2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiler canım çok şükür..Ne ek gıdası canım erken değil mi?Ben de mamayla besliyorum ama 1 ay sonra başlarım yavaş yavaş diye düşünüyorum

şimdi aklımdan geçtin
burcu hastaneden çıkamadı galiba deiyecektim
sen geldin

anlat bakalım durumlar nasıl demir bey nasılmış?

geçmiş olsun hayırdır..

aysel sorma ya kan ıdrar derken :S bu saatı bulduk işte.. fınfıkımla da nıhayet bulustuk :)) tanısmıs olduk bı sene snr :)

ınfox gaz poblemımız ıcın bı dokor daha gormus olsun dedık, hem de gecen hafta 9 gunde sadece 20 gr kılo almıstı uzulmustum yenıden bı kontrl yaptırmıs olalım dedık.

300 gr almıs bı haftada, sorun yok, boyu 64 olmus, bı haftada 2 cm uzayamayacagına gore gecen sefer yanlıs olcmuslerdı buyuk ıhtımalle, kanda akyuvar mı lokosıt mı bısı cok fazla cıktı vucudunda mıkrop var savasıo demekmıs zaten gecen hafta da bogazı kırmızı cıkmıstı ama oksurugunun onla ılgısı yokmus bogazı kırmızı şiş oldugu ıcın bogazını temızlemek ıstedıgınden oksuruomus bogazı gıcık yapıomus yanı. atesı cıkarsa 3-4 gun ıcınde ates dusurucu verme doktora gotur mutlaka dedı. gaz problemımız 6. ay sonuna kdr cıdden dvm edecekmıs daha dogrusu kendı basına oturur konuma gelene kdr dvm etcekmıs, neo baby verdı, bıo gaıaya dvm et dedı. ıhlamur anason fln sordum ust sınır nedır dıye, hıcbır ust sınır yok sınırsız verebılırsın, ılk 6 ay sadeec anne sutu muhabbetı oldugu ıcın dıger doktorlar ıste su kdr ver yeter dıolar bı zararı oldugundan dııl dedı. kan ıdrar hersey temız, demır mıktarı cok ıyı, vs.

bitti :)

hadi geçmiş olsun canım
inş. öksürükte hemen geçer

geçmiş olsun prop

maşallah demire

sonunda iyi bir doktora denk gelmişsin umarım gaz ilacı işe yarar 6 ay olayına üzüldüm inşallah dediğinden daha erken biter

İyiler canım çok şükür..Ne ek gıdası canım erken değil mi?Ben de mamayla besliyorum ama 1 ay sonra başlarım yavaş yavaş diye düşünüyorum

walla başladım işte canım
bebelac ın elma-havuç püresi var kavanozda ondan aldım
dudağına sürdüm az az yaladı
hep mama istemiyorum biraz farklı tatlar alsın
anne sütünün tadı hep aynı değil ama mama öyle ayrıca da şişiriyor oğlumu istemiyorum hep mama kısacası

işallah ya oyle pıt pıt oksuruyo artmıo azalmıo, bogazı gıcık yapıomuş ıste sıpanın ısalla ateslenmez :S

bu arada benı cok korkuttular kan ıcın ıdrar ıcın, kan alımına ben gırdımi asıya gırememıstım, hıcbısı oolmadı ya 1. ay asısındakı gıbı sadece ıgne batarken agladı o kdr, hıc elını fln sıkmadılar, oncesınde elını garıp bı sekle sojtular, ıgneyı batırır batırmaz akmaya basladı kan zaten, hemen yarım tup aldılar, yarım dk bıle surmedı, benı korkutanlara aşkolsun ( pis kızlar hıh :))

kızlar saolun ama bız bu doktoru da begenmedık :) cok tatlı bı adam ama cok bılmıs ya bılımsel bılımsel konusuo bı bok anlaamdık en sonunda turkce konusun yahu dedım :)) kocama kalsa bu hafta basak bı doktora daha gıtcekmısız valla hıc dusunmuorum ole bısı yapmayı :S hastane mıkrop yuvası cocugu ordan oraya gezdır gezdır hasta etcez aboooo

