edanil gaz ilaçsız bu zamana kadar nasıl dayandın canım bravo sana :) benim kızımda çok zor bir bebek ama düzeliyor yavaş yavaş herşey atlatılır çok fazla takmamaya çalış ama cidden yanında sürekli kaynanaın olması zor bir durumdur ben yeri geliyor anneme bile dayanamıyorum kavga ediyoruz zaten stresli günler geçiriyoruz birde dış müdahaleler bayar insanı gaz için ben her yolu denedim şu ana kadar en iyisi neo baby gaz şurubu bir zararı olmuyor korkma rezenede işe yarayabilir bizim grup msnmiz var daha çok ordayız anasonda çok güzel gaz çıkartırıyor ama onu içirmek mesele tadını beğenmiyor benim kız içirmeyi başarırsam çok gaz çıkarıyor ve rahatlatıyor kolay gelsin
birde kusmayı sormuşsun
benimki çok kusan bir bebek reflüsü var kusmayı önleyen mama kullanıyoruz anne sütü veriyorsun galiba emdikten sonra bir süre ayakta tutmaya çalış geğirirse kusmaz inşallah yardımcı olabilmişimdir
sağlıkları yerinde olsunda önemli olan ooooo.ne kadar dikkat etsende,emzirirken bile oluyor gaz.az kaldı sabret geçer.eşim kalkıyor bazen ama onda kıyamıyorum. çalişiyor, yoruluyor akşama kadar.. ah şu 3 ayı atlatsak gececek inşallah.. gaz yapacak diye bır çok şeyı de yıyemıyorum..((
bende iki aya kadar çalişmaya başlayacagım. o zaman benım için de çok zor olacak.hem ela dan ayrılmak ve hem çalışmak.. offff offf
slm kızlar..
salı gun sabah babaannem vefat etti. çok üzgunum.acil olarak köye geldık... çok uzgunum(((
dayandım ama çok zor..nil için direndım. bızede dr reflu dedi. ama onun içinde 3 aydan önce ilaç vermedi. nil daha çok gogsume dık pozısyonda yatırıp öyle tutmaya çalışıyorum emzdıkten sonra. bazen emerken kusuyor o zamanda emzırmyeı bırakıp bır muddet beklıyorum mıdesı rahatlasın bıraz diye.kaynanamı çekıyorum. çalışmaya başlayınca kızıma o bakacak. bakıcıya guvenıp bırakmak istemıyorum. bakıcılar ile ilgili çok kötu durumlarla karşılaştım.kızımda zor bebek oldugu için bır bakıcının asla iyi davranacagına inanmıyorum.iki aya içinde de çalişmaya mecbur başlamam gerekıyor.ela nil için dayanıyorum ve katlanıyorum her şeye..
bazen kendıme bakıyorumda ne çok tavız verıyorım kayınvalıdeye... off off...
mayıs 19 da da dedemı kaybetmiştık. babaannem karın kanserıydı.. yetişemedık göremedım tekrar malesef.. dedemle babaannemı aynı sene içinde kaybettık. 9 ay arayla ikisinide kaybettık.. üzgunum.. üzgunum.. bır hafta kalacagız burda...
bencede bakıcıdan bin kat iyidir,madem kızına bakacak haklıda olsan biraz daha katlan .
mayıs 19 da da dedemı kaybetmiştık. babaannem karın kanserıydı.. yetişemedık göremedım tekrar malesef.. dedemle babaannemı aynı sene içinde kaybettık. 9 ay arayla ikisinide kaybettık.. üzgunum.. üzgunum.. bır hafta kalacagız burda...
hemen acile git bence..
başınız sagolsun.. mekanı cennet olsun....
staj yaparken bu bakıcıların yaptıklarını ayrıntılı adlı tıp raporlarını ben yarıdan sonra okuyamıyordum bile. zavallı bebeklere neler yapıyorlardı.okurken baygınlık geçıyordum. özellıkle yabancı kadınların yaptıkları daha fecı oluyordu. gecelerce o bebeklere üzüntüden uyuyamadıgım oluyordu. siz sadece basına yansıyanı göruyorsunuz. olaylar o tv de görunenden daha acı oluyor malesef..
nil elını emmeyı çok sevıyor.elini ymruk yaparak agzına sokmaya çalişiyor, emıyor.. bazen gece uykusunda bıle emıyor çok ama çok tatlı oluyor. bakmaya doyamıyorum..
bu topik çok sakın. kımse bebeklereden gelemıyor fazla herhalde..
slm kızlar..
salı gun sabah babaannem vefat etti. çok üzgunum.acil olarak köye geldık... çok uzgunum(((
arkadaşlar bebeği ishal oldu bu sabah 2 kere 30 dakika arayla afedersiniz yeşil su gibi sümüksü çıktı büyük abdesti
halsizlikde var hastaneyi aradım nöbetçi dr. varmış yarını beklesemmi çok korkuyorum ateşi yok şu anda 10 ün sonra dr kontrolüne gittiğimizde rota aşısını yaptıracaktım.
sadece emziriyorum mamada vermiyorum hani su veya katı bişeyde yediremiycem napıcam bilemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur
slm kızlar..
arkadaşlar bebeği ishal oldu bu sabah 2 kere 30 dakika arayla afedersiniz yeşil su gibi sümüksü çıktı büyük abdesti
halsizlikde var hastaneyi aradım nöbetçi dr. varmış yarını beklesemmi çok korkuyorum ateşi yok şu anda 10 ün sonra dr kontrolüne gittiğimizde rota aşısını yaptıracaktım.
sadece emziriyorum mamada vermiyorum hani su veya katı bişeyde yediremiycem napıcam bilemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur
arkadaşlar çok sağolun tüm testleri yapıldı hiçbir problemi yok çok şükür. bir şurup ve toz karışımı verdi. almira mışıl mışıl uyuyor ama ben bayağı bi stres yaşadım uykum yok. allah evlatlarımızı korusunonlar iyi olsunda başka bişey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?