slm kızlar
dün aşımızı olduk çok huzursuzluk yaptı ateş yoktu ama zaten baldırda dakızarıklık va rbelli canı yanıyor.
hasta bebelere allah şifa verdin
infox senin bebe sürekli hastanelerde allah yardımcın olsun rab tez şifalar verir inş.
kızlar kızımın ıdrar yollarında enfeksiyon cıktı antıbıyotıge basladık bu durumu yasayan bılen varsa tecrubelerını paylasabılir mı
aşı olanlara ggeçmiş olsun darısı başımıza
bende bugün kuzumu tohtura götürdüm
son 10 gündür gaz sancımız tavan yapmıştı 3 ay çekmedik 10 gündür çektiğimizi
bi kaç gündürde durup duruken ağlıyodu kriz şeklinde uykudan uyanırkan falan bide kulaklarını çekiştiriyodu kulak ağrısıdır belki die götürdüm meğer demir ilacındanmış
10 gün önceki aylık kontrolünde rengi beyaz die demire erken başlatmıştı bizi
demir ilacı gaz karın ağrısı ve kabızlık yaparmış aklınızda bulunsun
idrar testide yaptı her ihtimale karşı ama çok şükür bişi çıkmadı ondada kulaklarında da bi sorun yokmuş
4.ayda yada 5.ayda başlıcaksınız demire kabız oldumu korkmayın
canım benimde geçen hafta bebeğim ishal oldu beni emmek istemedi hep reddetti.o hafta hiç kilo alamadı.doktorlar 3 aylık bebeğe ilaç veremeyiz bol bol emzir dediler.iyi de bebeğim emmiyor diyince belki idrar yolu enfeksiyonu vardır idye baktılar önce tahlil sonra kültür ve çıktı varmış.. ekoli isimli kakadan bulaşan bir bakteriymiş.daha sonucu bugün aldım doktorumuz yarın ilaç yazacak 10 günlük bir antibiyotik tedavisi başlayacak sonra 3 gün ara verip tekrar bakacak.O idrarı verme stresi yine başlayacakbu enfeksiyon yüzünden kızım 2 haftadır kilo alamadı.bebeğim zaten 15 gün önce doğdu.2700 gr dı.3 aylık şimdi 5 kilo.o iki hafta olmasaydı belki5.500 olacaktı.Ama hayırlısı diyeceğiz ve ilacı kullanacağız.Altını değiştirirken ben hep pamuk kullandım üstelik.suyla ıslatıp sildim.Islak mendil kullanmadım.Ama kız çocuklarında bu sık görülüyormuş.
slm annecikler negüzel biryer burası ya hemizin ortak bir yanı var aynı ayda doğan bebekciklerimiz var.keşke burda anlık sohbet edebileceğimiz bir yer olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
tum bebişlere çok geçmş olsun.. kıyamam ya...
tum bebişlere çok geçmş olsun.. kıyamam ya...
bebegım bırkaç gundur cok sakın.. hasta mı acaba? dr göturmeyı düşünüyorum
evet teyzesi ekledim.saces sen bebegin resmini eklicektin noldu ekledinmi?
merak ediorum senin oglunu bakalim anlatildigi gibi guzelmi?
geçmiş olsun ilona bende de kabızlık var daha demir ilacına başlamadan kabızlık zor valla allah yardımcımız oldunaşı olanlara ggeçmiş olsun darısı başımıza
bende bugün kuzumu tohtura götürdüm
son 10 gündür gaz sancımız tavan yapmıştı 3 ay çekmedik 10 gündür çektiğimizi
bi kaç gündürde durup duruken ağlıyodu kriz şeklinde uykudan uyanırkan falan bide kulaklarını çekiştiriyodu kulak ağrısıdır belki die götürdüm meğer demir ilacındanmış
10 gün önceki aylık kontrolünde rengi beyaz die demire erken başlatmıştı bizi
demir ilacı gaz karın ağrısı ve kabızlık yaparmış aklınızda bulunsun
idrar testide yaptı her ihtimale karşı ama çok şükür bişi çıkmadı ondada kulaklarında da bi sorun yokmuş
4.ayda yada 5.ayda başlıcaksınız demire kabız oldumu korkmayın
insan başına gelince ne güzel çözümler buluyor benim oğlumda cee oyunundan bişi anlamıyorbenim kızımda cee oyununa bazen gülüyor bazen de dikkat kesilip bakıyor, saçlarımla falan yüzümü kapatıp açıyorum dikkatini çekiyor ama, çok gülmüyor, anlamaya çalışıyor.
bu aya kadar gaz problemimiz çoktu ama yavaş yavaş düzeliyor, önceden sürekli kucağımda hoplatınca susuyordu; hatta koşuyordum ve ancak öyle sakinleşiyordu. şimdi araba koltuğuna koyunca bir süre duruyor, onu evin her köşesine götürüyorum ve sürekli onunla konuşuyorum, yaptığım işleri anlatıyorum, yemek tarifi veriyorum.
ona masal kitapları aldım, ayaklarıma yatırıp sallıyorum ve bir yandan da masal okuyorum, çok hoşuna gidiyor, o da aguluyor.
bir de her gün onlarca fotoğrafını çekiyorum (tabi ki flaşsız; bebeklerin gözlerine zarar veriyormuş.). her ay babası,ben ve bebeğimiz gidip fotoğrafçıda fotoğraf çekiliyoruz. oturmaya başlayınca tek çektireceğim.
her gün egzersiz yaptırıyorum ve ona masaj yapıyorum, işte bu kadar siz bebeklerinizle neler yapıyorsunuz?
canım benimde geçen hafta bebeğim ishal oldu beni emmek istemedi hep reddetti.o hafta hiç kilo alamadı.doktorlar 3 aylık bebeğe ilaç veremeyiz bol bol emzir dediler.iyi de bebeğim emmiyor diyince belki idrar yolu enfeksiyonu vardır idye baktılar önce tahlil sonra kültür ve çıktı varmış.. ekoli isimli kakadan bulaşan bir bakteriymiş.daha sonucu bugün aldım doktorumuz yarın ilaç yazacak 10 günlük bir antibiyotik tedavisi başlayacak sonra 3 gün ara verip tekrar bakacak.O idrarı verme stresi yine başlayacakbu enfeksiyon yüzünden kızım 2 haftadır kilo alamadı.bebeğim zaten 15 gün önce doğdu.2700 gr dı.3 aylık şimdi 5 kilo.o iki hafta olmasaydı belki5.500 olacaktı.Ama hayırlısı diyeceğiz ve ilacı kullanacağız.Altını değiştirirken ben hep pamuk kullandım üstelik.suyla ıslatıp sildim.Islak mendil kullanmadım.Ama kız çocuklarında bu sık görülüyormuş.
Öksürük ishal iştahsızlık faan var mıki canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?