konak bizde de var. her banyodan önce temizliyorum ama hepsi gitmedi daha. azar azar temizleyebiliyorum. taratmıyor ki kafasını sağa sola çevirmekten..
ah canım hiç sorma ben de 14 şubatta başlıcam göreve. daha 3 aylık bile olmuyor bebişim. annem gelecek bakmaya ama insan yine de üzülüyor ayrılacağı için. bu duruma da alışıcaz zamanla. hayatımız bundan sonra hep böyle olacak nasıl olsa.
konak bizde de başladı yaa bebe yağı sürücekmişim tarıycakmışım
24 saat duracakmış ondan sonra yıkıycakmışım doğrumu siz bölemi yapıyorsunuz
sanırım bizimki de büyüme atağı geçiriyor. dünden beri memeye koyunca ağlıyor, ortalığı yırtıyor. uyutuyorum uyanınca sakinleşmiş oluyor ancak o zaman emiyor. 9. haftada da olmuştu aşıdan demiştim ama büyüme atağı galiba.
allahım bu saatlerden nefret ediyorum,uyku öncesi ağlamalar çok yoruyo benihergece aynı manzara,uykudan gözler kapanıyo ama ağlamaktan uyumuyorki,bi ağrısı falan yok,saatlerce ayakta pışpışlanmak istiyo.gece 2ye kadar ağlıyo.Neden kendi kendine uyumuyor,neden 2ye kadar bekliyor,neden erken yatmıyor,neden ağlamadan uyumuyor ,neden, neden...:44:
napcamı şaşırmış durumdayım
kızlar inşallah 2011 kasım annesi olmam dün gece paris yolculuğunda bir kaza oldu galiba oda gerdi beni çok moralim bozuk nasıl koruncam ben ya spıral taktırmam hap şişiriyor offff
Benim bebeğimin de göz yaşı kanalları tıkalıymış, her gün masaj yapıyorum, doktor ikinci gidişimizde damla vermedi sadece masaj yap dedi, çok üzülüyorum, tek gözünden gözyaşı geliyor ve çapaklanıyor. inşallah kısa zamanda geçer; çünkü 18 aya kadar geçmezse operasyonla kanalları açıyorlarmış, öyle olmasını istemiyorum. Allah bütün bebeklere sağlık versin inşallah.
sanırım bizimki de büyüme atağı geçiriyor. dünden beri memeye koyunca ağlıyor, ortalığı yırtıyor. uyutuyorum uyanınca sakinleşmiş oluyor ancak o zaman emiyor. 9. haftada da olmuştu aşıdan demiştim ama büyüme atağı galiba.
merhaba arkadaşlar bu bebişlerimizin sorunları nezaman biticek çok merak ediyorum.tabi sorun demeyelim bunlara Allah beterinden saklasın.benim zehramın gaz problemi olduğundan sallamak zorunda kalıyorduk hamakta sallayınca rahatlıyordu gaz problemimiz gitti ama şimdide sallanarak uyumak istiyorben kendi başına uyumasını çok isterim nasıl başarabilirim yardım edin bana:26:buyüzden hiç dışarı çıkamıyoruz çünkü hamağını istiyo napıcam bilmiyorumm.tabi buadarınada şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?