2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar..

salı gun sabah babaannem vefat etti. çok üzgunum.acil olarak köye geldık... çok uzgunum(((

mayıs 19 da da dedemı kaybetmiştık. babaannem karın kanserıydı.. yetişemedık göremedım tekrar malesef.. dedemle babaannemı aynı sene içinde kaybettık. 9 ay arayla ikisinide kaybettık.. üzgunum.. üzgunum.. bır hafta kalacagız burda...

Son düzenleme:
edanil gaz ilaçsız bu zamana kadar nasıl dayandın canım bravo sana :) benim kızımda çok zor bir bebek ama düzeliyor yavaş yavaş herşey atlatılır çok fazla takmamaya çalış ama cidden yanında sürekli kaynanaın olması zor bir durumdur ben yeri geliyor anneme bile dayanamıyorum kavga ediyoruz zaten stresli günler geçiriyoruz birde dış müdahaleler bayar insanı gaz için ben her yolu denedim şu ana kadar en iyisi neo baby gaz şurubu bir zararı olmuyor korkma rezenede işe yarayabilir bizim grup msnmiz var daha çok ordayız anasonda çok güzel gaz çıkartırıyor ama onu içirmek mesele tadını beğenmiyor benim kız içirmeyi başarırsam çok gaz çıkarıyor ve rahatlatıyor kolay gelsin
birde kusmayı sormuşsun
benimki çok kusan bir bebek reflüsü var kusmayı önleyen mama kullanıyoruz anne sütü veriyorsun galiba emdikten sonra bir süre ayakta tutmaya çalış geğirirse kusmaz inşallah yardımcı olabilmişimdir

dayandım ama çok zor..nil için direndım. bızede dr reflu dedi. ama onun içinde 3 aydan önce ilaç vermedi. nil daha çok gogsume dık pozısyonda yatırıp öyle tutmaya çalışıyorum emzdıkten sonra. bazen emerken kusuyor o zamanda emzırmyeı bırakıp bır muddet beklıyorum mıdesı rahatlasın bıraz diye.kaynanamı çekıyorum. çalışmaya başlayınca kızıma o bakacak. bakıcıya guvenıp bırakmak istemıyorum. bakıcılar ile ilgili çok kötu durumlarla karşılaştım.kızımda zor bebek oldugu için bır bakıcının asla iyi davranacagına inanmıyorum.iki aya içinde de çalişmaya mecbur başlamam gerekıyor.ela nil için dayanıyorum ve katlanıyorum her şeye..
bazen kendıme bakıyorumda ne çok tavız verıyorım kayınvalıdeye... off off...

sağlıkları yerinde olsunda önemli olan ooooo.ne kadar dikkat etsende,emzirirken bile oluyor gaz.az kaldı sabret geçer.
slm kızlar..

salı gun sabah babaannem vefat etti. çok üzgunum.acil olarak köye geldık... çok uzgunum(((

başın saolsun,mekanı cennet olsun.

bencede bakıcıdan bin kat iyidir,madem kızına bakacak haklıda olsan biraz daha katlan .

başınız sagolsun.. mekanı cennet olsun....

bencede bakıcıdan bin kat iyidir,madem kızına bakacak haklıda olsan biraz daha katlan .

staj yaparken bu bakıcıların yaptıklarını ayrıntılı adlı tıp raporlarını ben yarıdan sonra okuyamıyordum bile. zavallı bebeklere neler yapıyorlardı.okurken baygınlık geçıyordum. özellıkle yabancı kadınların yaptıkları daha fecı oluyordu. gecelerce o bebeklere üzüntüden uyuyamadıgım oluyordu. siz sadece basına yansıyanı göruyorsunuz. olaylar o tv de görunenden daha acı oluyor malesef..

başınız sağolsun canım allah yattığı yeri cennet bahçesi yapsın allah rahmet eylesin çok üzülme sende bebeğini düşün sütün kesilmesin

arkadaşlar bebeği ishal oldu bu sabah 2 kere 30 dakika arayla afedersiniz yeşil su gibi sümüksü çıktı büyük abdesti
halsizlikde var hastaneyi aradım nöbetçi dr. varmış yarını beklesemmi çok korkuyorum ateşi yok şu anda 10 ün sonra dr kontrolüne gittiğimizde rota aşısını yaptıracaktım.

sadece emziriyorum mamada vermiyorum hani su veya katı bişeyde yediremiycem napıcam bilemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur

allah belalarını versin nasıl kıyıyorlar ya minicik ,savunmasız bebeklere

msn deyz genellıkle ondan kımse yok

slm kızlar..

cnm basınız sagolsun allah sızlee omur versın

cok gecmıs olsun acıle gıt dıyecegm ama herkes de aynı seyı demıs

selamlar... Bende 27 kasım 2010 annesıyım... Benıme bebegım ıkı elını yumruk yapıyor sımsıkı agzına sokup cop cop emıyor yavrum,bazen gecelerı o sese uyanıyorum :) Bır arkadasa 3 aydan once ılac verme demıs doktor ama gaz sancısı ıcın bıtkısel damlalar var.Ben zınco kullanıyorum tamamen bıtkısel,ıcınde rezene,anason yagı...vs cesıtlı yaglar var.Gercekten cok faydasını gordum..

Bırde bebegım gunde 4-5 den fazla kaka yaparken ertesı gun hıc yapmadı,sonrakı gun 1 kere yaptı derken bu hala böyle devam edıyor.Kabızlık yok dıskısı sıvı,rengı kokusuda anormal degıl ama dunde hıc yapmadı bugun aksam yaptı sadece,normal mı acaba bır anda byle kesılmesı?? Sancısı agrısı yok oyuzden bıraz rahatım ama bır anda böyle bıcak gıbı kesılıp gunde 1 e düşmesı normal mı acaba var mı böyle olanınız?

slm kızlar..

canim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

inşallah önemli birşey değildir

arkadaşlar çok sağolun tüm testleri yapıldı hiçbir problemi yok çok şükür. bir şurup ve toz karışımı verdi. almira mışıl mışıl uyuyor ama ben bayağı bi stres yaşadım uykum yok. allah evlatlarımızı korusun onlar iyi olsunda başka bişey istemem

cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…