kulağına getirirmiş sürekli ellerini öyle okumuştum
Bay tükürük haa
ne şanslısın dılema... yaa imrenıyorum sana... ikiz bebek annesı
sağol canım ...ama imrenmene gerek yok ki sen de neticede annesin..
Ayrıca bazı anlarımıza tanık olsan aynı şeyi söylemezsinGüzel olduğu kadar zor da
msn kapalı bı buraya bakıım dedım herkes burda:)
sbh 10dan berı hasta nedeyız yenı gırdım eve ölüooooooooommmmmmm
msn kapalı bı buraya bakıım dedım herkes burda:)
sbh 10dan berı hasta nedeyız yenı gırdım eve ölüooooooooommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?