2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı günler.. Gözün aydın sezen..Bizimki uyuyor..Bu aralar kıpır kıpır..Emerken bile kendini arkaya doğru itiyor..Düşecek diye korkuyorum..
sağol canımcım evet çok hareketlendiler dikkatli olmamız gerek
geçmiş olsun cnmm ağladığını duyunca içim cız etti dayanamıyorum bebeklerin ağlamasına
geçmiş olsun cnmm
aşı olan bebklere geçmiş olsun diyorum.benim miniğinde 2 martta aşısı ayın otzunda oluyordu hep ama şubat 28 çekince 2 martta olacak.inşallah sorunsuz atlatır tüm bebekler
sağol helincin nasılsın?görüşemiyoruz artık

dün sağlık ocağından bizede demir damlası verdiler doktora sormadan vermiyim korktum şimdi geçmiş olsun iloşum

selam kızlar uzun zamandır giremedim ceren hiç farsat vermedi artık bıraktığım yerde sıkılıyor illa tv olacak onada ben izin vermiyorum herkes amannn ne olacak baksın diyor ama ben tek bir noktaya odaklansın istemiyorum bu güne kadar onun için aldığım hiç birşeyi beğenmemişti hiçbiri ilgisini çekmiyordu en son oyun halısı siparişi vermiştim galiba bu sefer başardım onun içinde oyalıyor dua ediyorum sıkılmasın diye

kayra aşısını olmuş geçmiş olmuş bizimki 18 martta
edanilciğim bende artık kızım biraz sakin uslu dursa Allah allah nesi ver bu çocuğun diyorum :) inşallah yoktur bir sıkıntısı yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz ayyyy yazmayı özlemişim

ilona ınfox sizlerede geçmiş olsun sağlık ocağı öbür ay kan damlasına başlarız demişti aynı damlamı ki? üfff ya zaten kabızlık ve gaz sorunum var bir doktoruna sorayım bakayım amann hiçbişeyin doğalı kalmadı artık çocuklar bile her şeyi ilaçlardan alıyor
infox sen istanbuldamıydın eğer istanbuldaysan yaseminin masalı ötürdüğü doktor alerji uzmanı çok iyi bir doktormuş inşallah bu sorunu bir an önce atlatırsınız çok üzülüyorum sen anlatırken kıyamam bir sürü testten tahlilden geçti Allahım beterinden korusun

ayyy kızlar ne güzel bugün hareketlenmiş burası:)

bebeği hasta olanlara geçmiş olsun. insan kıyamıyo hasta olmasın yavrular yaa.

bizde de reflü var. ama kilo alımı iyi o yüzden ilaç falan vermiyoruz. idrarda da bişey çıkmadı. alıştık biz de kusmalara. genelde az ama bazen de çok kusuyor.

acaba ne zaman dönecek bebeklerimiz? bebekleri dönenler kaçıncı haftada döndü yazarlarsa sevinirim. haftaya rota aşısı 2. dozu var. bi de dr kontrolümüz var. şu reflüyü falan sorcam bakalım. bi de benim oğlum artık kucaktayken oturmak istiyor sanki. başını öne doğru atıyor. kucakta biraz oturtsak bi sakıncası olur mu ki?!?

selamlar hanımlar... benım bır sorum olacak... 27 kasım 2010 annesıyım bende...

Bebegıme anne sutu verıyorum fakat emme aralıgı saatte bire düştü,emzırdıkce süt cogalır dıyorlar ama 5dk dan sonra gögsumde sut getırmek ıcın cebellesıyor oglum kıvrıla kıvrıla bır hal oluyor hırslanıyor mızıkdanıyor aglamaklı ses cıkarıyor...

bu arada gecelerı emzrıyırom cunku 3-4 saat uyudugu ıcın goguslerım cok doluyor agrıyor hatta ama gunduz sık emdıgı ıcın sutum yetmıyor.sütüm gayet ıyı ama saatte 1 e düşürünce emmeyı gögüslerım daha dolmadan halıyle tekrar acıkıyor,2 gundur bende aptamil 1 verdım gunde 1 kere...kutuda ayıne göre 150ml yazıyor ama ben 120 verdım,verınce hemen arkasından uyuyakaldı yanı doydu oglum...

Ertesı gun yıne saate bır emmeye baslayınca sütüm fazla gelmeyınce bır sonrakı acıkmasında tekrar aptamıl verdım yıne aynı ölçüde ve bıtırnce agladı,tekrar ısıtyor yanı...kucagıma aldım aguladık falan derken unuttu...nette gezerken bazı kısılerın gunde 40-60 ml aptamıl verdıklerını duydum bıran korktum fazlamı verıyorum dıye ama beslenme önerısı ayıne göre 150 ml...benım gıbı olannınız var mı,sadece gunde 1 kere verıyorum oda sutum yeterlı olmadıgında...

Son düzenleme:

canım ben mama vermedim bilmiyorum ama neden gece sütünü sağıp gündüz vermeyi denemiyorsun? gece fazla geliyor demişsin. saatte bir acıkıyorsa büyüme atağı yaşıyor olabilir o yüzden sık sık emmek istiyordur..

haklısın cnmda gece olan sutude emıyor gogsumden,tas gıbı sertlesen gögsum emdikten sonra pamuk gıbı oluyor,bosaltıyor.Gunduze yetecek sutude bırakmıyor...gece yatarken goguslerım yumusak oluyor ama aglamasına uyanınca bakıyorumkı agrıdan sızlıyor goguslerım dolmus.
Ama dedıgın gıbı buyume atagı yasıyor olabılır,gunduzlerı cok fecı emme ıstegı var sutum yetmeyıncede 1 kerelık verıyorum bende devam sütü...