fınfıkla da mı buluştun kız..çok hızlısın.siz aynı doktora gidiyorsunuz sanırım
3 ay daha gaz demek..ama azalarak devam eder heralde..maşallah demire iyi kilo almış

burcucuğum korkutmak için demedik ki
bebekler hsta olduğunda dolaşım sisteminde kan bulmak zor oluyormuş bana hemşire dedi
birde şanslısın hemşiren iyiymiş bulamayan bulamıyor
demir iyi olur inş.
sen sık sık ateşini ölçmeyi ihmal etme

fınfıkla da mı buluştun kız..çok hızlısın.siz aynı doktora gidiyorsunuz sanırım
3 ay daha gaz demek..ama azalarak devam eder heralde..maşallah demire iyi kilo almış

aynı doktora gıdıoruz da orda karsılasmadık bgn baska hastanede tesadufen karsılastık ben zaten hurişi gormedım, duru babasının kucagındaydı dırek duruyu tanıdım atladım adam da sasırmıstrı noluo dıye snr geldi huriş de , 5 dk bıle sohbet edemedık zaten, olsun buna da şükür aylarca aynı jınekologa gıttık, aynı cocuk doktoruna gıttık karsılasamadık, bgn tesaduf eserı karsılastık, ilahı adalet sevenlerı kavusturdu

saol tatlım, 9 gunde 20 gr almıstı ıste cok uzulmustum uykusuzluktan alamamıstı, bu sefer de ole olsa mamaya gecıcektım.. işallah su gaz ılletımız bı bıtse ya. aslında doktor dedı kı eskıden eczaneler kendılerı ılac hazırlarken bnların bı formulu varmış bebenın bısıcıgı kalmazdı bıcak gıbı keserdım bu gazı ama dedı sımdı yasaklandı dedı, tanıdık eczane bulursan carbon medicine la ugrasan hemen gel bı formul yazayım yaptıralım ılacı bu cocuk 9-10 saat aralıksız uyur dedı. ama tanıdık eczane yok, ordakı 3 eczaneye sorudm ucu de yapmıo artık yapan cok zor bulıursunuz dedıler

selaaammm.burcu hadi gözün aydın aman iyi olsun demir.Demek hurişle de tanıştınız ohh ne güzel:)

geçmiş olsun prophetic...testler yaptırmışsın için rahat olmuştur...gaz olayıda geçecek inşallah...kan alımınıda kolay atlatmışsınız sevindim..

bizimki çok ağladı...ilki yine iyiydide 4 küçük tüp almalarına rağmen çabuk bitti...salı günü tekrar kan alındı yumurta alerjisi ve bir sürü başka alerjiyede bakılacak o zor oldu...büyüklerin kullandığı tüplerden iki tanesi doldu kanla...oğlumda benim kucağımdaydı elini tutuyorum nasıl ağlıyo...yaş geliyo resmen gözünden bende ağlıyorum...önce alınan kanda gerizekalı doktora dedim ki kan alınmışken diğer alerjilerede bakılsın dedim bidaha kan alınmasın dedim..gerek yok dedi...ama işte kaka testinde bişey çıkmayınca...tekrar kan aldılar oğluşumdan...

tanıştık asocum sorma ya :)

ınfox git vur o doktoru sımdı, hakkndır yazık yavruma yaa..

yrn bana gelmek ısteyen arkadaslarımı hallettım, sbh once kahvaltıya gıtcez demırı babasına bırakıp snr bıze gelcez, e tok olcamız ıcın hazırlık yapmam gerekmıooo ihihihihhi :)

propcum uyumaması mızırdanması hep gazdanmıymışş topicte en çok demir çekti bu gaz meretini inş. az kaldı bitmesine kurtulucaksınız doktoru beğenmemişin nereye götürdünki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…