2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim anne sutum olmadigi icin 4. ayin bitiminde ek gidaya baslicam hatta dun verdim birasz yedi oglum. verdigim seyin icinde misir, havuc, ananas ezmesi vardi. oglum sevdi gibi

zeyncım hosbulduk.teşekkur ederiz. Aaa evet aynı gün dogum yapmısız senın oglunda dudagını emmeye basladımı ilk çocuk olunca hersey merak edılıyo

günaydin herkese nasılsınız. Biz yıne sancılı bır gece geçırdık artık iyileşsin kızım ya onu uykusundan gözünü zor açıyoken acıyla aglamasına dayanamıyorum:84::84:

zeyncım hosbulduk.teşekkur ederiz. Aaa evet aynı gün dogum yapmısız senın oglunda dudagını emmeye basladımı ilk çocuk olunca hersey merak edılıyo

ceren daha düzelmedim cnmm off sana alklah sabır versin oyun halısı bizimde zor zamanlarda kurtarıcımız iyiki almışım diyorumm

Herkese iyi günler... Hayırlı cumalar..

Bizim kız da büyüme atağı geçirdiği için arada briden bire ağlamaya başlıyor.. Sık emiyor..

Tv izletmiyorum..Bebekleri fazla uyarıyor..Çok yoruyor..Hem otistik olmalarına sebep oluyor..2 yaşından önce izletmeyeceğim inş.

Uyurken başının altına katlanmış çarşaf koyuyorum yüksek olsun diye.. Reflüsü olan bebeklerinize deneyin daha iyi gelecektir..

slm canım geçmiş olsun..

makınaya hemen sut gelmıyor zaten. bende kullanıyorum bazen. yavaş yavaş gelmeye başlıyor sonra hızlanıyor. onun hızlı yavaş ayarı vardır. önce yavaştan başla sonra hızlandırır. ben kraf marka kullanıyorum çok memmunum.. sut zaten çektıkçe gelır.

canım benım kızımda uykusunun arasında derın bır çıyaklıyor sonra uyumaya devam edıyor. ve bazen epey homurdanıyor uykusunun arasında, buda mı buyume atagı acaba...

kardelen geçmiş olsun.. tv bende izletmıyorum. sesını duyuyor ama başını hep ters tarafa koyuyorum görmuyor. bazen denk geldımı muthiş dıkat kesılıyor. memkun oldugu kadar uzak tutuyorum bende.
tv de bıraz buyuk olunca çok fazla dıkkat çekıyor.

kızım ana kucagından dogrulmaya çalışıyor artık, mekık çekıyor. yarıya kadar kalkıp geri yatıyor.. az kaldı yakında atlayacak ana kucagında galıba:))
ve popsunu kaldırıp yan tarafa devrilmeye başladı.. ıhh ıhhh dıye dıye atıyor. yan dönunce de basıyor çığlıgı. ve koydugum gıbı durmuyor artık kayıyor. artık engel koymaya başlayacagım :)

geçmiş olsun dileklernize teşekkürler kızlar...atlatıcak inşallah oğlum bu alerjisnide hiç kötü düşünmüyorum..

krdln hangi alerji doktoruymuş o adını biliyormusun...anadolu yakasındayım ben ama iyi doktorsa farketmez nerde olduğu...

sekerpare ne güzel doğum tarihiymiş o...12.11.10..:)

brc benim arkadaşımın kızı 5 ay 1 haftalıkken dönüyordu...geçenlerde aradım telde konuşuyorduk..kızı dönünce bir sevindi...5ay 1 haftalıktı o zaman...bir arkadaşımın oğluda 5 ay 3 haftalık dönmeye başladı...şuan 6,5 aylık falan...bakalım biizmkiler ne zaman dönecek...

tv konusunda mesafeye katılıyorum....uyarıcı ve tek taraflı bir uyarıcı...ilköğretimde çalışırken bir öğrencim vardı..ççok akıllıydı ama zekası farklı çalışıyordu...toplum içinde uyum sağlayamıyordu..sınıf kurallarınada...otizmin bir çeşidi tanı kondu...biraz deşince çocuğun okul çağına kadar hiç arkadaşları ile oynamadığı anane dede yanında sürekli tv izleyerek büyüdüğü anlaşıldı....

