kendi kendine uyuması imkansız olucak heralde çünkü ağlatmaya dayanamıyorummayağımdada sallıyorum ozaman da uyumuyor.ama hamağa koyunca hemencik uyuyor.büyüyünce alıştıramazmıyım acaba kendikendine uyumaya yada ayağımda uyutmaya yoksa geçmi olur.ne yapçam bilemiyorum.siz gezmeye çıkartabiliyomusunuz ben korkuyorum.hastlancak yada grip olucak diye buyüzden sadece doktor kontrolüne gidebiliyoruz.birde şapka takmayı da sevmiyor.birsürü şey işte:97:
allahım bu saatlerden nefret ediyorum,uyku öncesi ağlamalar çok yoruyo benihergece aynı manzara,uykudan gözler kapanıyo ama ağlamaktan uyumuyorki,bi ağrısı falan yok,saatlerce ayakta pışpışlanmak istiyo.gece 2ye kadar ağlıyo.Neden kendi kendine uyumuyor,neden 2ye kadar bekliyor,neden erken yatmıyor,neden ağlamadan uyumuyor ,neden, neden...:44:
napcamı şaşırmış durumdayım
aynı problem benim kızımda da var fakat çocuk doktoru bizi göz dr na yönlendirmedi.ilk randevuda damla verdi 2. randevuda sadece masaj yap dedi 5 6 aylık olduğunda hala geçmezse o zaman gidersiniz dedi napıcam ben zaten çok ama çok üzülüyorum. göz doktoruna götürsem mi yoksa
başlarda bende hiç çıkarmadım yinede hasta oldu artık çıkarıyorum nasılsa hasta olacağı varsa oluyor birde dışarıya alıştırmazsak her çıktığında hasta olur bence yavaş yavaş başla
benim kızımda ayakta sallanmaya alışmıştı ben unutturdum 2 gün doğru dürüst uyumadı ağladı ama unuttu gitti geç kalmadan unuttur çocuk bu elbette ağlayacak günlerce ağlayacak hali yok ya biraz sabırla çözersin
başlarda bende hiç çıkarmadım yinede hasta oldu artık çıkarıyorum nasılsa hasta olacağı varsa oluyor birde dışarıya alıştırmazsak her çıktığında hasta olur bence yavaş yavaş başla
benim kızımda ayakta sallanmaya alışmıştı ben unutturdum 2 gün doğru dürüst uyumadı ağladı ama unuttu gitti geç kalmadan unuttur çocuk bu elbette ağlayacak günlerce ağlayacak hali yok ya biraz sabırla çözersin
güneş olduğu sürece çıkıyoruz..çıkmakta lazım kışın olması zaten dezavantaj...kalabalıktan daha iyidir..kızımda dışarda fazla vakit geçirince ishal gibi oluyor ama doktor normal dedi..
hamakta rahat uyumasının sebebi ayakları yukarı doğru olduğu için gazını rahat çıkarıyor..gaz problemi gidince rahat edersiniz inşallah...
evet haklısınnn fakat gaz problemi bitti çok şükür.benim şuanki sorunum kendi başına uyumassını öğretmek istiyorum.ya birde devamlı sağ tarafına yatıyo kafasında hafif orantısızlık oluştu işte diyorumya biri bitiyo biri başlıyo heralde hiç rahata kavuşamıycaz.off ya yazı sabırsızlıkla bekliyorumm:84:
bizimkide hep sola yatıyordu şekil değişikliği oldu. düz yatırmaya başladım ve alıştı..3 ay kontrolunde doktor kafasının arkası düzleşmiş beyin yalara doğru büyüyor dedi tekrar yan yatırmalıyım... ha bide kafa kemiğinde yumuşama varmış devit damlayı günde iki defa 10 damladan 20 ye çıkardı. herkes çok fazla diyor ne yapcam bilmiyorum..
devit i böyle fazla kullanan var mı acaba??
bizimkide hep sola yatıyordu şekil değişikliği oldu. düz yatırmaya başladım ve alıştı..3 ay kontrolunde doktor kafasının arkası düzleşmiş beyin yalara doğru büyüyor dedi tekrar yan yatırmalıyım... ha bide kafa kemiğinde yumuşama varmış devit damlayı günde iki defa 10 damladan 20 ye çıkardı. herkes çok fazla diyor ne yapcam bilmiyorum..
devit i böyle fazla kullanan var mı acaba??
selam kızlar nasılsınız? birkeç sayfa okudum. demek büyüme atakları oluyor. bilmiyordum. işte kk nın faydası. benimki gündüz doğru düzgün uyumuyor. 30- 40 dk. uyuyup kalkıyor. mamasını yedikten sonra gazını çıkarıp çekyata yatırıyorum ama fazla durmuyor illa kucak istiyor. bende çok alışmasın diye anakucağına koydum bugün. sallayarak uyutup yatağına koydum. sallamay alıştırmak istemiyordum ama gaz sancılarından mecbur kaldım ve salladım. kucağımda sallanıyor. ben yzüüstü uyumaya alıştırdım. gece uyududuğunda uyanmadan daha uzun uyuyor maşallah!
aşımızı olduk ve hiçbir sorun olmadı şimdi tutmasını bekliyoruz. rota aşısını yaptırmayı bekliyoruz. niye devlet karşılamıyor sanki. 145 tl miş. mecburen yaptıracağız. bize dr. söylemedi burda duydum.
bende 24 şubatta işe başlayacağım. ama kullanmadığım izinlerimi alabilirsem mart sonuna kadar evdeyim. müdürüm kullanmama izin verirse tabi.
kızlar oğluma galiba kayınvaldem ve görümcem bakacak. baktıracak kimsem yok. annem çok yoruluyor tek başına başa çıkamaz. ben evlendiğimden beri görüşmüyordum ama torunu olunca yüreği yumuşamış. torununa mama bez filan göndermiş. annem sağolsun gelip kalıyor bende ama nedense çocuk doğduktan sonra ne mama ne bez hiçbirşey almadı. üstelik ben çalışmıyorum. maaşım kesildi. eşimin eline kaldık. o kadar zor günler geçirdik ki hep kredi kartı kullandık. sigortadan aldığım parada borçlara gitti ve bitti. çocuğumun olmasını çok isteyen ve ben yardım ederim diyen annem şimdi hiç umursamıyor. kafaya takmamaya çalışıyorum.
10 damla d vitamini bile fazla 20 çok daha fazla.. 1 yaşına kadar alınacak bu vitamin ..1 yaşından önce kafasının sertleşmemesi gerekiyor zaten..Yine de başka bir doktora sormakta fayda var..Biz günde 3 damla kullanıyoruz..
max. 3 olamaz bence bizim doktorumuzda beş damla verin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?