Canım arkadasın dedıgı gıbı gecekı fazlayı sagıp ver yada oyalamaya calıs bebegını bır buçuk ıkı saate cıkarmaya calıs.

Bıde gün içınde durduk yere aglaması varmı cok canı yanıyormuş gibi falan

kardelen 25 hoşbulduk cnm. Benım kızda hic yalnız durmuyo oyun halısını sevmıs galıba senın kız ne marka aldn cnm

Canım arkadasın dedıgı gıbı gecekı fazlayı sagıp ver yada oyalamaya calıs bebegını bır buçuk ıkı saate cıkarmaya calıs.
oyalayamıyorum cnm maalesef durmuyor,gecekı fazlayı sagarsam bu sefer gece doymayacak...
Bıde gün içınde durduk yere aglaması varmı cok canı yanıyormuş gibi falan

aa evet sankı etini sıkıyormusum gıbı bır anda iç çekerek kısa surelı bır aglıyor anlatamam...esımle yemek yıyorduk oda pusetındeydı bırden gulerken gozunu yuzunu elıyle ovusturmaya basladı,uykusumu geldı dememe kalmadan bır aglamay basladı yavrum ıcım daglandı,aynen canı yanmıs gıbı yuzunumu cızdı dıye dusunduk tırnagıyla falan ama bısı yoktu... dunde aynı sekılde agladı...

canım ben mamayla besliyorum kızımı 120 ila 150 ml arasında değişiyor oranı 3 saatte bir veriyorum 60_70 ml verenler saatte bir veya 2 saatte bir veriyordur ben doktoruna söyledim ne kadar yerse ver dedi
kardelen 25 hoşbulduk cnm. Benım kızda hic yalnız durmuyo oyun halısını sevmıs galıba senın kız ne marka aldn cnm
tinny love canım

Son düzenleme:
canim iyiyim ben sen nasilsin cocukla ugrasiyoz iste hergun gelecem artik buraya kimse olmasa bile selam veririm cikarim..
canim bende öyle yapiyorum kimse olmasada selam verip cikiyorum
gunaydin herkese

selam arkadaşlar bende 2010 kasım annesiyim hamılelıgimin başından beri sizi takip ediyorum ama üye olmaya çekinmistim ama daha fazla dayanamadım benı de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
canim hosgeldin aramiza
canim kiyamam ya icim sizladi insallah biran önce düzelir yavrucuk
benim oglumda tam bir tv hastasi tvnin karsisinda olunca hic sesi cikmiyor bende isim olunca birakiyorum en büyük zevkide elini emmek birde cok fazla agzindan salyalar akmaya basladi ce e oyunundan bizimkide daha birsey anlamiyor gel gel yapinca hemen dogruluyor bende ayaga kaldiriyorum cok seviniyor sanki cok büyük birsey basarmis gibi bizimkide böyle
gecmis olsun canim
sizede gecmis olsun canim
bijoux bilgilerimi veriyimde beni de topige ekle olur mu 12 11 10 tarihinde normal doğum yaptım kızımın adı kevser 52cm 3620gr doğdu
canim ayni gün dogum yapmisiz bende normal dogum yaptim

canim bende günde bir kere 100ml veriyorum yeterli geliyor sen kendin daha iyi anlarsin bebeginin doyup doymadigini herkese bakma sen her cocugun bünyesi farkli zamanla bir düzene girer sende bilirsin nekadar verecegini

Son düzenleme:
Canım benım kızımda gülücükler saçarken bir aglamaya başlıyo sorma gecede devamlı uyanıp emmek ıstıyo sonra sabaha karsı yıne çıglık cglıga doktorumuz test ıstedı ıdrar yollarnda enfeksıyon varmıs

gunaydin kizlar
biraz hareketlenmis burasi en kisa surede eski haline doner umarim....

geçmiş olsun canım.benim oğlumda ishal oldu ama kaka tahlilleri hep temiz çıktı.bizde ilaç kullandık geçti.kilosuna üzülme benim yerimnde olsan ne yapardın.benimki 3900 gr doğdu seninkinden 1200 fr fazla ama şimdi 5500 kilo.bu ay 300 gr almış.sağlıklı olsun yeter diyorum.kaç doktora götürdüm kan idrar temiz.sadece çok kusuyordu bi de iştahsız bi bebek

4.ay bittikten sonra kan damlasına başlanıyor.ben de bir hafta sonra 4.ay aşısını olduktan sonra başlayacağım.kızlar aranızda 4.ay sonunda ek gıdya geçmeyi düşünen var mı.ben çok az kilo aldığı için geçmeyi düşünüyorum da

kızlar aranızda süt sağma makinesi kullanan var mı.oğlum memeyi almayı bırakınca süt sağma makinesi aldk.sütüm zaten çok çok az.daha çok mama takviyesi yapıyorduk.mamya alışınca memeyi bıraktı.sağıp vermek için milkway süt sağma makinesi aldım ama sanki başaramıyorum.tam yerleştiremiyorum sanırrım.göğüslerim çok boş zaten yerleşmeyince havamı alıyor.kullanan varsa ardımcı olursa swvinirim.sinirlerim yıprandı iyice.sürekli kusması memeyi bırakması sütümün azlığı yordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…