2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam annişler..ir kaç gündür girememiştim...üst üste misafirleirm vardı...iyi oldu banada değişiklik...

demek biizmki de büyüme atağında...kimi zaman yatağına koyup kendisi uyuyan çocuk emmeden uyumuyor artık...bide öncesinde ağlama mızırdanma başladı...

verem aşısı tutmuşmu diye yazmış birisi...ben doktora sormuştum...2-3 ay sonra belli olur dedi...biizmkinde hiç bişey yoktu ..şimdilerde aşı yeri kabarmaya başladı..sanırım tuttu..

biimzde derdimiz konak

konak bizde de var. her banyodan önce temizliyorum ama hepsi gitmedi daha. azar azar temizleyebiliyorum. taratmıyor ki kafasını sağa sola çevirmekten..

konak bizde de var. her banyodan önce temizliyorum ama hepsi gitmedi daha. azar azar temizleyebiliyorum. taratmıyor ki kafasını sağa sola çevirmekten..

konak bizde de başladı yaa bebe yağı sürücekmişim tarıycakmışım
24 saat duracakmış ondan sonra yıkıycakmışım doğrumu siz bölemi yapıyorsunuz

selam kizlar.
konak bizde de olmuştu ilik zeytinyaği sürüp bikaç saat bekletip taradim sonra yikadim.bikaç defa tekrar ettim işe yaradi.

malesef bende 14 şubatta başlıyorum....çok zor...süt vermeyi nasıl ayarlayacağız ya.. bak gene canım sıkıldı...

konak bizde de başladı yaa bebe yağı sürücekmişim tarıycakmışım
24 saat duracakmış ondan sonra yıkıycakmışım doğrumu siz bölemi yapıyorsunuz

24 saat mi?? ben zeytinyağı sürüp 1 saat falan bekliyorum. tarıyorum. ama 1 seferde hepsi gitmiyor. her banyodan önce yapıyorum ben de..

sanırım benimkide atakta aynı sorunları yaşıyorum ağlama krizi tutuyor oğlumu sakinleştirene kadar canım çıkıyor

selam kizlar
bu büyüme atagi bizdede var sanirim oglum gün icinde durduk yere cigligi basiyor bir türlü sakinlestiremiyorum memeyi zaten tutmuyor anca uykuluyken haftayada asi var iyice dellencek cocuk valla
konak bizimkindede var bende bebek yagi sürüyorum bekliyince cikiyor
burasini böyle hareketli görmek iyi oldu herkes bildigini paylasinca hersey daha kolay oluyor

Son düzenleme:
selam kızlar 2 gündür giremedim herkes iyidir inşallah ceren çıldırdı yine büyüme atağı mı ki gaz sandım atlatsa artık çok yıprandım bir kaç gündür

kızlar inşallah 2011 kasım annesi olmam dün gece paris yolculuğunda bir kaza oldu galiba oda gerdi beni çok moralim bozuk nasıl koruncam ben ya spıral taktırmam hap şişiriyor offff

allahım bu saatlerden nefret ediyorum,uyku öncesi ağlamalar çok yoruyo beni hergece aynı manzara,uykudan gözler kapanıyo ama ağlamaktan uyumuyorki,bi ağrısı falan yok,saatlerce ayakta pışpışlanmak istiyo.gece 2ye kadar ağlıyo.Neden kendi kendine uyumuyor,neden 2ye kadar bekliyor,neden erken yatmıyor,neden ağlamadan uyumuyor ,neden, neden...:44:
napcamı şaşırmış durumdayım

gripincim benımde bebegım 2 bucuk aylık... aslında gece 10 gıbı ısıkları kıssan piamalarını gıydrısen,karnını doyurup uykuya bıraksan ya da uyutmaya calıssan olmaz mı acaba? Ben bır suredır öle yapıyorum faydaını goruor gıbıyım,bırden olmasada yavas yavas alısıorlar sankı

amannnn canım valla ben artık yazmaktan bile bıktım hep aynı hep beynim zonkluyor şu an ceren mi o hala cin gibi yanımda sabır..................

kızlar inşallah 2011 kasım annesi olmam dün gece paris yolculuğunda bir kaza oldu galiba oda gerdi beni çok moralim bozuk nasıl koruncam ben ya spıral taktırmam hap şişiriyor offff

sütün korur heralde ben öle düşünüyorum ama tabi allah bilir

aynı problem benim kızımda da var fakat çocuk doktoru bizi göz dr na yönlendirmedi.ilk randevuda damla verdi 2. randevuda sadece masaj yap dedi 5 6 aylık olduğunda hala geçmezse o zaman gidersiniz dedi napıcam ben zaten çok ama çok üzülüyorum. göz doktoruna götürsem mi yoksa

emme sorunu sadece biz de oldu sanmıştım bende. 9 hafta da bizde yaşadık. 2 gün memeye yaklaştıkça ağlamayan çocuk ağladı kendini itti sadece sağarak ve uyku arasında verebildim. tam memeyi bırakacak diye helak oluyordum 3-4 gün sonra düzene girdi tabi bu 3-4 günde sadece 30 gramcık aldı. demek büyüme atağıymış enteresan:))

merhaba arkadaşlar bu bebişlerimizin sorunları nezaman biticek çok merak ediyorum.tabi sorun demeyelim bunlara Allah beterinden saklasın.benim zehramın gaz problemi olduğundan sallamak zorunda kalıyorduk hamakta sallayınca rahatlıyordu gaz problemimiz gitti ama şimdide sallanarak uyumak istiyorben kendi başına uyumasını çok isterim nasıl başarabilirim yardım edin bana:26:buyüzden hiç dışarı çıkamıyoruz çünkü hamağını istiyo napıcam bilmiyorumm.tabi buadarınada şükürler olsun.

hamakta değilde ayakta sallamaya alıştır o zaman hiç olmassa bi yere gittiğinde bi yastık sorunu çözer kendikendine uyumaya alıştırablirsin ama çok ağlar yine ister sallanmayı dayanabilirim diyorsan dene

kendi kendine uyuması imkansız olucak heralde çünkü ağlatmaya dayanamıyorummayağımdada sallıyorum ozaman da uyumuyor.ama hamağa koyunca hemencik uyuyor.büyüyünce alıştıramazmıyım acaba kendikendine uyumaya yada ayağımda uyutmaya yoksa geçmi olur.ne yapçam bilemiyorum.siz gezmeye çıkartabiliyomusunuz ben korkuyorum.hastlancak yada grip olucak diye buyüzden sadece doktor kontrolüne gidebiliyoruz.birde şapka takmayı da sevmiyor.birsürü şey işte:97:

bence ne kadar geç...okadar zor....yiğenim 4 yaşına kadar anakucağında uyumuştu sadece..o da sürekli sallamak sureti ile....

bana sorarsan biz çözdükmü çözemedik... ya kucakta ya memede uyuyor...değişiyor sürekli huyu...

dışarı bizde çıkmıyoruz....bu soğukta nereye gideyim...sıkıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…