benim kuzenimde babaannesinin yanında tv izleyerek büyüdü..şimdi sosyal ilişkileri zayıf bir çocuk...
büyüklere nefes aldırsın diye tv yi bakıcı niyetine kullanılmasına izin vermeyin sakın...seneye bende babaanneye bıarkıcam şimdiden düşünüyorum bu konuyu...ben mümkün olduğunca baktırmıyorum..gündüz çoğunukla kapaı zaten akşamda dizi izlerken açık ondada ters tarafta tutuyorum yada babası diğer odada bakıyor...bi dizi keyfim var zaten..:)

bende cep telefonu ve modem konusunu düşnmekteyim...kablosuz modem var bizde..cep tel aynı odada tutmamaya çalışyrum ama...baz istasyonlarını napıcaz...

evet canım bu tv konusu başlı başına sorun.. bende izletmeyı uzun sure hıç düşünmuyorum.. benım en kucuk kardeşim inek şaban fılımlerıyle buyudu.. ve amerıkan fılımlerıyle.. şimdi çocugun espırısı bıle o fılımlerdekı kadar basıt ve aptalca...

ayrıca çok yakın arkadaşımın kızıda hep tv karşısında ve reklam karşısında kaldı.. şimdi 5 yaşında konuşması bile tam degil. zorlanıyor.. yaşıtlarına göre epey geri şu anda. her dönem başka çızgı fılıme baglımlı oluyor.. ve geceleri tv karşında uyuyup kalıyor.. başka turlu uyumuyor çocuk.. zamanında çok uyardım annesını ve babasını.. ama dinlemedıler.. hiç..

canim bende kullaniyorum ilk basta hic birsey gelmiyor dört bes dakika sonra az az geliyor ve cogaliyor kesinlikle hava aldirmaman lazim memenin ucunu iyice yerlestir sagarkende masaj yap daha yogun gelir
günaydın güzel anneler
nasılsınız
selam canim iyiyiz sen nasilsin
canim benimki dudagini degilde dilini cigniyor ayni sakiz cigner gibi cok tatli oluyor

benim oglan cok seviyor tv bakmayi bende yavas yavas unutturayim ozaman

biz de kabloluya çevirdik modemi. ama baz için yapıcak bişey yok tabi.

benim anne sutum olmadigi icin 4. ayin bitiminde ek gidaya baslicam hatta dun verdim birasz yedi oglum. verdigim seyin icinde misir, havuc, ananas ezmesi vardi. oglum sevdi gibi

benimde anne sütüm yok mama veriyorum. bende ek gıda vermeyi düşünüyrum. bakalım doktorumuz ne diyecek.

benim oğlumda bugün ishal oldu. 7 kere kakasını yaptı sabahki normaldi. sonra her saat az az yaptı. dr. sorduk normal dedi. ateşi yoksa kanlı ve sümüksü değilse endişelenmeyin demiş.
ben kilomuzu söylemeim mama yediği için hızlı kilo alıyor

dun kızım elektırık süpürgesı sesınden korktu ağladı.. bende korkuttum diye üzülüp agladım

benimkide geçen hafta korkup ağladı. halbuki daha önce yanında açmıştım. şimdi kesinlikle aynı yerde istemiyor. bende çok üzüldüm ağlattım diye.

bebişi hasta olanalara geçmiş olsun!! kıyamam ben onlara!
Tv konusunda bende 2 yaşına kadar bakmasını istmiyorum. şimdiden dikkat kesilip bakıyor. kucağıma alınca dikkatle bakıyor bende kapatıyorum.
ana kucağına koyduğumda ters çeviriyorum.
birde tv de son günlerde dinlediğim bir konu çocukların 5 yaşıma kadar cips cola gibi abur cubur çikolata vb. şekerli yiyeceklerden ve fast food tan uzak durmaları gerektiğini söylüyor. bende 2 yaşına kadar şeker vermek istemiyorum. meyvelereden alsın şekeri.
umarım annane ve babaanesi bu kurallara uyarlar!

ınfox benimde çok hoşuma gidiyor dogum tarıhı bızı bıraz bekletti kuzucugum (40+4de geldi)ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…