İyiler canım çok şükür..Ne ek gıdası canım erken değil mi?Ben de mamayla besliyorum ama 1 ay sonra başlarım yavaş yavaş diye düşünüyorumkesinlikle öyledir
iki kişi yeri geliyor tek bebeğe bakamazken sen ikisine birden yetişmeye çalışıyorsun kolay değil
Allah yardımcın olsun canım
nasıl beslenmeleri sağlıkları iyi mi canım?
ben oğluma ek gıdaya başladım:26:
şimdi aklımdan geçtin
burcu hastaneden çıkamadı galiba deiyecektim
sen geldin
anlat bakalım durumlar nasıl demir bey nasılmış?
geçmiş olsun hayırdır..
aysel sorma ya kan ıdrar derken :S bu saatı bulduk işte.. fınfıkımla da nıhayet bulustuk :)) tanısmıs olduk bı sene snr :)
ınfox gaz poblemımız ıcın bı dokor daha gormus olsun dedık, hem de gecen hafta 9 gunde sadece 20 gr kılo almıstı uzulmustum yenıden bı kontrl yaptırmıs olalım dedık.
300 gr almıs bı haftada, sorun yok, boyu 64 olmus, bı haftada 2 cm uzayamayacagına gore gecen sefer yanlıs olcmuslerdı buyuk ıhtımalle, kanda akyuvar mı lokosıt mı bısı cok fazla cıktı vucudunda mıkrop var savasıo demekmıs zaten gecen hafta da bogazı kırmızı cıkmıstı ama oksurugunun onla ılgısı yokmus bogazı kırmızı şiş oldugu ıcın bogazını temızlemek ıstedıgınden oksuruomus bogazı gıcık yapıomus yanı. atesı cıkarsa 3-4 gun ıcınde ates dusurucu verme doktora gotur mutlaka dedı. gaz problemımız 6. ay sonuna kdr cıdden dvm edecekmıs daha dogrusu kendı basına oturur konuma gelene kdr dvm etcekmıs, neo baby verdı, bıo gaıaya dvm et dedı. ıhlamur anason fln sordum ust sınır nedır dıye, hıcbır ust sınır yok sınırsız verebılırsın, ılk 6 ay sadeec anne sutu muhabbetı oldugu ıcın dıger doktorlar ıste su kdr ver yeter dıolar bı zararı oldugundan dııl dedı. kan ıdrar hersey temız, demır mıktarı cok ıyı, vs.
bitti :)
aysel sorma ya kan ıdrar derken :S bu saatı bulduk işte.. fınfıkımla da nıhayet bulustuk :)) tanısmıs olduk bı sene snr :)
ınfox gaz poblemımız ıcın bı dokor daha gormus olsun dedık, hem de gecen hafta 9 gunde sadece 20 gr kılo almıstı uzulmustum yenıden bı kontrl yaptırmıs olalım dedık.
300 gr almıs bı haftada, sorun yok, boyu 64 olmus, bı haftada 2 cm uzayamayacagına gore gecen sefer yanlıs olcmuslerdı buyuk ıhtımalle, kanda akyuvar mı lokosıt mı bısı cok fazla cıktı vucudunda mıkrop var savasıo demekmıs zaten gecen hafta da bogazı kırmızı cıkmıstı ama oksurugunun onla ılgısı yokmus bogazı kırmızı şiş oldugu ıcın bogazını temızlemek ıstedıgınden oksuruomus bogazı gıcık yapıomus yanı. atesı cıkarsa 3-4 gun ıcınde ates dusurucu verme doktora gotur mutlaka dedı. gaz problemımız 6. ay sonuna kdr cıdden dvm edecekmıs daha dogrusu kendı basına oturur konuma gelene kdr dvm etcekmıs, neo baby verdı, bıo gaıaya dvm et dedı. ıhlamur anason fln sordum ust sınır nedır dıye, hıcbır ust sınır yok sınırsız verebılırsın, ılk 6 ay sadeec anne sutu muhabbetı oldugu ıcın dıger doktorlar ıste su kdr ver yeter dıolar bı zararı oldugundan dııl dedı. kan ıdrar hersey temız, demır mıktarı cok ıyı, vs.
İyiler canım çok şükür..Ne ek gıdası canım erken değil mi?Ben de mamayla besliyorum ama 1 ay sonra başlarım yavaş yavaş diye düşünüyorum
fınfıkla da mı buluştun kız..çok hızlısın.siz aynı doktora gidiyorsunuz sanırım
3 ay daha gaz demek..ama azalarak devam eder heralde..maşallah demire iyi kilo almış
tanıştık asocum sorma ya :)
ınfox git vur o doktoru sımdı, hakkndıryazık yavruma yaa..
yrn bana gelmek ısteyen arkadaslarımı hallettım, sbh once kahvaltıya gıtcez demırı babasına bırakıp snr bıze gelcez, e tok olcamız ıcın hazırlık yapmam gerekmıooo ihihihihhi :)
evet sezencım onu zaten b ılıoduk ya gazı olmadı mı çok ıı bı cocuk oluo :))
medıcal parka gıttık cnm
ezcburcuya yaptırr nörüyosunuz burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?