4.ay bittikten sonra kan damlasına başlanıyor.ben de bir hafta sonra 4.ay aşısını olduktan sonra başlayacağım.kızlar aranızda 4.ay sonunda ek gıdya geçmeyi düşünen var mı.ben çok az kilo aldığı için geçmeyi düşünüyorum da
selam kızlar uzun zamandır giremedim ceren hiç farsat vermedi artık bıraktığım yerde sıkılıyor illa tv olacak onada ben izin vermiyorum herkes amannn ne olacak baksın diyor ama ben tek bir noktaya odaklansın istemiyorum bu güne kadar onun için aldığım hiç birşeyi beğenmemişti hiçbiri ilgisini çekmiyordu en son oyun halısı siparişi vermiştim galiba bu sefer başardım onun içinde oyalıyor dua ediyorum sıkılmasın diye
kayra aşısını olmuş geçmiş olmuş bizimki 18 martta
edanilciğim bende artık kızım biraz sakin uslu dursa Allah allah nesi ver bu çocuğun diyorum :) inşallah yoktur bir sıkıntısı yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz ayyyy yazmayı özlemişim
kızlar aranızda süt sağma makinesi kullanan var mı.oğlum memeyi almayı bırakınca süt sağma makinesi aldk.sütüm zaten çok çok az.daha çok mama takviyesi yapıyorduk.mamya alışınca memeyi bıraktı.sağıp vermek için milkway süt sağma makinesi aldım ama sanki başaramıyorum.tam yerleştiremiyorum sanırrım.göğüslerim çok boş zaten yerleşmeyince havamı alıyor.kullanan varsa ardımcı olursa swvinirim.sinirlerim yıprandı iyice.sürekli kusması memeyi bırakması sütümün azlığı yordu beni
Herkese iyi günler... Hayırlı cumalar..
Bizim kız da büyüme atağı geçirdiği için arada briden bire ağlamaya başlıyor.. Sık emiyor..
Tv izletmiyorum..Bebekleri fazla uyarıyor..Çok yoruyor..Hem otistik olmalarına sebep oluyor..2 yaşından önce izletmeyeceğim inş.
Uyurken başının altına katlanmış çarşaf koyuyorum yüksek olsun diye.. Reflüsü olan bebeklerinize deneyin daha iyi gelecektir..
tv konusunda mesafeye katılıyorum....uyarıcı ve tek taraflı bir uyarıcı...ilköğretimde çalışırken bir öğrencim vardı..ççok akıllıydı ama zekası farklı çalışıyordu...toplum içinde uyum sağlayamıyordu..sınıf kurallarınada...otizmin bir çeşidi tanı kondu...biraz deşince çocuğun okul çağına kadar hiç arkadaşları ile oynamadığı anane dede yanında sürekli tv izleyerek büyüdüğü anlaşıldı....
benim kuzenimde babaannesinin yanında tv izleyerek büyüdü..şimdi sosyal ilişkileri zayıf bir çocuk...
büyüklere nefes aldırsın diye tv yi bakıcı niyetine kullanılmasına izin vermeyin sakın...seneye bende babaanneye bıarkıcam şimdiden düşünüyorum bu konuyu...ben mümkün olduğunca baktırmıyorum..gündüz çoğunukla kapaı zaten akşamda dizi izlerken açık ondada ters tarafta tutuyorum yada babası diğer odada bakıyor...bi dizi keyfim var zaten..:)
bende cep telefonu ve modem konusunu düşnmekteyim...kablosuz modem var bizde..cep tel aynı odada tutmamaya çalışyrum ama...baz istasyonlarını napıcaz...
