2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize de 3 damla dedi..ama ben 5 damla koyuyorum kaşığa..zaten biraz kaşıkta kaıyor...birazı ağzının kenarında...yanlışmı yapıyorum acaba.. 3 damlamı versem yine... :26:

yok cnmm kaşıkla vericeğim znmn bende 4 damla koyuyorum kaşıkta kalıyo diye

bugün gezmeye gittim bizimki ilk bir saat iyiydi sonra basladi cigliklara durduramadim aldim eve geldim gecende misafirlikte aynisini yapti bu cocuk kalabaligi sevmiyor heralde biryere gitmeyede korkar oldum

aynen canım ya evden başka yerde huzuru yok,bebekler yerini yadırgar derlerdide inanmazdım.

merhaba bende 2010 kasım 15 annesıyım... çocukta yaparım karıyer de dedim... ama şu anda uykusuz gecelerden, bıtmeyen mısafırden,başımdan hıç gıtmeyen kayınvalıdeden kafayı yemek uzereyım...

aynen canım ya evden başka yerde huzuru yok,bebekler yerini yadırgar derlerdide inanmazdım.
valla bebek deyip gecmemek lazim herseyi anliyorlar
merhaba bende 2010 kasım 15 annesıyım... çocukta yaparım karıyer de dedim... ama şu anda uykusuz gecelerden, bıtmeyen mısafırden,başımdan hıç gıtmeyen kayınvalıdeden kafayı yemek uzereyım...
canim allah kolaylik versin

valla bebek deyip gecmemek lazim herseyi anliyorlar

canim allah kolaylik versin

teşekur ederım...

burayı hep takıp ederdım ama ben gırene kadar kımse kalmamiş... hamıle iken stajımı bıtırdım.. çok yogundum..ela nil gelınce dınlenırım dedim ama yanılmişim..

ela nil sankı aglamıyor, bagırıyor.. bazen bır başlıyor hıç bir şey sakınleştırmıyor... ve bunalıma gırıyorum.. dayanamıyorum.. dayanamıyorum... ((
uykusuzluğa alışkındım ama bu çıglık çıglıga bagırmalara alışamadım (((

merak etme gececek hepsi az sabır kayınvalidene söle evine gitsin
misafirde fazla kabul etme bari

acaba gaz için neler yapıyorsunuz... ? kusmasını nasıl önluyorsunuz?

ela nil gaz sancısından saatlerce uyumuyor,kıvranıyor.. içim parçalanıyor ve emdıkten sonra da kusuyor. dr zamanla geçer diye ilaç vermedı, emdıkten sonra yarım saat dik tutmaya çalışıyoruz. böylelıkle sureklı kucakta kalıyor. yatagına yatmaya zamanı yok kızımın...

kendımın artık bıttıgını hissediyorum.kızıma yetemedıgımı düşünüyorum.. çıldırmak üzereyim artık..
çok yogun tempodan sonrada eve kapanmak ta ayrı bır sorun oldu.. evet devamlı gelenımız oluyor yanlız kalmıyorum ama boguluyorum artık. ben ne hale geldım diyorum.. en kısa zamanda çalişmaya başlamak istiyorum.. emınım bana iyi gelcek ama kızımdan da ayrılmak en guzel anlarını görmekten mahrum kalmak istemıyorum..(((

merak etme gececek hepsi az sabır kayınvalidene söle evine gitsin
misafirde fazla kabul etme bari

ne gıtmesı tum arkdaşlarını benım evımde agırladı 2 aydır.. ya ne çok arkdaşı varmışta haberım yokmuş. hıç ama hıç yanlız kalmaya fırsatım olmadı. sabah 9.30 da bızde kayınvalıde. az geç kalırsa panık yapıyo.. ve kal dememı beklıyor geceleri.. gelıncede sıkayet edıyor yoldan:)))

gaz için bazı damlalar var canım bide topuklarını elma yağıyla masaj yap sıcak banyo yaptır karnına zeytinyağı sür yumuşatır barsaklarını
bu arada çalışırken birden eve hapsolmak zor biliyorum ama evde kendine meşgale bul ne bilim geçecek bu günler dışarı çıkıcaz bebeğimle gezicez az kaldı de kendi kendine yoksa büyütemezsin bu bebeği ve kendini yıpratırsın
yalnız değilsin hepimiz senin gibiyiz şu anda dışarı çıkamıyoruz bi yere gidemiyoruz geceleri uykusuz ama geçecek bu günlerde unutma bunu

teşekkür ederım canım..
elma yagını yarın denerım ama bu gece zeytınyagını yaparım.. dr 3 aydan önce ilaç kullanmasın dedi ve vermedi.. ne çektıgımı anlamıyor bu dr lar..

bu gece saat 4 kadar uyumadı, mızmızlandı durdu.. ben agladım kızım mızmızlandı.. ne kadar sürecek bu(((

bu gece saat 4 kadar uyumadı, mızmızlandı durdu.. ben agladım kızım mızmızlandı.. ne kadar sürecek bu(((

allah kolaylık versin canım.gündüzleri uyuyorsa uyutmamaya çalış gece uyusun.gece uykusu çok önemli uykusuz olunca çocuklada ilgilenilmiyor.3.4.ayda gaz sorunu bitiyor deniliyor işallah en kısa zamanda atlatırsınız.

nil elını emmeyı çok sevıyor.elini ymruk yaparak agzına sokmaya çalişiyor, emıyor.. bazen gece uykusunda bıle emıyor çok ama çok tatlı oluyor. bakmaya doyamıyorum..

bu topik çok sakın. kımse bebeklereden gelemıyor fazla herhalde..

eşim kalkıyor bazen ama onda kıyamıyorum. çalişiyor, yoruluyor akşama kadar.. ah şu 3 ayı atlatsak gececek inşallah.. gaz yapacak diye bır çok şeyı de yıyemıyorum.. ((

bende iki aya kadar çalişmaya başlayacagım. o zaman benım için de çok zor olacak.hem ela dan ayrılmak ve hem çalışmak.. offff offf

teşekkür ederım canım..
elma yagını yarın denerım ama bu gece zeytınyagını yaparım.. dr 3 aydan önce ilaç kullanmasın dedi ve vermedi.. ne çektıgımı anlamıyor bu dr lar..

canim sen bakma doktorlara gaz ilacindan ver kizina oda sende rahat edersin bende ilaca karsiyim ama cocugun aci cekmesinede dayanamiyorum arada vermeyle birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…