canim bende kullaniyorum ilk basta hic birsey gelmiyor dört bes dakika sonra az az geliyor ve cogaliyor kesinlikle hava aldirmaman lazim memenin ucunu iyice yerlestir sagarkende masaj yap daha yogun gelirkızlar aranızda süt sağma makinesi kullanan var mı.oğlum memeyi almayı bırakınca süt sağma makinesi aldk.sütüm zaten çok çok az.daha çok mama takviyesi yapıyorduk.mamya alışınca memeyi bıraktı.sağıp vermek için milkway süt sağma makinesi aldım ama sanki başaramıyorum.tam yerleştiremiyorum sanırrım.göğüslerim çok boş zaten yerleşmeyince havamı alıyor.kullanan varsa ardımcı olursa swvinirim.sinirlerim yıprandı iyice.sürekli kusması memeyi bırakması sütümün azlığı yordu beni
selam canim iyiyiz sen nasilsingünaydın güzel anneler
nasılsınız
canim benimki dudagini degilde dilini cigniyor ayni sakiz cigner gibi cok tatli oluyorzeyncım hosbulduk.teşekkur ederiz. Aaa evet aynı gün dogum yapmısız senın oglunda dudagını emmeye basladımı ilk çocuk olunca hersey merak edılıyo
evet canım bu tv konusu başlı başına sorun.. bende izletmeyı uzun sure hıç düşünmuyorum.. benım en kucuk kardeşim inek şaban fılımlerıyle buyudu.. ve amerıkan fılımlerıyle.. şimdi çocugun espırısı bıle o fılımlerdekı kadar basıt ve aptalca...
ayrıca çok yakın arkadaşımın kızıda hep tv karşısında ve reklam karşısında kaldı.. şimdi 5 yaşında konuşması bile tam degil. zorlanıyor.. yaşıtlarına göre epey geri şu anda. her dönem başka çızgı fılıme baglımlı oluyor.. ve geceleri tv karşında uyuyup kalıyor.. başka turlu uyumuyor çocuk.. zamanında çok uyardım annesını ve babasını.. ama dinlemedıler.. hiç..
zeeeyynnn nasılsın...
tv konusunda mesafeye katılıyorum....uyarıcı ve tek taraflı bir uyarıcı...ilköğretimde çalışırken bir öğrencim vardı..ççok akıllıydı ama zekası farklı çalışıyordu...toplum içinde uyum sağlayamıyordu..sınıf kurallarınada...otizmin bir çeşidi tanı kondu...biraz deşince çocuğun okul çağına kadar hiç arkadaşları ile oynamadığı anane dede yanında sürekli tv izleyerek büyüdüğü anlaşıldı....
benim kuzenimde babaannesinin yanında tv izleyerek büyüdü..şimdi sosyal ilişkileri zayıf bir çocuk...
büyüklere nefes aldırsın diye tv yi bakıcı niyetine kullanılmasına izin vermeyin sakın...seneye bende babaanneye bıarkıcam şimdiden düşünüyorum bu konuyu...ben mümkün olduğunca baktırmıyorum..gündüz çoğunukla kapaı zaten akşamda dizi izlerken açık ondada ters tarafta tutuyorum yada babası diğer odada bakıyor...bi dizi keyfim var zaten..:)
bende cep telefonu ve modem konusunu düşnmekteyim...kablosuz modem var bizde..cep tel aynı odada tutmamaya çalışyrum ama...baz istasyonlarını napıcaz...
benim anne sutum olmadigi icin 4. ayin bitiminde ek gidaya baslicam hatta dun verdim birasz yedi oglum. verdigim seyin icinde misir, havuc, ananas ezmesi vardi. oglum sevdi gibi
geçmiş olsun canım.benim oğlumda ishal oldu ama kaka tahlilleri hep temiz çıktı.bizde ilaç kullandık geçti.kilosuna üzülme benim yerimnde olsan ne yapardın.benimki 3900 gr doğdu seninkinden 1200 fr fazla ama şimdi 5500 kilo.bu ay 300 gr almış.sağlıklı olsun yeter diyorum.kaç doktora götürdüm kan idrar temiz.sadece çok kusuyordu bi de iştahsız bi bebek
dun kızım elektırık süpürgesı sesınden korktu ağladı.. bende korkuttum diye üzülüp agladım
ay canım benım ya çok gecmıs olsun üzülme kolay atlatır inşallah nasıl sımdı bıde ası olmusmuyduoğlumun birinde rota virüsü çıktı kızlar yaaa pofff.çook üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?